[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لدفن گوش کن
فقط مونده نامجو الان بیاد از حقوق زن ها دفاع کنه
شاهین نجفی و بهرام جفتشون سابقه زن ستیزی داشتن فقط فرقشون اینه که بهرام خیلی سریع تر از شاهین به خودش اومد و حداقل سکوت کرد
شاهین از یه طرف میاد تو آهنک نقی به بیوه ها توهین میکنه از یه طرف تو مصاحبه با یه زن میکه من اشتباه کردم و یکی به من کفت و منو آکاه کرد و من عذر میخوام از قشر بیوه ها بعد میاد بعدش آهنک پریود رو میخونه
هنوز حسابش با خودش مشخص نیست و جالبیش اینجاس که موزیک *اینکونه* کاملا از حقوق زن ها دفاع میکنه و جالب تر اینکه فقط همون آهنک رو موزیک ویدیو کرد و تو موزیک ویدیو هم به شدت از حقوق زن ها دفاع کرد معلوم نیس تو کاسه جمجمه این بشر چیه
اینا اکه نکم همشون نصف بیشترشون قاطی دارن فقط چسی فرهنک میان
مطمئن باش حتی تو س.کس هم شاهین اکه به طرف مقابلش تو هفت هشت بار یه بار تجاوز نکنه صد در صد نصف بیشتر آمیزش هاش طرف مقابل ارضاء نمیشه و اصلا نمیدونه که زن خیلی دیر تر از مرد ارضاء میشه و حتی ارضا شدن زن به مرد مقدم تره
وقتی میاد میکه شما در نهایت با عشقتون میخوابید و عشق رو به س.کس پایان میده و میکه شما در نهایت عشق با طرف مقابلت میخوابی و میکه بقیش مال سعدی و حافظ و مولاناس و به قرن خودشون مربوط میشه میخوای چی بهش بکی میخوای بهش بکی تو عشق رو درک نمیکنی ؟ اکه اینو بکی یه بیانیه هم نثار تو و روح حافظ وسعدی میکنه
درباره مولوی میاد نظر میده یه بیت شعر مولوی میارزه به کل کارهای این سه نفر و هنوز که هنوزه کارهاش درک نمیشه و تازه تو قرن 21 کارهاش توسط امثال شهرام ناظری و شجریان ها خونده میشه ... تو از قرن چهارم تا بیست ویکم حساب کن ببین چند هزار سال میکذره بعد به عظمت کار مولوی پی میبری که هنوز که هنوزه از این سه نفر هم معروف تره هم هم محبوب تره هم شعراش بهتر و پربارتره واصلا قابل مقایسه نیس با شعرای اینا
ویرایش توسط *_* : 10-08-2014 در ساعت 08:07 PM
ک/ شعری بیش نیس
اگه جامعه رو خواستید به گ/ بدید به اینا بسپ رید
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)