توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آلبــوم پــاروی بی قایـق محسن چاوشی
یکی عکس ناخون بزاره لطفن (sm50)
3fide
12-12-2014, 01:48 AM
سعی خودمُ میکنم (sm50)
بهمن برو.بگرد هم های سیزن تموم شده همه جا ارامششو داره(sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 01:49 AM
امین میتونم یه سوال بپرسم ؟ (sm174)
تو ازادی هر سوالی میخوای بپرسی!
ما مثل شما خط قرمزی نداریم...مقدساتی نداریم که بترسیم!
بپرس
Sajjad_MCH
12-12-2014, 01:50 AM
تو ازادی هر سوالی میخوای بپرسی!
ما مثل شما خط قرمزی نداریم...مقدساتی نداریم که بترسیم!
بپرس
برای اگاهی خودم میپرسم فقط ، البته کاملا اختیار داری که جواب ندی (sm10)
کی تو رو خلق کرده ؟
mali68
12-12-2014, 01:52 AM
این که یه نفر با دیدن یه عکس به فکر این بیفته طبق دین 95 درصد جمعیت جهان باید تو اتیش بسوزن و چهار نفر از رفتار دو گانه اطرافیانشون که دین دارن حرف بزنه شده توهین به اعتقاد شما تا هیچی نشده کلمه روشنفکری رو میگید که مثلا چی خیلی از ما ها نه کتابی از روشنفکران خوندیم نه اسم 4 تاشونو بلدیم کجا دین شما 1% احترام به بقیه انسان ها هست که انتظار دارین بقیه به دین شما احترام بزارنمیخواین احترام نذارین نذارین فقط دیگه تو بوق و کرنام نکنین که اهای مردم سنی و شیعه و وهابی واسه ما فرق نداره ما میگیم احترام به عقاید..از رو دشمنی حرف میزنین توقع نداشته باش کسیکه عقیدشه خفه شه..پای امامایی که قبول ندارین نکشین وسطتناقض تو حرفاتون بیداد میکنه اسمشو میذارین روشنفکری این که نشد حرف!
Milad
12-12-2014, 01:56 AM
---------------------
Milad
12-12-2014, 01:56 AM
---------------------
بعد ادعا روشن فکری دارن (sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 01:58 AM
برای اگاهی خودم میپرسم فقط ، البته کاملا اختیار داری که جواب ندی (sm10)
کی تو رو خلق کرده ؟
راستش نمیدونم
بهش فکرم نکردم حتی
چه مهم است؟؟
Sajjad_MCH
12-12-2014, 02:01 AM
راستش نمیدونم
بهش فکرم نکردم حتی
چه مهم است؟؟
اها نمیدونی اوکی (sm174)
یه سوال دیگه جهان چجوری خلق شد ؟ از بینهایت بوده یا خلق شده کلا نظرت چیه در این باره ؟
بعد تو خلقت رو قبول داری یا تکامل ؟؟
Herzeleid
12-12-2014, 02:03 AM
اها نمیدونی اوکی (sm174)
یه سوال دیگه جهان چجوری خلق شد ؟ از بینهایت بوده یا خلق شده کلا نظرت چیه در این باره ؟
بعد تو خلقت رو قبول داری یا تکامل ؟؟
اینم نمیدونم ولی فکر مینک هر چی بوده مطمئنا تو شش روز خلق نشده (sm120)
mahdi
12-12-2014, 02:05 AM
به ب ه آخر شبی چه خبره
این جور بحثا معمولن دو سمت داره
در بهترین شرایط یکی از دیده نماینده خدا میاد که گمراه و بدبختی رو از عذاب نجات بده
یکیم به عنوان کسی که حقیقتو فهمیده و میخواد طرف مقابلشو از جهالتو کوری و کری و تعصب نجات بده میاد تو بحث
حالا این حالتا یکم شدت و ضعف داره ولی فک کنم اصلش همچین چیزیه
والا من ندیدم تا حالا کسی بیاد تو همچین بحثی برا اینکه چیزی یاد بگیره یا بیاد ببینه طرف مقابلش چی میگه (sm50)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 02:07 AM
اینم نمیدونم ولی فکر مینک هر چی بوده مطمئنا تو شش روز خلق نشده (sm120)
کلا که هیچ چیز نمیدونی(sm120)
مثل این میمونه یکی بیاد ریاضیات رو نقض و نقد کنه ولی هیچ علمی درباره ی پایه ی خود ریاضی نداشته باشه (sm120)
الان دو بحث هست ، اونا که خدا رو نقض میکنن اونا که نمیکنند ، تو پاسخ اولت خودت نقض کردی محترم ولی خوب بالاخره یا تکامل یا خلقت کدوم خوب ؟؟(sm174)
Herzeleid
12-12-2014, 02:07 AM
این جور بحثا معمولن دو سمت داره
در بهترین شرایط یکی از دیده نماینده خدا میاد که گمراه و بدبختی رو از عذاب نجات بده
یکیم به عنوان کسی که حقیقتو فهمیده و میخواد طرف مقابلشو از جهالتو کوری و کری و تعصب نجات بده میاد تو بحث
حالا این حالتا یکم شدت و ضعف داره ولی فک کنم اصلش همچین چیزیه
والا من ندیدم تا حالا کسی بیاد تو همچین بحثی برا اینکه چیزی یاد بگیره یا بیاد ببینه طرف مقابلش چی میگه (sm50)
بحثی نبود ما نمیتونیم با همفکرای خودمونم دردُ دل کنیم کنیم یعنی؟؟؟
طوری شده ما هر حرفی میزنیم که مخاطبی هم نداره هر کس خودشُ مخاطبش قرار میده!
Milad
12-12-2014, 02:08 AM
من تا نگفتم ادامه ندین پست کسی رو پاک نکردم
شاید حرفام سنگین بود که پاک کردی (sm50)
بحثی نبود ما نمیتونیم با همفکرای خودمونم دردُ دل کنیم کنیم یعنی؟؟؟
طوری شده ما هر حرفی میزنیم که مخاطبی هم نداره هر کس خودشُ مخاطبش قرار میده!
از کجاش همچین چیزی رو گرفتی؟ (sm50)
شاید حرفام سنگین بود که پاک کردی (sm50)
قبل از ادیت خوندم عالی بود (sm50)
mali68
12-12-2014, 02:09 AM
اون که میگه برای ما فرقی نداره خود شما ها هستین و این دین ها که گفتی هم حق درس خوندن هم ندارن بعضی هاشون تو مملکت اگه دین شما این نیست چرا تا یک نفر انتقاد میکنهاینجور اعصابتون به هم میریزه کسی به امام شما توهین نکرد رفتار بعضی از کسایی که بهشون اعتقاد دارن مسخره است این که بخاطر پول کمتر و در خطر بودن جونت و هزار دلیل دیگههجوم ببری به یه جا بنظرت مسخره نیست کسی که به چیزی اعتقاد واقعی داشته باشه و خودشم از اون دسته که دارن بش انتقاد می کنن ندونه با یه حرف ساده اینجور اشفته نمیشهمیپیچونی امیر جون..من اگه سر توهین به اعتقاداتم اشفته نشم مثل این میمونه که یکی با زن تو رابطه داشته باشه ککتم نگزه..اشفته نمیشم که یعنی حرف ندارم بزنم اشفته میشم چون قرار نیست هر حرفیو بزنیم و دیگرانو ناراحت کنیم...خوبه الان من به تو بگم من با توی کافر ملحد حرف نمیزنم..احترام اگه باید باشه باید دو طرفه باشه..نه من نماینده دینم نه تو نماینده بی دینا..هان؟قراره اگه دوستیم همدیگرو ناراحت نکنیم مثلا!
Sajjad_MCH
12-12-2014, 02:09 AM
امیر میتونم از تو هم یه سوال بپرسم ؟(sm174)
ولی نزنیا (sm120)
Milad
12-12-2014, 02:10 AM
قبل از ادیت خوندم عالی بود (sm50)
مرسی (sm50)شایدم کار خوبی کرد ویراش زد شاید به بعضیا بر میخورد (sm50)
Milad
12-12-2014, 02:11 AM
امیر میتونم از تو هم یه سوال بپرسم ؟(sm174)
ولی نزنیا (sm120)
من ازت بپرسم ؟(sm50)
Sajjad_MCH
من ازت بپرسم ؟(sm50)
بله شما هم میتونی بپرسی (sm120)
Herzeleid
کلا که هیچ چیز نمیدونی(sm120)
مثل این میمونه یکی بیاد ریاضیات رو نقض و نقد کنه ولی هیچ علمی درباره ی پایه ی خود ریاضی نداشته باشه (sm120)
الان دو بحث هست ، اونا که خدا رو نقض میکنن اونا که نمیکنند ، تو پاسخ اولت خودت نقض کردی محترم ولی خوب بالاخره یا تکامل یا خلقت کدوم خوب ؟؟(sm174)
من با شخصی سر جنگ ندارم من با مدهب و اینا مشکل دارم! چون اونا با من مشکل دارن در درجه اول....
بعد هم هیچکدومُ راستش بهش فکر نکردم ولی فکر میکنم تکامل قشنگ تر باشه (sm120)
AkbaR
12-12-2014, 02:12 AM
سینا می تونم ازت یه سوال بپرسم ؟
mali68
12-12-2014, 02:12 AM
من قرار نیست کسیو به راه راست هدایت کنم کسی به منم فحش نداده که به خودم بگیرم من فقط دیدم اقا سجاد پاشو گذاشته رو گاز خواستم بگم اهای دوست عزیز اینایی که مسخره میکنی واسه من مهمه..اگه این غلطه باشه از این به بعد ساکت میشم..هر چی خواستین بگین
mahdi
12-12-2014, 02:13 AM
منم از اکبر میپرسم
Herzeleid
12-12-2014, 02:13 AM
از کجاش همچین چیزی رو گرفتی؟ (sm50)
من دارم یا امیرو سجاد و میلاد درد دل میکنم یکی میپره میگه چرا به اعتقادات ما توهین شد؟؟ خب چی بگیم ما؟؟
حرف نزنیم؟؟ باشه نمیزنیم....(sm50)
مرسی (sm50)شایدم کار خوبی کرد ویراش زد شاید به بعضیا بر میخورد (sm50)
حفظ جون سعید از اوجب واجباته (sm50)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 02:14 AM
من با شخصی سر جنگ ندارم من با مدهب و اینا مشکل دارم! چون اونا با من مشکل دارن در درجه اول....
بعد هم هیچکدومُ راستش بهش فکر نکردم ولی فکر میکنم تکامل قشنگ تر باشه (sm120)
نه دیگه الان بحث به اینجا ختم شد که ، بعلاوه منها رو بهش فکر نکردی ولی داری درباره انتگرال نظر میدی (sm120)
مرسی از جوابت (sm174)
سینا می تونم ازت یه سوال بپرسم ؟
به هیچ وجه
AkbaR
12-12-2014, 02:15 AM
منم از اکبر میپرسم
خیر (sm120)
AkbaR
12-12-2014, 02:15 AM
به هیچ وجه
ممد علی سلام رسوند پس
Milad
12-12-2014, 02:16 AM
بله شما هم میتونی بپرسی (sm120)
اگه نمیگی تو چیزی در موردم نمیدونی چندبار معنی قران رو خوندی ؟تا حالاتفسیر المیزان رو خوندی ؟
البته قصد بی احترامی ندارم ولی من و تو خیلیا های دیگه از دینمون فقط الله اکبر گفتنشو یاد گرفتیم (sm50)
من دارم یا امیرو سجاد و میلاد درد دل میکنم یکی میپره میگه چرا به اعتقادات ما توهین شد؟؟ خب چی بگیم ما؟؟
حرف نزنیم؟؟ باشه نمیزنیم....(sm50)
تو جمعی که یه عده هستن درست یا غلط این چیزا براشون مهمه؟ (sm50)
Milad
12-12-2014, 02:16 AM
حفظ جون سعید از اوجب واجباته (sm50)
بد بختی اینه ادعای روشن فکری هم میکنن (sm50)
AkbaR
12-12-2014, 02:17 AM
میلاد اسم منو نبر با تشکر (sm10)
mahdi
12-12-2014, 02:17 AM
نمونه زیاد دیدم مثل سجاد
یکیش دوست خود من
خیلی با هم خوبیم
به حساب خودش ته روشنفکراس
ته راهی که سجاد میره میخوره به همین سمتی که این رفته
کارهایی کرده که شرمم میاد بگم
در کل رو دین هیچ موقع بحث نکنین
شخصیه الکی خودتونو اذیت میکنین
هر کی دنبال حقیقته بره درست و حسابی دنبالش نه با چهار تا سرچ تو نت و ...
Sajjad_MCH
12-12-2014, 02:18 AM
اگه نمیگی تو چیزی در موردم نمیدونی چندبار معنی قران رو خوندی ؟تا حالاتفسیر المیزان رو خوندی ؟
البته قصد بی احترامی ندارم ولی من و تو خیلیا های دیگه از دینمون فقط الله اکبر گفتنشو یاد گرفتیم (sm50)
خیر، من همش فارسی قران رو میخونم ، یعنی ترجمه شو البته نه به عنوان زیارت و درد دل به عنوان یه کتابی که بشه ازش چیزی فهمید اونم برای خودم ..
کامل هیچ وخت نشده عربی قران رو بخونم چون نه کاری به ثوابش دارم نه عربی بلدم ... (sm174)
من قرار نیست کسیو به راه راست هدایت کنم کسی به منم فحش نداده که به خودم بگیرم من فقط دیدم اقا سجاد پاشو گذاشته رو گاز خواستم بگم اهای دوست عزیز اینایی که مسخره میکنی واسه من مهمه..اگه این غلطه باشه از این به بعد ساکت میشم..هر چی خواستین بگین
چجور رسیدی به این نتیجه؟ (sm50)
mahdi
12-12-2014, 02:18 AM
خیر (sm120)
بلد نیستی (sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 02:19 AM
نه دیگه الان بحث به اینجا ختم شد که ، بعلاوه منها رو بهش فکر نکردی ولی داری درباره انتگرال نظر میدی (sm120)
مرسی از جوابت (sm174)
واسه دونستن این که مدهب چیز مزخرفیه لازم نیست بدونی خالقت قادر متعال بوده یا تکامل!
کافیه چشمتُ باز کنی تا ببینی...این دیگه ماورایی نیست که تو اسمونا دنبالش میگردی! 4 تا ورق بزنی تاریخِ میبنی ...
Milad
12-12-2014, 02:19 AM
توهین به مقدسات هیج جا و به هیچ کس خوب نیست (sm50)
حتی اونایی هم که دین نداشته باشن خانوادشون جزو مقدساتشونه (sm50)
مهدی ازت یه سوال بپرسم البته اگه خاستی جواب نده (sm50)
AkbaR
12-12-2014, 02:21 AM
بلد نیستی (sm120)
من به نمی دانم های خود آگاهم (sm120)
Sajjad_MCH
واسه دونستن این که مدهب چیز مزخرفیه لازم نیست بدونی خالقت قادر متعال بوده یا تکامل!
کافیه چشمتُ باز کنی تا ببینی...این دیگه ماورایی نیست که تو اسمونا دنبالش میگردی! 4 تا ورق بزنی تاریخِ میبنی ...
من اسم مذهب اوردم الان اخه ؟ (sm120)
چه ربطی داره ما اصل ول کردیم داریم تو پس کوچه ها میگردیم
تو وختی اصل ماجرا رو نمیدونی میگی بش فکر نکردم خوب دیگه شرایطت معلومه داش گلم (sm176)
بد بختی اینه ادعای روشن فکری هم میکنن (sm50)
فروم خوب سراغ نداری؟ (sm50)
Milad
امیر خان میشه یه سوال بپرسم ؟(sm50)
چرا پستمو ویرایش دادی ؟(sm50)البته قدرت داری میتونی هرکاری کنی ولی درسته آیا ؟(sm50)
mali68
12-12-2014, 02:22 AM
من قرار نیست کسیو به راه راست هدایت کنم کسی به منم فحش نداده که به خودم بگیرم من فقط دیدم اقا سجاد پاشو گذاشته رو گاز خواستم بگم اهای دوست عزیز اینایی که مسخره میکنی واسه من مهمه..اگه این غلطه باشه از این به بعد ساکت میشم..هر چی خواستین بگینچجور رسیدی به این نتیجه؟ (sm50)جوو ببین..امثال من اینجا کمن تا امشب حرفی نمیزدم ولی خب منم ادمم یه عمر با یه چیزایی بزرگ شدم درست یا غلط..دست رو نقطه ضعف دوست گذاشتن معنیش چیه؟
Milad
فروم خوب سراغ نداری؟ (sm50)
دیگه به هیچ کس و هیچ جا نمیشه اعتماد کرد (sm50)
Herzeleid
تو جمعی که یه عده هستن درست یا غلط این چیزا براشون مهمه؟ (sm50)
میدونی چرا لغض بچه ها اینجا میکشنه؟؟ چون تنها جایی که میتونن فریادش کنن(sm50)
AkbaR
12-12-2014, 02:23 AM
میلاد هنگ کردی ؟ (sm120)
Milad
12-12-2014, 02:23 AM
میلاد هنگ کردی ؟ (sm120)
واسه چی ؟(sm120)
mahdi
12-12-2014, 02:24 AM
من به نمی دانم های خود آگاهم (sm120)
نادونِ آگاه(sm120)
mali68
توهین به مقدسات هیج جا و به هیچ کس خوب نیست (sm50)حتی اونایی هم که دین نداشته باشن خانوادشون جزو مقدساتشونه (sm50)منم همینو میگم فکر میکنن خشک متعصبم که بهشون میگم بی دینا
AkbaR
واسه چی ؟(sm120)
از این که اسم منو نبری (sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 02:25 AM
من اسم مذهب اوردم الان اخه ؟ (sm120)
چه ربطی داره ما اصل ول کردیم داریم تو پس کوچه ها میگردیم
تو وختی اصل ماجرا رو نمیدونی میگی بش فکر نکردم خوب دیگه شرایطت معلومه داش گلم (sm176)
گور بابای خلقت بابا! اونی که تو تاریخ تو زندگی اجتماع و همه چیز مردم بوده خلقت نبوده مذهب بوده!
میخوایا ینو بنشوی از من؟؟ اره من به خدا معتقد نیستم...
mahdi
12-12-2014, 02:25 AM
سینا ی جان سوالی دارد(sm50)
mahdi
12-12-2014, 02:26 AM
این هاوکینگ کجاست،جاشش خالیه(sm120)
Milad
12-12-2014, 02:26 AM
از این که اسم منو نبری (sm120)
چون باهات قهرم (sm50)
[quote=sina;242610]جوو ببین..امثال من اینجا کمن تا امشب حرفی نمیزدم ولی خب منم ادمم یه عمر با یه چیزایی بزرگ شدم درست یا غلط..دست رو نقطه ضعف دوست گذاشتن معنیش چیه؟
(تو پرانتز چرا دخترا نمیتونن نقل بگیرن؟ (sm2)البته اگه خاستی جواب بده )
من گفتم به نظرم کار جالبی نیست تو جم گفتن ولی فک کنم نقل از خودشونو بشه زیر سیبیلی رد کرد (sm50)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 02:27 AM
گور بابای خلقت بابا! اونی که تو تاریخ تو زندگی اجتماع و همه چیز مردم بوده خلقت نبوده مذهب بوده!
میخوایا ینو بنشوی از من؟؟ اره من به خدا معتقد نیستم...
چرا جوش اوردی ، هی میگه مذهب (sm2)
دارم میپرسم کی تو رو خلق کرد میگه بش فکر نکردم ، بعد باز میگه مذهب (sm2)
خوب اینو تو همون جواب اولت فهمیدم دیگه نیازی به شفاف سازی نبود (sm174)
Herzeleid
قبلا هم گفتم من اگر پای اون برگه های لعنتی که میذارم جلوم و اعتقادادم رُ از پیش تعیین کردن امضا نزنم حای حق زندگی هم ندارم!!
از کدوم اخترام حرف میزنین؟؟
مگر شما کوچکترین احترامی واسه ساده ترین خقوق انسانیت قائلین که ما احترام بذاریم؟؟؟
کسی که به دین شما نباشه اینجا و در نزد شما از حیوونم کمتره
AkbaR
نادونِ آگاه(sm120)
من یاد گرفتم
چه جوری شبا
از رویاهام یک خدا بسازم و...
دعاش کنم که
عظمتتو جلال
امشب هم گذشت و کسی ما رو نکشت
بعدش هم چشما مو میبندم و دلو میسپرم
به صدای فلوت یدی کوره
که هفتاد سال تمومه عاشق یه دخترچارده ساله بوره
منم عشق سیاهمو سوت میزنم تا خوابم ببره
تو ته تهای خواب یه صدای آشنایی چه خوش میخونه
بشنو.....
هی لیلی سیاه
اینقدر برام عشوه نیا
تو کوچه...
تو گذر...
تو سر تا سر این شهر
هرجا بری همراتم
سگ وسوتک میدونه
کشته عشوه هاتم
(sm50)
mali68
زن یک نفر مال خود فرده نه کس دیگه اعتقاد شما در صورتی میتونه مث زن یک نفر باشه که به صورت قانون نباشه اعتقاد شما به صورت قانونه و همه افراد جامعه باید طبق اون زندگیکنن اعتقاد شما در همه شرایط فردی که داره تو جامعه زندگی میکنه تاثیر داره من یه مسواک دارم مال خودمه هر جور بخوام استفاده می کنم ولی نمی تونم یه وسیله عمومی که همهباید استفاده کنن رو بگم فقط نظر خودم اگه شما رفتاری که بش انتقاد میشه یا مسخره گرفته میشه قبول داری داره به اعتقادت توهین میشه اگه قبول نداری این رفتارو باید بگی این ها هم حق دارن بله شما می تونی منو کافر یا کثیف و نجس بدونی و ازم نقل نگیری یا با من حرف نزنی بگی اینا اعمقن به من چه ولی نمی تونی تا من یه چیز میبینم که از نظر من مسخرس تا دربارش حرف بزنم شما بگین خفه شو اعتقاد منهاز نظر من مسخره تر اینه که تو منو نماینده دین بدونی بخولی دق و دلیتو سر من خالی کنی من تورو نماینده کفر..من تا امشب حرفی نزدم ولی دیدم امشب به خیلی از ادم خوبا توهین شد خواستم دفاع کنم..حق این کارو دارم یا نه؟اگه تو حق داری فحش بدی منم حق دارم دفاع کنم..عدالت یعنی این
میدونی چرا لغض بچه ها اینجا میکشنه؟؟ چون تنها جایی که میتونن فریادش کنن(sm50)
چی بگم والا (sm50)
ینی کسی که نمیگه بغضی نداره یا جای دیگه ای واسش هست؟ (sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 02:29 AM
از نظر من مسخره تر اینه که تو منو نماینده دین بدونی بخولی دق و دلیتو سر من خالی کنی من تورو نماینده کفر..من تا امشب حرفی نزدم ولی دیدم امشب به خیلی از ادم خوبا توهین شد خواستم دفاع کنم..حق این کارو دارم یا نه؟اگه تو حق داری فحش بدی منم حق دارم دفاع کنم..عدالت یعنی این
کی به تو توهین شد؟؟؟ بچه ها چند مورد از بستگان و اشناهاشون رُ نام بردن همه هم مصداقی بود...
چرا به خودتون میگیرین شما؟؟ کی گفت تو نماینده خدایی؟؟
جند وقته اینجایی تا حالا شده کسی به تو چیزی بگه یا حتی محاکمت کنه یا دق دلی سرت خالی کنه
خیلی بی انصافی دیگه!
AkbaR
چون باهات قهرم (sm50)
به کدامین خطا ؟ (sm50)
Milad
زن یک نفر مال خود فرده نه کس دیگه اعتقاد شما در صورتی میتونه مث زن یک نفر باشه که به صورت قانون نباشه اعتقاد شما به صورت قانونه و همه افراد جامعه باید طبق اون زندگی
کنن اعتقاد شما در همه شرایط فردی که داره تو جامعه زندگی میکنه تاثیر داره من یه مسواک دارم مال خودمه هر جور بخوام استفاده می کنم ولی نمی تونم یه وسیله عمومی که همه
باید استفاده کنن رو بگم فقط نظر خودم اگه شما رفتاری که بش انتقاد میشه یا مسخره گرفته میشه قبول داری داره به اعتقادت توهین میشه اگه قبول نداری این رفتارو باید بگی این ها
هم حق دارن بله شما می تونی منو کافر یا کثیف و نجس بدونی و ازم نقل نگیری یا با من حرف نزنی بگی اینا اعمقن به من چه ولی نمی تونی تا من یه چیز میبینم که از نظر من
مسخرس تا دربارش حرف بزنم شما بگین خفه شو اعتقاد منه
امیر اگه پستمو ویرایش نمیدی یه حرفی بزنم ؟(sm50)
حرفتو قبول ندارم به هر حال یه کم به ذهنیات هم احترام بزاریم بد نیست (sm50)الان یه کاربر بیاد ناموس یکی رو به به فحش بکشه تو بهش میگی اشکال نداره ؟(sm50)
البته هر چند سجاد خوشگله حرف بدی نزد و من تا حدودی حرفشو قبول دارم (sm50)
سینا ی جان سوالی دارد(sm50)
تو مگه کنکور نداری اینجا چیکار میکنی عزیزم ؟(sm50)
Milad
12-12-2014, 02:30 AM
به کدامین خطا ؟ (sm50)
چون دیشب ازم نقل نمیگرفتی و باعث شدی مستولی بگرددم (sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 02:30 AM
چی بگم والا (sm50)
ینی کسی که نمیگه بغضی نداره یا جای دیگه ای واسش هست؟ (sm50)
نه ولی اون صبرش زیاده!
ولی یه نفر بالاخره یه جا میبره دیگه به حرف میاد!
من 3 4 ساله اینجام هیچ وقت حرف نمیزدم تا اخیرا اما دیگه تحملم طاق شده! چون حق زندگیم و ساده ترین حقوقم رُ ازم سلب کردن سر همین اعتقادات! محبور بودم فریادش کنم(sm50)
mahdi
12-12-2014, 02:31 AM
من یاد گرفتم
چه جوری شبا
از رویاهام یک خدا بسازم و...
دعاش کنم که
عظمتتو جلال
امشب هم گذشت و کسی ما رو نکشت
بعدش هم چشما مو میبندم و دلو میسپرم
به صدای فلوت یدی کوره
که هفتاد سال تمومه عاشق یه دخترچارده ساله بوره
منم عشق سیاهمو سوت میزنم تا خوابم ببره
تو ته تهای خواب یه صدای آشنایی چه خوش میخونه
بشنو.....
هی لیلی سیاه
اینقدر برام عشوه نیا
تو کوچه...
تو گذر...
تو سر تا سر این شهر
هرجا بری همراتم
سگ وسوتک میدونه
کشته عشوه هاتم
(sm50)
منم یاد بده(sm50)
Milad
12-12-2014, 02:31 AM
اکبر ودیگر هیچ (sm50)(sm127)
mahdi
12-12-2014, 02:32 AM
تو مگه کنکور نداری اینجا چیکار میکنی عزیزم ؟(sm50)
یه سری باید به رفقا زد(sm50)اگه هم موجب مزاحمته ...
Sajjad_MCH
12-12-2014, 02:32 AM
سوالای شما بی ربطه عزیز من طرف میره سر جاده تو سال 93 تصادف میکنه یه نفر میاد میگه اتوبوس زد یه نفر دیگه میاد میگه تریلی زد و .... میپرسی تو رو کی بوجود اورده منو پدر و مادرم
میگی پدر و مادرتو کی بوجود اورده میگم پدر مادر اونا میگی اونا رو کی من چجور بدونم 10000 هزار سال قبل چی شده و باید داستان شما در مورد حوا و ادم رو باور کنم حتما چرا نباید باور
کنم انسان نسل پیشرفته میمونه
بی ربط نیست ، پایه ی این بحث هاست ، پس تو نظریه ی تکامل رو قبول داری با این حساب درسته ؟ ینی قضیه خلقت قبول نداری اره ؟(sm174)
mali68
12-12-2014, 02:33 AM
قصدم نبود کسی ناراحت شه..فروم شماس هر حرفی خواستین بزنین..مطمئنا دیگه دخالتی نخواهم کرد..شب بخیر دوستان(sm176)
mahdi
12-12-2014, 02:34 AM
(sm27)
یه سری باید به رفقا زد(sm50)اگه هم موجب مزاحمته ...
پس چرا انقد دیر به دیر؟ (sm50)
AkbaR
12-12-2014, 02:34 AM
چون دیشب ازم نقل نمیگرفتی و باعث شدی مستولی بگرددم (sm50)
عذرخواهانه ام (sm50)
اکبر ودیگر هیچ (sm50)(sm127)
میثاقیان ؟ (sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 02:35 AM
بی ربط نیست ، پایه ی این بحث هاست ، پس تو نظریه ی تکامل رو قبول داری با این حساب درسته ؟ ینی قضیه خلقت قبول نداری اره ؟(sm174)
گور بابای خلقت!
تو به من بگو من حق زندگی دارم یا نه؟؟؟ من حق حیات که دارم دیگه؟؟ مگر نمیگی قادر متعال خالق بوده؟؟
ولی این مذهب شما این خقُ به ما نمیده! میگه ما نجسیم....میگه جون اقا ننمون به دین بودن و ما درومدیم مرتدیم و ریختن خونمون حلاله! میگه واسه هدایت ادما باید خون ریخته شه!
میگه ما ما معاشرت نکنن..ازدواج نکنن...داد و ستد نکنن و....
مگر جز اینه؟؟؟ حتی دین شما ما رُ در محکمه قضا با قوانین خودش محاکمه میکنه در حالی که ما بهش اعتقادی نداریم!
Milad
12-12-2014, 02:35 AM
عذرخواهانه ام (sm50)
میثاقیان ؟ (sm50)
نه خود گلت (sm50)
mahdi
12-12-2014, 02:36 AM
پس چرا انقد دیر به دیر؟ (sm50)
بخاطر این زندگی لعنتی ... (sm27)
بخاطر این زندگی لعنتی ... (sm27)
یه روزی مرغ توام تخم طلا میزاره (sm50)
خوشال شدم دیدمت (sm19)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 02:37 AM
گور بابای خلقت!
تو به من بگو من حق زندگی دارم یا نه؟؟؟ من حق حیات که دارم دیگه؟؟ مگر نمیگی قادر متعال خالق بوده؟؟
ولی این مذهب شما این خقُ به ما نمیده! میگه ما نحسیم....میگه جون اقا ننمون به دین بودن و ما درومدیم مرتدیم و ریختن خونمون حلاله! میگه واسه هدایت ادما باید خون ریخته شه!
میگه ما ما معاشرت نکنن..ازدواج نکنن...داد و ستد نکنن و....
مگر جز اینه؟؟؟ حتی دین شما ما رُ در محکمه قضا با قوانین خودش محاکمه میکنه در حالی که ما بهش اعتقادی نداریم!
باز امین (sm2)
امین تو برو اول درباره ی واحدای اول فکر بکن بعد در باره ی باقی ماجرا دین و مذهب حرف بزن ، حداقل امیر تکامل رو قبول داره بدبختی تو اونم قبول نداری اخه (sm2)
AkbaR
12-12-2014, 02:38 AM
نه خود گلت (sm50)
من گول نمی خورم دام پهن کردی (sm2)
قصدم نبود کسی ناراحت شه..فروم شماس هر حرفی خواستین بزنین..مطمئنا دیگه دخالتی نخواهم کرد..شب بخیر دوستان(sm176)
ولی انگار خودت ناراحت شدی (sm50)
mahdi
12-12-2014, 02:40 AM
یه روزی مرغ توام تخم طلا میزاره (sm50)
خوشال شدم دیدمت (sm19)
مرغی نمونده ...(sm50)
به همچنین(sm50)
شب خوشت سینای جان
Herzeleid
12-12-2014, 02:41 AM
باز امین (sm2)
امین تو برو اول درباره ی واحدای اول فکر بکن بعد در باره ی باقی ماجرا دین و مذهب حرف بزن ، حداقل امیر تکامل رو قبول داره بدبختی تو اونم قبول نداری اخه (sm2)
بایدم اینو بگی چون جوابی نداری بدی!
خلقت واسه چیه؟؟ حیات؟؟ خب پس چطور خقشُ ازمون سلب کرده؟؟
فرض کن من به تکامل معتقدم....خدا رُ هم قبول ندارم با مذهبم دشمنی دارم حالا درست شد؟؟
تو جواب سوال بالای منُ بده فقط!
Milad
12-12-2014, 02:41 AM
کی ناموس کی رو به فحش کشونده یه پستم بود که گفتم شاید توهین حسابش کنن در جا پاک کردم شما میگی حرفتو قبول ندارم ولی کسی هم چیز بدی نگفته این دیگه چجوره
بدبختی میدونی چیه اینه که درباره مهمترین اصل زندگیت نتونی هیج جا حرف بزنی چون این اصل از نطر دوستان خونوادت و ... مقدسه و فکر کردن دوگانگی های زیادش چیزایی
که با عقل ناقص من جور در نمیاد بیانش کنی = فحش خواهر مادر
الان تو یه سر برو هیئتا از طرف بپرس بگو مادرت کیه میگه فاطمه بپرس پدرت کیه میگه علی ....همون شخص پاشه بیاد تو نت این چیزا رو بخونه تمام اجداد آدمو میاره جلو چشش (sm50)
من نمیگم این بحثا بده اتفاقا من این بحثا رو خیلی دوست دارم ولی نه اینکه ببه مقدسات طرف مقابل فحش بدیم (sm50)اگه حرفی زده شه من ناراحت نمیشم ولی شاید بعضیا ناراحت شن (sm50)
Milad
12-12-2014, 02:42 AM
من گول نمی خورم دام پهن کردی (sm2)
(sm2)
مرغی نمونده ...(sm50)
به همچنین(sm50)
شب خوشت سینای جان
.... (sm50)
خوب بخوابی (sm10)
Herzeleid
12-12-2014, 02:44 AM
الان تو یه سر برو هیئتا از طرف بپرس بگو مادرت کیه میگه فاطمه بپرس پدرت کیه میگه علی ....همون شخص پاشه بیاد تو نت این چیزا رو بخونه تمام اجداد آدمو میاره جلو چشش (sm50)
من نمیگم این بحثا بده اتفاقا من این بحثا رو خیلی دوست دارم ولی نه اینکه ببه مقدسات طرف مقابل فحش بدیم (sm50)اگه حرفی زده شه من ناراحت نمیشم ولی شاید بعضیا ناراحت شن (sm50)
میلاد جون مگه جای دیگه نمیارن جبو چشمون؟؟
فقط باید ظاهر سازی کنی و بازگیر خوبی باشی تا بتوین زندگی کنی!
گفتم که یا تو رومون میکشن جلو چشمون یا تو دلشون دارن فحشمون میدن دسته اخرم پناه میبرن به خدا که عداب ما دامن گیر اونا نشه لابد!
Sajjad_MCH
12-12-2014, 02:44 AM
بایدم اینو بگی چون جوابی نداری بدی!
خلقت واسه چیه؟؟ حیات؟؟ خب پس چطور خقشُ ازمون سلب کرده؟؟
فرض کن من به تکامل معتقدم....خدا رُ هم قبول ندارم با مذهبم دشمنی دارم حالا درست شد؟؟
تو جواب سوال بالای منُ بده فقط!
نه من چیزی فرض نمیکنم ، با قاطعیت بگو چه کسی یا چه چیزی تو رو خلق کرده ..
برام جالبه تو به اصل اصلا فکر نکرده بودی ولی تا دین و مذهب داشتی نظر میدادی ایول (sm2)
mali68
12-12-2014, 02:45 AM
ولی انگار خودت ناراحت شدی (sm50)
یادم دادن جو مخالف من بود فرار کنم(sm59)اخه راست میگن همشون تو اکثریتن میخوان دردودل کنن..من الکی خودمو بندازم وسط؟
AkbaR
12-12-2014, 02:45 AM
(sm2)
(sm10)
Milad
12-12-2014, 02:47 AM
گفتم که یا تو رومون میکشن جلو چشمون یا تو دلشون دارن فحشمون میدن دسته اخرم پناه میبرن به خدا که عداب ما دامن گیر اونا نشه لابد!
به نظرم باید به عقاید هر کس احترام گذاشت (sm50)حالا طرف اسلام رو قبول نداره چه ایرادی داره ؟سجاد هم عقاید تو روقبول نداره بازم ایراد نداره منم عقاید جفتتون رو قبول دارم بازم ایراد نداره (sm50)
Milad
12-12-2014, 02:48 AM
(sm10)
ببین خودت گل دادیا (sm120)
mali68
میخوای فحش بدی امین فحش بده ولی جرات داری از این به بعد بگو احترام به عقاید..
از تو یکی توقع ندارم گارد بگیری..قبول نداری نداشته باش،من حتما باید بفهمم اینو؟ازادی میخوای داد بزنی فقط؟
خب بزن داد بزن ببینم به چی میرسی
Herzeleid
نه من چیزی فرض نمیکنم ، با قاطعیت بگو چه کسی یا چه چیزی تو رو خلق کرده ..
برام جالبه تو به اصل اصلا فکر نکرده بودی ولی تا دین و مذهب داشتی نظر میدادی ایول (sm2)
حق داری این طوری باشی چون اعتقادات شما همیشه واستون فقط تو محدوده فکری و انتزاعی بوده!
هیچوقت واسه اعتقاداتت تحت فشار نبودی! هیچ وقت اعتقادات باعث انزوای اجتماعیت نشده
شما دنبال اثبات و منطق و علم و فرضیات و کتابا باشین خوبم هست
ولی اعتقادات من هر روز و هر لحظه جلو چشمم چون به خاطرشون دارم شب و روز هزینه میدم! چون به خاطرشون باید تا ته دنیا از دوست و دشمن بخورم!
واسه من گذشته از این حرفا...علم و منطق و اینا واسه کسی که اعتقاداتش زندگیشُ به گند کشیده هیچ معنایی نداره هیچی...
ادمی که محبوره شکم گرسنه سر رو بالش بذاره دیگه فکر نمیکنه کی انداختش تو این دنیای گوه!
یادم دادن جو مخالف من بود فرار کنم(sm59)اخه راست میگن همشون تو اکثریتن میخوان دردودل کنن..من الکی خودمو بندازم وسط؟
جوی وجود نداره والا حرفه معمولنم باعث دلخوری کوتاه مدت و یا بلند مدت میشه
بگذریم فردا صب زووووود ساعت 1.5 2 ظهر کلپچ؟ (sm70)
Milad
12-12-2014, 02:49 AM
راستی مالی امشب کلپچ زدیم جات خالی (sm120)
AkbaR
12-12-2014, 02:49 AM
ببین خودت گل دادیا (sm120)
توابعیا شیوه کار متفاوتی دارن (sm173)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 02:50 AM
امیر در پیرو حرفت که گفتی ما تکامل یافته ایم ، پس با این حساب خلقت خودش رو خلق کرده ؟؟؟؟
mali68
راستی مالی امشب کلپچ زدیم جات خالی (sm120)
راس میگی؟نوش جونت..گوشت شه به تنت(sm132)
Milad
خدا این عموی قصابمونو واسمون نگه داره (sm127)هر وقت زنگ میزنم میگم هوس کردم یه دست کلپچ شیک واسمون میاره (sm120)
mali68
12-12-2014, 02:51 AM
جوی وجود نداره والا حرفه معمولنم باعث دلخوری کوتاه مدت و یا بلند مدت میشه
بگذریم فردا صب زووووود ساعت 1.5 2 ظهر کلپچ؟ (sm70)
قسط زیاد دارم دیگه پولی نمونده واسم(sm74)
Milad
12-12-2014, 02:52 AM
توابعیا شیوه کار متفاوتی دارن (sm173)
من تا فرجام سالن اومد سجاد خوشگله با شما رو نبینم دست از پا خطا نمیکنم (sm2)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 02:52 AM
برای من ثابت شدس که هیچ چیز و هیچ کس نمی تونه حقیقت صد سال قبل رو برای من جوری که بوده بنویسه و یا تعریف کنه که من به حقیقت موضوع برسم
شما اصرار داری من نظریات شما رو که مال 10000000 سال قبله باور کنم
بابا چی کار بی دین مذهب اسلام داریم ، داریم درباره جهان حرف میزنیم که (sm111)
چیزی که تحمیل نکردم ، گفتی خلقت رو قبول نداری درست داریم علمی حرف میزنیم نه دینی ...
اوکی میگم خلقت رو چی خلقت رو قبول داری ؟ اگه ما از نسل میمونا هستیم ، خلقت چی میشه پس ؟
AkbaR
12-12-2014, 02:54 AM
من تا فرجام سالن اومد سجاد خوشگله با شما رو نبینم دست از پا خطا نمیکنم (sm2)
(sm2)
mali68
12-12-2014, 02:55 AM
شما می تونید از پستی که فکر میکنید بتون توهین شده نقل بگیری بگی سجاد توهین نکن ولی 5 نفر دارن حرف میزنن شما یه نظر کلی میدی و طرف های مقابلت رو با کلمه روشن فکری
جاهل میدونی
شمام بارها گفتی دین واسه بی مغزاس من بهم برخورد؟عین جملت این نیست معنیش،که همینه..گارد میگیری مدیر عزیز
گارد میگیری نگو نه
قسط زیاد دارم دیگه پولی نمونده واسم(sm74)
(sm74)
فصل امتخاناس که باید نونت تو روغن باشه الانا؟ (sm120)
Milad
12-12-2014, 02:56 AM
اگه اون دنیا وجود داشته و براساس دین اسلام بخوان باهامون رفتار کنن و نه چیز دیگه ای
سجاد فنلاندی :بفرما از موزای بهشت بخور(sm70)
امین :میله های دوزخ تو کیونت (sm70)
منم میرم تولیست مازاد (sm70)
Sajjad_MCH
حالا من هی میگم الفبارو بگو ، هی داره میگی شکسپیر داستانش یه جاش چاله داره (sm2)
mali68
(sm74)
فصل امتخاناس که باید نونت تو روغن باشه الانا؟ (sm120)
فصل امتحانا که پول خیر نمیکنن(sm120)ما معمولا تابستون نونمون تو روغنه که کار نمیکنیم ولی حقوق میگیریم(sm132)
فصل امتحانا که پول خیر نمیکنن(sm120)ما معمولا تابستون نونمون تو روغنه که کار نمیکنیم ولی حقوق میگیریم(sm132)
کلاس خصوصی منظورم بود (sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 02:58 AM
به نظرم باید به عقاید هر کس احترام گذاشت (sm50)حالا طرف اسلام رو قبول نداره چه ایرادی داره ؟سجاد هم عقاید تو روقبول نداره بازم ایراد نداره منم عقاید جفتتون رو قبول دارم بازم ایراد نداره (sm50)
ایراد نداره تا جایی که این اعتقادات رو زندگی ما وارد نشه! ولی شده میلاد جون (sm50)
Milad
سجاد فنلاندی جان این بحثا چیه میکنی خدا وکیل ؟(sm2)
یه بحثی از راز خلقت میکنی که بزرگترین دانشمندای تاریخ هم نمیدونن اون وقت تو میشی مفسر و از امثال من و امین و امیر میپرسی؟(sm70)
کل حرفت میخواد به یه علت و معلول برسه (sm70)
mali68
کلاس خصوصی منظورم بود (sm120)
تعطیلش کردم..نمیکشیدم دیگه..گفتم یه نون جو کمتر چیزی نمیشه که سرم سلامت(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 03:01 AM
میخوای فحش بدی امین فحش بده ولی جرات داری از این به بعد بگو احترام به عقاید..
از تو یکی توقع ندارم گارد بگیری..قبول نداری نداشته باش،من حتما باید بفهمم اینو؟ازادی میخوای داد بزنی فقط؟
خب بزن داد بزن ببینم به چی میرسی
مالی تو دیگه چرا؟؟ تو خودت میدونی حرف من چیز دیگست!
من به هیچ کس بی احترامی نکردم نه به مقدسات شما نه دین شما نه چیز دیگه ولی وقتی این امور به قول شما شخصی وارد زندگیم شده و زندگیم رفته تحت الشعاعش حق ندارم اعتراض کنم؟؟
بابا من هیچی ندارم جز همین فریاد...خودتم میدونی دست ما هب هیچ جا بند نیست جز این ه ادم بده داستانیم اخر سرم باز ماییم که حقمون پایمال میشه!
چطور من به اعتقاداتی اخترام بذارم که واسه حقوق ساده من اخترام قائل نیست؟؟
Milad
12-12-2014, 03:02 AM
ایراد نداره تا جایی که این اعتقادات رو زندگی ما وارد نشه! ولی شده میلاد جون (sm50)
اینجا ایراد نداره ولی تو زندگی شخصی دلیلی نداره کسی از اعتقادادت با خبر باشه (sm50)
تو تو فرم استخدامت جلو پرسشنامه دین بزن اسلام بزاراونا هم پز بدن بگن 90 درصد مسلمون داریم (sm50)
Milad
12-12-2014, 03:03 AM
هیچکس پاسخ دلیل ویرایش پستمو نداد (sm50)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:03 AM
من الان یه خرما تو دستمه خرما رو دیدم کنار درخت مادر جوانه میزنه اونا میبرن جای دیگه میکارن بزگ میشه خرما میده هم دیدم هم میشه فیلم و صد مستند رو دید که به این باور برسم
ولی من نمی تونم کشف کنم اولین درخت خرما تو کدوم نقطه از جهان و چجور خلق شده و چیزاهایی که وجود داره هم فقط نظریه هست و بیشترش هم دروغ و غیر قابل باور از نظر من
کاملا صحیح (sm174)، ولی هسته ی خرما خودش مخلوق هست ، همینجوری یهو که درست نشده بشه درخت مادر ... ما داریم او اول ماجرا حرف میزنیم به قول خودت خرما
این خرما چجوری خلق شده؟اگه خلقت خودش رو خلق کرده که نقضه کلا خنده داره ولی اگه قبول داری یه خالقی افریدش ؟ اون کیه ؟تویی منم ؟ چه کسی ؟؟
Herzeleid
12-12-2014, 03:04 AM
اینجا ایراد نداره ولی تو زندگی شخصی دلیلی نداره کسی از اعتقادادت با خبر باشه (sm50)
تو تو فرم استخدامت جلو پرسشنامه دین بزن اسلام بزاراونا هم پز بدن بگن 90 درصد مسلمون داریم (sm50)
خب چرا اخه؟؟ این جبره دیگه! این یعنی پایمال شدن حق انتخاب ....
زدن اون لامصب تعهد میاره! تنها اون نیست بعدشم باید طبق اون رفتار کنی...طبق اون محاکمه و مجازات بشی و .....
تازه اخرشم باز بازنده ای و مورد غضب خدا!
من که همین جوریش جز اون دسته هستم پس بذار لااقل پیش خودم شرمنده نباشم...بذار واسه یه بارم شده خودم باشم (sm50)
Milad
12-12-2014, 03:05 AM
خب چرا اخه؟؟ این جبره دیگه! این یعنی پایمال شدن حق انتخاب ....
زدن اون لامصب تعهد میاره! تنها اون نیست بعدشم باید طبق اون رفتار کنی...طبق اون محاکمه و مجازات بشی و .....
تازه اخرشم باز بازنده ای و مورد غضب خدا!
من که همین جوریش جز اون دسته هستم پس بذار لااقل پیش خودم شرمنده نباشم...بذار واسه یه بارم شده خودم باشم (sm50)
چه بگویم (sm50)حقیقتی بیش نیست (sm50)
چوب دوسر سوز میشی (sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 03:06 AM
ترجیح میدم جای این که به حلقت و مخلوق فکر کنم یه سیگار بزنم الان(sm50)
همیشه اخرش محکومیم به سکوت و فرو خوردن خشم و بغض و فریاد.....
mali68
12-12-2014, 03:07 AM
من به هیچ کس بی احترامی نکردم نه به مقدسات شما نه دین شما نه چیز دیگه ولی وقتی این امور به قول شما شخصی وارد زندگیم شده و زندگیم رفته تحت الشعاعش حق ندارم اعتراض کنم؟؟
بابا من هیچی ندارم جز همین فریاد...خودتم میدونی دست ما هب هیچ جا بند نیست جز این ه ادم بده داستانیم اخر سرم باز ماییم که حقمون پایمال میشه!
امین والا تو همون امریکاشم بری حقوقت پایمال میشه این چه ربطی به دین داره خب؟یعنی یه یهودی دین تو زندگیش وارد نمیشه؟
یه اسرائیلی حق داره به یهودیت فحش بده؟همه جا همینه سختگیری هست..بعد دین باعث شده تو حقت خورده شه یا یه سری به اسم دین
حقتو خوردن؟مسایلو قاطی نکن پسر خوب
mali68
12-12-2014, 03:07 AM
امین والا تو همون امریکاشم بری حقوقت پایمال میشه این چه ربطی به دین داره خب؟یعنی یه یهودی دین تو زندگیش وارد نمیشه؟
یه اسرائیلی حق داره به یهودیت فحش بده؟همه جا همینه سختگیری هست..بعد دین باعث شده تو حقت خورده شه یا یه سری به اسم دین
Milad
12-12-2014, 03:09 AM
حرفت تا حدودی قبول دارم ولی دین هم حکم اعدام واسه امین میبره (sm50)
mali68
12-12-2014, 03:11 AM
شما در همون جا باید از من نقل بگیری و بگی منظورت چیه نه این که یه جمله من رو که من الان نمی دونم کجا و تو چه حالی بودم و به چه فکر می کردم به بحث امروز بکشی
اگه تو حالت خوب نبوده منم حالم خوب نبوده..اگه حرف میزنی حرف میزنم دیگه..چرا تو بگی من نگم به نظرت؟
mali68
12-12-2014, 03:12 AM
حرفت تا حدودی قبول دارم ولی دین هم حکم اعدام واسه امین میبره (sm50)
یه اسرائیلیم مجازات میشه..دین حکمی واسه کسی نمیبره..هیچکسم تو قبر اون یکی نمیخوابونن
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:20 AM
من یه خونه بهتون نشون میدن بهتون میگم این خونه از اول اول اینحا بوده کلا خود به خودی به وجود اومده شما باور میکنید ؟ یا اصلا بگم طبیعت این خونه مدرن رو ساخته .. شما باور میکنید ؟
همه تون میدونید اون خونه رو یکی ساخته .. همینطور برای یه هدفی ساخته شده مثلا برای کسایی که برن توشو زندگی کنن ... حتی به فکر کردن هم نیازی نیست ... (sm50)
Malware
12-12-2014, 03:20 AM
چند تا مطلب طنز یا جالب از تاپیک جوک برای شاید تموم شدن این بحث ها که معمولا باعث ناراحتی طرفین که درون بحث هستن و کسانی که تو بحث نیستن میشه (sm10) :
معلم کمی فکر کرد و جواب داد : گوش کنید ، مثالی می زنم ، دو مرد - پیش من می آیند. یکی تمیز ودیگری کثیف من به آن ها پیش/:@>@هاد
می کنم حمام کنند.شما فکر می کنید ، کدام یک این کار را انجام دهند ؟
هردو شاگرد یک زبان جواب دادند : خوب مسلما کثیفه !
معلم گفت : نه ، تمیزه . چون او به حمام کردن عادت کرده و کثیفه قدر
آن را نمی داند.پس چه کسی حمام می کند ؟
حالا پسرها می گویند : تمیزه !
معلم جواب داد : ....
نه ، کثیفه ، چون او به حمام احتیاج دارد.وباز پرسید :
خوب ، پس کدامیک از مهمانان من حمام می کنند ؟
یک بار دیگر شاگردها گفتند : کثیفه !
معلم دوباره گفت : اما نه ، البته که هر دو ! تمیزه به حمام عادت دارد و
کثیفه به حمام احتیاج دارد. خوب بالاخره کی حمام می گیرد ؟
بچه ها با سر درگمی جواب دادند : هر دو !
معلم بار دیگر توضیح می دهد : نه ، هیچ کدام ! چون کثیفه به حمام
عادت ندارد و تمیزه هم نیازی به حمام کردن ندارد!
شاگردان با اعتراض گفتند : بله درسته ، ولی ما چطور می توانیم
تشخیص دهیم ؟هر بار شما یک چیزی را می گویید و هر دفعه هم درست است.
معلم در پاسخ گفت : درس امروز ما منطق هست
و منطق از دیدگاه هر کس متفاوت است ....
+
لذتی بالاتر از این نیست که کسی را بیابی که جهان را مثلِ تو ببیند
اینگونه می فهمیم که دیوانه نبوده ایم!
- کریستین بوبن
+
تـوو پذیرایی دراز کشیده بودم
جوری بالشو بغل کرده بودم ک بابام رد شد دید گفت :
.
.
.
.
.
.
.بچه این لامصبو ببر توو اتاقت هرکاری خواستی بکن ، اینجا خانواده نشسته :|
+
ﺁﯾﺎ ﺍﺯ ﺍﻓﺴﺮﺩﮔﯽ ﺭﻧﺞ ﻣﯿﺒﺮﯾﺪ؟ﺁﯾﺎ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻟﺬﺕ ﻧﻤﯿﺒﺮﯾﺪ؟ ........ ﻋﺎﻟﯿﻪ،
ﻣﻦ ﺑﺮﻡ ﺑﻪ ﻣ.ﮑ.ﺎﺭﻡ ﺑﮕﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﺎﻟﺶ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺎﺷﻪ، ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺍﻣﻦ ﻭ ﺍﻣﺎﻧﻪ
+
ﺍﻻﻥ ﺗﺎﺯﻩ ﻣﻴﻔﻬﻤﻴﻢ ﻛﻪ ﺍﺻﺤﺎﺏ ﻛﻬﻒ ﭼﻪ ﺣﺎﻟﻲ
ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻭﻗﺘﻲ ﺑﻴﺪﺍﺭﺷﺪﻥ ﺩﻳﺪﻥ ﭘﻮﻟﺸﻮﻥ ﺩﻳﮕﻪ
ﺍﺭﺯﺵ ﻧﺪﺍﺭﻩ،ﻓﻘﻂ ﻓﺮﻗﺶ ﺍﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﺍﻭﻧﺎ
ﺑﻌﺪﺍﺯﺳﻴﺼﺪﺳﺎﻝ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺷﺪﻥ ﻭﻟﻲ ﻣﺎ
ﻫﺮ ﺭﻭﺯﺻﺒﺢ
ﮐﻪ ﺑﯿﺪﺍﺭﻣﯿﺸﯿﻢ ﺍﻳﻦ ﺣﺲ ﺑﻬﻤﻮﻥ ﺩﺳﺖ ﻣﻴﺪﻩ
+
با دوستم رفتيم مغازه شورت بخريم,
.
.
.
.
.
.
.
خواستيم تخفيف بگيريم ,
خانومه گفت:.نه آقا نميشه , مگه ما از روى شورت مردونه چقد ميتونيم بخوريم ؟!
دوستم که رفت بيرون پوکيد ...
منم که ديدم از روى شورت زياد نميتونه بخوره ,
دلم سوخت , همه ى پولو دادم بهش..
+
دکتر ظریف اون اوایل ریش پورفسوری داشت
الان مجبور شده کلا ریش،میزاره
دنیا به همین اندازه ک.ی.ریه هموطن
+
دیروز رفته بودیم خواستگاری
مامان دختره گفت:آقا پسرتون چه کاره هستند؟؟؟؟
بابام گفت:گوینده...
.
.
.
مامانه دختره گفت:به به،کدوم شبکه؟؟ چی میگن...؟؟؟
بابام گفت:تو شبکه های اجتماعی ک.س میگن...
+
به بعضیا حتی نمیشه ر.ید
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
برنزه میشن میان واست قیافه می گیرن دیدم که میگما
+
مادربزرگه از بچه مى پرسه ،مامان و بابات کجان؟؟ پسره مي خنده ..!
روز بعد دوباره مادربزرگه مى پرسه،بچه باز مي خنده ..
روز سوم بازم مادربزرگه مى پرسه،بچه دوباره شروع ميکنه به خنديدن !!
مادربزرگه عصبانى ميشه ،ميگه چه مرگته بچه ؟؟
پسره ميگه:چندشب پيش بابا اومد اتاق من کرم مرطوب کننده ميخواست،من بهش چسب قطره اى دادم !!!
+
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
اگه تکراری بودن به بزرگی خودتون ببخشین (sm111)
mali68
12-12-2014, 03:21 AM
من هیچ وقت جلو شما رو نگرفتم بگم داری به من توهین می کنی ولی شما گفتین دارین توهین میکنم منم جواب دادم طلبکار نیستمتوهین زیاد میشه هر روز من حرفی نمیزنم...انقدر تو زندگیم درد دارم که نخوام با بحث دردامو بیشتر کنم فقطاز این به بعد توی این جور بحثا دخالتی نمیکنم..شب بخیر
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:22 AM
من میگم هیچ راهی که از نظر من به واقعیت برسم وجود نداره تو باز می گی کی ساخته
با توجه به پست قبلیم یعنی اگه من بیام بگم این خونه خود به خودی به وجودی اومده تو قبول میکنی ؟ میگی واقعیت رو نمیدونیم پس خود به خودی به وجود اومده ؟؟
mali68
12-12-2014, 03:22 AM
(sm176)(sm27)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:25 AM
کاشکی بد نشود اخر این قصه ی بد (sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 03:29 AM
اول که بحث من کلی یعنی کلا مذهب چیز بدیه وقتی وارد اجتماع میشه!
گنگ های صلیبی...چنگ های اعتقادی...کشت و کشتارو خون ریزی تنها ثمرات ورود دین به اجتماع بوده!
بعد تو میگی یهوی و مسیحی وارد زندگیت میشن این فرق داره با این که من محازات بشم به قانونی که بهش تعهدی ندارم!
اسلام میگه چون پدرو مارد من مسلمونن و من مسملمون زادم و ظاهرا مسلمونم اگر از دین خارج شم مرتدم و ریخت خونم حلال مگر جز اینه؟؟
حداقلش حداقلش اینه مسیحیت سر کسیُ نمیزنن چرا تو به دین ما نیستی! حداقلش اینه اونا حداقل یه حقوق شهروندی و انسانی هر چند در حد ابتدایی واسه ادم قائلن! هر روز n نفر مسیحی دارن مسلمون میشن ولی سر کسی زده نمیشه ولی من اگر فردا بگم بی دینم محکوم ابدی ام! دیگه بیشتر از این که واسه همجنگسرا ها هم حق حیات قائلن؟؟
یه سری نیست...خود دین اصل دین!
اقا از نطر دین شما اگر ادمایی با تفکر من ازدواج کنن چون اعتقاد ندارن عقدشون باطله و به هم محرم نمیشن و بچشونم میشه حرامزاده! نگاه دین به ما اینه! حالا این تنها یک موردشه بقیه این قدر زیاده تا اخر دنیا میشه مصداق اورد....
دین و اعتقادات تا حایی قابل اخترامه که واقعا شخصی باشه...واقعا اکراهی درش نباشه!
تا جایی که واسه قبولوندنش به یکی دیگه دست به اسلحه و خونریزی برده نشه! تا جایی که حق زندگی کسی سلب نشه
مسائل شهروندی و حقوق اولیه زندگی انسانی نباید طوری باشه که حتی اقلیت هم نادیده بگیره! باید واسه همه یکسان باشه
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:33 AM
تو اصلا نمی فهمی انگار من میرم یکی از اهالی اونجا رو گیر میارم میگم این خونه رو کی ساخته چه اصراری داری من داستان خلقت جهان تو رو باور کنم یا خدای تو رو
طرف فیلسوف و دانشمنده 60 سال درس خوندن هر نفر یه نظریه داره بعد نظر تو که 4 تا داستان از اینو اون شنیدی درسته ولی نظر این همه فیلسوف که رفتن خاک همه جای کره زیمنو
جمع کردن صد بار ازمایش کردن ده سال وقت گذاشتن غلطه
چرا میزنی به جاده خاکی من چی کار من قدمت زمین دارم که درباره ازمایش رو خاک حرف میزنی ...
