نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo این محتشمیان از کرده هم بدتره!!! عین جوات خیابونی و احمدی فقط زر میزنن
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo این محتشمیان از کرده هم بدتره!!! به حریف میگفت روسها؟ یا من اشتباه میشنیدم همش میگفت روسها امشب
نوشته اصلی توسط Unforgiven توجیحش کن سالی 3 بار بگه مرگ بر امریکا ولی اینا گرین کارت دارن هرجای دنیا بدون ویزا میتونم برم مزایاشون زیاده
نوشته اصلی توسط Unforgiven به حریف میگفت روسها؟ یا من اشتباه میشنیدم همش میگفت روسها امشب راستش منم دقت نکردم
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط ehsan1361 رژه روی اعصاب دیوثا نذاشتن والیبال نگاه کنیم ..یه هو میدیدی صحنه بازی اومده طرف ویدیو چک داده دلیلش هم نمیدونستی چیه
Hero Enter Viva Real Madrid
جادوگر
نوشته اصلی توسط ehsan1361 عین جوات خیابونی و احمدی فقط زر میزنن بازی اول ایران با برزیل بود فکر کنم!! دوتا گزارشگر جوون بودن! که یکیشون بد نبود حد اقل از کرده ومحتشمیان بهتر بود
آمریکا یعنی قهرمانه؟
نوشته اصلی توسط Milad دیوثا نذاشتن والیبال نگاه کنیم ..یه هو میدیدی صحنه بازی اومده طرف ویدیو چک داده دلیلش هم نمیدونستی چیه گاهی اوقات فکر میکردم سرویس جدید زده شده ، میدیم صحنه آهسته ی ست قبله
یک مشت کشور که فوتبالشون پوکید اومدن فینال (+خفت برزیل)
نوشته اصلی توسط 3fide ولی اینا گرین کارت دارن هرجای دنیا بدون ویزا میتونم برم مزایاشون زیاده بچت امریکایی میشه خونش اندازه 1000 نفر رنگین میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 190 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 190 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن