مولانا به دفاع از حقوق حیوانات هم رسید اونم تو قرن چهار و پنج اونوقت ما هنوز یکیمون میاد از شاهین دفاع میکنه یکی از بهرام ....
فقط بخون به عظمت مولوی پی ببر از دفاع از حقوق یه سک 21 بیت ناب سروده .... شعر هایی که درمورد بی عدالتی و حقوق قشر ضعیف جامعه رو بخونین پشماتون فر میخوره .... این شعرشو میذارم تا فرق بین ما و این سه نفر و مولوی پیدا شه برا همینه بعد اسمش علیه سلام یا حضرت یا آقا یا استاد میارن اهلش و مثنوی معنویش رو کتاب مقدس بهش میکن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط *_* : 10-08-2014 در ساعت 08:37 PM
از اصول پایه و ابتدایی این که هر لغتی که به کار میره در هر فرهنگ ممکنه یه معنی بده البته بسته به زمان و مکان هم داره
در غرب همه حریم ها شکسته شده و براشون اصلا مهم نی تو فیلم های هالیوودی کاملا معلومه
در اسلام و تمدن ایران داریم که حتی به مادرتون اَه هم نگویید این یعنی فرهنگ
آقا از خدا پنهون نیس از شما چه پنهون یکی از دوستام بزرکتره از من سر کلاسای ارشد یه چند جلسه ضبط کرد درباره مولوی بود... کف و خون قاطی کردم نصف بیشترش رو نفهمیدم اصلا چی میکه دوستم میکه استاده خودش هم اولین جلسه کفته من همشو بلد نیستم حالا استاده دکترای ادبیات بوده و استاد دانشکاه و کلا ادبیات رو درس میداده
اتفاقات سوریه و عراق کاملا از پیش طراحی شده است آمریکا به قصد از بین بردن طالبان به عراق رفت چی شد؟ این امکانات برای داعش از کجا می آد؟
الان آمریکا به قصد از بین بردن داعش تاسیسات و زیرساخت های سوره رو داره می زنه ...
این ها تمام نشانه آخر زمانه
اسلامم رو آرزوس امیدوام توفیق دیدن اون روز رو خدا بده
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)