نگرفتی تو فرض تو تو یه صحرای خشک و خالی که هیشکس نیست یه خونه بت نشون میدم میگم این از اول بوده ...تو هم بر میگردی بم میگی راهی برای رسیدن به حقیقت نیست پس همینطور خود به خودی و الکی به وجود اومده !!
من همین الان یه خودکار بت نشون بدم بگم این خود به خود به وجود اومده معلومه باور نمیکنی !!! میگی یه کسی اونو ساخته ، برا یه دلیلیم ساخته نوشتن !!!
یه ماشین بت نشون بدم بگم این خود به خود به وجود اومده اینم معلومه باور نمیکنی ... میگی اینم یه کسی ساخته برای انتقال مثلا ...
پس دنیا چی ؟ دنیا همینجور الکی خود به خود به وجود اومده ؟
Herzeleid
12-12-2014, 03:36 AM
اینجا کلاس درس نیست!
باور داشتن یا نداشتن به خالق قرار نیست چیزی رُ تغییر بده
تو میخوای بگی چون خدا هست پس مذهبم خدا فرستاده پس خدااز ما امنظار داره و اینا....
اونا مسائل شخصی برادر من!
اگر فرض کنیم حرف تو درسته اونی که خوبه پاداش میدن اونی که نه محازات میشه
دیگه نباید اکراه و اجباری درش باشه که
اقا هدایت کردن که زوری نمیشه؟؟ من و خالق خودم با هم حسابی داریم که بین خودمونه نه هیچ کس دیگه
من اصلا میخوام بهش پشت کنم و عذاب اخرویشم به جون بخرم!!
دیگه با دنیای من چیکار داری تو؟؟ دیگه حق حیاتمُ هم میخوای ازم بگیری؟؟
مگر نمیگه هر کسی بد باشه اون ور محااتش میکنم پس این ور دیگه چی میگه؟؟ اینجا چرا میگه اگر خارج شدی از دین باید سر زده شی؟؟
شما میگین اعتقادات همه محترمه اما تو کتاب ها مقدس خودتون و ادعیه هاتون نصفش لعن و نفرین کفار و مشرکین و دشمنان خدا و نمایندگانشه مگر جز اینه؟؟
چطور روزی n هزار بار مرگ بر دشمنان مقدسات و خدا میدین ولی اگر یه ادم عیر مسلمون به مقدسات و ائمه و پیامبر شما توهین کنه به جرم سب النبی باید خونش ریخته شه و اعدام شه؟؟؟
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:40 AM
الان ینی تو به اون دوتا سوال اول فکر کردی ؟؟ چقد سریع فکر میکنی (sm59)
من خلقت رو قبول دارم ، امیر تکامل رو داریم مناظره میکنیم ...
ولی متاسفانه تو هیچ کدومشو قبول نداری یعنی بهش فک نکردی من موندم چطور داری باز نظر میدی (sm2)
امیدوارم الان نیای بگی تو فک کن منم تکامل که دیگه جالب میشه (sm120)
yaran
12-12-2014, 03:43 AM
(sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 03:44 AM
یا واقعا نمیفهمی من چی میگم یا خودتُ زدی به نفهمیدن!
من چند بار واضح نظرمُ گفتم و همه فهمیدن جز شما پس دیگه ادامه دادن فایده ای نداره
اینجا قرار نیست چیزیُ ثابت کنیم بهم که بخوایم ماظره کنیم ما نه صاحب نظریم نه قرار نظریه بدیم...
من یه بحث خیلی ساده دارم میکنم با چند تا مصداق عینی که تو زندگی هممون هست ولی تو هی میگی تکامل و خالق!
تا اخر دنیا هم کسی نمیتونه بگه کدومش درسته و کدوم غلط.....تازه اگر اثباتم شه چیزی قرار نیست تو زندگی من تغییر کنه!
اگر خالق باشه من حقم پایمال شده اگر تکامل باشه باز حقم پایمال شده ...
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:44 AM
خونه ماشین و هر چیزی رو به ادم دیونه بگی میگه انسان بوجودش اورده چون دیده سند هست مدرک هست و هزار دلیل شما میگی جهانو خدای من بوجود اورده خوب من باور کردم
ولی وقتی قوانین خدای تو رو یا انسان هایی که ادعای نزدیکی به خدا رو دارن دیدم از نظر من قابل قبول نیست حالا من نمی دونم این چجور بوجود اومده راهی هم نیست که بفهمم
خوب پس الان قضیه تکامل حل شد مشکلت با اهل دیناست دیگه اره ؟؟ یعنی الان میدونی خونه و مداد و ماشین و دنیا خود به خود به وجود نیومدن و یه خالقی دارن و برای یه هدفی ...
الان مشکلت فقط با اهل دیناست خوب نظرت خیلی محترم منم با اکثریتشون مشکل دارم از دید منم خیلی چیزا قابل قبول نیست ...
AkbaR
12-12-2014, 03:46 AM
عمو زنجیرباف زنجیرتو بنازم ... (sm81)
(sm27)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:48 AM
امین دقیقا من میفهمم چی میگی . وختی تو سیگارو قبول نداری دیگه چی کار داری وینستون باشه یا کنت ؟؟؟
من دوتا سوال ازت پرسیدم همون اول حساب کار دستم اومد دیگه ...
Herzeleid
12-12-2014, 03:49 AM
سجا اخر بحثش میخواد برسه به این که دین خودش خوب و درته ولی اهل دین بدن و تخریف شده و اینا
ولی من خیلی وقته پرسیدن اون دین اصل که میگی خوبه نشون من بده ولی دریغ از یک پاسخ!
بی تعارف بگم سجاد جون اون چیزی که تویمی وجود خاجی نداره! ساخته و پرداخته ذهن تو....دین ارمانی تو
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:50 AM
من بت میگم یه چیز بم گفتن شنیدم بعد که با چشم خودم دیدم فهمیدم چنین چیزی قابل قبول نیست برای من یعنی باور ندارم چیزی هم برا ثابت کردنش تا نباشه هرگز باور نمی کنم
یا امامزاده قلقلی چقد فعل داشت (sm2)
پس تو اون خونه ای رو که من گفتم خود به خود به وجود اومده رو قبول داری پس ایول چون هیچ راهی جز عقل برای اثباتش نیست (sm174)
Herzeleid
12-12-2014, 03:51 AM
امین دقیقا من میفهمم چی میگی . وختی تو سیگارو قبول نداری دیگه چی کار داری وینستون باشه یا کنت ؟؟؟
من دوتا سوال ازت پرسیدم همون اول حساب کار دستم اومد دیگه ...
اها خوب شد پساز همین جا ادامه بدیم!
من سیگارُ قبول ندارم ولی کسی مجبروم نمیکنه به سیگار کشیدن!
من سیگارُ قبول ندارم ولی به خاطر این قبول نداشتن هزینه ای نمیدم...تعهدی هم نمیاد رو گردنم!
قبول داشتن و نداشتن من اینه که اگر داشته باشم میکشم نداشته باشم نمیکشم و تموم!
ولی دینم این طوره؟؟ اعتقاداتم ازادم ایا؟؟
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:51 AM
امین جان یه موضوعی رو از دست میدی حاشیه نرو من و امیر اصلا درباره دین اسلام و مذهب از همون اول حرف نزدیم تا الان داشتیم درباره ی ماهیت دنیا حرف میزدیم .. (sm174)
Herzeleid
12-12-2014, 03:52 AM
ولله اگر مقصود امیر ماهیت دنیا و این چیزا باشه!
امیر تو مشکلت الان اینه دنیا چطور به وجود اومده یا مشکلت اینه به خاطر اعتقادادت باید هزینه بدی ؟؟؟
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:53 AM
اها خوب شد پساز همین جا ادامه بدیم!
من سیگارُ قبول ندارم ولی کسی مجبروم نمیکنه به سیگار کشیدن!
من سیگارُ قبول ندارم ولی به خاطر این قبول نداشتن هزینه ای نمیدم...تعهدی هم نمیاد رو گردنم!
قبول داشتن و نداشتن من اینه که اگر داشته باشم میکشم نداشته باشم نمیکشم و تموم!
ولی دینم این طوره؟؟ اعتقاداتم ازادم ایا؟؟
وای خدا باو دارم میگم خود جنس چی کار به کشیدن یا نکشیدنت دارم (sm172)
دارم درباره ی ماهیت سیگار ، جنس حرف میزنم
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:54 AM
امیر خودش مقصود دیگه ای داشته باشه میتونه بیان کن جون دادا بحثو به چالش نکش
Herzeleid
12-12-2014, 03:55 AM
وای خدا باو دارم میگم خود جنس چی کار به کشیدن یا نکشیدنت دارم (sm172)
دارم درباره ی ماهیت سیگار ، جنس حرف میزنم
سیگار وجو داره تو نمیتونی انکارش کنی چون وجود داره! مادست...
خدا رُ میخوای مادی ثابت کنی؟؟ مسیرُ اشتباه اومدی
بعد مذهب اره مدهبم وجود داره...حالا این که مذهب الهی یا غیر الهی و انسانی یه بحث دیگست ولی وجود داره و من بهش معتقد نیستم! دقت کن میگم قبولش ندارم! نمیخوامش همین
ولی از نظر همون مذهب نمیتونم این خواسته رُ داشته باشم و حق ندارم نخوامش!
صحبت الان اینه
Sajjad_MCH
12-12-2014, 03:58 AM
سیگار وجو داره تو نمیتونی انکارش کنی چون وجود داره! مادست...
خدا رُ میخوای مادی ثابت کنی؟؟ مسیرُ اشتباه اومدی
بعد مذهب اره مدهبم وجود داره...حالا این که مذهب الهی یا غیر الهی و انسانی یه بحث دیگست ولی وجود داره و من بهش معتقد نیستم! دقت کن میگم قبولش ندارم! نمیخوامش همین
ولی از نظر همون مذهب نمیتونم این خواسته رُ داشته باشم و حق ندارم نخوامش!
صحبت الان اینه
باز هی میگه مذهب تو چرا هی کم میاری میری فرعیات (sm2)
عزیزم سیگار مثال بود
همون اول من بت گفتم سیگار رو قبول داری میگی بش فکر نکردم ، پس منم گفتم وختی به خود سیگار به خود جنس مادی سیگار فکر نکردی ببینی درسته یا نه درباره ی پیرامونش ، برنداش طعماش ، ضرراش یا فوایدش نظر نده ، چون تو بیس کارو اصلا بش فک نکردی .. حالا باز بگو من میشکم ، مذهب این دین این حقمو خوردن
Sajjad_MCH
12-12-2014, 04:00 AM
بحث کردن اینجوری فایده نداره وقتی من میگم نره تو میگی حالا بدوش شاید شیر بیاد
اره این نوع صحبتا خوبه هم تو حرف زدی هم من تیکه رد و بدل نشد جز این پستت .. در کل چش مایی(sm174)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 04:00 AM
امین داداش اجازه رخصت مینمایید (sm120)
خوابمان گرفته (sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 04:01 AM
باز هی میگه مذهب تو چرا هی کم میاری میری فرعیات (sm2)
عزیزم سیگار مثال بود
همون اول من بت گفتم سیگار رو قبول داری میگی بش فکر نکردم ، پس منم گفتم وختی به خود سیگار به خود جنس مادی سیگار فکر نکردی ببینی درسته یا نه درباره ی پیرامونش ، برنداش طعماش ، ضرراش یا فوایدش نظر نده ، چون تو بیس کارو اصلا بش فک نکردی .. حالا باز بگو من میشکم ، مذهب این دین این حقمو خوردن
بحث با تو فایده نداره چون حرف ما رُ نمیفهمی!
من بحث درست و غلط نکردم هیچ وقت
من زندگیم داغون شده تو دنبال اثباتی؟؟؟
3 ساعت داریم بحث میکنیم تو فقط میپرسی خدا یا تکامل! این سوالُ هیچکس تو تاریخ هم نتونسته جواب بده من و تو و امیر که سهلیم!
بیخیال....
Herzeleid
12-12-2014, 04:01 AM
امین داداش اجازه رخصت مینمایید (sm120)
خوابمان گرفته (sm120)
شب و روز خوش!
ایام به کام! (sm176)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 04:02 AM
بحث با تو فایده نداره چون حرف ما رُ نمیفهمی!
من بحث درست و غلط نکردم هیچ وقت
من زندگیم داغون شده تو دنبال اثباتی؟؟؟
3 ساعت داریم بحث میکنیم تو فقط میپرسی خدا یا تکامل! این سوالُ هیچکس تو تاریخ هم نتونسته جواب بده من و تو و امیر که سهلیم!
بیخیال....
(sm174)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 04:02 AM
شب و روز خوش!
ایام به کام! (sm176)
شب بخیر (sm19)
Sajjad_MCH
12-12-2014, 04:03 AM
(sm50)
با اجازه (sm120)
شب بخیر (sm176)
Herzeleid
12-12-2014, 04:03 AM
تو ای پایان تنهایی پناه اخر من باش...(sm50)
HO33E!N
12-12-2014, 04:04 AM
(sm180)
Herzeleid
12-12-2014, 04:07 AM
(sm180)
دلم گرفت ای همنفس (sm50)
HO33E!N
12-12-2014, 04:07 AM
(sm10)
فدای امیر(sm10)استاد بیداری تا الان(sm54)
HO33E!N
12-12-2014, 04:08 AM
دلم گرفت ای همنفس (sm50)
تو چرا مستولی نگشتی؟(sm178)
Herzeleid
12-12-2014, 04:09 AM
تو چرا مستولی نگشتی؟(sm178)
من خوابم کجا بوده استاد!(sm50)
HO33E!N
12-12-2014, 04:10 AM
من خوابم کجا بوده استاد!(sm50)
خوابم نمیبره(sm178)
HO33E!N
12-12-2014, 04:12 AM
بحث های الکی (sm50)
چه بحث شیرینی بوده اتفاقا ....حیف شد از دست دادم(sm172)
Herzeleid
12-12-2014, 04:12 AM
خوابم نمیبره(sm178)
چرا؟؟ خب یه فیلمی چیزی بذار استاد...
به قول دوستان خواب خیانت به شب است! (sm120)
من که دیگه عادت کردم به بیخوابی و بدخوابی (sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 04:13 AM
چه بحث شیرینی بوده اتفاقا ....حیف شد از دست دادم(sm172)
بحصش شاید شیرین باشه ولی حقیقتش خیلی تلخه...(sm50)
HO33E!N
12-12-2014, 04:15 AM
چرا؟؟ خب یه فیلمی چیزی بذار استاد...
به قول دوستان خواب خیانت به شب است! (sm120)
من که دیگه عادت کردم به بیخوابی و بدخوابی (sm50)
یه زمانی تازه 7 صب تصمیم میگرفتیم بخوابیم یا نه ....الان دیگه کهولت سن اجازه نمیده(sm120)
زندگی در شب جاریست(sm50)
HO33E!N
12-12-2014, 04:16 AM
بحصش شاید شیرین باشه ولی حقیقتش خیلی تلخه...(sm50)
نمیدونم هست نیست ...قابل اثبات هست نیست....
شایدم اصرار بر نبودنش انتقام گرفتنه(sm70)
به هر حال به نفعشه که نباشه(sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:16 AM
شب خوش (sm27)
شبت بخیر رئیس(sm19)
Herzeleid
12-12-2014, 04:18 AM
یه زمانی تازه 7 صب تصمیم میگرفتیم بخوابیم یا نه ....الان دیگه کهولت سن اجازه نمیده(sm120)
زندگی در شب جاریست(sm50)
عشق باید پادرمونی کنه تا ادم احساس جوونی کنه (sm50)
آرامش شب بهترینه (sm50)
HO33E!N
12-12-2014, 04:19 AM
عشق باید پادرمونی کنه تا ادم احساس جوونی کنه (sm50)
آرامش شب بهترینه (sm50)
میدونی همه ی بیمارا شب تازه دردشون شروع میشه....
آرامش شب باعث میشه جز درد به هیچی فک نکنی(sm50)
HO33E!N
12-12-2014, 04:21 AM
"برزیل جام جهانی خیلی خوبی نداشت، اما این فقط به مارسلو مربوط نمی شود. آنها جام جهانی بدی داشتند چون خوب بازی نکردند. از آن زمان تاکنون مارسلو شاید بهترین مدافع چپ در جهان باشد. اما این بدان معنا نیست که او باید برای تیم ملی کشورش بازی کند و ما از اینکه او اینجا می ماند خوشحال هستیم."
(sm98)
Herzeleid
12-12-2014, 04:21 AM
میدونی همه ی بیمارا شب تازه دردشون شروع میشه....
آرامش شب باعث میشه جز درد به هیچی فک نکنی(sm50)
وقتی بیماری همه بیداریست! (sm50)
بی هیچ دغدغدهی دیگه و فازغ ار تمام امورات روزمره میتونی فکر کنی فکر کنی و فکر کنی...(sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 04:22 AM
"برزیل جام جهانی خیلی خوبی نداشت، اما این فقط به مارسلو مربوط نمی شود. آنها جام جهانی بدی داشتند چون خوب بازی نکردند. از آن زمان تاکنون مارسلو شاید بهترین مدافع چپ در جهان باشد. اما این بدان معنا نیست که او باید برای تیم ملی کشورش بازی کند و ما از اینکه او اینجا می ماند خوشحال هستیم."
(sm98)
اینا رُ از کجاشون در میارن؟؟ (sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:23 AM
وقتی بیماری همه بیداریست! (sm50)
بی هیچ دغدغدهی دیگه و فازغ ار تمام امورات روزمره میتونی فکر کنی فکر کنی و فکر کنی...(sm50)
(sm50)
امین gone girl رفت تو لیست؟(sm70)
کیفیتش خوبه؟(sm173)
HO33E!N
12-12-2014, 04:23 AM
اینا رُ از کجاشون در میارن؟؟ (sm120)
دونگا حمله ای به مارسلو کرده و از سوی کارلتو با این پاسخ مواجه شده(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 04:25 AM
(sm50)
امین gone girl رفت تو لیست؟(sm70)
کیفیتش خوبه؟(sm173)
اره خوبه! (sm132)
Herzeleid
12-12-2014, 04:26 AM
دونگا حمله ای به مارسلو کرده و از سوی کارلتو با این پاسخ مواجه شده(sm120)
از این کارا هم بلده؟؟ (sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 04:27 AM
"فصل قبل برای قهرمانی در اروپا نزدیک بودیم با اینکه ترکیب باکیفیت امسال رو نداشتیم،امسال میتونیم البته باید ببینیم کوسه ها اجازه میدن،اون بیرون چند تا کوسه هست"
-مورینیو(sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:28 AM
از این کارا هم بلده؟؟ (sm120)
به گزارش AS، این که سرمربی فوتبال برزیل به چه دلیل مارسلو را به تیم ملی دعوت نمی کند سوال اصلی بیشتر رسانه های جهان است. دونگا در مصاحبه خود با O Globo دلیل اصلی تنفر خود نسبت به این مدافع را اینگونه بیان کرد:
"مارسلو چند بار به خط حمله اضافه و از پست اصلی خود دور شد؟ 20 بار! موفق به ثمر رساندن یا ساختن چند گل شد؟ هیچ."
سپس به انتقاد از عملکرد دفاعی مارسلو پرداخت: "چند بار به خاطر عقب ماندن مدافعین کناریمان از جناحین ضربه خوردیم؟ سه یا چهار مرتبه! تنها راجع به مارسلو سخن نمی گویم بلکه با تمام بازیکنان هستم. آنها باید مؤثر باشند."
امروز نیز مربی تیم ملی برزیل به انتقاد علنی از مدافع خوش تکنیک مادریدی ها پرداخت که واکنش کارلو آنچلوتی را به دنبال داشت:
(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 04:30 AM
(sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:32 AM
(sm120)
حالا منظورش از کوسه همین 3 تا بوده؟(sm120)
ولی با توجه به تیمای دوم گروها اوضاع یه کمی پیچیده شده(sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:35 AM
اره خوبه! (sm132)
Nightcrawler 2014
این کیفیتش چه طوره؟(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 04:36 AM
حالا منظورش از کوسه همین 3 تا بوده؟(sm120)
ولی با توجه به تیمای دوم گروها اوضاع یه کمی پیچیده شده(sm120)
بعید بدونم (sm120)
واسه چلسی که فقط پی اس جی یکمی میتونه مشکل ساز باشه!که اونم نشون داده بردنش سخت نیست!
ولی بقیه اره! ولی خب رو کاغذ باز شانس تیمای اول بیشتره جز دورتمند البته (sm120)
ولی من احتمال میدم یکی دو تیم پر امید حدف شن اگر قرعه ها به هم بخوره (sm173)
HO33E!N
12-12-2014, 04:37 AM
بعید بدونم (sm120)
واسه چلسی که فقط پی اس جی یکمی میتونه مشکل ساز باشه!که اونم نشون داده بردنش سخت نیست!
ولی بقیه اره! ولی خب رو کاغذ باز شانس تیمای اول بیشتره جز دورتمند البته (sm120)
ولی من احتمال میدم یکی دو تیم بزرگ حدف شن (sm173)
قرعه کشی بشه تکلیف خودمونُ بدونیم(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 04:38 AM
Nightcrawler 2014
این کیفیتش چه طوره؟(sm120)
این بده دیگه ! قابل دیدن نیست (sm120)
Milad
12-12-2014, 04:39 AM
بگیرید بخوابید دیگه (sm120)
Herzeleid
قرعه کشی بشه تکلیف خودمونُ بدونیم(sm120)
سیتی خوبه؟؟ (sm120)
HO33E!N
در شهر زشت ما
اینجا که فکر کوته و دیواره بلند
افکنده سایه بر سر و بر سرنوشت ما
من سالهای سال
در حسرت شنیدن یک نغمه نشاط
در آرزوی دیدن یک شاخسار سبز
یک چشمه یک درخت
یک باغ پر شکوفه یک آسمان صاف
در دود و خاک و آجر و آهن دویده ام
فریدون مشیری
(sm50)
HO33E!N
12-12-2014, 04:40 AM
سیتی خوبه؟؟ (sm120)
سیتی مالی نیس ولی ترجیح میدم به لورکوزن و شاختار و اینا بخوریم یه کم آسوده باشیم فعلا(sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:41 AM
بگیرید بخوابید دیگه (sm120)
12 خوابیدم 2:30 بیدار شدم ....سیستم بدنی فک کرده بود ظهره یحتمل(sm120)
Milad
12-12-2014, 04:41 AM
12 خوابیدم 2:30 بیدار شدم ....سیستم بدنی فک کرده بود ظهره یحتمل(sm120)
از ساعت 6 پاشدم الان هم حوابم نمیبره
HO33E!N
12-12-2014, 04:42 AM
لذتی بالاتر از این نیست که کسی را بیابی که جهان را مثلِ تو ببیند
اینگونه می فهمیم که دیوانه نبوده ایم!
- کریستین بوبن(sm98)
Herzeleid
سیتی مالی نیس ولی ترجیح میدم به لورکوزن و شاختار و اینا بخوریم یه کم آسوده باشیم فعلا(sm120)
من واسه چلسی ترجیح میدم یه یووه بخوره! از تیمای اسون خوشم نمیاد زیاد...تیمی که قراره قهرمان بشه هم دوست دارم از همون اولم تیمای خوبُ بزنه (sm120)
واسه رئال سیتی یا ارسنال رُ میپسندم (sm120)
بایرن پی اس جی (sm120)
HO33E!N
از ساعت 6 پاشدم الان هم حوابم نمیبره
استرس داری؟امتحانی آزمونی؟(sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:44 AM
من واسه چلسی ترجیح میدم یه یووه بخوره! از تیمای اسون خوشم نمیاد زیاد...تیمی که قراره قهرمان بشه هم دوست دارم از همون اولم تیمای خوبُ بزنه (sm120)
واسه رئال سیتی یا ارسنال رُ میپسندم (sm120)
بایرن پی اس جی (sm120)
موافق نیستم ...همیشه تیم قهرمان شایسته تر از بقیه نیست...مثلا چلسی با تمام احترام(sm120)
البته عکسش هم صادقه رئال و بایرن(sm120)
ولی 2 بازی آخر بهتره استرسی باشه تا اینکه از همین اول بریم تو حول و ولا(sm120)
Milad
12-12-2014, 04:44 AM
درگیری ذهنی (sm120)(sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 04:45 AM
من هیچ وقت یادم نمیاد استرس امتحانی رُ داشته باشم!
حتی واسه کنکورم خیلی ریلکس بودم
امتحانایی که هیچی نخونده بودم و نمیدونستم هم قبلش با خیال راحت خوابمُ میکردم (sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:46 AM
درگیری ذهنی (sm120)(sm50)
چی هس حالا درگیریت؟(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 04:46 AM
موافق نیستم ...همیشه تیم قهرمان شایسته تر از بقیه نیست...مثلا چلسی با تمام احترام(sm120)
البته عکسش هم صادقه رئال و بایرن(sm120)
ولی 2 بازی آخر بهتره استرسی باشه تا اینکه از همین اول بریم تو حول و ولا(sm120)
منم همینُ گفتم دیگه! گفتم همرُ بزنه تا ثابت کنه شایستست! اون قهرمانی چلسی خیلی نمچسبه مثلا (sm120)
نه اتفاقا از همین اول هیچنا کار بالا باشه اون قهرمانی اخر خیلی خیلی بیشتر میچسبه و لذت بخش میشه (sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:48 AM
من هیچ وقت یادم نمیاد استرس امتحانی رُ داشته باشم!
حتی واسه کنکورم خیلی ریلکس بودم
امتحانایی که هیچی نخونده بودم و نمیدونستم هم قبلش با خیال راحت خوابمُ میکردم (sm120)
کلا یه حدی از ترس هست که بهش میگن استرس که مفیده ...همونیه که اگر نباشه میرینی به خودت و عین خیالت هم نی(sm120)
اما اگر به اضطراب تبدیل بشه دودمان به باد میده(sm120)البته اگر دودمانی باشه(sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:48 AM
منم همینُ گفتم دیگه! گفتم همرُ بزنه تا ثابت کنه شایستست! اون قهرمانی چلسی خیلی نمچسبه مثلا (sm120)
نه اتفاقا از همین اول هیچنا کار بالا باشه اون قهرمانی اخر خیلی خیلی بیشتر میچسبه و لذت بخش میشه (sm120)
حذف شدن هم خیلی دردناکه (sm120)
Milad
12-12-2014, 04:49 AM
چی هس حالا درگیریت؟(sm120)
چه بگویم (sm50)
Herzeleid
12-12-2014, 04:50 AM
کلا یه حدی از ترس هست که بهش میگن استرس که مفیده ...همونیه که اگر نباشه میرینی به خودت و عین خیالت هم نی(sm120)
اما اگر به اضطراب تبدیل بشه دودمان به باد میده(sm120)البته اگر دودمانی باشه(sm120)
مشکل من همون اولی که میگی! البته خب از اول که این طور نبودیم...کم کم هی پوست کلفت شدیم!(sm120)
اولش دودمان به باد رفت وقتی کامل به باد رفت دیگع عین خیالمونم نبود هیچی (sm120)
Milad
ناصریا ناصر عبداللهی گوش بدیم و بخوابیم (sm50)
HO33E!N
چه بگویم (sm50)
بگو شب بخیر(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 04:51 AM
حذف شدن هم خیلی دردناکه (sm120)
گر قراره بریم تو فینال ببازیم ترجیح میدم همین جا حذف شیم (sm120)
HO33E!N
مشکل من همون اولی که میگی! البته خب از اول که این طور نبودیم...کم کم هی پوست کلفت شدیم!(sm120)
اولش دودمان به باد رفت وقتی کامل به باد رفت دیگع عین خیالمونم نبود هیچی (sm120)
در عجبم (sm120)
Milad
بگو شب بخیر(sm120)
شب خوش (sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:52 AM
گر قراره بریم تو فینال ببازیم ترجیح میدم همین جا حذف شیم (sm120)
مخصوصا که یه سری لاشخور هستن که منتظر عدم موفقیت مربی چلسی هستن(sm120)
البته منظورم طرفدارای دوست داشتنی رئال نی(sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:54 AM
شب خوش (sm120)
خوب بخوابی عزیزم(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 04:55 AM
مخصوصا که یه سری لاشخور هستن که منتظر عدم موفقیت مربی چلسی هستن(sm120)
البته منظورم طرفدارای دوست داشتنی رئال نی(sm120)
امید که با 3 4 تا جام خوشگل دهان یاوه گویان بسته شود (sm120)
پارسال به بچه ها میگفتم اتفاقا اگر قراره فینال جلو رئال ببازیم ارزو میکنم فردا شب جلو اتلتیکو تو بریج ببازیم (sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:56 AM
امید که با 3 4 تا جام خوشگل دهان یاوه گویان بسته شود (sm120)
پارسال به بچه ها میگفتم اتفاقا اگر قراره فینال جلو رئال ببازیم ارزو میکنم فردا شب جلو اتلتیکو تو بریج ببازیم (sm120)
پارسال میفتادین جلو رئال کابوس میشد براتون اما امسال خیلی بهترین(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 04:57 AM
در عجبم (sm120)
کاری که توس علاقه نباشه بعد یه مدت انگیزه ای نمیمونه (sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 04:58 AM
کاری که توس علاقه نباشه بعد یه مدت انگیزه ای نمیمونه (sm120)
نه از یه چیز دیگه در عجبم(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 05:00 AM
پارسال میفتادین جلو رئال کابوس میشد براتون اما امسال خیلی بهترین(sm120)
این طوریم نمیشه گفت بالاخره اخرین سنگر اتوبوسه (sm120)
ولی خب رو کاغذ اره شانس کمی بود خصوصا هافبک دفاعی نداشتیم اصن! داوید سوتی رُ میذاشتیم هافبک (sm120)
الان هیولایی مثل ماتیچُ داریم (sm132)
Herzeleid
12-12-2014, 05:00 AM
نه از یه چیز دیگه در عجبم(sm120)
از چه استاد!(sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 05:01 AM
این طوریم نمیشه گفت بالاخره اهرین سنگر اتوبوسه (sm120)
ولی خب رو کاغذ اره شانس کمی بود خصوصا هافبک دفاعی نداشتیم اصن! داوید سوتی رُ میذاشتیم هافبک (sm120)
الان هیولایی مثل ماتیچُ داریم (sm132)
نایب قهرمانیتانم آرزوست(sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 05:01 AM
از چه استاد!(sm120)
از این همه شباهت!(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 05:03 AM
از این همه شباهت!(sm120)
شگفتا (sm120)
نکنه همزاد هستیم؟؟ (sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 05:04 AM
شگفتا (sm120)
نکنه همزاد هستیم؟؟ (sm120)
در به فنا رفتن احتمالا(sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 05:05 AM
در به فنا رفتن احتمالا(sm120)
به حقیقت که این است و جز این نیست (sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 05:06 AM
به حقیقت که این است و جز این نیست (sm120)
خعلی هم عالی(sm120)
Herzeleid
نایب قهرمانیتانم آرزوست(sm120)
به راستی که دردی در نائب قهرمانی هست در حذف از نیمه نهایی نیست (sm120)
Herzeleid
خعلی هم عالی(sm120)
شب عالی هم متعالی (sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 05:07 AM
به راستی که دردی در نائب قهرمانی هست در حذف از نیمه نهایی نیست (sm120)
متخصص نیمه نهایی هم هست استاد(sm120)
HO33E!N
12-12-2014, 05:07 AM
شب عالی هم متعالی (sm120)
شب شما هم(sm120)
yaran
12-12-2014, 05:11 AM
(sm35)
Herzeleid
12-12-2014, 05:12 AM
متخصص نیمه نهایی هم هست استاد(sm120)
البته اگر گل ارواح و تئاتر دوستان نبود شاید تخصص فینالم میگرفت (sm120)
Herzeleid
12-12-2014, 05:17 AM
(sm50)
گر آخرین فریب تو ، ای زندگی ، نبود
اینك هزار بار ، رها كرده بودمت
زان پیشتر كه باز مرا سوی خود كِشی
در پیش پای مرگ فدا كرده بودمت
هر بار كز تو خواسته ام بر كنم امید
آغوش گرم خویش برویم گشاده ای
دانسته ام كه هر چه كنی جز فریب نیست
اما درین فریب ، فسون ها نهاده ای
در پشت پرده ، هیچ مداری جز این فریب
لیكن هزار جامه بر اندام او كنی
چون از ملال روز و شبت خاطرم گرفت
او را طلب كنی و مرا رام او كنی
روزی نقاب عشق به رخسار او نهی
تا نوری از امید بتابد به خاطرم
روزی غرور شعر و هنر نام او كنی
تا سر بر آفتاب بسایم كه شاعرم
در دام این فریب ، بسی دیر مانده ام
دیگر به عذر تازه نبخشم گناه خویش
ای زندگی ، دریخ كه چون از تو بگسلم
در آخرین فریب تو جویم پناه خویش
نادر نادرپور
(sm27)
Chavosh
12-12-2014, 07:36 AM
(sm2)الان بگن چارتایی از کجا بفهمیم کیو میگن
pirana
12-12-2014, 07:38 AM
آدم حظ میکنه رییس به این سحرخیزی میبینه
Chavosh
12-12-2014, 07:59 AM
(sm120) چاکراتی مخلصاتی
MrA_Chavoshi
12-12-2014, 09:48 AM
(sm50)
MrA_Chavoshi
12-12-2014, 09:54 AM
مبعلی دعوت شد تیم ملی (sm120)
!M?sbh؟!
12-12-2014, 10:40 AM
720
1080
!M?sbh؟!
12-12-2014, 10:40 AM
(sm50)
!M?sbh؟!
12-12-2014, 10:45 AM
خوشم اومد .. (sm50)
Mil AD
12-12-2014, 11:32 AM
خدایا شکرت (sm50)
خبر آمد خبری در راه است... (sm179)
MIRLORD
12-12-2014, 12:07 PM
نویزاد:
کلاً ملت باحالی هستیم !!!!
بزرگترین و کهن ترین پادشاهی دنیا رو داشتیم، بعد انقلاب کردیم و پناهنده شدیم به سوئد، دانمارک، اسپانیا، انگلیس، نروژ و ....
که همه پادشاهی هستن !
بعد توی همون کشور های پادشاهی میریم سفارت جمهوری اسلامی و به آخوند هایی که
خودمون آوردیمشون و بعد خودمون از دستشون فرار کردیم رای میدیم !!!!
تازه همه رو هم مسخره میکنیم !
این ترکه خره نمیفهمه !
اون افغانی عمله است !
اون یکی رشتی بی غیرته !
اون یکی لر هالو و احمق
اون عرب سوسمار خوره حالیش نیست !
و خلاصه به همه فحش میدیم ولی تا بهمون میگن بی فرهنگ یهو رگ گردنمون باد میکنه که
آآآآی ما وارث کوروش بزرگیم !
ولی توی صف اتوبوس نمیتونیم مثل آدم وایسیم !
تو رانندگی در حد شتر سوارها شعور رانندگی نداریم !
تو انظار عمومی هم آشغال و اخ تف می اندازیم و ....
از صبح تا شب به آخوند فحش میدیم و وقتی چشممون به یک آخوند می افته میگیم حاج اقا التماس دعا !!!!
خلاصه اگه راه داشت خدا یه آیه جدید نازل میکرد که من اینا رو نیافریدم و کلاً منکر آفرینش همچین موجودات عجیبی ميشد
حمید عسکری چه کوبنده خونده (sm2)