صفحه 38 از 191 نخستنخست ... 2836373839404888138 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 371 به 380 از 1902

موضوع: تاپیک اختصاصی تیم ملی والیبال | مهم ترین لیگ جهانی ایران 27 خرداد

فوق حرفه ای
    غفور امتيازآورترين بازيکن ديدار ايران و روسيه شد

بازيکن تيم ملي واليبال ايران به عنوان امتيازآورترين بازيکن ديدار مقابل روسيه انتخاب شد.

مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال 2014 در حالي امشب در سالن نلسون ماندلاي شهر فلورانس ايتاليا آغاز شد که ملي‌پوشان ايران در ديدار افتتاحيه اين پيکارها از ساعت 20 به وقت تهران به مصاف روسيه، قهرمان المپيک و مدافع عنوان قهرماني ليگ جهاني رفتند.

در اين مسابقه شاگردان کواچ با نتيجه 3 بر 2 ( 25 - 18، 18 - 25، 21 - 25، 37 - 35، 8 - 15) برابر شاگردان ورونکوف متوقف شدند.

در پايان اين بازي امير غفور از ايران با کسب 30 به عنوان امتيازآورترين بازيکن ميدان انتخاب شد. در تيم ملي روسيه نيز ديميتري موزيرسکي با کسب 20 امتياز بيشترين امتياز را براي روس‌ها کسب کرد.

تيم‌ ملي واليبال ايران در دومين مسابقه خود در مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال 2014 جمعه از ساعت 20 به مصاف برزيل خواهد رفت.

2. 2 کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    آمار تحليلي تيم واليبال ايران برابر روسيه

آمار تحليلي عملکرد ملي‌پوشان واليبال ايران برابر روسيه منتشر شد.

تيم‌هاي ملي واليبال ايران و روسيه نخستين بازي مرحله نهايي رقابتهاي ليگ جهاني امشب در شهر فلورانس ايتاليا برگزار کردند که در پايان تيم روسيه با حساب 3 بر 2 به برتري دست يافت.

امير غفور در پايان اين ديدار امتيازآورترين بازيکن ايران شد؛ او در اين بازي 30 امتياز براي تيم ايران کسب کرد. بعد از وي فرهاد قائمي 14 امتياز براي تيم ملي واليبال ايران به دست آورد. براي روسيه نيز ديميتري موزرسکي 20 امتياز کسب کرد.

* آمار عملکرد ملي‌پوشان ايران در بخش‌هاي حمله، دفاع و سرويس به اين شرح است:

در بخش حمله امير غفور از مجموع 53 حمله، توانست 29 امتياز براي ايران به ارمغان بياورد. پس از غفور، فرهاد قائمي از 21 حمله خود موفق شد 10 امتياز کسب کند. محمد موسوي هم در اين بازي 14 حمله انجام داد و موفق به کسب 8 امتياز براي ايران در بخش هجومي شد. در حالي که شهرام محمودي به علت مصدوميت نتوانست تيم ايران را همراهي کند، امير غفور در اين مسابقه کاملاً جالي خالي وي را پر کرد.

در دفاع عادل غلامي در تيم ايران از مجموع 18 دفاع خود توانست 3 امتياز کسب کند و پس از وي، فرهاد قائمي 4 دفاع انجام داد که موفق به کسب 2 امتياز شد. امير غفور هم 10 دفاع انجام داد و توانست تنها يک امتياز براي ايران به ارمغان بياورد.

در سرويس‌ها فرهاد قائمي از 17 بازي که پشت خط سرويس قرار گرفت موفق شد 2 امتياز مستقيم کسب کند. سيد محمد موسوي عراقي هم 15 بار سرويس زد و توانست 2 امتياز براي ايران کسب کند. سعيد معروف هم از 23 سرويس موفق به کسب تنها يک امتياز شد. اين امتيازها در حالي براي ايران کسب شد که در تيم روسيه تنها يک امتياز از سرويس مستقيم براي آنها حاصل شد.

فوق حرفه ای
    خلاصه بازی ایران - روسیه
    حجم: ۷۵ مگابایت
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    کواچ: اين پايان راه نيست

سرمربي تيم ملي واليبال ايران پس از شکست نزديک از روسيه گفت: بازي خوبي را ارائه کرديم اما تمرکز لازم را نداشتيم و باختيم. به هر حال اين پايان راه نيست.

اسلوبودان کواچ سرمربي تيم ملي واليبال ايران پس از شکست 3 بر 2 مقابل روسيه، در گفت و گو با خبرنگار ايسنا در فلورانس اظهار کرد: ما بازي خوبي را در ست چهارم ارائه دادايم ولي نتوانستيم در کل بازي تمرکز لازم را داشته باشيم. همين که در جمع شش تيم برتر دنيا قرار داريم نشان مي دهد که تيم ما در چه سطحي قرار دارد. بايد بگويم که به کيفيت بالاي بازي حريف باختيم.

وي افزود: ما بيشتر به اشتباهات خودمان باختيم. به نظرم اگر قدري بيشتر تمرکز مي کرديم ست پنجم را پيروز مي شديم. داوري اين مسابقه بد نبود. متاسفانه وقتي مقابل برزيل و روسيه بازي مي کنيد بايد انتظار اينطور داوري ها را هم داشته باشيد.

فوق حرفه ای
    ظريف : مربي اجازه نداد به بازي برگردم

ليبروي تيم ملي واليبال ايران که در جريان بازي با روسيه از حال رفته بود گفت: نمي دانم چه شده بود اما گيج بودم. از بازي بيرون رفتم تا استراحت کنم در ادامه مي خواستم بلند شوم و به بازي برگردم اما مربي اجازه نداد.

فرهاد ظريف اظهار کرد: اواخر ست اول بازي فشارم بالا رفت. دکتر تيم گفت فشارم 17 شده است. نمي دانم چه شده بود اما گيج بودم. از بازي بيرون رفتم تا استراحت کنم. مي خواستم بلند شوم و به بازي برگردم اما مربي اجازه نداد.

به گزارش ايسنا، وي افزود: ما در ست دوم و سوم اصلا خوب نبوديم. ولي در ست چهارم عالي کار کرديم. واقعا ست پنجم رو هم مي توانستيم ببريم. من هيچ وقت چنين تجربه اي نداشتم که در ست پنجم بازي 5 بر يک برده رو اينطور واگذار کنيم. به هر حال واليبال همين است.

7. 2 کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    معروف: مي‌توانستيم برنده بازي باشيم

کاپيتان تيم ملي واليبال ايران گفت: مي‌توانستيم برنده بازي با روسيه باشيم اما تجربه بازيکنان حريف در ست‌هاي دوم سوم، نتيجه را به سود آنها رقم زد.

ديدار ديدني 2 تيم ايران و روسيه در افتتاحيه مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال با نتيجه 3 بر 2 به سود روسيه به پايان رسيد. سعيد معروف، کاپيتان تيم ملي واليبال ايران ضمن ابراز تاسف از اينکه نتوانستند بازي را به سود خود تمام کنند، اظهار داشت: مسابقه جالبي بود. ما مي‌توانستيم برنده بازي باشيم اما تجربه بازيکنان روسيه در ست‌هاي دوم سوم، نتيجه را به سود آنها رقم زد.

وي افزود: حالا ما قبل از اينکه به فکر صعود به مرحله نيمه نهايي باشيم، منتظر نتيجه بازي فردا بين 2 تيم روسيه و برزيل خواهيم شد.

سرگئي ساوين بازيکن تيم ملي روسيه نيز پس از پيروزي تيمش گفت: مسابقه بسيار سختي بود و ايران نشان داد که حريفي دشوار براي رقابت است. ما در نهايت برنده شديم. ما مي‌دانيم که ايران در سطح بالاي جهاني قرار دارد و تيم بسيار قدرتمندي است ولي ما هم روسيه هستيم بايد ببريم. ما فردا با برزيل بازي داريم و راه شکست دادن اين تيم را مي‌دانيم.

9. 2 کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    داورزني: روسيه نبرد، ما باختيم

رئيس فدراسيون والبيال ايران پس از باخت مقابل روسيه اظهار کرد: ما باختيم، روسيه پيروز نشد.

محمدرضا داورزني اظهار کرد: بازي خيلي خوبي بود. دو تيم تا لحظه آخر جنگيدند. بازيکنان ايران خوب کار کردند اما به نظر در ست آخر بازي تمرکز خود را از دست دادند. به جرات مي گويم ما بازي را باختيم و روسيه اين مسابقه را پيروز نشد. ما همچنان کار سختي داريم. اميدوارم روز جمعه هم با حمايت مردم بازي خوبي را از تيم ملي برابر برزيل شاهد باشيم. من اميدوار به صعود تيم ايران به مرحله بعدي هستم.

به گزارش ايسنا، وي درباره مساله حضور زنان در ورزشگاه و تابلوهايي که در اين باره در دست هوادان ايراني حاضر در سالن بود، خاطر نشان کرد: تعداد زنان ايراني که در تهران به سالن مي آيند کم است. ما مي خواهيم که تعداد بيشتري از زنان در سالن ها حضور داشته باشند. در حال حاضر همه عوامل اجرايي و خبرنگاران حاضر در سالن خانم هستند. حتي تماشاگران خانم تيم مهمان هم ميتوانند در سالن مسابقه تهران حضور داشته باشند. ما مي خواهيم در آينده اين تعداد را بيشتر کنيم. انشاالله با کمک ساير نهادها بتوانيم اين کار را انجام دهيم.

رئيس فدراسيون جهاني واليبال درباره جلسه فدراسيون جهاني درباره ميزباني ايران گفت: با اين بازي که تيم ايران انجام مي دهد، بعيد است که ما را محروم کنند. ولي به احتمال زياد تعهدات سختي را از ما مي گيرند. در زمينه حضور بانوان ممکن است از ما تعهد بگيرند. ما شرايط ميزباني خيلي خوبي داريم. فقط حضور بانوان مشکل است که اميدواريم اين موضوع در آينده حل شود.

11. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    سرمربي واليبال روسيه: احمقانه بازي کرديم!

ورونکوف پس از پيروزي نزديک مقابل ايران گفت: بازيکنانم به دستورات تاکتيکي من توجه نداشتند و احمقانه بازي مي کردند.

سرمربي تيم واليبال روسيه اظهار کرد: بازيکنان من خيلي بازي احمقانه اي انجام دادند. من هر دستور تاکتيکي دادم آن ها کار ديگري مي کردند. متاسفانه بازيکنان روسيه خيلي با غرور باز مي کنند و اين اصلا خوب نيست. مجبور شدم در ست پنجم تغييراتي انجام دهم. اگر تغيير تاکتيک نمي دادم قطعا بازي را مي باختيم.

فوق حرفه ای
    موزرسکي: از بازي ايران سورپرايز شدم

شاخص ترين بازيکن واليبال روسيه پس از پيروزي نزديک مقابل ايران گفت: انتظار چنين بازي مقتدرانه اي را از تيم ايران نداشتم و واقعا از بازي ايران سورپرايز شدم.

ديميتري موزرسکي اظهار کرد: بازي سختي بود. ايران تيم خيلي خوبي نشان داد. ما انتظار چنين بازي قدرتمندانه اي را از تيم ايران نداشتيم. در اوايل بازي سورپرايز شديم اما در ادامه آرامش پيدا کرديم و به جريان کار مسلط شديم.

بازيکن 218 سانتي متري روسيه افزود: در کل بايد بگويم که تيم ايران خيلي قدرتمندتر از آن چه تصور مي کردم نشان داد. ما هنوز به برزيل فکر نکرده ايم. البته بايد اين تيم را هم شکست دهيم.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Unforgiven نمایش پست ها
    اگه برزیل 3-0 از روسیه ببازه و ما 2-1 از برزیل ببازیم امتیاز جفتمون 2 میشه و معدل ست و معدل امتیاز ما بهتر از برزیل میشه
    اما چون ما بازنده ایم حذف میشیم

صفحه 38 از 191 نخستنخست ... 2836373839404888138 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 236 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 236 مهمان ها)