نوشته اصلی توسط 3fide چند دفعه پات کردی؟؟؟ نخوردیم نون گندم ولی دیدیم پای مردم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo فکر کنم بد گفتم!! مهران دراگون نیست! اون یکی مهران است گرفتم
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط mohammad68 گرفتم شرمنده اضافه توضیح دادم آخه از واژه بیشعور استفاده کردی فکر کردم دراگون رو میگی!!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Unforgiven از جایی در آر و بر جایی بگذار محسن رضایی میگه 1000 تومن الان 700 تومن می ارزه 40 تومن اون موقع بالای 100 تومن می ارزه دیگه پیداش میکنم اگه شده آگهی میدم تو روزنامه
نوشته اصلی توسط Milad نخوردیم نون گندم ولی دیدیم پای مردم توی حرفات پختگی تجربه کردن اشکال نداره بگو
من از الان به فکر نسل بعدیم دختر خالم اونروز یه چی اورده بود داشت ناخناشو سوراخ میکرد ماه ستاره بندازه توش
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo شرمنده اضافه توضیح دادم آخه از واژه بیشعور استفاده کردی فکر کردم دراگون رو میگی!!
نوشته اصلی توسط ehsan1361 محسن رضایی میگه 1000 تومن الان 700 تومن می ارزه 40 تومن اون موقع بالای 100 تومن می ارزه دیگه پیداش میکنم اگه شده آگهی میدم تو روزنامه فقط بکن اگهی رو هم نده درجش کن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 محسن رضایی میگه 1000 تومن الان 700 تومن می ارزه 40 تومن اون موقع بالای 100 تومن می ارزه دیگه پیداش میکنم اگه شده آگهی میدم تو روزنامه بیخیال! مدل 206 چنده ؟؟؟ تیپ چنده؟؟؟ چه رنگیه؟؟؟
نوشته اصلی توسط Milad نخوردیم نون گندم ولی دیدیم پای مردم چه جوری اینا رو از پاشون در میارن یه نفر از اینور میکشه یه نفر از اونور
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 113 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 113 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن