دارم کم کم باورش میکنم
دارم کم کم باورش میکنم
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
آمار تحليلي عملکرد مليپوشان واليبال ايران
آمار تحليلي عملکرد مليپوشان واليبال ايران برابر برزيل منتشر شد.
تيم ملي واليبال ايران در هفته سوم ليگ جهاني واليبال براي دومين بار به مصاف تيم قدرتمند برزيل رفت. بازي نخست اين دو تيم با نتيجه 3 بر 2 به سود ميزبان پايان يافته بود و بازيکنان ايران براي جبران نتيجه بازي قبل و تنها براي پيروزي برابر حريف خود به ميدان رفته بودند. تيم ملي واليبال ايران با نتيجه 3 بر صفر و با امتيازهاي 25- 18، 25-21 و 25-22 برزيل، پرافتخارترين تيم جهان را در خانهاش شکست داد.
در پايان اين مسابقه شهرام محمودي توانست با کسب 18 امتيازي که به تنهايي براي ايران به ارمغان آورد عنوان امتيازآورترين بازيکن ميدان لقب بگيرد. پس از وي مجتبي ميرزاجانپور و سيد محمد موسوي 8 امتياز براي ايران کسب کرد. در طرف مقابل هم والاس دسوزا توانست با کسب 9 امتياز، عنوان امتيازآورترين بازيکن برزيل انتخاب شود.
* آمار عملکرد مليپوشان ايران در حمله، دفاع و سرويس به اين شرح است:
در بخش حمله شهرام محمودي از مجموع 25 حمله، توانست 16 امتياز براي ايران به ارمغان بياورد. پس از محمودي، مجتبي ميرزاجانپور از 18 حمله خود موفق شد 6 امتياز کسب کند. فرهاد قائمي هم در اين بازي 11 حمله انجام داد و موفق به کسب 5 امتياز براي ايران در بخش هجومي شد.
در دفاع محمد موسوي عراقي در تيم ايران از مجموع 10 دفاع خود توانست 5 امتياز کسب کند و پس از وي مجتبي ميرزاجانپور 4 دفاع انجام داد که موفق به کسب 2 امتياز شد. شهرام محمودي هم 7 دفاع انجام داد و توانست 2 امتياز براي ايران به ارمغان بياورد.
در بخش سرويس هم آرمين تشکري 18 بار پشت خط سرويس قرار گرفت و 3 امتياز از سرويس مستقيم خود به دست آورد؛ ميرسعيد معروف هم از 14 باري که پشت خط سرويس قرار گرفت توانست 2 امتياز مستقيم کسب کند. برزيليها در اين مسابقه امتيازي از سرويس کسب نکردند و تمام ضربات آنها توسط دريافت کنندههاي ايران مهار شد.
تيم ملي واليبال ايران فردا از ساعت 17:30 به وقت تهران در چهارمين مسابقه خود در رقابتهاي ليگ جهاني واليبال 2014 براي دومين بار به مصاف برزيل، پرافتخارترين تيم اين پيکارها خواهد رفت.
قوچاننژاد:
بازيکنان نشاندادند تيم در ولاسکو خلاصه نميشد
کارشناس واليبال ايران گفت: بازيکنان تيم ملي ايران نشان دادند که سال گذشته موفقيتهاي واليبال تنها به ولاسکو مربوط نميشد.
جبار قوچاننژاد در خصوص پيروزي 3 بر صفر تيم ملي واليبال ايران مقابل برزيل در هفته سوم ليگ جهاني واليبال اظهار داشت: بازي خوبي بود، تيم ايران در دو بخش حساس يعني دريافت اول و دفاع روي تور فوقالعاده ظاهر شد.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: همين موضوع موجب شد تا پاسور تيم ملي به خوبي بتواند مهاجمان را تغذيه کند، از طرفي اسپکرهاي تيم ملي هم در حملات از نظر رواني در شرايط خوبي قرار داشتند و توانستند موفق باشند. دفاع روي تور ايران هم مانند هميشه با حضور محمد موسوي بينقص و عالي بود.
کارشناس واليبال ايران با بيان اينکه آرامش رواني بازيکنان يکي از عوامل مهم پيروزي بر برزيل بود، خاطرنشان کرد: شهرام محمودي امروز عالي بازي کرد و به خوبي در حملات شرکت ميکرد اعتماد به نفس بالاي بازيکنان هم نقش به سزايي داشت.
قوچاننژاد ادامه داد: نميخواهم نقش کواچ را پررنگ کنم بدون شک وي هم در اين پيروزي تأثيرگذار بود اما بايد بگويم کار اصلي را بازيکنان ايران با انگيزه بالاي خود انجام دادند. ولاسکو خدمت زيادي به واليبال ايران کرد و البته واليبال ايران هم خدمات زيادي براي ولاسکو داشت.
وي افزود: در زمان ولاسکو نقش ساير اعضاي جامعه واليبال ديده نميشد و همين موضوع موجب شده بود تا واليباليستهاي مليپوش کمي ناراحت باشند چرا که همه از ولاسکو ميگفتند. اين روزها بازيکنان ايران انگيزه زيادي دارند و برابر برزيل نشان دادند که تيم ملي در ولاسکو خلاصه نميشد و بازيکنان هم نقش پررنگي در موفقيتهاي سال گذشته داشتند.
کارخانه: تيم ملي واليبال عالي بود
سرمربي سابق تيم ملي واليبال با تبريک پيروزي مليپوشان مقابل برزيل گفت: در همه فاکتورهاي هجومي و تدافعي بهتر از برزيل بوديم و واقعا مليپوشان عالي بازي کردند.
مصطفي کارخانه با اظهار خشنودي از موفقيت تيم ملي واليبال و پيروزي مقابل برزيل اظهار کرد: اگر ميخواستيم برزيل را ببريم بايد بينقص و کماشتباه ظاهر ميشديم. اين اتفاق افتاد. در همه فاکتورهاي دفاعي و هجومي بر تيم قدرتمند برزيل چربش داشتيم. بازيکنان ايران فراتر از انتظار و عالي بودند.
به گزارش ايسنا، وي افزود: واليباليستهاي ايران در اين مسابقه براي برد به ميدان رفته بودند. آنها راحت و ريلکس بازي ميکردند به همين دليل دچار مشکلاتي نظير انقباض عضلاني و استرس در تيم ايران به هيچ وجه ديده نشد. در فاکتورهاي دريافت، پاس، اسپک و سرويس عالي کار کرديم. فراموش نکنيم که برزيل با اين که در اين دوره قدري ضعيف شده اما همچنان يکي از بهترين تيمهاي واليبال جهان است و اگر آنها خوب بودند ما عالي بوديم و پيروز شديم.
کارخانه با تحسين عملکرد آرمين تشکري و محمد موسوي گفت: همه بازيکنان ايران خوب بودند اما سرويسهاي آرمين تشکري روان تيم حريف را به هم ريخته بود. همچنين موسوي نشان داد که قواعد بازي در سطح بالاي واليبال جهان را به خوبي ميداند. اين دو بازيکن بسيار موثر و خوب کار کردند. بايد اين پيروزي را به همه واليباليستهاي ايران تبريک بگويم.
وي در پايان با اشاره به دو بازي تيم ملي مقابل برزيل در سالن 12 هزار نفري آزادي تهران گفت: ما ديگر راه بزرگي را پيش داريم. بازيکنان نشان دادند که توانايي پيروزي مقابل حريفان را دارند. فکر ميکنم که روند موفقيت تيم ملي در هفتههاي آينده ادامه داشته باشد. موفقيتهاي تيم ملي واليبال متعلق به همه خانواده واليبال است و من شخصا افتخار ميکنم که عضو اين خانواده هستم.
ویرایش توسط ehsan1361 : 06-07-2014 در ساعت 11:02 PM
کواچ: پيروزي بر برزيل فوقالعاده بود
سرمربي تيم ملي واليبال ايران گفت: نتيجه مسابقه با برزيل فوق العاده است اما براي ما گامي براي بهتر شدن در آينده محسوب مي شود.
اسلوبودان کواچ پس از پيروزي 3 بر سفر تيم ملي کشورمان مقابل برزيل اظهار داشت: پس از شکست در مسابقه ديروز عصباني بودم چون امکان پيروزي مقابل برزيل را داشتيم اما در حدي که توان آن را داشتيم بازي نکرديم.
وي ادامه داد: امروز بهتر بازي کرديم و به خصوص در سرويس و دفاع روي تور خيلي خوب کار کرديم و امتيازگيري را براي برزيل بسيار سخت کرديم.
سرمربي تيم ملي واليبال ايران گفت: بعد از بازي ديروز با بازيکنان صحبت هاي زيادي کردم و توانستيم خيلي موارد را در تيم خود تغيير دهيم. نتيجه مسابقه فوق العاده است اما اين پيروزي فقط گامي براي بهتر شدن در آينده است.
برنو رزنده: مقابل ايران مثل بچهها بازي کرديم
کاپيتان تيم ملي واليبال برزيل گفت: بازي ما مقابل ايران در شان تيمي که در رتبه اول رده بندي جهان قرار دارد نبود چون مثل بچه ها بازي کرديم.
برونو رزنده پس از شکست 3 بر صفر تيم ملي واليبال برزيل مقابل ايران اظهار داشت: اين پيروزي را به تيم ايران تبريک مي گويم چون بازي خيلي خوبي ارائه کردند اما ما در بدترين شرايط خود بوديم. ايران نسبت به بازي با ايتاليا خيلي بهتر شده بود و در دفاع روي تور و سرويس بسيار خوب کار کرد.
وي ادامه داد: ما از شش مسابقه خود در ليگ جهاني چهار شکست داشتيم که اين نتايج براي برزيل کاملا نا اميد کننده است.
کاپيتان تيم ملي واليبال برزيل تاکيد کرد: خيلي سخت است که همچنان به آينده تيم خود در اين دوره از ليگ جهاني اميد داشته باشيم اما سعي مي کنيم بيشتر تمرين کنيم تا هر روز بهتر شويم.
وي افزود: اعتماد به نفس تيم ما کم شده است چون مثل بچه ها بازي کرديم. براي تيمي که رتبه اول رده بندي جهاني را در اختيار دارد و ده سال بهترين تيم واليبال جهان بود اين کيفيت بازي قابل قبول نيست.
برناردو رزنده: ايران شايسته اين پيروزي بود
سرمربي تيم ملي واليبال برزيل گفت: تيم ملي ايران شايسته اين پيروزي بود و برزيل در سطح پايينتري بازي کرد.
برناردو رزنده، سرمربي تيم ملي واليبال برزيل در مورد شکست 3 بر صفر تيمش مقابل ايران در هفته سوم ليگ جهاني واليبال گفت: بايد تاکيد کنم که تيم ملي ايران، شايسته اين پيروزي بود و برزيل در سطح پايينتري بازي کرد. ما نتوانستيم ثبات خود را در طول مسابقه حفظ کنيم. دفاع ما اصلا خوب نبود و از حالا بايد بيشتر روي نقاط ضعفمان کار کنيم. لازم نيست کار بيشتري انجام دهيم فقط بايد بيشتر تلاش کنيم.
صحبتهاي برناردو رزنده ملقب به برتاردينيو در حالي روي سايت فدراسيون جهاني واليبال قرار گرفت که او اعلام کرده بود با رسانههاي برزيلي قهر است و پس از پيروزي تيمش در بازي اول در نشست خبري شرکت نکرد.
معروف: فکر نميکردم 3 بر صفر پيروز شويم
کاپيتان تيم ملي واليبال ايران گفت: در تمام بخشهاي بازي بهتر از برزيل کار کرديم، اما فکر نميکردم با نتيجه 3 بر صفر اين تيم را شکست دهيم.
سعيد معروف پس از پيروزي 3 بر صفر تيم ملي واليبال ايران مقابل برزيل اظهار داشت: اميدوارم بودم که بازي خوبي ارائه کنيم، اما کسي انتظار نداشت با اين نتيجه به پيروزي برسيم. برزيليها در ست پاياني با تمام توان خود بازي کردند اما بازهم تمرکز خود را حفظ کرديم و به پيروزي رسيديم.
وي ادامه داد: در اين مسابقه سرويسهاي خيلي خوبي زديم و در دفاع روي تور هم بهتر از حريف کار کرديم. در بيشتر مهارتهاي بازي عملکرد بهتري نسبت به برزيل داشتيم و به پيروزي رسيديم.
کاپيتان تيم ملي واليبال ايران گفت: بسيار سخت بود که پس از دو شکست مقابل ايتاليا به شرايط روحي مناسبي بازگرديم، اما بازيکنان نشان دادند که حرفهاي فکر ميکنند.
وي افزود: نتايجي که در چهار مسابقه مقابل ايتاليا و برزيل به دست آورديم هنوز نميتواند صعود يا عدم صعود ما به مرحله نهايي را مشخص کند. هشت مسابقه ديگر در پيش داريم که بايد براي کسب بهترين نتيجه در آنها تلاش کنيم.
معروف گفت: خيال واهي است اگر تصور کنيم ميتوانيم هر شش مسابقه خود در تهران را به راحتي با پيروزي پشت سر بگذاريم، زيرا تيمهاي برزيل، ايتاليا و لهستان تيمهاي با تجربهاي هستند و سابقه بازي کردن مقابل تماشاگران زياد را دارند.
وي ادامه داد: اگرچه نوع تشويق کردن هواداران ايراني با ديگر نقاط دنيا تفاوت دارد، اما بايد از اين تفاوت در جهت مثبت بهره ببريم نه اينکه توقع قطعي براي پيروزي داشته باشيم.
کاپيتان تيم ملي واليبال ايران گفت: در صورتي ميتوانيم از حمايت تماشاگران خود بهره ببريم که از نظر فني هم از تيمهاي حريف بهتر باشيم.
هفته سوم ليگ جهاني واليبال
پيروزي فرانسه و هلند در ليگ جهاني واليبال
تيمهاي ملي فرانسه و هلند در هفته سوم ليگ جهاني واليبال حريفان خود را شکست دادند.
تيم ملي فرانسه در هفته سوم ليگ جهاني واليبال و از گروه d مسابقات در 3 ست متوالي آلمان را شکست داد. فرانسويها اين بازي را 25 بر 19، 25 بر 16 و 25 بر 22 به سود خود پايان دادند.
به گزارش تسنيم، اين پنجمين پيروزي متوالي فرانسه در ليگ جهاني و دومين شکست آلمانيها بود. فرانسه يکي از حريفان ايران در مسابقات قهرماني جهان در لهستان است که شهريور ماه در اين کشور برگزار ميشود.
در بازي ديگري که در گروه e و در شهر آلمره هلند برگزار شد، تيم ملي هلند در يک ماراتن نفس گير با نتيجه 3 بر 2 پرتغال را شکست داد. هلنديها در ستهاي اول، دوم و پنجم با نتايج 25 بر 21، 25 بر 13 و 16 بر 14 پيروز شدند و ستهاي سوم و چهارم را 25 بر 19 و 25 بر 18 به پرتغال واگزار کردند. رابين اوربيکه براي هلند 28 امتياز گرفت. هلنديها تاکنون 2 پيروزي و يک شکست و پرتغاليها يک پيروزي و 2 شکست دارند. در اين گروه جمهوري چک صدرنشين است.
غلامي: کار سخت شده، همه انتظار برد دارند
سرعتي زن تيم ملي واليبال ايران گفت: خيلي به صعود از دور مقدماتي ليگ جهاني فکر نمي کنيم و براي ما مهم بازي خوب است.
عادل غلامي اظهار کرد: الان خيلي زود است که بخواهيم نتايج ليگ جهاني را پيش بيني کنيم. اگر در همه بازي ها خوب بازي کنيم صد در صد نتيجه هم حاصل مي شود. البته موفقيت فقط صعود تيم ملي واليبال به مرحله نهايي نيست. نتيجه اين است که واليبال ايران روز به روز پيشرفت کند.
به گزارش ايسنا، وي افزود: واليبال ايران از رده سني پايه رشد مي کند. اميدوار هستم روزي فرا برسد که واليبال ايران به سکوي جهاني برسد. واليبال ايران پتاسيل موفقيت در عرصه جهاني را دارد.
سرعتي زن تيم ملي واليبال درباره دو بازي مقابل برزيل در تهران گفت: بازي داخل خانه سخت تر است و الان همه انتظار پيروزي دارند. بالاخره ما توانستيم برزيل را در خانه اش شکست دهيم و چهار امتياز از اين تيم بگيريم. اين کار بسيار بزرگي بود. برزيلي ها هم حالا براي جبران نتيجه و همچنين گرفتن امتياز از ايران انگيزه زيادي دارند. اما ما واقعا خيلي به صعود کردن يا نکردن نمي انديشيم. براي واليبال ايران پيش از هر چيزي خوب بازي کردن مهم است.
غلامي در پايان گفت: ولاسکو زحمات زيادي براي واليبال ايران کشيد و رفت. هيچ کس نمي تواند منکر اين موضوع شود. اما واليبال ايران هم به پيشرفت ولاسکو خيلي کمک کرد. تيم ملي واليبال ايران بدون ولاسکو هم به جايگاهي رسيده است که مي تواند نتايج خوبي در بازي هاي بين المللي بگيرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)