نوشته اصلی توسط Milad من وقتی سر کلاس دیر میام هیچوقت تخته رو نمیبینم چون مجبورم صندلی اخر بشینم کلیپس ها اجازه دیدن هیچ تصویری از استاد رو به ادم نمیده مگه شماها کجا درس میخونید خیلی وقته از مد افتاده دیگه
نوشته اصلی توسط Unforgiven خداییش من خودم 3-4 مورد مثال نقض دیدم فرشته بودن اصلا گشتم نبود نگرد نیست
نوشته اصلی توسط tandis_m نه زياد گاهي خیلی زیاد گاهی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 گشتم نبود نگرد نیست میگم گشتم بود واقعا هست حقیقت داره
نوشته اصلی توسط Herzeleid اکثر دخترای ایورنی فکر میکنن مثل اکثر دخترای ایرونی نیستن اصلا منظورم سفیده نیستا دقیقا اکثر ما ایرانیا اینجوری فکر میکنیم حداقلش اینه دیگه خود داف پنداری ندارم
ولی از اونجا که بحث کلکل هست سکوت میکنم نه اقا دخترها همشون اشغالن دحتر خوب کجا بود
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خوب دست کن کلیپسشون رو در بیار حالا من از اون بچه ساکتا نیستم چند بار تیکه انداختم ولی بعضیاشون پوست گراز دارن یه بار استاده گفت چرا نمینوسی گفتم استاد کلیپسا اجازه نمیدن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Unforgiven میگم گشتم بود واقعا هست حقیقت داره من با کوله باری از تجربه میگم نیست
نوشته اصلی توسط Milad حالا من از اون بچه ساکتا نیستم چند بار تیکه انداختم ولی بعضیاشون پوست گراز دارن یه بار استاده گفت چرا نمینوسی گفتم استاد کلیپسا اجازه نمیدن اینطوری از رو نمیرن ، برخورد فیزیکی لازمه
نوشته اصلی توسط 3fide دقیقا اکثر ما ایرانیا اینجوری فکر میکنیم حداقلش اینه دیگه خود داف پنداری ندارم خود داف پنداری که تو وجود همه هست بستگی داره تظاهر بهش بکنی یا نه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 155 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 155 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن