نوشته اصلی توسط Milad اصن میدونی من چن سالمه ؟ من گیتار پاپ زیاد حال نمیکنم دلم میخوام موهامو بزارم بلند شه ریشام رو هم نزنم یه تکیلاست هم بخرم با یه زیرپوش رکابی گیتار الکتریک بزنم 22 سال ؟ عجب آرزویی داری با رکابی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بهش گفتم بیا درجه سکسیت ماشین رو هم آوردم پایین ولی قبول نکرد کتمن که میگفت منو ببر کافی شاپ خودتو تا حالا بردی کافی شاپ؟
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط Milad جدی 0 بخرم بهتره یا دست ؟ اگه دست دو سالمشو یافتی بخر!! سر کار میذاری حالا!! وانت میخوای واسه کجات؟؟
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط mohammad68 خودتو تا حالا بردی کافی شاپ؟ دست شما درد نکنه دیگه نصف عمر ما در این جور جاها حروم شد
نوشته اصلی توسط Milad جدی 0 بخرم بهتره یا دست ؟ از این نیسان آبی ها بخر بنداز تو جاده
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo اگه دست دو سالمشو یافتی بخر!! سر کار میذاری حالا!! وانت میخوای واسه کجات؟؟ 0 بخرم با 1 تومن میتونم باربند و کفی و دوگانش کنم الان تو دست گرونه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دست شما درد نکنه دیگه نصف عمر ما در این جور جاها حروم شد سر شوما درد نکنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 از این نیسان آبی ها بخر بنداز تو جاده جواد یساری هم بزنم تنگش
نوشته اصلی توسط Milad الان وانت پیکان چنده بخوام بخرم ؟ وانت پرايد بخر
نوشته اصلی توسط Milad جواد یساری هم بزنم تنگش ها عباس قادری فراموش نشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 176 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 176 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن