توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
ehsan1361
07-14-2022, 02:53 PM
فقط و فقط کلمه سبب شادمهر = کل کارنامه (مثلاً هنری ) امثال حمید عسگری ...
آهنگ سبب = کل کارنامه هنری و حتی حکمت آفرینش خواننده های تقلیدی مثل حمید عسگری و بیباک و امثالهم ...
خواننده تقلیدی فقط سه چهار سالی میتونه به حیات خودش ادامه بده ... صدای اون خواننده که عوض بشه صدای خواننده تقلیدی به فنا میره ... تقلید هنری محکوم به فناست ...
بزارین مثال غیر شادمهری بزنم ... مجتبی کبیری ... جزء اولین خواننده های تقلیدی زمان خودش بود که وقتی آلبوم اومد همه گفتن قمیشی و حالا صداش به غاز شبیه شده ...
masoud741
07-14-2022, 03:00 PM
فقط و فقط کلمه سبب شادمهر = کل کارنامه (مثلاً هنری ) امثال حمید عسگری ...
آهنگ سبب = کل کارنامه هنری و حتی حکمت آفرینش خواننده های تقلیدی مثل حمید عسگری و بیباک و امثالهم ...
خواننده تقلیدی فقط سه چهار سالی میتونه به حیات خودش ادامه بده ... صدای اون خواننده که عوض بشه صدای خواننده تقلیدی به فنا میره ... تقلید هنری محکوم به فناست ...
بزارین مثال غیر شادمهری بزنم ... مجتبی کبیری ... جزء اولین خواننده های تقلیدی زمان خودش بود که وقتی آلبوم اومد همه گفتن قمیشی و حالا صداش به غاز شبیه شده ...
(sm174)
ebihamed
07-14-2022, 04:27 PM
منم اگه بخوام آهنگ سبب را با فول آلبوم حمید عسکری مقایسه کنم آهنگ سبب به مراتب قشنگتره
چرا عین بچه ها نظر میدی اصلا حمید عسکری در حد شادمهر که چه عرض کنم در حد محسن یگانه هم نیست من فقط راجب ترک جدیدش نظر دادم و اینکه به لحاظ سبک شبیه دست من نیست بود گفتم این کار بهتری بود واقعا برات متاسفم
ebihamed
07-14-2022, 04:28 PM
ترک زود تموم میشه شادمهر اگه بخواد با تک تک اهنگهای حمید عسگری مقایسه بشه چی میشه به نظرتون ؟
حالا بقیه اهنگ های خاطره انگیز بماند
از تو انتظار دیگه ای داشتم حسین جون ای کاش قبل از حمله کردن بفهمیم طرف منظورش چی بوده
mosipush
07-14-2022, 05:20 PM
به نظر من اصن نباید شادمهر با این دو زاریا مقایسه کرد...(sm127)
ebihamed
07-14-2022, 06:08 PM
مقایسه دو تا موزیک بود فقط یعنی انقد فهمش مشکله؟
Hosein333
07-14-2022, 06:17 PM
از تو انتظار دیگه ای داشتم حسین جون ای کاش قبل از حمله کردن بفهمیم طرف منظورش چی بوده
ابی جان ناراحت نشو من اصلا حمله نکردم
هم من هم مسعود میخواستیم اینو بگیم که شادمهر تو دوره اوجش که باشه هیچ خواننده تقلیدی بهش نمیرسه
وگرنه منم کاملا با نظر تو موافقم که این اهنگ جدید حمید عسگری از دست من نیست بهتره
ehsan1361
07-14-2022, 08:47 PM
مقایسه دو تا موزیک بود فقط یعنی انقد فهمش مشکله؟
مقایسه اشکال نداره ولی کار شما ترازو و وزن کردن بود ...! اینکه خواننده تقلیدی منتظر باشه شادمهر آهنگ بده و اونم بلافاصله ول بده یعنی داره خودشو میچسبونه به شادمهر ... پس دیگه مقایسه ای درکار نیست و نوعی چشم و هم چشمی محسوب میشه ... هر کسی هم که بیاد آهنگ اینو بزاره کنار شادمهر و بگه کدوم بهتر بود داره خواننده تقلیدی رو تایید میکنه ...
نظر من اینه : کارهای خوانندگان تقلیدی فاقد ارزشه ... هیچ ارزشی نداره هیچ ...!
peyman.2012
07-14-2022, 09:11 PM
حالا حمید عسکری شد دو زاری!! شادمهر هم خودش کم پیزوری به حساب نمیاد در مقابل کسایی که خودشون رو به ترانه و آهنگ مجانی حاضر نشدن بفروشن و گشاد بازی در بیارن
شادمهر رو باید به دو شادمهر قبل و بعد از سال نود و چهار و پنج تقسیم کرد اینی که الان وجود داره خودش جز پیزوری ترین خواننده های ایرانی محسوب میشه ولی خب طرفدار جماعت متعصب حاضر نیست اینو بفهمه خصوصا اون خر و گاوایی که تو اینستا کامنت میذارن بلانصبت گاو واقعا (sm3) مرده شور تک تک تون رو ببرن کله پدر یک یکتون (sm3)
peyman.2012
07-14-2022, 09:14 PM
دلم میخواد از شدت عصبانیت خرخره اون زباله های اینستاگرامی رو بجویم
بی شرفای نجس (sm35)
طرف خواننده رو کرده کراش خودش مثل اینکه شادمهر رو خواب این نکبتاست برو گمشو برا خودت تو دنیای واقعی شوهر پیدا کن ترشیده نکبت (sm3)
Meh23
07-14-2022, 09:48 PM
دعوا نکنین. اصلا آهنگ دنیا از جفت اهنگای حمید عسکری و دست من نیست شادمهر بهتر بود تو اون سبک (sm120) چه زده تو فاز لیلا فروهر این دنیا (sm120)
ebihamed
07-14-2022, 10:59 PM
مقایسه اشکال نداره ولی کار شما ترازو و وزن کردن بود ...! اینکه خواننده تقلیدی منتظر باشه شادمهر آهنگ بده و اونم بلافاصله ول بده یعنی داره خودشو میچسبونه به شادمهر ... پس دیگه مقایسه ای درکار نیست و نوعی چشم و هم چشمی محسوب میشه ... هر کسی هم که بیاد آهنگ اینو بزاره کنار شادمهر و بگه کدوم بهتر بود داره خواننده تقلیدی رو تایید میکنه ...
نظر من اینه : کارهای خوانندگان تقلیدی فاقد ارزشه ... هیچ ارزشی نداره هیچ ...!
نظر تو اینه اقا احسان من فقط دو تا موزیک رو مقایسه کردم اگه این کار عسکری رو لهراسبی هم خونده بود داریوشم خونده بود میگفتم سبک شبیه دست من نیست هست ولی بهتر از دست من نیسته
ebihamed
07-14-2022, 11:02 PM
بیخیال من این بحثو ادامه نمیدم اونی که منطور منو فهمیده متوجه شده چی گفتم اونی هم خودشو زده به خواب هیچ جوری نمیشه بیدارش کرد ... وقتی توی این فضای به این کوچکی نمیتونی آزادانه نظرت رو حتی اگه غلط هم باشه بدی انتظاری از سطوح بالاتر جامعه نیست
ebihamed
07-14-2022, 11:04 PM
ابی جان ناراحت نشو من اصلا حمله نکردم
هم من هم مسعود میخواستیم اینو بگیم که شادمهر تو دوره اوجش که باشه هیچ خواننده تقلیدی بهش نمیرسه
وگرنه منم کاملا با نظر تو موافقم که این اهنگ جدید حمید عسگری از دست من نیست بهتره
خوب این که واضحه معمولی ترین کار شادمهر از بهترین کار عسکری هزار لول بالاتره من اصلا این دو تا رو مقایسه نکردم دو کار هم سبک رو مقایسه کردم حالا از شانس گند من این آهنگ رو عسکری خونده کاش احسان خواجه امیری خونده بود که میگفتم آهنگ احسان بهتر بود کسی هم ناراحت نمیشد
peyman.2012
07-15-2022, 01:43 AM
دانلود آهنگ معین زد چه حیف (43musicbaran.us) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
peyman.2012
07-15-2022, 06:16 AM
کامنت حق
در یک جمله کوتاه حرف دل منو زد
یکم حرص اونایی که از این تراک آخر خوششون اومده دربیاد (sm234)
ehsan1361
07-15-2022, 06:39 AM
نظر تو اینه اقا احسان من فقط دو تا موزیک رو مقایسه کردم اگه این کار عسکری رو لهراسبی هم خونده بود داریوشم خونده بود میگفتم سبک شبیه دست من نیست هست ولی بهتر از دست من نیسته
بیخیال من این بحثو ادامه نمیدم اونی که منطور منو فهمیده متوجه شده چی گفتم اونی هم خودشو زده به خواب هیچ جوری نمیشه بیدارش کرد ... وقتی توی این فضای به این کوچکی نمیتونی آزادانه نظرت رو حتی اگه غلط هم باشه بدی انتظاری از سطوح بالاتر جامعه نیست
اولش بگم که ناراحت و دلخور نشو ... چهار نفر دورهمیم بحث میکنیم دلسوز شادمهریم ... اگه بحث نکنیم اینجا آف میشه ...
ببین اگه کار هر خواننده دیگه بود میشه اسمشو گذاشت مقایسه ولی خواننده تقلیدی واقعاً اینطور نیست و منم قطعاً نظری نداشتم ... به خصوص حمید عسگری که قصدش اینه که خودشو همردیف شادمهر نشون بده و ذهن هوادار رو ببره تو مقایسه دو تا آهنگ ... در صورتی که عمر صدای عسگری سالهاست تموم شده ... اونم تو دوره مرگ موسیقی که ما کار خوب اصلاً نداریم ... نهایتش کارها متوسط هستن ...
حالا خواننده های تقلیدی دیگه از شادمهر رو ندیدم بیان چیزی بگن یه گوشه نشستن هر از گاهی یه چیزی ول میدن دلشون خوشه هوادار دارن ...
ehsan1361
07-15-2022, 06:47 AM
حالا حمید عسکری شد دو زاری!! شادمهر هم خودش کم پیزوری به حساب نمیاد در مقابل کسایی که خودشون رو به ترانه و آهنگ مجانی حاضر نشدن بفروشن و گشاد بازی در بیارن
شادمهر رو باید به دو شادمهر قبل و بعد از سال نود و چهار و پنج تقسیم کرد اینی که الان وجود داره خودش جز پیزوری ترین خواننده های ایرانی محسوب میشه ولی خب طرفدار جماعت متعصب حاضر نیست اینو بفهمه خصوصا اون خر و گاوایی که تو اینستا کامنت میذارن بلانصبت گاو واقعا (sm3) مرده شور تک تک تون رو ببرن کله پدر یک یکتون (sm3)
پیمان ...(sm77)(sm77)(sm77)
چرا برای دفاع از عسگری میای شادمهر رو پیزوری میکنی ...؟!؟!
بارها گفتم باید دو چیز رو قبول کرد تا شرایط شادمهر رو فهمید ...
1- کلاً موسیقی در دوران مرگ بسر میبره و قطعاً شادمهر نمیتونه جدا از این بدنه باشه ...
2- شادمهر تموم شده ... دیگه بیدار نمیشه ... باید این وضعشو قبول کرد هیچ چاره ای نیست ...
ehsan1361
07-15-2022, 06:55 AM
پس اگه شما جای هوادارن کامران دلان باشین چی میگین (هوادار داره ؟(sm2)) ...(sm120) از سال 87 که فیت داد با استاد اندی در حال تدارک آلبوم 24 ساعت بوده تا امروز ...(sm120)
اینم سندش ...(sm120)
Hosein333
07-15-2022, 09:40 AM
Hosein333
07-15-2022, 09:41 AM
پس اگه شما جای هوادارن کامران دلان باشین چی میگین (هوادار داره ؟(sm2)) ...(sm120) از سال 87 که فیت داد با استاد اندی در حال تدارک آلبوم 24 ساعت بوده تا امروز ...(sm120)
اینم سندش ...(sm120)
این طرفدار هم داره
peyman.2012
07-15-2022, 09:55 AM
پیمان ...(sm77)(sm77)(sm77)
چرا برای دفاع از عسگری میای شادمهر رو پیزوری میکنی ...؟!؟!
بارها گفتم باید دو چیز رو قبول کرد تا شرایط شادمهر رو فهمید ...
1- کلاً موسیقی در دوران مرگ بسر میبره و قطعاً شادمهر نمیتونه جدا از این بدنه باشه ...
2- شادمهر تموم شده ... دیگه بیدار نمیشه ... باید این وضعشو قبول کرد هیچ چاره ای نیست ...
(sm196)(sm196)
1- بارها اشتباه کردی گفتی
2- قبول نمیکنیم
3- نمیخوایم بفهمیم این استدلالای تخم مرغی تو رو
تامام. (sm208)
ebihamed
07-15-2022, 10:21 AM
اولش بگم که ناراحت و دلخور نشو ... چهار نفر دورهمیم بحث میکنیم دلسوز شادمهریم ... اگه بحث نکنیم اینجا آف میشه ...
ببین اگه کار هر خواننده دیگه بود میشه اسمشو گذاشت مقایسه ولی خواننده تقلیدی واقعاً اینطور نیست و منم قطعاً نظری نداشتم ... به خصوص حمید عسگری که قصدش اینه که خودشو همردیف شادمهر نشون بده و ذهن هوادار رو ببره تو مقایسه دو تا آهنگ ... در صورتی که عمر صدای عسگری سالهاست تموم شده ... اونم تو دوره مرگ موسیقی که ما کار خوب اصلاً نداریم ... نهایتش کارها متوسط هستن ...
حالا خواننده های تقلیدی دیگه از شادمهر رو ندیدم بیان چیزی بگن یه گوشه نشستن هر از گاهی یه چیزی ول میدن دلشون خوشه هوادار دارن ...
کاملا قبول دارم که حمید عسکری میخواسته و میخواد همیشه از روی دست شادمهر هر کاری بکنه حتی آهنگساز کار اخرشم سینا پارسیانو برداشته که با شادمهر کار میکرد در این که شکی نیست اما بازم میگم کار قشنگتری بود کلا به نظرم شادمهر تو انتخاب عواملش هی اومد پایین و پایین تر صد رحمت به وحید پویان و حسین قربانپور و سینا پارسیان الان که میره سراغ بقال سر کوچه ازش ملودی میگیره طرف دو تا کار ساخته واسه دیگران سومیش میرسه به شادمهر
peyman.2012
07-15-2022, 10:24 AM
در ضمن موسیقی بدون کلام خودش یه دنیای دیگه ای از موسیقیه که هوادارای سفت و سخت خودش را داره و از نظر اونا شاید اصلا این موسیقی با کلام مفتش هم گرون باشه
اون عده ای که همش چسبیدن به صدای نکره خواننده ها و نمیتونن از موزیک بدون کلام لذت ببرن مشکل از سلیقه و خودشونه کسی جلوشونو نگرفته وقتی به راحتی میتونن برن دنبال موسیقی خالص و بدون وکال
entehaa
07-15-2022, 12:20 PM
در مورد میزان محبوبیت و شنیده شدن کارهای منتشر شدهی خوانندهها درحال حاضر بهترین منبع ربات ملوبات در تلگرام هست که یه منبع خیلی موثق و معتبری هست.
دست من نیست پر دانلودترین اهنگ سال تا الان. همین اهنگ آخری هم بازخورد خیلی خوبی داشته نسبت به قبلیا
متاسفانه یا خوشبختانه رگ خواب شنونده عام کاملا در دست شادمهره و کیفیت واقعی موسیقی دیگه واسش مهم نیست
ehsan1361
07-15-2022, 01:49 PM
(sm196)(sm196)
2- قبول نمیکنیم
تامام. (sm208)
در ضمن موسیقی بدون کلام خودش یه دنیای دیگه ای از موسیقیه که هوادارای سفت و سخت خودش را داره و از نظر اونا شاید اصلا این موسیقی با کلام مفتش هم گرون باشه
اون عده ای که همش چسبیدن به صدای نکره خواننده ها و نمیتونن از موزیک بدون کلام لذت ببرن مشکل از سلیقه و خودشونه کسی جلوشونو نگرفته وقتی به راحتی میتونن برن دنبال موسیقی خالص و بدون وکال
یا پیغمبر عباس ...(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77 )(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
اعوذ بالله من الشیطان الرجیمممممممممممممم (sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)( sm155)(sm155)(sm155)
MaMaTiR
07-15-2022, 10:05 PM
هر دو کار زیبا و احساسی (sm118)(sm118)
خواننده محور نباشیم ...
این علیرضا ریاضی تنظیماش خیلی خوبه(sm120)
MaMaTiR
07-15-2022, 10:11 PM
تازه رسیدی به حال چند سال پیش فربد(sm25)
MaMaTiR
07-15-2022, 10:15 PM
(sm196)(sm196)
2- قبول نمیکنیم
تامام. (sm208)
تصحیح میکنم.. منظورش استدلالای تخمیته(sm2)
peyman.2012
07-16-2022, 09:26 AM
این علیرضا ریاضی تنظیماش خیلی خوبه(sm120)
من باش آشنا نبودم تا امروز ...
تازه رسیدی به حال چند سال پیش فربد(sm25)
میشه گفت یه جورایی ... (sm174)
وای زودتر میومدی حسین منو از دست این احسان نجات میدادی (sm227) (sm11)
peyman.2012
07-16-2022, 09:26 AM
یا پیغمبر عباس ...(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77 )(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
اعوذ بالله من الشیطان الرجیمممممممممممممم (sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)(sm155)( sm155)(sm155)(sm155)
(sm31)(sm31)
برووووووووووو
peyman.2012
07-16-2022, 09:50 AM
دانلود آهنگ حمید هیراد قلب (43musicbaran.us) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
چند وقت قبل نیما جان اومد اعلام کرد از یکی از آهنگای بهنام بانی خیلی خوشش اومده حالا منم به نوبه خود میخوام اعلام کنم از این آهنگ حمید هیراد خیلی خوشم اومده (sm198)
ehsan1361
07-16-2022, 09:59 AM
هیچی دوباره فرصت حمله پیدا کردی ...(sm2)
(sm31)(sm31)
برووووووووووو
پیمان منم چند سال پیش عین خودت بودم زودجوش و زودرنج و تحمل نظر مخالف برام سخت بود ... (البته خیک ادعا هم بودم ...(sm2)) الان بهتر شدم (بهتره بگم خیلی بهتر شدم ...(sm120))
نمیخوام مثل روانشناسا تز بدم که فلان کارو بکن تا مسلط باشی به خودت چون بی فایدس ... برا من که به طرز معجزه آسایی خوب شد و الان کمتر جوش میارم و عصبی میشم شایدم به خاطر سندو سال باشه ...
peyman.2012
07-16-2022, 10:41 AM
پیمان منم چند سال پیش عین خودت بودم زودجوش و زودرنج و تحمل نظر مخالف برام سخت بود ... (البته خیک ادعا هم بودم ...(sm2)) الان بهتر شدم (بهتره بگم خیلی بهتر شدم ...(sm120))
نمیخوام مثل روانشناسا تز بدم که فلان کارو بکن تا مسلط باشی به خودت چون بی فایدس ... برا من که به طرز معجزه آسایی خوب شد و الان کمتر جوش میارم و عصبی میشم شایدم به خاطر سندو سال باشه ...
