صفحه 122 از 191 نخستنخست ... 2272112120121122123124132172 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,211 به 1,220 از 1902

موضوع: تاپیک اختصاصی تیم ملی والیبال | مهم ترین لیگ جهانی ایران 27 خرداد

فوق حرفه ای
    غلامي: نمي‌توانم دليل بد بازي کردن را بگويم!

سرعتي زن تيم ملي واليبال ايران پس از باخت مقابل ايتاليا گفت: نمي دانم چرا خوب بازي نمي کنيم، شايد هم بدانم اما نمي توانم دليلش را بگويم!

عادل غلامي در گفت و گو با ايسنا اظهار کرد: نمي دانم چه بگويم. ما خوب بازي نمي کنيم و مي بازيم. اين موضوع اذيتمان مي کند. بايد ديد علتش چيست. تيم ملي واقعا مشکل خاصي ندارد. نمي دانم چرا بازي ما شرايط سينوسي پيدا کرده است.

وي افزود: من نمي دانم مشکل چيست. شايد هم بدانم اما نمي توانم بگويم. روان بازي نمي کنيم. هيچ کدام از بازيکنان نمي توانند توانايي هاي خودشان را نشان دهند. بايد بررسي بيشتري صورت بگيرد تا مشخص شود ايراد کار کجاست.

سرعتي زن تيم ملي واليبال ايران تاکيد کرد: شرمنده مردم شديم. نه به خاطر برد به دليل اينکه خوب بازي نکرديم شرمنده مردم شديم. قدرت ما چيزي نبود که امروز نشان داديم.بايد بهتر از اين بازي کنيم. در آينده اميدوارم شرايط بهتر شود.

فوق حرفه ای
    معروف: زورمان به ايتاليا نرسيد

کاپيتان تيم ملي واليبال ايران از کسب عنوان چهارم ليگ جهاني ابراز رضايت کرد.

به گزارش ورزش سه و به نقل از روابط عمومي فدراسيون واليبال، سعيد معروف پس از شکست 3 بر صفر برابر ايتاليا در ديدار رده ‌بندي ليگ جهاني 2014 اظهار داشت: نتوانستيم بر بازي مسلط شويم. اگر در ست‌هاي اول و دوم از حريف پيش مي‌افتاديم شايد روند بازي تغيير مي‌کرد، اما ما اصلاً جلو نيفتاديم که بخواهيم شرايط را کنترل کنيم.

وي ادامه داد: ايتاليا ميزبان بود و شرايط بسيار خوبي داشت. ساير تيم‌ها هم مانند ايران تلاش کردند و مي‌خواستند که قهرمان شوند. فکر مي‌کنم زورمان به آمريکا و ايتاليا نرسيد. امشب مي‌توانستيم بهتر باشيم، اما موفق نشديم، چون در توپ‌هاي برگشتي افتضاح بوديم و عملکرد خوبي نداشتيم.

کاپيتان تيم ملي واليبال ايران در پايان تصريح کرد که از کسب عنوان چهارمي در ليگ جهاني 2014 راضي است.

3. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    موسوي: از نظر بدني کم آورديم

سرعتي‌زن تيم ملي واليبال ايران گفت: معتقدم که ما در بازي برابر آمريکا و ايتاليا به خودمان باختيم.

سيد محمد موسوي پس از شکست 3 بر صفر برابر ايتاليا در خصوص اين مسابقه اظهار داشت: بازي خوبي بود و شانس داشتيم که نخستين مدال جهاني واليبال ايران را کسب کنيم، اما نتوانستيم شرايط بدني و روحي خود را در وضعيت ايده‌آل قرار دهيم. مصدوميت‌ها به ضرر ايران شد و از طرفي فکر مي کنم از نظر بدني هم کم آورديم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: سه ماه است که در اردوهاي طولاني مدت حضور داريم و فکر مي‌کنم طبيعي است که از نظر بدني کمي تحليل برويم، اما اين شرايط براي تمام تيم‌ها وجود دارد. فرق ما با بقيه تيم‌ها اين است که ما هنوز به اين شرايط عادت نداريم.

سرعتي‌زن تيم ملي واليبال ايران با بيان اينکه پس از حضور در جمع چهار تيم برتر کمي ارضا شده بوديم، گفت: مي‌توانستيم حتي آمريکا را شکست دهيم، اما نشد. عنوان چهارمي راضي کننده است، اما من هميشه بهترين‌ها را مي‌خواهم. شايد اگر در فينال هم بازي مي‌کرديم و دوم مي‌شديم هم من مي‌گفتم که راضي نيستم، اما در شرايط کنوني نتايج خوبي کسب کرديم.

موسوي با بيان اينکه اميدوارم مردم از ما راضي باشند، ادامه داد: ما چيزي از آمريکا کم نداشتيم، اما واقعاً نمي‌دانم چه اتفاقي رخ داد که ما اصلاً واليبال بازي نکرديم. ما در بازي برابر آمريکا و ايتاليا به خودمان باختيم. ايتاليا هيچ‌وقت با شرايط امشب خود نمي‌تواند ما را شکست دهد، اما چون ما خيلي بد بوديم آنها به هدف‌شان رسيدند.

5. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    زايتسف: از اينکه با مدال به خانه‌ مي‌روم خوشحالم

ستاره واليبال ايتاليا گفت: از اينکه با مدال به خانه‌ام مي‌روم خوشحالم، هرچند که اين مدال طلا نيست.

ايوان زايتسف پس از پيروزي 3 بر صفر برابر ايران و کسب امتيازآورترين بازيکن ميدان در خصوص اين بازي اظهار داشت: خوشحالم که برابر تيم قدرتمندي به نام ايران پيروز شديم و توانستيم يک مدال ديگر هم کسب کنيم. از اينکه با مدال به خانه‌ام مي‌روم خوشحالم، هرچند که اين مدال طلا نيست؛ مدال برنز هم ارزشمند است.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: بازي سختي برابر ايران داشتيم. مي‌خواستيم شکست شب گذشته برابر برزيل را جبران کنيم و خوشبختانه توانستيم به هدف خود هم برسيم. شب گذشته عملکرد بسيار بدي داشتيم و امشب توانستيم بهتر بازي کنيم.

7. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ايران و ايتاليا مي‌توانستند فيناليست باشند
    بيرارلي: ايران خيلي پيشرفت کرده است

کاپيتان تيم ملي واليبال ايتاليا گفت: به نظر من تيم‌هاي ملي واليبال ايران و ايتاليا مي‌توانستند در فينال با هم روبرو شوند.

امانوئل بيرارلي پس از پيروزي 3 بر صفر برابر ايران و کسب مدال برنز ليگ جهاني 2014 اظهار داشت: از پيروزي برابر ايران بسيار خوشحال هستم؛ ما اهداف بزرگ‌تري داشتيم، اما نتوانستيم به آن برسيم.

به گزارش فارس، وي با بيان اينکه ما و ايران مي‌توانستيم در فينال با هم ديدار کنيم، ادامه داد: ايران تيم خيلي بزرگي است، البته امروز ما خيلي خوب کار کرديم و توانستيم مقابل اين تيم به پيروزي برسيم. ايران خيلي پيشرفت کرده و الان جز بهترين تيم‌هاي دنياست.

9. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ظريف: از شکست مقابل ايتاليا عصباني نيستيم

ما از شکست مقابل ايتاليا عصباني نيستيم چون عنوان چهارمي، بهترين نتيجه‌اي بود که تا کنون در ليگ جهاني کسب کرده بوديم.

تيم ملي واليبال ايران در بازي رده بندي ليگ جهاني واليبال با شکست 3 بر صفر مقابل ايتاليا به مقام چهارم رسيد. فرهاد ظريف، ليبرو تيم ملي ايران در مورد اين بازي گفت: از کسب عنوان چهارمي ليگ جهاني خوشحالم. ما از شکست مقابل ايتاليا عصباني نيستيم چون کسب عنوان چهارمي، بهترين نتيجه‌اي بود که تا کنون در ليگ جهاني کسب کرده بوديم. ما سال گذشته نهم شديم و حالا براي کسب مدال برنز جنگيديم. چهارمي، نتيجه خوبي براي ما بود.

ظريف ادامه داد: سال بعد ما بايد براي ايستادن روي سکو تلاش کنيم. ما در سطح خوبي از واليبال جهان هستيم. ما مربي، پاسور، مدافعان وسط و بازيکن امتياز آور خوبي مثل امير غفور داريم. ايتاليا بازي بسيار خوبي مقابل ما انجام داد و ما نيز هر چه در توان داشتيم ارائه کرديم.

فوق حرفه ای
    کواچ: به بازيکنانم افتخار مي‌کنم

سرمربي تيم ملي واليبال ايران گفت: از نتيجه‌اي که بازيکنانم در ليگ جهاني کسب کردند، خوشحالم و به آن افتخار مي‌کنم.

تيم ملي واليبال ايران در بازي رده بندي ليگ جهاني واليبال با شکست مقابل ايتاليا به مقام چهارم رسيد. اسلوبودان کواچ، سرمربي تيم ملي واليبال ايران در مورد اين بازي اظهار داشت: از نتيجه‌اي که بازيکنانم در ليگ جهاني کسب کردند، خوشحالم و به آن افتخار مي‌کنم ولي اميدوارم در ليگ جهاني بعدي، نتايج بهتري بگيريم.

کواچ ادامه داد: من از 2 بازي آخر تيم ايران مقابل آمريکا و ايتاليا اصلا راضي نيستم. مي‌دانم که بازي در اين سطح در هر روز کار ساده‌اي نيست ولي ما همچنان بايد ياد بگيريم. ما سعي مي‌کنيم روند بهتر شدن‌مان را ادامه دهيم.

12. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    12 شهریور جام جهانی لهستان

فوق حرفه ای
    استقبال سجادي و هاشمي از شاگردان کواچ
    تيم ملي واليبال وارد ايران شد

تيم ملي واليبال کشورمان بامداد امروز (سه‌شنبه) با استقبال سجادي و هاشمي به ايران بازگشت.

تيم ملي واليبال کشورمان پس از کسب مقام چهارم ليگ جهاني 2014 صبح روز دوشنبه فلورانس را به مقصد فرانکفورت و سپس تهران ترک کرد و ساعت يک و بيست دقيقه بامداد سه‌شنبه از طريق فرودگاه امام خميني (ره) در بين استقبال گرم مردم وارد تهران شد.

به گزارش فارس، سيدنصرالله سجادي، معاون توسعه ورزش قهرماني و حرفه اي وزارت ورزش و جوانان و کيومرث هاشمي، رئيس کميته المپيک و بهنام محمودي، بازيکن سابق تيم ملي واليبال ايران استقبال گرمي از کاروان تيم ملي داشتند.

ليگ جهاني واليبال 2014 با قهرماني آمريکا خاتمه پيدا کرد؛ برزيل دوم شد و ايتاليا هم در جايگاه سوم قرار گرفت.

16. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 122 از 191 نخستنخست ... 2272112120121122123124132172 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 196 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 196 مهمان ها)