توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال
زمستون
تن عریون باغچه چون بیابون
درختا با پاهای برهنه زیر بارون
نمیدونی تو که عاشق نبودی
چه سخته مرگ گل برای گلدون
گل و گلدون چه شبها نشستن بی بهانه
واسه هم قصه گفتن عاشقانه
چه تلخه
چه تلخه
باید تنها بمونه قلب گلدون
مثل من که بی تو
نشستم زیر بارون زمستون
زمستون
برای تو قشنگه پشت شیشه
بهاره زمستونها برای تو همیشه
تو مثل من زمستونی نداری
که باشه لحظه چشم انتظاری
گلدون خالی ندیدی
نشسته زیر بارون
گلای کاغذی داری تو گلدون
تو عاشق نبودی
ببینی تلخه روزهای جدایی
چه سخته
چه سخته
بشینم بی تو با چشمای گریون
(sm50)
Chavosh
08-22-2016, 07:36 PM
بیلد 10586 رو نصب کن اگه میخوای باید از مایکروسافت لینک بدم
دروغ میگه این اسکل داره نظر شخصیشو به همه تحمیل میکنه اون روزم یکی پرسید همینو گفت فقط بخاطر اینکه یکم ستینگش تغییر دادن
اخرین بیلدو بگیر که تو تاپیکش لینکشو گذاشتم
دروغ میگه این اسکل داره نظر شخصیشو به همه تحمیل میکنه اون روزم یکی پرسید همینو گفت فقط بخاطر اینکه یکم ستینگش تغییر دادن
اخرین بیلدو بگیر که تو تاپیکش لینکشو گذاشتم
بیلد جدید ریده (sm2)(sm2)
Navid
08-22-2016, 07:40 PM
کسی نگفته به به و چه چه رکود از هیکل مملکت میباره
بحث تورمه یادمه موسوی هم میگفت نیازی نیس برای وضع جامعه نمودار ببینین یا حرفای فلانیو گوش کنین به سفره تون نگاه کنین تورم برای من شهروند معمولی که توبازار نیستم اینه که همون جنسیو که چهار سال پیش میخریدم با اندک افزایش قیمتی دارم از همون مغازه میخرم
ببین تو علم اقتصاد شاخصهای اقتصادیو ببینی نوشتن که رکود بسیار بدتر از تورمه . هنر اینه که تورمو با رشد اقتصادی و رونق بیاری پایین مثل زمان خاتمی که با نفت 7 دلاری تورمو رسوند زیر 10 درصد و رونقم بود . الان همه چی قفل شده . خیلی از کارای عمرانی کشورو دولت تعطیل کرده و اختصاص داده به کارانه چند صد میلیونی دکترا !!! این که قیمتا ملایم افزایش پیدا کرده به خاطر اینه که پولی اصلا دست مردم نیس که بخان باهاش خرید کنن.تنها راهش این بود که قیمت ارز بیاد پایین و ارزش پول کشور تقویت بشه که آقایون جلوشو گرفتن تا بتونن از طریق بالابودن دلار حقوق دویست میلیونی رد کنن واسه خودشون و مدیراشون ! الان بدترین اوضاع اقتصادی ایرانه . من خودم به روحانی رای دادم ولی الحق و الانصاف هیچ تغییری تو این سه سال ایجاد نکرده . تو یه سری زمینه ها بدترم شده و آتو داده دست دلواپسا که ببینید توافقم کردیم هیچ فرقی نکرد بدترم شد پس بلندتر بگید مرگ بر آمریکا!!!
بیلد جدید ساعتش اومده اینور .. action center مذخرف شده .استارت مذخرف شده (sm3)
setting ریده .. (sm70)
Changed
08-22-2016, 07:43 PM
دانلود ویندوز ۱۰ به روز رسانی سالگرد با لینک مستقیم
نسخه ۶۴ بیت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) | نسخه ۳۲ بیت ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پس همینو میگیرم
در مورد نصبش هم توضیح بدین بریزم رو فلش راه داره یا باس بریزم رو DVD ؟؟؟
(sm120)اخرین بار که از DVD استفاده کردم یادم نیس
Changed
08-22-2016, 07:44 PM
بیلد جدید ساعتش اومده اینور .. action center مذخرف شده .استارت مذخرف شده (sm3)
setting ریده .. (sm70)
تو اسکل به شعر مولانا میگی ریده(sm2)
هر چی تو گفتی برعکسش درسته (sm2)
تو اسکل به شعر مولانا میگی ریده(sm2)
هر چی تو گفتی برعکسش درسته (sm2)
هر طور میل خودته (sm2) فقط این بیلد از طرف من تاییده نشده و به نظرم ریده (sm2)
احتمالا نصب کنی ظرف مدت 3 روز برمیگردی به همون 8.1 (sm2)(sm2)
خواستی نصب کنی حتما مودمتو خاموش کن (sm70)
Pacino
08-22-2016, 07:50 PM
رییس سازمان بسیج مستضعفین:
اسناد معتبری از اعترافات جاسوسان آمریکایی دستگیر شده در ایران داریم که برای سرد کردن کانون مساجد برنامه ریزی و توطئه کرده اند و با کمک نفوذی ها این کار را انجام داده اند
:│
kamran69
08-22-2016, 07:53 PM
حالت خوبه ؟! (sm10)
خوبم خدا رو شکر ... (sm10) مرسی که دیشب با حرفات آرومم کردی (sm19) فدای اون قلب مهربونت هادی گُلم (sm127)
Chavosh
08-22-2016, 07:58 PM
ببین تو علم اقتصاد شاخصهای اقتصادیو ببینی نوشتن که رکود بسیار بدتر از تورمه . هنر اینه که تورمو با رشد اقتصادی و رونق بیاری پایین مثل زمان خاتمی که با نفت 7 دلاری تورمو رسوند زیر 10 درصد و رونقم بود . الان همه چی قفل شده . خیلی از کارای عمرانی کشورو دولت تعطیل کرده و اختصاص داده به کارانه چند صد میلیونی دکترا !!! این که قیمتا ملایم افزایش پیدا کرده به خاطر اینه که پولی اصلا دست مردم نیس که بخان باهاش خرید کنن.تنها راهش این بود که قیمت ارز بیاد پایین و ارزش پول کشور تقویت بشه که آقایون جلوشو گرفتن تا بتونن از طریق بالابودن دلار حقوق دویست میلیونی رد کنن واسه خودشون و مدیراشون ! الان بدترین اوضاع اقتصادی ایرانه . من خودم به روحانی رای دادم ولی الحق و الانصاف هیچ تغییری تو این سه سال ایجاد نکرده . تو یه سری زمینه ها بدترم شده و آتو داده دست دلواپسا که ببینید توافقم کردیم هیچ فرقی نکرد بدترم شد پس بلندتر بگید مرگ بر آمریکا!!!
تکبیر
کامنتا رو خوندی چطو ندیدی من گفتم رکود از هیکل مملکت میباره
جاییم نگفتم رکود بدتره یا تورم اصلا بحث مقایسه نبود صرفا داشتیم راجبه نرخ تورم میگفتیم
این که قیمتا ملایم افزایش پیدا کرده به خاطر اینه که پولی اصلا دست مردم نیس که بخان باهاش خرید کنن.
یا تکبیر الاحرام ! این دیگه چجور استدلالی بود
من یادم نمیاد هیچ جای دنیا خرابی هشت ساله (شما بخون 50 ساله) تو سه سال درس شده باشه این مموتی بی پدر فسادی که تو این کشور بود رو نهادینه کرد ! هر ننه قمری به ثروت چندین میلیارد دلاری دس پیدا کرد کلی واردات داشتیم با نفت 120 دلاری بجای اینکه بگی دولت نمیدونم خوابونده میشه بفرمایین تو اون هشت سال اون همه پول کجا ابادانی شد که حالا تو این بی پولی و رکود انتظار شکوفایی داری ؟ برجام غیر اینبود که تخمای اغا با اورانیوم غنی شده باد فتق گرفته بود ملتو گروگان گرفتن هیچ گوهی نخوردن با اینهمه هزینه برای هسته ای مملکتو بردن دم پرتگاه تو چی دلت خوشه از کجا حرف میزنی مرد مومن مملکتو به گوه کشیدن یکی از این ملت غیور و شهید پرور جیکش در نیومد خدا شاهده تو نمیدونی چه کسایی دوره مموتی بارشونو بستن که طرف اونجای ننشم فکر نمیکرد رو صندلی چرمی بشینه !
تو انتظار داری تو این شش ماهه که تازه دارن این غل و زنجیر تحریما برمیدارن چه معجزه ای رخ بده دوره مموتی بیش از 10 هزار کارگاه و کارخونه کوچیک تعطیل شده دهه شصتیها به خاک نشستن فرستادن دانشگاه فقط بدون اینکه شغلی براشون ایجاد کنن
در نهایت من به روحانی رای ندادم و رای نخواهم داد چون حاضرم گرسنگی که هیچ بمیرم این ملتو ازاد و شاد ببینم خدا شاهده این ازادی و شادی تونسته کشورایی مث کاستاریکا و کوبا که به اوج فلاکت رسیدن رو نگه داره
اینجا صدا و سیما مملکت به چارتا لباس رنگی و جشن فارغ التحصیلی به چشم سکـس پارتی نگاه میکنن جوونا 20 ساله رو ورداشتن تو قزوین شلاق زدن پلیس که پشم دولتم هیچ گوهی نتونس بخوره ببین قدرت دست کیاس
ما سر سفرمون اورانیم غنی شده که نبود که بخوایم حسرتشو بخوریم
در نهایت دمپایی پلاستیکی (sm120)
خوبم خدا رو شکر ... (sm10) مرسی که دیشب با حرفات آرومم کردی (sm19) فدای اون قلب مهربونت هادی گُلم (sm127)
دیگه توضیحات لازمه رو بت دادم بدونی امیر پسر خوبیه(sm127) توام خوبی .. (sm51)
هر تاپیک هم قانون خودشو داره ...الان دیگه مثل قبلا نیست .. (sm2)تو پیامم بت گفتم الکی اعصاب خوردتو خورد کردی ... (sm89)
داشتی اعصاب منم ازین اواخر خورد میکردی (sm39) (sm2)
kamran69
08-22-2016, 08:05 PM
دیگه توضیحات لازمه رو بت دادم بدونی امیر پسر خوبیه(sm127) توام خوبی .. (sm51)
هر تاپیک هم قانون خودشو داره ...الان دیگه مثل قبلا نیست .. (sm2)تو پیامم بت گفتم الکی اعصاب خوردتو خورد کردی ... (sm89)
داشتی اعصاب منم ازین اواخر خورد میکردی (sm39) (sm2)
(sm176)
الی چقدر طول کشید این تومارو نوشتی .. (sm2)
تکبیر
جاییم نگفتم رکود بدتره یا تورم اصلا بحث مقایسه نبود صرفا داشتیم راجبه نرخ تورم میگفتیم
من یادم نمیاد هیچ جای دنیا خرابی هشت ساله (شما بخون 50 ساله) تو سه سال درس شده باشه این مموتی بی پدر فسادی که تو این کشور بود رو نهادینه کرد ! هر ننه قمری به ثروت چندین میلیارد دلاری دس پیدا کرد کلی واردات داشتیم با نفت 120 دلاری بجای اینکه بگی دولت نمیدونم خوابونده میشه بفرمایین تو اون هشت سال اون همه پول کجا ابادانی شد که حالا تو این بی پولی و رکود انتظار شکوفایی داری ؟ برجام غیر اینبود که تخمای اغا با اورانیوم غنی شده باد فتق گرفته بود ملتو گروگان گرفتن هیچ گوهی نخوردن با اینهمه هزینه برای هسته ای مملکتو بردن دم پرتگاه تو چی دلت خوشه از کجا حرف میزنی مرد مومن مملکتو به گوه کشیدن یکی از این ملت غیور و شهید پرور جیکش در نیومد خدا شاهده تو نمیدونی چه کسایی دوره مموتی بارشونو بستن که طرف اونجای ننشم فکر نمیکرد رو صندلی چرمی بشینه !
تو انتظار داری تو این شش ماهه که تازه دارن این غل و زنجیر تحریما برمیدارن چه معجزه ای رخ بده دوره مموتی بیش از 10 هزار کارگاه و کارخونه کوچیک تعطیل شده دهه شصتیها به خاک نشستن فرستادن دانشگاه فقط بدون اینکه شغلی براشون ایجاد کنن
در نهایت من به روحانی رای ندادم و رای نخواهم داد چون حاضرم گرسنگی که هیچ بمیرم این ملتو ازاد و شاد ببینم خدا شاهده این ازادی و شادی تونسته کشورایی مث کاستاریکا و کوبا که به اوج فلاکت رسیدن رو نگه داره
اینجا صدا و سیما مملکت به چارتا لباس رنگی و جشن فارغ التحصیلی به چشم سکـس پارتی نگاه میکنن جوونا 20 ساله رو ورداشتن تو قزوین شلاق زدن پلیس که پشم دولتم هیچ گوهی نتونس بخوره ببین قدرت دست کیاس
چند ساله یه جا انقد تایپ نکردی ؟ (sm2)
Gsshop
08-22-2016, 08:06 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
زدن رو دست برادران بوشهری (sm2)
peyman.2012
08-22-2016, 08:17 PM
the intersection in front of Burj Khalifa in Dubai. Canon 700d
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _key=MTMwODE5ODg0MjcwNDk0ODAyNw%3D%3D.2
بهشت گمشده که میگن همین جاست (sm74) چقدر پیشرفته . چقدر دیدنی (sm50)
peyman.2012
08-22-2016, 08:27 PM
دوستان این کار رو دانلود کنید، یه ترنس خیلی قشنگ و احساسی از یک آهنگساز ایرانی (sm10)
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @_Khashi_ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Saber ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @asc ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @KAMRAN8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Black-EYE ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Farhad Mahdavi & Kanski - The Everything (Original Mix) 2016 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Pacino
08-22-2016, 08:28 PM
ای دوست بیازار مرا هر چه توانی
دل نیست اسیری که ز آزار گریزد
رهی معیری
(sm50)
Navid
08-22-2016, 08:28 PM
تکبیر
(sm120)تکبیر
من مگه از دولت احمدی نژاد حمایت کردم؟ اون مردک مملکتو داشت به خاک سیاه می نشوند . اگه 4 سال دیگه ریاست جمهوریش ادامه پیدا میکرد ایران میشد عین هند و ونزوئلا . یه اقلیت فوق ثروتمند و اکثریت زیر خط فقر . طبقه متوسط نابود میشد .
من میگم با توجه به این سه سال و حرف زدنای اینا و عملکردشون چه 6 ماه چه 6 سال چه 16 سال هیچ تغییری ایجاد نمیشه . شاید مملکت فقط از اینی که هست بدتر نشه.
تو فقط یه نگاه به مصاحبه هایی که اینا تو این سه سال انداختن بنداز . موقعی که داشت دلار به طور طبیعی میومد پایین رییس بانک مرکزی گفت کف قیمت اینه و نمیزاریم بیشتر بیاد پایین. موقعی که مردم اعتراض کردن به وضع ماشینا اون نعمت زاده ی هزار میلیاردی برگشت گفت من خودم پراید سوارم اینا یه مشت ضد انقلابن!!! یا وزیر ورزش عوض این که بیاد عذرخواهی کنه که چرا تیم ورزش ایران این دوره افت کرده میگه ما حدمون اینه!!! یا اون وزیر ارتباطات هر سری تحت عنوان ارزون شدن اینترنت !! کلی پول میریزه تو جیب مخابرات و شرکتا. یه تاپیک بزن بپرس وضع اینترنت نسبت به سه سال پیش چه تغییری کرده؟!!! این چیزا که دیگه دست دولته . حقوق سیصد میلیونیو رییس بانکو عمه ی من میده؟؟!
به نظرم سر این قبر مرده ای نخوابیده که بخایم واسش گریه کنیم . سگ زردم برادر شغاله . یه خوبی که دولت احمدی نژاد داشت این بود که با گندکاریاش کار اینا رو یکسره میکرد. سوپاپ اطمینان نبود.
بحث سیاسی ممنوع (sm2)(sm2)
دوستان این کار رو دانلود کنید، یه ترنس خیلی قشنگ و احساسی از یک آهنگساز ایرانی (sm10)
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @_Khashi_ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Saber ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @asc ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Farhad Mahdavi & Kanski - The Everything (Original Mix) 2016 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ایول (sm242)
بازم ازین کارا داشتی رو کن (sm51)
peyman.2012
08-22-2016, 08:39 PM
بهشت گمشده که میگن همین جاست (sm74) چقدر پیشرفته . چقدر دیدنی (sm50)
تایید .. یه زمانی از دبی اصلن خوشم نمیومد اما جدیدا نظرم عوض شده (sm120)
همه دانلود کنن خیلی قشنگه (sm1)
تایید .. یه زمانی از دبی اصلن خوشم نمیومد اما جدیدا نظرم عوض شده (sm120)
البته هر چقدرم قشنگ باشه به اندازه ایران که نمیرسه .... (sm2)(sm2)(sm2)(sm222)
ایران سرای من است (sm128) (sm2)(sm30)
Pacino
08-22-2016, 08:50 PM
بهر هر یاری که جان دادم به پاس دوستی
دشمنیها کرد با من در لباس دوستی
جان فدا کردیم و یاران قدر ما نشناختند
کور بادا دیدهٔ حق ناشناس دوستی
رهی معیری
(sm50)
Milik
08-22-2016, 08:54 PM
دود مي خيزد ز خلوت گاهِ من
كس خبر كی يابد از ويرانه ام ... (sm50)
peyman.2012
08-22-2016, 08:54 PM
ایول (sm242)
بازم ازین کارا داشتی رو کن (sm51)
حتما
دوست داشتی؟ من کارای قشنگ ترنس فراوون میشناسم ولی چون همیشه احساس کردم بیشتر بچه ها باران با این سبکا ارتباط نمیگرن و با سلیقه شون جور نیست خیلی به ندرت به کسی پیشنهاد دانلود ترنس دادم (sm198)
peyman.2012
08-22-2016, 08:58 PM
البته هر چقدرم قشنگ باشه به اندازه ایران که نمیرسه .... (sm2)(sm2)(sm2)(sm222)
ایران سرای من است (sm128) (sm2)(sm30)
100 در 100 ، به پای جاذبه های طبیعی و نقاط دیدنی بعضی شهرای خودمون مثلن مشهد یا قم که به هیچ وج نمیرسه (sm2)
حتما
دوست داشتی؟ من کارای قشنگ ترنس فراوون میشناسم ولی چون همیشه احساس کردم بیشتر بچه ها باران با این سبکا ارتباط نمیگرن و با سلیقه شون جور نیست خیلی به ندرت به کسی پیشنهاد دانلود ترنس دادم (sm198)
آره دمت گرم
3 بار پشت سر هم گوش کردم اسپیکر حرفه ای گرفتم خوراک ترنسه (sm120) ترنس خوب و قشنگ با کیفیت بده مث این آخر شب دانلود کنم هر چقدر بیشتر بهتر فقط قشنگ باشه ها ..
همچین حال بدو خوب کنه (sm50)
پول بیاد دستم باید براش یه کارت sound بگیرم (sm50)
سلام خوبی ؟ چه خبر ؟ سربازت خدمتش کجا تقسیم شد (sm127)
tandis_m
peyman.2012
08-22-2016, 09:12 PM
آره دمت گرم
3 بار پشت سر هم گوش کردم اسپیکر حرفه ای گرفتم خوراک ترنسه (sm120) ترنس خوب و قشنگ با کیفیت بده مث این آخر شب دانلود کنم هر چقدر بیشتر بهتر فقط قشنگ باشه ها ..
همچین حال بدو خوب کنه (sm50)
قابلی نداشت عزیزم (sm174) آره میخواستم بگم اتفاقن تو که اسپیکرات دالبی دیجیتاله دیگه خوراکه اینجور آهنگای بیس داره (sm120)
سعی میکنم در قالب چند تا تاپ 5 بهترین آهنگای دم دستمُ برات گلچین کنم بزارم (sm82)
tandis_m
08-22-2016, 09:12 PM
سلام خوبی ؟ چه خبر ؟ سربازت خدمتش کجا تقسیم شد (sm127)
tandis_m
سلام عزیز دلم خوبم تو خوبی گل پسر؟
بالاخره بعد دو ماه جهنمی که تو کرمان گذروند افتاد کرج ولی هنوز نمیدونیم کجای کرج افتاده نه روز مرخصی داره شنبه باید بره خودشو معرفی کنه معلوم شه کجاست
سلام عزیز دلم خوبم تو خوبی گل پسر؟
بالاخره بعد دو ماه جهنمی که تو کرمان گذروند افتاد کرج ولی هنوز نمیدونیم کجای کرج افتاده نه روز مرخصی داره شنبه باید بره خودشو معرفی کنه معلوم شه کجاست
ممنونم! خوشحالم که حالت خوشه ! (sm174) چقدر خوب که افتاد کرج .(sm176) دیگه پنجشنبه و جمعه ها میاد خونه . یه مدت هم بگذره هر روز میاد خونه اگه تعداد نگهبانا زیاد باشه میاد (sm17)
راستی مگه آدرس نداده تو امریه معرفی به یگان ؟! (sm50)
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @_Khashi_ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Saber ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @asc ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm10)
قابلی نداشت عزیزم (sm174) آره میخواستم بگم اتفاقن تو که اسپیکرات دالبی دیجیتاله دیگه خوراکه اینجور آهنگای بیس داره (sm120)
سعی میکنم در قالب چند تا تاپ 5 بهترین آهنگای دم دستمُ برات گلچین کنم بزارم (sm82)
ها دمت گرم افتادی تو زحمت (sm127)
کسی اطلاع داره اگه نخوام جایی استخدام شم سربازی نرم به مشکل میخورم عایا ؟
معلومه که به مشکل میخوری ...البته اگه کارت معافیت کفالت داشته باشی هم مشکلی نیست ولی پزشکی گیر میدن
من فک کردم داری میگی بخوام جایی استخدام شم (sm2) نه ولی اگه بخوای پاسپورت بگیری یا گواهینامه لازمت میشه (sm120)
من فک کردمداری میگی بخوام جایی استخدام شم (sm2) نه ولی اگه بخوای پاسپورت بگیری یا گواهینامه لازمت میشه (sm120)
ریدی (sm2)
سگ خورد صد سالم شده تو همین خراب شده میمونم ولی سربازی نمیرم البته 5 سال نرم بعدش میتونم بخرمش (sm120)
tandis_m
08-22-2016, 09:31 PM
ممنونم! خوشحالم که حالت خوشه ! (sm174) چقدر خوب که افتاد کرج .(sm176) دیگه پنجشنبه و جمعه ها میاد خونه . یه مدت هم بگذره هر روز میاد خونه اگه تعداد نگهبانا زیاد باشه میاد (sm17)
راستی مگه آدرس نداده تو امریه معرفی به یگان ؟! (sm50)
فدات شم عزیزم تو هم همیشه شاد باشی البته تا به این خوشحالی برسم پوست انداختم مادر مرده 18 کیلو وزن کم کرد شنیده بودیم کرمان گنده ولی نه تا این حد(sm74)
تو امریه فقط نوشته کرج
ریدی (sm2)
سگ خورد صد سالم شده تو همین خراب شده میمونم ولی سربازی نمیرم البته 5 سال نرم بعدش میتونم بخرمش (sm120)
پیام (sm2)
Milik
08-22-2016, 09:37 PM
همه جا کارت پایان خدمت یا معافی میخواد واسه استخدام
peyman.2012
08-22-2016, 09:39 PM
(sm10)
(sm93) مصطفی جان این آهنگم مخصوص خودت میزارم، شما سایکدلیک راک زیاد گوش میکنی سایکدلیک ترنس بیشتر با سلیقه ت نزدیکی داره
Hayehudim - Lo Kal (Yahel feat Future Prophecy Live Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ها دمت گرم افتادی تو زحمت (sm127)
این حرفها کدومه وظیفه ست ...
فدات شم عزیزم تو هم همیشه شاد باشی البته تا به این خوشحالی برسم پوست انداختم مادر مرده 18 کیلو وزن کم کرد شنیده بودیم کرمان گنده ولی نه تا این حد(sm74)
تو امریه فقط نوشته کرج
لطف داری ایشالله عروسی پسرت .. (sm176)
به هر حال هر چه بود تموم شد (sm3) آموزشی هم سخته مخصوصا اون جهنیم که بوده دیگه بدتر .. (sm3)
الان خوبه دیگه افتاده کرج نزدیک هم هست هوا هم خنکه ماه دیگه پاییز و زمستون میشه 6 ماه روزگار کوتاست زود میگذره .. (sm51)
tandis_m
08-22-2016, 09:42 PM
عزیزم تو این مملکت سربازی نری مکافات داری چون هیچ خریدوفروشی نمیتونی انجام بدی در ضمن پنج سال نیست و هشت ساله بعد هشت سال میتونی بخری که البته قانون الانه معلوم نیست چند وقت دیگه چه قانونی تصویب کنن
tandis_m
08-22-2016, 09:45 PM
لطف داری ایشالله عروسی پسرت .. (sm176)
به هر حال هر چه بود تموم شد (sm3) آموزشی هم سخته مخصوصا اون جهنیم که بوده دیگه بدتر .. (sm3)
الان خوبه دیگه افتاده کرج نزدیک هم هست هوا هم خنکه ماه دیگه پاییز و زمستون میشه 6 ماه روزگار کوتاست زود میگذره .. (sm51)
آره خدا رو شکر(sm135)(sm19)
اگه بری خیالت راحت تره ممکنه تو بعضی جاهای دیگه هم به غیر از استخدام که اون دیگه واجبه کارِت گیر بیفته اگه کارت نداشته باشی .
ولی خب الان منم 4 ساله گرفتم به هیچ دردی هم نخورده برام خیلی استخدام هست تو این خراب شده (sm3)
tandis_m
08-22-2016, 09:50 PM
اگه بری خیالت راحت تره ممکنه تو بعضی جاهای دیگه هم به غیر از استخدام که اون دیگه واجبه کارِت گیر بیفته اگه کارت نداشته باشی .
ولی خب الان منم 4 ساله گرفتم به هیچ دردی هم نخورده برام خیلی استخدام هست تو این خراب شده (sm3)
همیشه همینطوره الان که داری نیازی بهش نیست کافیه نداشته باشی چپ و راست بهش نیازه(sm59)
همیشه همینطوره الان که داری نیازی بهش نیست کافیه نداشته باشی چپ و راست بهش نیازه(sm59)
آره همین طوره .. (sm2) شانس ماست دیگه تا قبل ازینکه برم خدمت یه چند جا گیر کرده بودم کارت ندشتم .. الان که 4 ساله کارت گرفتم اصلا یه بارم نیاز نشده (sm2)(sm3)
Milik
08-22-2016, 10:03 PM
دردم همه در مصرع بعد است :
"من ماندم و او رفت و نیامد ..." (sm50)
Malware
08-22-2016, 10:05 PM
Metallica - Hardwired (sm118)
Milik
08-22-2016, 10:06 PM
هر که دارد ز شما مرغ اسیری به قفس
برده در باغ و یاد منش آزاد کنید ... (sm27)
دختر مردم پکرم کرده
امسال از هر سال عاشق ترم کرده
تو خودم موندم منو دوست داره یا نه
تو گوشش خوندم یا بگو آره یا نه
(sm50)
رفته و از خود بی خبرم کرده
وای نگو انگار دست به سرم کرده
توی موج غم شناورم کرده
نپرس از حالم که بدترم کرده
(sm50)
peyman.2012
08-22-2016, 10:24 PM
هادی جان تاپ 5 پیشنهادی شماره 1
Jean Clemence – Nova (Original Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 2015
Taival - Frostbite (Extended Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 2016
Denis Kenzo & Kimberly Hale - Listen (Original Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 2015
Ikerya Project - The Wind Through The Keyhole (Paul Pele Summer Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 2013
Gareth Emery & Ben Gold – Until We Meet Again (Extended Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 2016
دوستان دیگه رو هم مجدد تگ میکنم
@MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @asc ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @_Khashi_ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Malware ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @KAMRAN8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Saber ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) ehsan1361 Black-EYE
Jean Clemence – Nova (Original Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 2015
Taival - Frostbite (Extended Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 2016
Denis Kenzo & Kimberly Hale - Listen (Original Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 2015
Ikerya Project - The Wind Through The Keyhole (Paul Pele Summer Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 2013
Gareth Emery & Ben Gold – Until We Meet Again (Extended Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) 2016
@MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @asc ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @_Khashi_ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Malware ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @KAMRAN8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Saber ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm15)دمت گرم پیمانکم (sm23)
آخرشب همه رو دانلود میکنم (sm67)
راستی پیمان یه نگاه بنداز به نظرت عجیب نیست بالایی شده 6.7 (sm54)
peyman.2012
08-22-2016, 10:40 PM
(sm15)دمت گرم پیمانکم (sm23)
آخرشب همه رو دانلود میکنم (sm67)
خواهش میکنم (sm19) ممکنه یه وخ نپسندی بعضیاشُ یا اصلا همشُ ولی به هر حال آهنگای شاخ دیگه بازم هست که سعی میکنم روزای بعد ایشالا معرفی کنم (sm111)
Rasoulh111
08-22-2016, 10:46 PM
تو امریه فقط نوشته کرج
سلام مامانی(sm127)(sm19)(sm134)
خوبی؟ قدم تازه برگشته مبارک(sm120)
زیاد نگران نباش خدمتم تموم میشه ولی بدبختی ما ملت تموم نمیشه اینها تنها کشوری که واسه جوانهاش پشگلی ارزش قائل نیست
اینم اخر خاطر خواهی و تعریف کردنت بود(sm2)مادر مرده(sm142) دیگه از این حرفها نزن به مادر زن من چکار داری(sm120)
شام چی داری(sm51)
Changed
08-22-2016, 10:48 PM
(sm50)
Changed
08-22-2016, 10:49 PM
(sm2)منم تگ کن
peyman.2012
Rasoulh111
(sm2)
دیوث چرا میخندی(sm39)
peyman.2012
راستی پیمان یه نگاه بنداز به نظرت عجیب نیست بالایی شده 6.7 (sm54)
چه قدر اومده پایین (sm77) تو روح این شاتل (sm25) راستش چند مورد دیگه هم دیدم که میگفتن یه هویی این چند روزه همین حالت براشون پیش اومده ، مشهد تهران و بقیه جاها
مثل اینکه یه کرمی ریختن سیگنال به نویز خطا افت کرده و پهنا باند کاربرا کم شده
Rasoulh111
(sm50)
ک.ونی قیمت ممه چنده الان؟(sm2)
(sm2)منم تگ کن
@peyman.2012 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
تو نمیدونی پیمان این هی تا هر چی میشه میگه پس من چی .. (sm2)
دیوث چرا میخندی(sm39)
همیشه میگی شام چی داری (sm2)
Changed
08-22-2016, 10:52 PM
(sm2)جو خراب نکن
(sm2)اخه گفت همه رو تگ کردم یعنی من جزو همه نیستم
چه قدر اومده پایین (sm77) تو روح این شاتل (sm25) راستش چند مورد دیگه هم دیدم که میگفتن یه هویی این چند روزه همین حالت براشون پیش اومده ، مشهد تهران و بقیه جاها
مثل اینکه یه کرمی ریختن سیگنال به نویز خطا افت کرده و پهنا باند کاربرا کم شده
سرعتم 100 تا 150 کیلوبایت افزایش پیدا کرده ولی این خیلی اومده پایین ..
یعنی طرف 1 مگ و 300 سرعتش که میشه تازه اون snr میشه 10 ولی این طبیعی نیست که .. خیلی بیش از حد اومده پایین
(sm2)جو خراب نکن
نه تو جزو مولانا هستی .. ترنس به کار تو نمیاد (sm2)
Rasoulh111
08-22-2016, 10:59 PM
همیشه میگی شام چی داری (sm2)
مامانی میبینم یاد غذا می افتم(sm2)
به تو چه تو رابطه مادرزن و داماد دخالت نکن(sm39)چشم نداره رابطه صمیمی ما ببینه (sm142)
مامانی میبینم یاد غذا می افتم(sm2)
به تو چه تو رابطه مادرزن و داماد دخالت نکن(sm39)چشم نداره رابطه صمیمی ما ببینه (sm142)
(sm2)چه نقشی هستی تو ..
Rasoulh111
08-22-2016, 11:06 PM
(sm2)چه نقشی هستی تو ..
دوماد سر خونه(sm2)
Rasoulh111
08-22-2016, 11:07 PM
الدنگها چندتا فیلم معرفی کنید شب دان کنم لیست خالیه
الدنگها چندتا فیلم معرفی کنید شب دان کنم لیست خالیه
فیلم چ بگیر (sm2)
(sm93) مصطفی جان این آهنگم مخصوص خودت میزارم، شما سایکدلیک راک زیاد گوش میکنی سایکدلیک ترنس بیشتر با سلیقه ت نزدیکی داره
Hayehudim - Lo Kal (Yahel feat Future Prophecy Live Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مرسی (sm93)
عزیزم تو این مملکت سربازی نری مکافات داری چون هیچ خریدوفروشی نمیتونی انجام بدی در ضمن پنج سال نیست و هشت ساله بعد هشت سال میتونی بخری که البته قانون الانه معلوم نیست چند وقت دیگه چه قانونی تصویب کنن
(sm25) من قرار نیست جایی استخدام شم گواهینامه هم دارم از این بابتا مشکلی ندارم ولی این خرید و فروش یکم اذیت میکنه
MrA_Chavoshi
08-22-2016, 11:48 PM
رونمایی از آواتار جدید (sm50)
Hadi (sm2)
Hadi (sm50)
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
Hadi
رونمایی از آواتار جدید (sm50)
این چیه دیگه .. (sm2)
peyman.2012
08-23-2016, 12:13 AM
(sm2)منم تگ کن
@peyman.2012 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حالا اینبار که گذشت ایشالا دفعه بعد چشم (sm33)
خخخ حسودیش شد انگار (sm234)
(sm2)جو خراب نکن
کلمه همه کجاست؟ کو نشان من بده؟ (sm2)
بعدم فکر میکردم قهری با من علیرضا جان (sm176)
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آخه اینا چیه تو میفرستی ؟ (sm2) برو همون آهنگ پیمانکم رو دانلود کن تا بفهمی ترنس یعنی چه .. (sm2)
حالا اینبار که گذشت ایشالا دفعه بعد چشم (sm33)
خخخ حسودیش شد انگار (sm234)
کلمه همه کجاست؟ کو نشان من بده؟ (sm2)
بعدم فکر میکردم قهری با من علیرضا جان (sm176)
خیلی حال میکنم وقتی میگه " پس من چی " (sm81)(sm2)
peyman.2012
08-23-2016, 12:26 AM
سرعتم 100 تا 150 کیلوبایت افزایش پیدا کرده ولی این خیلی اومده پایین ..
یعنی طرف 1 مگ و 300 سرعتش که میشه تازه اون snr میشه 10 ولی این طبیعی نیست که .. خیلی بیش از حد اومده پایین
جالبه .. آره حق با توعه بدجور پایین اومده
با این مقدار جزئی بالا بردن پهنای باند نباید snr به این روز بیفته، طبیعی نیست اصلا، با پشتیبانی تون یه تماس بگیر بگو این چه گندیه زدین (sm25)
مرسی (sm93)
قابلی نداشت رفیق (sm176) (sm19)
الان شده 10 پیمان سرعتم 600 تا 800 متغیره
R A S O O L
08-23-2016, 12:30 AM
همه جا رو گشتم کجایی عزیزم ؟ (sm81)
(sm30)(sm30)(sm2)(sm2)
(sm70)
milad-chavoshi
08-23-2016, 12:40 AM
نه نه نه ....میلاد عزیز اون درد دل رو همینجوری کردم باهات منظورم شما نبودی خدا شاهده ... همینجوری خواستم بات صحبت کنم درد دل کردم ... (sm176)(sm19) این حرفایی که تو پرانتز گفتم اصلا" ربطی به صحبتمون نداشت
سوء تفاهم شد میلاد عزیز (sm19)(sm10)
من ازت ناراحت نیستم عزیزم این فکرو نکن یه حرفی بود زدی منم جوابت رو دادم پدر کشتگی که نداریم(sm10) اون درد دلتم که میگی یهو حمله میکنن منم یکی از اون حمله کننده گان هستم چرا دروغ بگم ولی یه ماهی میشه به نت دسترسی نداشتم رمز اینستاگرامم یادم رفته دیگه نمیتونم کامنت بزارم همینجوری مثل بز نگاه میکنم حسرت میخورم این حمله های که من میکنم با چند نفر از دوستام فقط یا بخاطر چاوشی بوده یا پرسپولیس تو پیج مسی و رونالدو و غیره نمیریم محدوده
milad-chavoshi
08-23-2016, 12:41 AM
(sm2)
peyman.2012
08-23-2016, 12:41 AM
خیلی حال میکنم وقتی میگه " پس من چی " (sm81)(sm2)
موقعیت سختیه ناموسن (sm74) (sm2)
الان شده 10 پیمان سرعتم 600 تا 800 متغیره
ای باباع حواسم نیست چقد شوتم دوباره اسکرین شاتی که دادی رو نگا کردم خطُ روی ده مگ بستن که ، به خاطر همینه خب (sm120)
الان باید سرعتت تا 300-1200 برسه
از مدیافایر امتحان کن ببین چنده (sm148)
R A S O O L
08-23-2016, 12:56 AM
من ازت ناراحت نیستم عزیزم این فکرو نکن یه حرفی بود زدی منم جوابت رو دادم پدر کشتگی که نداریم(sm10) اون درد دلتم که میگی یهو حمله میکنن منم یکی از اون حمله کننده گان هستم چرا دروغ بگم ولی یه ماهی میشه به نت دسترسی نداشتم رمز اینستاگرامم یادم رفته دیگه نمیتونم کامنت بزارم همینجوری مثل بز نگاه میکنم حسرت میخورم این حمله های که من میکنم با چند نفر از دوستام فقط یا بخاطر چاوشی بوده یا پرسپولیس تو پیج مسی و رونالدو و غیره نمیریم محدوده
من به تو افتخار می کنم ! تو عزیز دلمی دل انگیز (sm118)
peyman.2012
08-23-2016, 12:59 AM
Xenia Tchoumitcheva
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _key=MTMxODg1Nzc4ODI5NDY0MjY1NA%3D%3D.2
peyman.2012
08-23-2016, 01:18 AM
(sm54)من تو کف snr توام اخه مگه میشه 30 ! مال من 10 (sm2)
الی جان ببین Snr هادی هم شد مث مال تو (sm121)
Milik
08-23-2016, 01:36 AM
مرا بردند دریا
پیش ماهی ها رها کردند
مرا از چشم های آبی ات دریا
جدا کردند ... (sm50)
(sm137)(sm79)(sm242)
بیاین اینجا سرعتم بهتر شد (sm2)
Chavosh Allaxa peyman2012
kamran69
08-23-2016, 01:42 AM
(sm137)(sm79)(sm242)
@Chavosh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Allaxa ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @peyman2012 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm98) باز که داری 1607 دانلود میکنی ...
(sm171)(sm157)(sm144)(sm199)(sm185)(sm7)(sm222)(sm 231)(sm108)(sm152)
KAMRAN8
الان در پوست خودمم نمیگنجم این یه معجزه بود برام(sm81)(sm2)
(sm98) باز که داری 1607 دانلود میکنی ...
نه دیوث خواستم تست بزنم همین جوری یه پارتشو گرفتم گذاشتم رو دانلود وگرنه قبلا دانلودش کردم هست تو هارد (sm120)
kamran69
08-23-2016, 01:44 AM
4g ایرانسله درسته ...
4g ایرانسله درسته ...
اینو نیگاه کن حالا (sm2)4 کجا بود (sm2)
نه باو شاتله همون که 400 بود مینالیدم یادت نمیاد (sm120)
(sm2)برم دختر بندر پلی کنم (sm137)
kamran69
08-23-2016, 01:54 AM
اینو نیگاه کن حالا (sm2)4 کجا بود (sm2)
نه باو شاتله همون که 400 بود مینالیدم یادت نمیاد (sm120)
15 مگ (sm77) اگه ثابت بمونه شرطه
عزیزم تنگ غروب دیوونه بازی یادته
زیر نخل کوچمون اون بوسه بازی یادته
دل مجنون پی لیلی به بیابون می زنه
دل مو از پی تو به رود کارون می زنه
دختر بندر لب تو جون به لبم کرد به خدا
خوشگل ترینم ناز تو عاشقترم کرد به خدا
دختر بندر لب تو جون به لبم کرد به خدا
خوشگل ترینم ناز تو عاشقترم کرد به خدا
(sm137)(sm144)(sm185)
MaMaTiR Malware
تو به اون میگی 15 مگ ؟! (sm2) نت اروپا هم تا 15 مگ نمیره (sm30) 1 مگ و 200 کیلوبایت ... خوبه اسکرین گذاشتم (sm2)
!M?sbh؟!
08-23-2016, 01:59 AM
(sm50)
من همه تنهایی هارو دیگه ازتو میگیرم
تو بگی بمون میمونم تو نخوای من میمیرم
این دو روز زندگی ارزش دوری نداره
دل دیوونه من بی تو صبوری نداره
تا به من تکیه کنی من یه دیوار میشم
گل عشقم تو میشی من زیر پات خار میشم
با تو چشمامو میبندم با توبیدار میشم
من برات یار میشم یار وفا دار میشم
دل و دلدار میشم غم داری غمخوار میشم
با تو تب دار میشم با تو بیمار میشم
(sm137)
اول روی 4 مگابیت بسته شده بود به خاطر محدودیت پهنای باند مخابرات .. هر وقت زنگ میزدم میگفتن درست میشه ولی معلوم نیست ...
راست میگفتن ...
Milik
08-23-2016, 02:19 AM
چه لزومی دارد مرگ
او رفت و تو آمدی
حزِن سفید من ... (sm50)
چه لزومی دارد مرگ
او رفت و تو آمدی
حزِن سفید من ... (sm50)
ستـاره هـای آســمـون کــمــه بـریـزم رو سـرت
عطر یه دنیـا گل سـرخ می گیـرم از عـطـر تـنـت
خورشید و ماهو می گیرم از آسمون اون چشات
دنـیـا رو آتـیــش می زنــم بـا هـــرم داغ نفسات
بـا هـــرم داغ نفسات .. (sm111)
بـه خـاطــر تو از خـودم ،از هـمـه دنـیـا می گذرم
دنـیـا چیــه به خـاطرت ،از دل و جـونـم می گذرم
هر چی که عشقه با نگام نثار چشمات می کنم
گـــلای دنـیــا رو هــمـــه نثار دسـتــات می کنم
هر چی بخوای همون می شم برات می مونم همیـشه
اگـه بگـی دوسـتم داری هر چی بخوای همون می شـه
@MusicVA ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Allaxa ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @peyman.2012 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm127)
Milik
08-23-2016, 02:28 AM
ستـاره هـای آســمـون کــمــه بـریـزم رو سـرت
عطر یه دنیـا گل سـرخ می میـرم از عـطـر تـنـت
خورشید و ماهو می گیرم از آسمون اون چشات
دنـیـا رو آتـیــش می زنــم بـا هـــرم داغ نفسات
بـا هـــرم داغ نفسات .. (sm111)
(sm46)
بزن پلڪے بہ هم گاهے ببین من زندہ ام یا نہ
شڪستے قاب چشمم را ببین جان ڪندہ ام یا نہ
نشستہ روے این میز و عذابم را نمے بینے
تو را تا اوج این قصہ خودم آوردہ ام یا نہ
بہ این لبخند زیباے تو معصومانہ مے خندم
خبر دارے تو از آہ پس از هر خندہ ام یا نہ
قلم را دست مے گیرم، خجالت مے ڪشم از تو
تو مے فهمے ڪہ از عطر تنت آڪندہ ام یا نہ
خودت رابردے و رفتے ...من اما عاشقت ماندم
حسابم ڪن همین حالا ببین بازندہ ام یا نہ
نگاهے ڪن بہ بالا و بگو در گوش من آیا
ڪسے مے دید از بالا ڪہ من هم بندہ ام یا نہ ...
kamran69
08-23-2016, 02:30 AM
تو به اون میگی 15 مگ ؟! (sm2) نت اروپا هم تا 15 مگ نمیره (sm30) 1 مگ و 200 کیلوبایت ... خوبه اسکرین گذاشتم (sm2)
(sm120) حواسم به خودم نیست (sm2) دارم یه جا کامنت میخونم (sm30)
درست دقت نکردم (sm120) سرسری نگاه کردم (sm120) وای خدا کامنت ها رو (sm2)
!M?sbh؟!
08-23-2016, 02:31 AM
(sm50)
(sm46)
بزن پلڪے بہ هم گاهے ببین من زندہ ام یا نہ
شڪستے قاب چشمم را ببین جان ڪندہ ام یا نہ
نشستہ روے این میز و عذابم را نمے بینے
تو را تا اوج این قصہ خودم آوردہ ام یا نہ
بہ این لبخند زیباے تو معصومانہ مے خندم
خبر دارے تو از آہ پس از هر خندہ ام یا نہ
قلم را دست مے گیرم، خجالت مے ڪشم از تو
تو مے فهمے ڪہ از عطر تنت آڪندہ ام یا نہ
خودت رابردے و رفتے ...من اما عاشقت ماندم
حسابم ڪن همین حالا ببین بازندہ ام یا نہ
نگاهے ڪن بہ بالا و بگو در گوش من آیا
ڪسے مے دید از بالا ڪہ من هم بندہ ام یا نہ ...
عجب شعر قشنگی .. فونتشم قشنگه (sm120)
(sm120) حواسم به خودم نیست (sm2) دارم یه جا کامنت میخونم (sm30)
درست دقت نکردم (sm120) سرسری نگاه کردم (sm120) وای خدا کامنت ها رو (sm2)
مست کردی (sm2)نت خودت چقدره .. این خوشحالی منم فقط برای چند ساعته (sm50)
سر ظهر چه آواتار تابلویی گذاشته بودی میخواستم همین جا بت تجاوز کنم ولی دیه عوضش کردی (sm2)(sm2)
kamran69
08-23-2016, 02:46 AM
حجم دانلود شده رو فک کردم سرعته (sm2)آخه انقد بالا و پایین پریدی و شادی کردی گفتم حتما" باز 4g وصل کرده شده 15 مگ سرعتش (sm120) تا شات رو دیدم موشکی نگاش کردم حواسمم که جای دیگه بود (sm2)جاشون رو اشتباه کردم حجم دانلود شده با سرعت (sm2)15 مگ (sm30)
kamran69
08-23-2016, 02:48 AM
مست کردی (sm2)نت خودت چقدره .. این خوشحالی منم فقط برای چند ساعته (sm50)
نه بابا مست کجا بود 10 تا تب باز کردم (sm120) از این تب به اون تب (sm2)
الان تست میکنم شات میذارم
baradar-jan
08-23-2016, 03:08 AM
وقتی که تو بر گردی..جان تازه میگیرم(sm228)
بیهوده نمی مانم،،بیهوده نمیمیرم(sm74)
Milik
08-23-2016, 03:10 AM
دیـــوانگی ها گــرچه دائم دردسـر دارند
دیــوانه ها از حال هم اما ... خبــر دارند
آئیــنه بانو تجــربه این را نشان داده
وقتی دعاها واقعـــی باشند اثــر دارند
تنها تو که باشی کنار من دلم قرص است
اصلا تمام قرص ها جز تو ضــرر دارند
آرامش آغــوش تو از چشم من انداخت
امنیتی که بیمـــه های معتبــر دارند
"مردی" به اینکه،عشق ده زن بوده باشی،نیست
مردان ِ قدرتمند تنهـــا " یک نفر " دارند
بهـــتر ... فرشته نیستم انسان ِ بی بالم
چــون ساده ترکت مــی کنند آنان که پـَـر دارند
می خواهمت دیوانه جان می خواهمت ... ای کاش
نادوستــانم از ســر ِ تو دست بــردارند ... (sm50)
امید صباغ نو ...
(sm27)
kamran69
08-23-2016, 03:11 AM
به این میگن سرعت ... همیشه ثابته زیر 1 مگ نمیره . توو طول روزم 1 مگُ 200 300 هستش (sm127)مخابرات عالی شده عالی (sm127)
Hadi
kamran69
08-23-2016, 04:05 AM
(sm2)
kamran69
08-23-2016, 04:10 AM
هادی دیدی (sm2)
اِ اِ اِ این اشتباهه (sm30)
مگه تو مرد بازی (sm2) حالا اگه اواتار عکس مونث بود بت حق میدادم ولی نه عکس مرد (sm2)
نه منظورم این بود که آواتارت مذخرف بود .. بعدشم آخه تو چرا انقد کرم میریزی (sm2)
هر روز آواتار عوض میکنی به قول شیر فرهاد سست عنصر بیدی (sm2)(sm2)
به این میگن سرعت ... همیشه ثابته زیر 1 مگ نمیره . توو طول روزم 1 مگُ 200 300 هستش (sm127)مخابرات عالی شده عالی (sm127)
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
فقط میتونم بگم تو دهنت (sm81)(sm2) بی پدرا 1 ساعت خوش بودم زدن تو ذوقم (sm81) رفت رو 500 (sm81)
kamran69
08-23-2016, 04:13 AM
نه منظورم این بود که آواتارت مذخرف بود .. بعدشم آخه تو چرا انقد کرم میریزی (sm2)
هر روز آواتار عوض میکنی به قول شیر فرهاد سست عنصر بیدی (sm2)(sm2)
تنوع رو دوست دارم
راستی kmplayer چطوره خوبه نصب کنم .. (sm120)
تنوع رو دوست دارم
این موردی نداره که شوخی مکنم ولی هر چیزی بیش از حد نباید باشه تنوع بیش از حد ممکنه تو زندگی آینده ت به مشکل بخوری (sm25)
kamran69
08-23-2016, 04:17 AM
راستی kmplayer چطوره خوبه نصب کنم .. (sm120)
اصلا" حرفشو نزن اصلا" ... داغونه . فقط پات پلیر(sm127) + مدیا پلیر کلاسیک نسخه بلک ادیشن (sm127)
صبر کن الان لینک شون رو میذارم برات
اصلا" حرفشو نزن اصلا" ... داغونه . فقط پات پلیر(sm127) + مدیا پلیر کلاسیک نسخه بلک ادیشن (sm127)
صبر کن الان لینک شون رو میذارم برات
نه زحمت نکش دارم ها اینا خیلی خوبه مخصوصا کلاسیک ...
بیشتر با کلاسیک عادت کردم
kamran69
08-23-2016, 04:19 AM
این موردی نداره که شوخی مکنم ولی هر چیزی بیش از حد نباید باشه تنوع بیش از حد ممکنه تو زندگی آینده ت به مشکل بخوری (sm25)
نه حواسم هست (sm176)
نه حواسم هست (sm176)
منظورمو متوجه میشی که ... (sm50)
kamran69
08-23-2016, 04:22 AM
بلک ادیشن که بهتره قشنگ تره تا نسخه هوم سفید
یه بار نصب کن بلک رو (sm127) عاشقش میشی فرقی نداره با نسخه سفیدش فقط پوسته ش شیکه (sm127) هر دو شون رو یه شرکت زده
آره مثلا" از زنم سیر بشم بخوام عوضش کنم (sm2)یا ...
فقط این نیست .. تنوع تو چیزایی مثل گردش و لباس پوشیدن خوبه اما تو رابطه زیاد خوب نیست ... تا یه حدی خوبه ..
بلک ادیشن که بهتره قشنگ تره تا نسخه هوم سفید
یه بار نصب کن بلک رو (sm127) عاشقش میشی فرقی نداره با نسخه سفیدش فقط پوسته ش شیکه (sm127) هر دو شون رو یه شرکت زده
یه اسکرین بفرست ازش ببینم چجوره
kamran69
08-23-2016, 04:28 AM
مدیا پلیر کلاسیک رو یونیستال کن این نسخه ش رنگ مشکی ش رو نصب کن ... یه چیز دیگه س این نسخه
مدیا پلیر کلاسیک رو یونیستال کن این نسخه ش رنگ مشکی ش رو نصب کن ... یه چیز دیگه س این نسخه
آره خوبه میخوام نصب کنم .. فقط این مث mega کامل نیست ...
!M?sbh؟!
08-23-2016, 04:34 AM
(sm50)
kamran69
08-23-2016, 04:34 AM
یه اسکرین بفرست ازش ببینم چجوره
(sm50)
سینجول تو چند ماه پیش یه کلینر برام فرستادی چه بود اون ؟!
خیلی خوب بود Glary نبود یه چیز دیگه بود همونو بفرست
kamran69
08-23-2016, 04:36 AM
(sm50)
سینجول اگه اشتباه میکنیم راهنمایی مون کن بهترین پلیر ویدیو چیه الان ؟ همین کلاسیکه نه ؟
kamran69
08-23-2016, 04:39 AM
(sm2)
ریدم تو کله ت سینجول (sm2)(sm51)
Milik
08-23-2016, 04:46 AM
پوریا "ی" جان ... (sm74)
Milik
08-23-2016, 04:47 AM
ایرج بسطامی (سیگار هم تموم شد) ...
kamran69
08-23-2016, 04:49 AM
(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
#1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm2)(sm2)(sm2)
#1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
راجب همین بزرگوار کسخل والا مقام برو پیام دادم (sm3)(sm2)
Malware
08-23-2016, 04:58 AM
پوریا "ی" جان ... (sm74)
جانم؟! (sm127)(sm50)
Milik
08-23-2016, 05:02 AM
جانم؟! (sm127)(sm50)
سکوت کردی ، این انتخابت بود ... (sm50)
Malware
08-23-2016, 05:10 AM
سکوت کردی ، این انتخابت بود ... (sm50)
خیلی به جا شعر پروندی... (sm50)
اونقد بزرگه تنهایی این مرد
که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد... (sm50)
Milik
08-23-2016, 05:20 AM
خیلی به جا شعر پروندی... (sm50)
اونقد بزرگه تنهایی این مرد
که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد... (sm50)هر اشک ما چکیده ی صدها شکایت است
امشب ببین چقدر شکایت چکیده است ... (sm50)
Malware
08-23-2016, 05:30 AM
هر اشک ما چکیده ی صدها شکایت است
امشب ببین چقدر شکایت چکیده است ... (sm50)
مردی که اشک نریزه آدم نیست... (sm50)
Malware
08-23-2016, 05:31 AM
آخرین سیگار امشب... (sm50)
Milik
08-23-2016, 05:37 AM
مردی که اشک نریزه آدم نیست... (sm50)
گویند سرانجام ندارید شما
ماییم که بیهیچ سرانجام خوشیم … (sm50)
(sm50)
همه خسته درا بسته بغض آسمون شکسته
شبای سرد خونه خالی دل من تنها نشسته
توی کوچه روی ناودون صدای گریه بارون
یاد اون خنده آخر دلمو کرده پریشون
نمی دونم از کجا بود نمی دونم به کجا رفت
همش از خودم می پرسم که چرا رفت اون کجا رفت
آخه اون بود همه دنیام همه عشقم همه رؤیام
حالا بی اون یه اسیرم خیلی خستم خیلی تنهام
(sm74)
يه صدا بود يه ندا بود نگاه چشم سياه بود
يه جرقه يه ستاره انگار از عرش خدا بود
مث غصه مث يه درد با دل من آشنا بود
هرچي فرياد مي زنم من كه كجايي تو كجايي
خوب نگام كن تا ببيني تو ببين برام چي ساختي
خوب نگام كن تا بدوني که چرا عشقمو باختي
(sm50)
نمیدونم کدوم خری اینا رو کپی کرده تو نت همه ش غلطه (sm3)
Malware
08-23-2016, 05:53 AM
گویند سرانجام ندارید شما
ماییم که بیهیچ سرانجام خوشیم … (sm50)
چیزیم، چیزی کم
ما کم تر از هیچیم
در هیچ می پیچیم
در چیز می چیزیم
این سرنوشت ما
بی سرنوشتان است... (sm50)
Milik
08-23-2016, 06:06 AM
چیزیم، چیزی کم
ما کم تر از هیچیم
در هیچ می پیچیم
در چیز می چیزیم
این سرنوشت ما
بی سرنوشتان است... (sm50)
هر جا هوا ، مطابق میلت نشد ، برو
فرق تو با درخت؛ همین پای رفتن است ... (sm50)
Malware
08-23-2016, 06:30 AM
هر جا هوا ، مطابق میلت نشد ، برو
فرق تو با درخت؛ همین پای رفتن است ... (sm50)
مفت هم بوسه ام نمی ارزد
وای از این عشق های دوزاری
هی فرار است و سوی خود رفتن
آخ از این مرد های اجباری...
(sm50)
Milik
08-23-2016, 06:45 AM
مفت هم بوسه ام نمی ارزد
وای از این عشق های دوزاری
هی فرار است و سوی خود رفتن
آخ از این مرد های اجباری...
(sm50)در مُردگان ِ خویش نظر می بندیم با طرح ِ خندهیی،
و نوبت ِ خود را انتظار می کشیم
بی هیچ، خندهیی ... (sm50)
Malware
08-23-2016, 07:57 AM
در مُردگان ِ خویش نظر می بندیم با طرح ِ خندهیی،
و نوبت ِ خود را انتظار می کشیم
بی هیچ، خندهیی ... (sm50)
...(sm50)
ehsan1361
08-23-2016, 08:09 AM
(sm59)
تولدت مبارک (sm10)(sm103)
(sm59)سپاس (sm176)
ehsan1361
08-23-2016, 08:16 AM
@Hadi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @_Khashi_ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Saber ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @asc ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @KAMRAN8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Black-EYE ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm10)گوش خواهم داد مرسی
از نظر من ترنس ایرانی یعنی بی سرزمین تر از باد و پرسه ... فوق العاده و تکرار نشدنی از هر نظر
@MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @asc ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @_Khashi_ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Malware ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @KAMRAN8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Saber ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Black-EYE ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مرسی(sm10)خارجی جدید زیاد گوش نمیکنم
ehsan1361
08-23-2016, 08:24 AM
سالروز ِ میلاد ِ مسعود و خجسته ی فخر زمین و زمان ، افتخار ایرانیان ، مایه ی مباهات جهانیان ، بابا اسی بر آحاد همگان مبارک باد
سالروز ِ میلاد ِ مسعود و خجسته ی فخر زمین و زمان ، افتخار ایرانیان ، مایه ی مباهات جهانیان ، بابا اسی بر آحاد همگان مبارک باد
(sm2)(sm2)(sm2)
شاد باشی همیشه (sm127)
ehsan1361
08-23-2016, 09:03 AM
(sm2)(sm2)(sm2)
شاد باشی همیشه (sm127)
(sm10)
تولدت مبارک (sm10)
ehsan1361
08-23-2016, 10:00 AM
تولدت مبارک (sm10)
(sm10)
Changed
08-23-2016, 10:20 AM
(sm137)(sm79)(sm242)
@Chavosh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Allaxa ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @peyman2012 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
تبریک(sm120)
Hadi
Chavosh
08-23-2016, 10:41 AM
(sm137)(sm79)(sm242)
(sm59)
(sm59)
snr منم شد 11 (sm2)
میگم یه ساعت پیش زنگ زدم به پشتیبانی مرکزی گفت محدودیت برطرف شده تا 16 مگابیت بازه الان ولی خط شما تا 10-11 مگابیت میره ..
این دیگه دست ما نیست ...ما فقط میتونیم میاریم پایین ولی دیگه بالارفتن سرعت بستگی داره به خطت
الان میخوام بدونم راست گفته دیگه نه ؟ یعنی میگم مثلا الان رو 10 مگابیته به قول خودشون نمیتونن بزارن رو 12 یا 14 (sm59)
Chavosh
08-23-2016, 10:52 AM
snr منم شد 11 (sm2)
میگم یه ساعت پیش زنگ زدم به پشتیبانی مرکزی گفت محدودیت برطرف شده تا 16 مگابیت بازه الان ولی خط شما تا 10-11 مگابیت میره ..
این دیگه دست ما نیست ...ما فقط میتونیم میاریم پایین ولی دیگه بالارفتن سرعت بستگی داره به خطت
الان میخوام بدونم راست گفته دیگه نه ؟ یعنی میگم مثلا الان رو 10 مگابیته به قول خودشون نمیتونن بزارن رو 12 یا 14 (sm59)
چرا میشه دستی برد بالا منتهی خطت باید کشش داشته باشه و الا علی رغم اینکه سرعتت بالا نمیره ممکنه دچار قطیم بشی هی
Chavosh
08-23-2016, 10:57 AM
(sm118)
Gsshop
08-23-2016, 11:27 AM
ویلو ویلاله (sm120)
Black-EYE
08-23-2016, 11:31 AM
@MaMaTiR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @asc ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @_Khashi_ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Malware ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @KAMRAN8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Saber ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Black-EYE ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ممنون پیمان جان (sm93)
Black-EYE
08-23-2016, 11:32 AM
قشنگ بود مرسی (sm10)
Chavosh
08-23-2016, 12:17 PM
Chavosh
08-23-2016, 12:24 PM
کاریکاتور/ این هم رییس صداوسیما در حال قطع سخنرانی روحانی! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Changed
08-23-2016, 12:32 PM
(sm120)
مودم ایسوسه رو گذاشتم رفت رو 13 مگابیت الیاس (sm128)
Changed
08-23-2016, 12:54 PM
الیاس خدا امواتت بیامرزه(sm70)
از وقتی مودمی که گفتی خریدم تمام قطعی هام رفع شده روزی 10-12 بار باید رفرش میکردم یا خاموش روشن میکردم یه صبح نمیشد پا شم ببینم قطع نیست
ولی این مدت یه قطعی هم نداشتم با این مودم توتولینک 2 آنتن چراغ قشنگم (sm201)
Chavosh
08-23-2016, 01:19 PM
الیاس خدا امواتت بیامرزه(sm70)
از وقتی مودمی که گفتی خریدم تمام قطعی هام رفع شده روزی 10-12 بار باید رفرش میکردم یا خاموش روشن میکردم یه صبح نمیشد پا شم ببینم قطع نیست
ولی این مدت یه قطعی هم نداشتم با این مودم توتولینک 2 آنتن چراغ قشنگم (sm201)
(sm120)ها خیلی خوبه منم قطی زیاد داشتم این مودم چون بروزه خیلی امکانات داره خودمون خبر نداریم
MrA_Chavoshi
08-23-2016, 01:22 PM
این چیه دیگه .. (sm2)
اجرای زنده متاسفم
اجرای زنده متاسفم
آره میدونم ولی میگم قشنگ نیست (sm2)
Chavosh
08-23-2016, 01:31 PM
خورشید بزرگ قلب سرخ من،
مسلخ پاک تمام سایه هاس!
شب پر سایه هراسی نداره
وقتی که کوره ی خورشید مال ماس!
روز خوش هادی(sm10)
(sm93)
من و تو یه روحیم در 2 جسم (sm50)
خرابتم بابک(sm50)
میای و زودی میری دلم میگیره اومدی بیشتر بمون (sm127)
برام هیچ حسی شبیه تو نیست
کنار تو درگیر آرامشم
همین از تمام جهان کافیه
همین که کنارت نفس میکشم
(sm10)
ehsan1361
08-23-2016, 03:10 PM
(sm120)
تغییر نام خیایان ناز تهران به شیخ نمر ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan1361
08-23-2016, 03:12 PM
شیخ نمر یه نفر آقا شیخ نمر (sm2)
آدرس : خیابان شیخ نمر (sm2)
Rasoulh111
08-23-2016, 03:17 PM
(sm50)
ehsan1361
08-23-2016, 03:17 PM
اینم گذاشتن که مثلاً این به اون در (sm120) منتظر مقاله طوفانی کیهان باشید (sm2)
نماینده مجلس : قاهره خیابانی به نام مصدق دارد و تهران ندارد / چهار راه پارک وی به نام دکتر مصدق نامگذاری شود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan1361
08-23-2016, 03:29 PM
کاملش اینه : نِمِر اَل نِمِر (sm2) ینی طرف تا همین دیروز لبا رو غنچه میکرده میگفته ناز میشینیم حالا چجوری بگه شیخ نِمر باقر اَل نمر (sm30)(sm2) nimr Al nmir (sm2)
ehsan1361
08-23-2016, 03:36 PM
ینی یه میلیارد از قیمت خونه های اقدسیه افتاد (sm2)
سوسول های دهه هفتادی :
کجا میشینین ؟ اقدسیه ، کجای اقدسیه ؟ اقدسیه دیگه کجاشو چیکار داری ، خوب بگو دیگه ... خیابان نمر باقر ال نمر (sm2)
peyman.2012
08-23-2016, 03:41 PM
(sm137)(sm79)(sm242)
بـه خـاطــر تو از خـودم ،از هـمـه دنـیـا می گذرم
دنـیـا چیــه به خـاطرت ،از دل و جـونـم می گذرم
هر چی که عشقه با نگام نثار چشمات می کنم
گـــلای دنـیــا رو هــمـــه نثار دسـتــات می کنم
هر چی بخوای همون می شم برات می مونم همیـشه
اگـه بگـی دوسـتم داری هر چی بخوای همون می شـه
@MusicVA ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @Allaxa ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @peyman.2012 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm127)
مرسی از محبتت عزیزم [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
هی بالا پایین میره که (sm51)
الان سرعت چندِ؟!
peyman.2012
08-23-2016, 03:56 PM
(sm10)گوش خواهم داد مرسی
از نظر من ترنس ایرانی یعنی بی سرزمین تر از باد و پرسه ... فوق العاده و تکرار نشدنی از هر نظر
مرسی(sm10)خارجی جدید زیاد گوش نمیکنم
خواهش میکنم ... در زیبایی اون آهنگا هیچ شکی نیست اما ترنسای جدید با ترنسهای دهه 90 از لحاظ جنس صداها و کیک بیس فرق میکنن و کلی هم این سبک از اون برهه تاحالا شاخ و برگ پیدا کرده
احسان جان فقط یکیش وکال داره(سومی) بقیش بدون کلامه پس خارجی ایرانی عملا معنی پیدا نمیکنه (sm121)
ضمنا تولدت هم مبارک (sm72)
ایشالا 120 ساله بشی عزیز (sm154)
قشنگ بود مرسی (sm10)
ممنون پیمان جان (sm93)
خواهش میکنم Black-EYE جان (sm174)(sm19)
!M?sbh؟!
08-23-2016, 04:01 PM
آره میدونم ولی میگم قشنگ نیست (sm2)
گو نخور ..
!M?sbh؟!
08-23-2016, 04:01 PM
اگه تونستی پنجه پاتو بکنی تو کی ونت کلید رو حانی هم میتونه قفل ها رو وا کنه
خو چیکا کنم ..
!M?sbh؟!
08-23-2016, 04:03 PM
قلبم! تو جز شكست به چيزی
هرگز نخواستی بگريزی
هرگز نخواستی بستيزی
با اژدهای هفت سری كه
در شانه ات به طور غريزی
آماده ی جوانه زدن بود
!M?sbh؟!
08-23-2016, 04:04 PM
ديوانه را ببند به زنجير ..
اين آرزوی آخر من بود .. !!!!
!M?sbh؟!
08-23-2016, 04:12 PM
انجام دادی پیام بده
نمیدونم راجع به چی داشتی حرف میزدی ..
فقط خواستم فوکی به پستت عرض کنم ..
R A S O O L
08-23-2016, 04:33 PM
تبریک اینستاگرامی علم الهدی به کیمیا علیزاده (+عکس) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%85-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%A7-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B9%DA%A9%D8%B3)
R A S O O L
08-23-2016, 04:39 PM
(sm2)
عزل یک بخشدار بعد از کتک زدن پسر 13 ساله (+فیلم) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
R A S O O L
08-23-2016, 04:39 PM
رضایی به ضرب و شتم نوجوان ۱۳ ساله اکتفا نکرده و وی را به زور سوار بر خودروی دولتی نموده و با خود به مقصدی نامعلوم می برد.
(sm2)
Malware
08-23-2016, 05:02 PM
(sm2)
!M?sbh؟!
08-23-2016, 05:03 PM
یه سریال معرفی میکنم کره ای هر کی نبینه میفوکمش ..
Changed
08-23-2016, 05:04 PM
(sm2)
عزل یک بخشدار بعد از کتک زدن پسر 13 ساله (+فیلم) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بخشدار ماسال(sm120)
!M?sbh؟!
08-23-2016, 05:04 PM
خودم رکورد زدم از دیروز تا الان یه ضرب تمومش کردم ..
16 قسمت ..
Descendants Of The Sun
!M?sbh؟!
08-23-2016, 05:05 PM
کره ایه ولی واقعا دوس داشتم ..
Milik
08-23-2016, 05:17 PM
به مرگ راضی ام، اما به رفتنت هرگز
نرو بمان و بمیران مرا در آغوشت ... (sm50)
ehsan1361
08-23-2016, 05:35 PM
خواهش میکنم ... در زیبایی اون آهنگا هیچ شکی نیست اما ترنسای جدید با ترنسهای دهه 90 از لحاظ جنس صداها و کیک بیس فرق میکنن و کلی هم این سبک از اون برهه تاحالا شاخ و برگ پیدا کرده
احسان جان فقط یکیش وکال داره(سومی) بقیش بدون کلامه پس خارجی ایرانی عملا معنی پیدا نمیکنه (sm121)
ضمنا تولدت هم مبارک (sm72)
ایشالا 120 ساله بشی عزیز (sm154)
i love 80 ... فقط قدیمی ! اگه هوس کنم ترنس خارجی گوش بدم خب کارای مدرن تاکینگ هست هیچوقت برام قدیمی نمیشه ... ایرانی هوس کنم فقط سه تا آهنگ هست که گوش میدم : خاطره ، بی سرزمین و پرسه
مرسی (sm10)
Malware
08-23-2016, 05:42 PM
کره ایه ولی واقعا دوس داشتم ..
سینجولی سایت ایرانی یا خارجی میشناسی که بازی های قدیمی و جدید رو بزاره؟! (sm10) به صورت آرشیو... یه چی شبیه تاینی تو فیلم منظورمه...
peyman.2012
08-23-2016, 05:44 PM
i love 80 ... فقط قدیمی ! اگه هوس کنم ترنس خارجی گوش بدم خب کارای مدرن تاکینگ هست هیچوقت برام قدیمی نمیشه ... ایرانی هوس کنم فقط سه تا آهنگ هست که گوش میدم : خاطره ، بی سرزمین و پرسه
مرسی (sm10)
قربانت داداش (sm127)
شمسی میلادی قاطی شد دهه 90 میلادی منظورم بود ((: البته جسارتا آثار مدرن تاکینگ بیشتر تو ژانر Synthpop و Eurodance مرسوم در اون سالها به حساب میاد تا ترنس (sm120)
!M?sbh؟!
08-23-2016, 06:05 PM
سینجولی سایت ایرانی یا خارجی میشناسی که بازی های قدیمی و جدید رو بزاره؟! (sm10) به صورت آرشیو... یه چی شبیه تاینی تو فیلم منظورمه...
Malware
08-23-2016, 06:25 PM
این که اکثر فایلاش پاک شدن... 72 روز هم هست که آپدیتش نکردن... (sm148)
سایت دیگه میشناسی؟! (sm120)
!M?sbh؟!
08-23-2016, 06:40 PM
(sm155)
Pacino
08-23-2016, 06:40 PM
بیبیسی جهانی در نظرسنجی که صد و هفتاد و هفت منتقد مشهور در آن حضور داشتهاند، درباره بزرگترین فیلمهای قرن بیست و یکم نظرخواهی کرده
Pacino
08-23-2016, 06:43 PM
چه باید بود و باید شد
در این گرداب وحشت زا
(sm50)
Malware
08-23-2016, 06:57 PM
(sm155)
(sm29)
Pacino
08-23-2016, 07:17 PM
حال ما با دود و الکل جا نمی آید رفیق
زندگی کردن به عاشق ها نمی آید رفیق
روحمان آبستن یک قرن تنها بودن است
طفل حسرت نوش ما دنیا نمی آید رفیق
دست هایت را خودت "ها"کن اگر یخ کرده اند
از لب معشوقه هامان "ها" نمی آید رفیق
هضم دلتنگی برای موجها آسان نیست
آب دریا بی سبب بالا نمی آید رفیق
یا شبیه این جماعت باش یا تنها بمان
هیچکس سمت دل زیبا نمی آید رفیق
(sm50)
Pacino
08-23-2016, 07:22 PM
پاس ادب ، به حد کفایت نگه دار
خواهی اگر ز بی ادبان یابی ایمنی
افتاده باش ، لیک نه چندان که همچو خاک
پامال هر نبهره شوی ، از فروتنی
رهی معیری
(sm50)
Changed
08-23-2016, 07:29 PM
امشب لازانیا داریم(sm51)
Changed
08-23-2016, 07:53 PM
اینو وصل کردم به کیس
حرف نداره دو آنته زیبا
یه چراغ آبی هم داره جیگره جیگر(sm51)
Changed
08-23-2016, 07:58 PM
(sm2)
حسود(sm70)
چراغ آبی خیلی به سفید میاد
نرم افزار مودمه رو آپدیت کردم به آخرین ورژن (sm120)
Changed
08-23-2016, 08:03 PM
چراغ آبی خیلی به سفید میاد
نرم افزار مودمه رو آپدیت کردم به آخرین ورژن (sm120)
N300 حرفتو گوش کردم (sm120)
سورپرایزش اینجا بود که اصلا تو عکس چراغ معلوم نبود(sm120)
(sm120)یهو وصل کردم چراغش روشن شد
چراغای توتولینک کلا زیرپوستیه تا به برق نزنی انگار چراغ نداره یهو سورپریز میکنه
شب چراغونی میکنه خونه رو
MrA_Chavoshi
08-23-2016, 08:27 PM
ویدئو خواجه امیری 10 مین پیش اومد (sm120)جالبه
R A S O O L
08-23-2016, 08:35 PM
ویدیوی قشنگی بود (sm120)
Rasoulh111
08-23-2016, 08:38 PM
(sm50)
!M?sbh؟!
08-23-2016, 09:13 PM
(sm50)
Changed
08-23-2016, 10:04 PM
کجا خواجه رو گذاشته لینک بدین(sm120)
Gsshop
08-23-2016, 10:08 PM
Ehsan Khaje Amiri - 30 Salegi
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])