دیدین گفتن همین جاها داره می پلکه بوی پول به مشامش که خورد اومد جلو![]()
دیدین گفتن همین جاها داره می پلکه بوی پول به مشامش که خورد اومد جلو![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
یکبار گوش دادم اونم گذری ولی ملودیاش منو گرفت و به نظرم خیلی آلبوم خوبیه و خیلی خیلی بهتر از البوم اولش...آلبوم آخر هرکس خیلی سخته که بهترین باشه ولی این تونست دومین آلبومش آخرین آلبومش و در عین حال بهترین آلبومش باشه..روحش شاد!!
کسایی که این عقیده رو دارن و طرفدارشن و میخوان بازم یه یادگاری داشته باشن ازش و نمیدونم اگه اعتقادی هم دارن که اون دنیا اثرش بهش میرسه که بخرن آلبومشو چون دستش کوتاستو معلوم نیس راضی باشه یا نباشه (که مطمینا اخلاقش جوری نبود که راضی نباشه) ولی اگه میخان بخرن،بخرن،چون هم آلبومش از نظر موسیقیایی ارزششو داره و هم اینکه طرفدار یعنی طرفدار تا پای دار...
کسایی هم که به این قضایا اعتقادی ندارن و یا از آلبومش خوششون نیومده مشخصه که میتونن هم نخرن!!
اینکه هم که کی تهیه کنندشه و فلان که من اگه فلانی تهیه کنندش بود میخریدم و الان که فلانی هست نمیخرم هم کار درست نیست والا..چه عیب داره حالا که قرار نیست پولی به خودش برسه این پول به نزدیکاش و خانوادش برسه و یکبار به تهیه کننده های موسیقی کمتر برسه حالا میخواد رفیق صمیمیش باشه یا هرکی دیگه...شاید راضی باشه برسه این در آمد حاصل از فروشش به مادرش که عزیزترینشه!!
شبا بیدار و روزا خیره به عکست،این شده کارم،دیگه طاقت ندارم...
روحت شاد![]()
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
پول البوم رو بدید به محک به چهار تا کودک سرطانی برسه بهرته
میگن سود فروش البوم میرسه به سرطانی ها راسته ایشالا...
ناصر و دادش و عموش بیان شرکتم خودم دستی بهشون میدم پول البومو
عاقا ما بریم لالا از دیشب نخوابیدم منتظر آلبوم بیریخت جنابعای بودم![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)