صفحه 42 از 191 نخستنخست ... 3240414243445292142 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 411 به 420 از 1902

موضوع: تاپیک اختصاصی تیم ملی والیبال | مهم ترین لیگ جهانی ایران 27 خرداد

فوق حرفه ای
    غفور: از برزيل نمي‌ترسيم

قطر پاسور تيم ملي واليبال ايران در آستانه رويارويي با برزيل گفت: ما هيچ ترسي از برزيل نداريم و مي‌توانيم مثل 10 روز قبل مقابل اين تيم بازي کنيم.

امير غفور اظهار کرد: مطمئن باشيد که مقابل برزيل تمام تلاش خود را خواهيم کرد که خوب بازي کنيم. خوشحالم که با امتيازترين بازيکن بازي با روسيه شدم و اميدوارم همين روند را مقابل برزيل داشته باشم، اما فراموش نکنيم که زماني اين عناوين ارزش دارد که تيم ملي ايران در بازي برنده باشد.

به نقل از ايسنا، وي افزود: همه بازيکنان تلاش خواهند کرد مقابل برزيل موثر کار کنند. ما هيچ ترسي از اين تيم نداريم. اين تيم را از بازي‌هاي قبل مي‌شناسيم. فکر نمي‌کنم که برزيل بتواند تغيير چنداني در بازي کردنش نسبت به 10 روز قبل داشته باشد و ما سعي مي‌کنيم مثل بازي‌هاي قبل مقابل برزيل خوب کار کنيم.

2. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اظهارات سعید معروف روز قبل از مسابقه با برزیل/ ویدئومرحله نهایی لیگ جهانی 2014 والیبال - فلورانس

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    پرندی: برزیل دیگر برزیل چند هفته پیش نیست، خیلی قوی تر شده
    ایران کلا به سورپرایز تبدیل شده
    مربی سابق تیم ملی ایتالیا و بلغارستان در خصوص دیدار سرنوشت ساز ایران و برزیل گفت: برزیل دیگر برزیل چند هفته پیش نیست. خیلی قوی تر و هماهنگ تر شده است.
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، سیلوانو پرندی اظهار داشت: ایران کلا به یک سورپرایز در مسابقات والیبال جهانی تبدیل شده است. من بازی های ایران را دیدم و دنبال می کنم. واقعا از نتایج و عملکرد این تیم شگفت زده شدم. بازیکنان ایران خیلی خوب بازی می کنند و به طور چشمگیری سطح خود را به سطح اول والیبال دنیا رسانده اند.
    وی افزود: گروه ایران در دور قبل خیلی سخت بود و هر چهار تیم برای حضور در مرحله نهایی مدعی بودند. شاید کمتر کسی برای ایران شانس قائل می شد. ولی ایران با بازی های خوبی که انجام داد همه را شگفت زده کرد و نتایج خوبی کسب کرد و به عنوان تیم دوم گروه خود به این مرحله صعود کرد.
    پرندی که به عنوان یک مربی صاحب سبک در فدراسیون جهانی والیبال شناخته شده است، در ادامه گفت: در مرحله نهایی هم این گروه خیلی سخت تر از گروه یک هست و ایران باز هم در یک گروه سخت بازی می کند.
    پرندی ادامه داد: این دیداربرای دو تیم ایران و برزیل خیلی سخت است. هرچند ایران دو بار برزیل را برده است. ولی فراموش نکنید که برزیل دیگر همان برزیل چند هفته پیش نیست. الان خیلی قوی تر و هماهنگ تر شده است و از آمادگی خوبی برخوردار هست و هر روز بهتر از دیروز می شوند. هماهنطور که دیدید روسیه را هم سه بر یک شکست داد. نمی توانم بازی را پیش بینی کنم ولی می توانم برای ایران جهت حضور در نیمه نهایی شانس قائل شوم.
    تیم ملی والیبال کشورمان از ساعت 20 امروز جمعه 26 تیرماه به وقت تهران در دومین دیدار خود در مرحله نهایی لیگ جهانی به مصاف برزیل می رود و در صورت پیروزی با هر نتیجه ای برای نخستین بار به نیمه نهایی لیگ جهانی راه پیدا می کند.

6. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    امشب ساعت 8 ایران - برزیل کاملا غیر قابل پیش بینی

فوق حرفه ای
    اجلاس لیگ جهانی/ ایران در زمینه اطلاع رسانی و وسایل ارتباط جمعی رتبه اول را کسب کرد
    اجلاس دپارتمان لیگ جهانی صبح امروز به منظور بررسی برگزاری مسابقات لیگ جهانی در سال 2014 با حضور اعضا آغاز شد.
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، این اجلاس از ساعت 9 صبح در فلورانس آغاز شد و بر اساس اعلام دپارتمان لیگ جهانی با توجه به بررسی گزارشات و تحقیقات به عمل آمده ایران در بین 28 کشور حاضر در لیگ جهانی در زمینه اطلاع رسانی و فعالیت در فضای مجازی شامل سایت، فیسبوک و توییتر رتبه اول را کسب کرد.

9. 2 کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    اجلاس لیگ جهانی/ تقدیر رئیس فدراسیون جهانی والیبال از ایران در آغاز جلسه
    اجلاس دپارتمان لیگ جهانی صبح امروز به منظور بررسی برگزاری مسابقات لیگ جهانی در سال 2014 با حضور اعضا آغاز شد.
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، این اجلاس از ساعت 9 صبح در فلورانس آغاز شد دکتر آری گراسا رئیس فدراسیون جهانی والیبال،در ابتدای جلسه از رشد و پیشرفت بی نظیر والیبال ایران در حضور و برگزاری مسابقات لیگ جهانی تقدیر و تشکر کرد.

11. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest

13. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Unforgiven نمایش پست ها
    به امیر بگو من تازه بهش گفتم روم نمیشه
    دیشب هر کاری کردم به امیر بگم نشد سرور سایت مشکل پیدا کرده الانم که دیگه فایده نداره

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    دیشب هر کاری کردم به امیر بگم نشد سرور سایت مشکل پیدا کرده الانم که دیگه فایده نداره
    واستا الان بهش میگم امیر مهربونه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Unforgiven نمایش پست ها
    واستا الان بهش میگم امیر مهربونه

صفحه 42 از 191 نخستنخست ... 3240414243445292142 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 105 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 105 مهمان ها)