صفحه 13 از 191 نخستنخست ... 311121314152363113 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 121 به 130 از 1902

موضوع: تاپیک اختصاصی تیم ملی والیبال | مهم ترین لیگ جهانی ایران 27 خرداد

ehsan1361
    Guest
    غفور: به نظر کواچ احترام مي گذارم

قطر پاسور تيم ملي واليبال تاکيد کرد: مهم بازي خوب و روان تيم ملي است و فرقي نمي کند چه کسي داخل زمين باشد، شخصا به نظر کواچ احترام مي گذارم.

امير غفور اظهار کرد: خوشحالم که تيم ملي واليبال ايران همچنان موفق است. وقتي تيم ايران مي تواند برزيل را با نتيجه 3 بر صفر در خانه اش شکست دهد ديگر حرفي باقي نمي ماند. نتيجه نشان مي دهد که تيم روان کار مي کند. فرقي نمي کند چه کسي در داخل زمين باشد. مهم اين است که تيم روان بازي کند و پيروز شود. وقتي تيم ملي پيروز شود همه ما خوشحال مي شويم.

به نقل از ايسنا، وي افزود: برد ايران مقابل برزيل بسيار مهم است و همه مردم ايران از اين اتفاق خوشحال شدند. اگر چه نظر مربي اين بود که اميرغفور زياد بازي نکند، اما من نمي توانم به اين نظر ايراد بگيرم و يا با آن مخالفت کنم. همه بازيکنان تيم ملي آماده هستند. حالا صلاحديد مربي تيم مشخص مي کند که کدام بازيکنان در ميدان حضور داشته باشند.

ehsan1361
    Guest
    معروف: خيلي چيزها ثابت شد

کاپيتان تيم ملي واليبال ايران معتقد است که پيروزي مقابل برزيل چيزهاي زيادي را به برخي ثابت کرد.

سعيد معروف اظهار کرد: عملکرد پاسور به کار ساير بازيکنان بستگي دارد که خو‌شبختا‌نه در بازي با برزيل ساير بازيکنان تيم واليبال ايران آنقدر خوب وظيفه خود را انجام دادند که کار پاسور هم نمود داشت. خوشحالم که توانستم کمکي کنم و نقشي در پيروزي تيم ايران در ليگ جهاني داشته باشم.

به نقل از ايسنا، وي افزود: يکي از کم اشتباه‌ترين بازي‌هاي طول تاريخ واليبال را مقابل برزيل انجام داديم. من بعد از بازي آمار عملکرد بازيکنان ايران را نگاه مي‌کردم، آمار چيز عجيبي را نشان مي‌دهد شايد چنين اتفاقي ديگر هيچ وقت تکرار نشود که تيم ايران مقابل تيمي همچون برزيل در خانه‌اش چنين کارايي خيره کننده‌اي داشته باشد. آمار عملکرد بيش از 60 – 70 درصد براي هر بازيکني استثنايي است.

کاپيتان تيم ملي واليبال ايران ادامه داد: همين که نمايش تيمي و هماهنگي داشتيم خيلي خوب بود. اين جزو بازي‌هاي بود که تيم ايراني يک دست و هماهنگ کار مي‌کرد . در بازي با ايتاليا متاسفانه شرايطي پيش آمد که برخي از بازيکنان خوب بودند و برخي ديگر اشتباه داشتند، اما خو‌شبختا‌نه مشکلات تيم براي بازي با برزيل کاملا برطرف شد. فکر مي‌کنم اوج کار بازيکنان ايران بازي‌هاي گروهي و هماهنگي با يکديگر بود.

سعيد معروف در پاسخ به سوالي درباره بازي با برزيل در تهران ، گفت: تيم‌هايي که در تهران با آنها بازي داريم تيم‌هايي هستند که تجربه بازي در همه کشورهاي دنيا در ميان انبوه تماشاگران را دارند. درست است که نوع تماشاگران ايراني با جهان فرق مي‌کند، اما نبايد تصور کنيم که برزيل به ايران بيايد و ببازد، اصلا چنين چيزي نمي‌تواند صحت داشته باشد تا جايي که من به ياد دارم برزيل هميشه در لحظات آخر حتي شانس صعود به جام جهاني نداشته، اما تا آخر اين امتياز را کسب کرده است، حال هم بازيکنان با تجربه‌اي دارند و مي‌تواند روند مسابقه را عوض کنند، برزيل قهرمان المپيک شده و توانايي کنترل مسابقه را دارد.

وي با اشاره به توانايي برزيل خاطر نشان کرد: تنها کاري که از دست ما برابر برزيل بر مي آيد اين است که بازي خودمان را در تهران کم اشتباه انجام دهيم. مهم نيست چه حريفي مقابل ما بازي مي‌کند، برزيل يا لهستان يا هر تيم ديگر. اميدوارم بازي کم اشتباهي را نشان دهيم. اگر کم اشتباه کار کنيم مقابل هر تيم خوب نشان مي‌دهيم تيم ايران زماني به مشکل بر مي خورد که با اشتباه‌هاي خودمان حريف را به بازي بر مي‌گردانيم. مي‌توانيم از امتياز ميزباني نهايت استفاده را ببريم. از فشاري که روي تيم برزيل است، با کمک هواداران خود بهره ببريم و خودمان استرس باخت نداشته باشيم.

سعيد معروف با تشکر از حمايت‌هاي مردم و با اشاره به فهم بالايي مردم از واليبال گفت: تا جايي که مي‌دانم مردم اکثر بازي‌هاي واليبال را پيگيري مي‌کنند . آنها مي دانند که در ليگ جهاني اين طور نيست که با يک بازي خوب و پيروزي يا يک بازي بد و شکست شرايط تيمي مشخص شود. باخت در ايتاليا و برد در برزيل هيچ کدام نمي‌تواند از حالا نشان دهنده صعود و يا عدم صعود تيم ملي واليبال باشد، تنها چيزي که مهم است بايد همه بازيکنان ايران در هر مسابقه تلاش خود را کنند تا بهترين نتايج را بگيريم، تکليف صعود به مرحله بعد هم در هشت بازي نهايي مشخص مي‌شود اين که بخواهيم بعد از هر برد تيم واليبال را بزرگ کنيم و يا بعد از هر باخت بازيکنان واليبال را خراب کنيم، اصلا درست و منطقي نيست. خوشحالم از اين که مردم ايران خوب واليبال را درک مي‌کنند.

معروف در پايان گفت: اين پيروزي مقابل برزيل چيزهاي زيادي را به خيلي ها ثابت کرد، نشان داد که يک مجموعه موفق است. نبايد يک پيروزي‌ها و موفقيت‌هاي واليبال را تنها به يک شخص نسبت داد. يک مجموعه در کنار هم خيلي خوب کار مي‌کنند و موفق مي‌شوند ما مي‌توانيم با پيروزي‌ها در تهران نشان دهيم که مردم به درستي از ما حمايت کرده‌اند و ما مي‌توانيم پاسخگوي حمايت‌ها و اعتماد مردم باشيم.

ehsan1361
    Guest
    قائمي: براي بهترين نتيجه‌ مي‌جنگيم

دريافت کننده تيم ملي واليبال تاکيد کرد که چيزي در ورزش قابل پيش‌بيني نيست، اما مطمئن باشيد با اتحاد براي گرفتن بهترين نتيجه‌ مقابل برزيل کار مي‌کنيم.

فرهاد قائمي اظهار کرد: اميدوار هستم که بتوانيم يک بار ديگر در تهران قدرتمند ظاهر شويم و براي دومين بار و سومين بار برزيل را شکست دهيم. ما مقابل ايتاليا هم مي‌توانستيم بهتر کار کنيم. به هر حال نخستين بازي تيم ايران در ليگ جهاني بود. تلاش زيادي کرديم که براي تيم ايران بهترين کارايي را داشته باشيم. من نوع سرويسم را با هماهنگي سرمربي تيم تغيير دادم و با هماهنگي او تلاش مي‌کنم تا بهترين نوع سرويس خود را براي بازي با حريفان ايران به دست آورم.

به نقل از ايسنا، وي افزود: تيم ملي خيلي خوب کار مي‌کند. ما آنچه را که سرمربي در زمين مي‌خواهد پياده مي‌کنيم تا بهترين نتيجه را بگيريم. بازي با برزيل اصلا آسان نيست. بازيکنان با همان انگيزه‌اي که در سائوپائولو

داشتند در تهران هم خواهند داشت و با همان اتحادي که برزيل را شکست داديم. يک بار ديگر مقابل اين تيم نتيجه‌ بگيريم. در ورزش نمي‌توان پيش‌بيني کرد. پيش‌بيني بازي ايران و برزيل خيلي سخت است. قبل از مسابقه ما با اين تيم همه شانس را برزيل مي‌دادند، اما نشان داديم که شرايط بازي تعيين کننده است. اگر همه چيز خوب باشد قول مي‌دهم که در تهران هم بهترين نتيجه‌ را مقابل برزيل کسب مي‌کنيم.

ehsan1361
    Guest
    موسوي: هيچ جا هواداران نازنين ايران را ندارد

سرعتي‌زن تيم ملي واليبال ايران با قدرداني از حمايت‌هاي مردم گفت: هيچ جاي دنيا چنين مردم نازنيني ندارد که حتي بعد از باخت هم اين قدر از ملي‌پوشان حمايت کنند.

سيدمحمد موسوي اظهار کرد: از عملکردم در اسپک راضي نبودم اما در دفاع و سرويس به نظرم کارم قابل‌ قبول بود و به تيم ملي کمک کردم. البته شرايط تاکتيکي تيم ايجاد مي‌کرد که کمتر پاس بگيرم. به همين دليل شايد در فاکتور اسپک خيلي از خودم راضي نبودم اما در دفاع توانستم به تيم ملي کمک کنم. خيلي خوشحالم که چهار امتياز از برزيل در خانه‌اش گرفتيم. اين برد انگيزه خيلي خوبي براي تيم ملي ايران شد تا در شش بازي خانگي بتوانيم نمايش خوبي داشته باشيم.

به نقل از ايسنا، وي افزود: ما در اين بازي‌هاي خانگي مي‌توانيم تکليف کار را روشن کنيم که مي‌توانيم به مرحله بعد صعود کنيم يا نه. اگر بتوانيم شش امتياز از برزيل بگيريم خيلي کار آسان مي‌شود. البته فراموش نکنيم که مي‌گويم از "برزيل" شش امتياز بگيريم. بازي با اين تيم اصلا آسان نيست. آنها انگيزه بسيار زيادي دارند تا در تهران کار را جبران کنند. البته تيم ملي واليبال ايران خيلي خوب کار کرده و از هماهنگي خوبي برخوردار است. به نظرم برزيل در خانه خودش بيشتر استرس دارد و خارج از خانه بهتر کار مي‌کند. ما در شرايطي برابر برزيل بازي کرديم که حريف تحت فشار زيادي بود، چند بازي را باخته بود و نمي‌خواست در خانه شکست بخورد.

مدافع تيم ملي واليبال ايران خاطرنشان کرد: برزيل در خارج از خانه به دنبال جمع کردن امتيازات از دست رفته است. اگر ما بتوانيم بيش از چهار امتياز از اين تيم در تهران بگيريم تا حدي صعود خود را به مرحله بعد تضمين ‌کرده‌ايم. ايتاليا هم قطعا نمي‌خواهد برزيل صعود کند. به همين دليل در بازي آخرش در مقابل برزيل در خانه خود با تمام توان بازي مي‌کند و از برزيل امتياز مي‌گيرد. ما شانس زيادي پيدا خواهيم کرد تا به عنوان تيم دوم و يا سوم به مرحله بعد صعود کنيم.

موسوي با اشاره به حضور هزاران تماشاگر و هوادار تيم ايران در بازي‌هاي تهران گفت: شنيده‌ام که از يک هفته‌ قبل پيش بليت ليگ جهاني واليبال تمام شد. در صفحه‌هاي مجازي خودم نوشتم که هيچ جاي دنيا چنين تماشاگر نازنيني ندارند که بعد از باخت هم اين قدر از بازيکنان تشکر کنند. اميدوارم که مثل بازي‌هاي گذشته مردم عزيز در برابر باخت‌ها صبور باشند. از تيم حمايت کنند تا در آرامش بتوانيم نتيجه‌ بگيريم. به هر حال مربي جديدي هدايت تيم ملي را در دست گرفته و نياز به حمايت دارد. شايد خدايي ناکرده در ليگ جهاني هم نتيجه‌ نگيريم اما مطمئن باشيد که تيم ملي ايران حرکت رو به جلويي دارد و در آينده به موفقيت‌هاي بيشتر و بزرگ‌تر دست پيدا مي‌کند.

5. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    بازي در تهران براي برزيل حکم مرگ و زندگي دارد

مربي تيم ملي واليبال ايران با اشاره به حساسيت بازي تيم‌هاي ايران و برزيل در تهران گفت: بازي در تهران براي برزيلي‌ها حکم مرگ و زندگي دارد.

حسين معدني اظهار کرد: سرمربي تيم ملي واليبال شناخت خيلي زيادي از بازيکنان نداشت، بلکه آشنايي او با بازيکنان به تمريناتي بر مي‌گشت که در کنار تيم بود و همچنين چند بازي تدارکاتي که قبل از مسابقات ليگ جهاني برگزار کرديم. تقريبا تمام ترکيب‌ها را بر اساس تمرينات و بازي‌هاي تدارکاتي بررسي کرد. بعضي از بازيکنان در جايگاه مورد نظر سرمربي تيم جواب دادند. بعضي‌ها هم از بين ذخيره‌ها جابجا شدند و خوب کار کردند. در مجموع فضاي خيلي خوبي در تيم ملي ايجاد شد. همه بازيکنان تلاش مي‌کنند تا جايگاه ثابتي در تيم ملي داشته باشند. اين موضوع به نفع تيم ملي ايران است که بازيکنان نزديک به هم زيادي دارد، ‌زيرا کيفيت تيمي ما را بالاتر مي‌برد.

به نقل از ايسنا، وي افزود: ما خيلي کار کرده بوديم. از نظر تاکتيکي براي بازي اول هم توصيه هاي لازم انجام شده بود، اما به هر حال بازي در مقابل ايتاليا مقابل تماشاگران اين تيم سخت است، به ويژه اين که ايتاليا بازي اول ايران در ليگ جهاني بود. گاهي نظم تاکتيکي خود را در مقابل ايتاليا از دست مي داديم . بعد از مسابقه با ايتاليا روي نقاط ضعف توضيحات لازم داده شد . دستورات لازم پياده شد و خو‌شبختا‌نه بازيکنان خيلي خوب کار کردند و شاهد بوديم که بسيار عالي بازي کرديم و دو بازي خيلي خوب برابر برزيل به نمايش گذاشتيم.

مربي تيم ملي واليبال ايران در پايان درباره دو بازي مقابل برزيل در تهران گفت: سخت‌ترين بازي‌هاي ما همين است . بازي در تهران براي برزيل حکم مرگ و زندگي دارد. آنها نشان داده‌اند که در خارج از خانه بهتر از خانه بازي مي‌کنند. بايد حواس خود را جمع کنيم و بايد از اين چند روزي که در اختيار داريم بهره ببريم تا بهتر از بازي‌هاي قبل بازي کنيم.

7. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    تولد 23 سالگی امیر غفور

نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

9. 3 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    نشست خبري سرمربيان واليبال ايران و برزيل

نشست خبري سرمربيان تيم هاي ملي واليبال ايران و برزيل امروز برگزار مي‌شود.

سرمربيان تيم‌هاي ملي واليبال ايران و برزيل امروز پنج‌شنبه، 22 خرداد ماه بعد از جلسه فني عمومي که از ساعت 19 در اتاق نشست خبري و مرکز رسانه‌اي سالن 12 هزار نفري آزادي تهران آغاز مي‌شود، پاسخگوي خبرنگاران خواهند بود.

تيم ملي واليبال ايران روزهاي جمعه و يکشنبه 23 و 25 خرداد ماه در چارچوب هفته چهارم ليگ جهاني واليبال ميزبان تيم ملي برزيل در سالن 12 هزار نفري آزادي تهران خواهد بود.

تيم ملي واليبال ايران در گروه يک ليگ جهاني واليبال با تيم‌هاي ايتاليا، برزيل و لهستان هم‌گروه است.

11. 3 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    فردا بازیه

ehsan1361
    Guest
    رزنده: ايران شرايط بهتري نسبت به ما دارد

سرمربي تيم واليبال برزيل گفت: بايد اين را بپذيريم که واليبال ايران شرايط بهتري نسبت به ما دارد.

رزنده سرمربي تيم واليبال برزيل در نشست خبري پيش از ديدار با ايران در ليگ جهاني واليبال اظهار داشت: براي اولين بار است که به ايران مي‌آيم، از مهمان‌نوازي ايراني‌ها بسيار ممنونم. فدراسيون واليبال ايران شرايط بسيار خوبي را براي ما تاکنون رقم زده است. اميدوارم در دو باري که در ايران داريم بتوانيم نمايش خوبي داشته باشيم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: من در اين دو روزي که در ايران بودم متوجه شدم ايراني‌ها علاقه و عشق زيادي به واليبال دارند، حتي در هتل هم برخي ايراني‌ها من را به اسم کوچک مي‌شناختند.

سرمربي تيم واليبال برزيل در مورد تيم واليبال برزيل عنوان کرد: ايران در بحث واليبال پيشرفت‌هاي خوبي داشته و در قرار گرفتن مقابل تيم‌هاي بزرگ به شرايط خوبي رسيده است و مطمئناً در آينده خبرهاي خوبي در مورد واليبال ايران خواهيم شنيد.

رزنده در مورد اينکه شکست بدي در برزيل داشتيد، براي بازي در تهران آيا مشکلات‌تان را برطرف کرده‌ايد يا خير؟ گفت: در پنج روز نمي‌توان تغيير و تحول آنچناني در تيم ايجاد کرد. در تيم ايران هماهنگي بالايي ديدم و ما هم بايد به سطحي برسيم که مقابل ايران بتوانيم نتيجه خوبي بگيريم. ايران در خانه بازي مي‌کند و تماشاگران زيادي دارد بايد به اين نکته هم توجه کنيم. همانطور که گفتم نمي‌توانيم يک دفعه تغيير آنچناني در تيم ايجاد کنيم.

وي در مورد تفاوت برزيل در ليگ جهاني امسال با سال‌هاي گذشته که قدرت بيشتري داشت، عنوان کرد: شايعات زيادي در مورد تيم ما پخش شده است. هر تيمي مشکلات خاص خود را دارد. در مورد شکست و نتيجه نگرفتن مي‌توانيم صدها بهانه بياوريم، اما تيم ما از همان ابتدا از لحاظ روحي آماده نبوده است. در کنار آن مصدوم هم داشتيم. برخي بازيکنان هم که در ليگ بازي مي‌کردند، رشد چنداني نداشتند. اين را هم بايد بپذيريم هر تيمي در يک دوره افت مي‌کند و در دوره ديگر به شرايط آرماني مي‌رسد. ما اين را مي‌پذيريم که ايران در حال حاضر شرايط بهترين نسبت به ما دارد.

سرمربي تيم واليبال برزيل در خصوص اينکه برزيل از سال 1993 به تيم‌هاي آسيايي نباخته است، اما ايران اين طلسم را شکست گفت: در دوره‌اي، ژاپن و کره جنوبي صعود خوبي داشتند، الان هم ايران اين شرايط را پيدا کرده است چون پيشرفت خوبي از لحاظ فني و فيزيکي داشته است. مربي خوبي هم الان مانند کواچ در اين تيم حضور دارد، حالا هم بعد از اين مدت که به آسيايي‌ها باختيم، متأسفم که در زمان من رقم خورد.

رزنده در مورد برگزاري جام جهاني فوتبال در کشور برزيل و اعتراضات مردم اين کشور گفت: ما شرايط سياسي مطلوبي نداشتيم و نداريم، اما الان زماني است که همه بايد حامي تيم فوتبال کشورمان در جام جهاني باشيم. نبايد در حال حاضر اين موضوع را به چشم اشتباهات دولتمردان نگاه کرد، بايد تلاش کنيم تا اتفاق خوبي رقم بخورد و در مورد مسائل ديگر بعداً مي‌توانيم تصميم بگيريم.

ديدار ايران و برزيل در ليگ جهاني واليبال فردا ساعت 21 در سالن 12 هزار نفري آزادي برگزار خواهد شد.

14. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

ehsan1361
    Guest
    کواچ: تيم خوبي دراختيار داريم

سرمربي تيم ملي واليبال ايران گفت: تمام تلاشم را در تمرينات انجام دادم تا بازيکنان پيروزي دور رفت مقابل برزيل را فراموش کنند.

اسلوبودان کواچ در نشست خبري پيش از بازي با ايران در ليگ جهاني واليبال اظهار داشت: اولين باري است که پس از بازي با برزيل در نشست مطبوعاتي شرکت مي‌کند. همه از کيفيت تيم برزيل شناخت دارند و چيز ديگري لازم نيست که بگويم. ما تلاش مي‌کنيم که بازي خوبي را مقابل اين تيم انجام دهيم.

به گزارش فارس، وي در پاسخ به اين سؤال که آيا تغييري نسبت به بازي رفت با برزيل در تيم ملي صورت گرفته است يا خير؟ گفت: سامان فائزي دچار شکستگي دست شده و با عادل غلامي عوض شده است. ظريف هم تمرين با تيم ملي را شروع کرده و فقط يک مقدار کتف‌ درد دارد. فکر مي‌کنم در بازي با ايتاليا مي‌توانيم از او استفاده کنيم.

سرمربي تيم واليبال ايران در پاسخ به اين سؤال که چقدر به بازيکنان‌تان توصيه کرده‌ايد پيروزي مقابل برزيل در بازي رفت را فراموش کنند؟ گفت:‌ بعد از بازي تمام تلاش‌مان را داشته‌ايم که اين موضوع را به بچه‌ها منتقل کنيم تا آن برد را فراموش کنند. ما در گروه قدرتمندي قرار گرفته‌ايم و برزيل را توانستيم ببريم، اما نمي‌توان انتظار داشت بازيکنان آن پيروزي را به طور کامل فراموش کنند.

کواچ در خصوص اينکه آيا مشکل زدن سرويس در تيم ايران نسبت به بازي رفت مقابل برزيل برطرف شده است، گفت: خوشبختانه تغيير کوچکي انجام شد و سعي مي‌کنيم بهتر شود. تلاش مي‌کنيم روي سرويس‌هاي پرشي بيشتر کار کنيم. روي سعيد معروف هم کار مي‌کنيم تا او بازي سرعتي را در دستورکار خود داشته باشد. ما اين موضوع را به تدريج در تمرينات برطرف مي‌کنيم.

ديدار برگشت تيم‌هاي ايران و برزيل در ليگ جهاني واليبال فردا و يکشنبه در سالن 12 هزار نفري آزادي برگزار مي‌شود.

16. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 13 از 191 نخستنخست ... 311121314152363113 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)