همش نگاه از بالا داری به من و بقیه بابا بیا پایین
به جان خودم حس میکنم وقتی بقیه میان پست های من و تو رو میخونن اصلا سر در نمیارن بحث سر چیه
خودتم متوجه نمیشی چی داری میگی اصن
من چند بار باید بگم اینجا فروم موسیقیه و ما هم داریم راجع به موسیقی نظر میدیم تو هم برو وقت بذار یه خورده با فرصت و تامل بیشتر موزیکای ایرونی و خارجی رو دقیق گوش کن بیا نظر بده وقتی نمیخوای خودت موزیک گوش بدی دیگی بحث کردن نداره هرچی هم تف بدی ارزشی نداره چون نظراتی که میگی آبگوشتی و آبدوع خیاریه به قول معروف هر کی تو رو نشناسه فکر میکنه دکترای موسیقی داری برو بابا دلت خوشه
peyman.2012
07-16-2022, 10:43 AM
بحث نظر موافق و مخالف نیس که
موضوع اینه که اثری از منطق در حرفهای تو دیده نمیشه و همش منم منم میکنی و میخوای به زور حرفهای الکی و بچه گونت رو به خورد من و دیگران بدی
واقعا آدم تو سن بالای سی سال بعیده اینطوری بچه گانه نظر بده آدم در موردت نا امید میشه حسابی
peyman.2012
07-16-2022, 10:48 AM
من کلا به کاری به سلیقه موسیقیایی تو یا دیگران ندارم چون نقش و اهمیتی تو سلیقه خودم یکی نداره
میخوام ببینم چرا اینقدر بحث الکی میکنی که موزیک دنیا خراب شده و مرده و فلان و بهمان
بابا بیست سال پیشش هم همین بوده به 50 سال قبل کاری ندارم و خبرم ندارم اون زمان چه خبر بوده ولی 20 سال پیش هم همین بود که الان هست تا ابد که نمیشه موسیقی روی یک جریان ثابت و تکراری جلو بره بالاخره یک جا همه چی به تکرار و پایان میرسه مگه چه قدر میشه ملودی و نت جدید تو موزیک ساخت
ehsan1361
07-16-2022, 10:53 AM
اگه تموم شد منم یه واکنشی نشون بدم ...(sm120)
واکنش من : (sm77)(sm77)(sm77) (sm133)(sm26)(sm155)(sm155)(sm155)(sm120)
و اینکه من شکر بخورم دیگه نظر بدم و بحث کنم ... (البته اینو هزار بار گفتم و باز هم نظر دادم بحث کردم ...(sm2))
peyman.2012
07-16-2022, 11:19 AM
اگه تموم شد منم یه واکنشی نشون بدم ...(sm120)
واکنش من : (sm77)(sm77)(sm77) (sm133)(sm26)(sm155)(sm155)(sm155)(sm120)
و اینکه من شکر بخورم دیگه نظر بدم و بحث کنم ... (البته اینو هزار بار گفتم و باز هم نظر دادم بحث کردم ...(sm2))
این جا نه مال منه نه مال بابای من فعلا چند وقته کس دیگه صاحاب شده و همه کارشه پس من کاره ای نیستم که به تو یا دیگران بگم نظر بدین یا ندین
همه آزادن بدون توهین نظرشون رو بگن حتی بعضی وقتا با توهین هم نظر رو میدن
نظر دادن یک چیزه فتوا دادن و مانور دادن الکی روی یک نظر یک چیز دیگه
ببین مثال میزنم از اینستاگرام
من تو موضوع ماشین ماشین های فرانسوی را با اطلاعاتی که دارم حسابی قبولشون دارم و جدا از این طرفدار طراحی و مسایل کلی شون هستم
حالا با توجه علاقه به بحث ماشین وقتی به صفحات خودرویی سر میزنم میام میبینم طرف از ماشین فرانسوی هیچ اطلاعاتی نداره و به جز 206 ساخت ایران یا 405 و پرشیا تجربه و شناخت دیگه ای از ماشین فرانسوی وارداتی نداره و مثل من کلی صفحات خودرویی را که سر میزنه همین طوری کیلویی و از یک کنار کامنت میذاره که آقا ماشین فرانسه آشغاله و زباله ست و به درد نمیخوره. حالا یک بار 2 بار 3 بار 5 بار نه 20 بار میبینی در یک ماه کامنت یک اکانت خاص رو میبینی که مرتب کارش شده همین و ول کن هم نیست خب الان من باید چه کار کنم بگم نظر مخالف را باید بهش احترام گذاشت؟؟؟
هر چیزی یک اندازه ای داره وقتی آدم میخواد نظر بده یک بارم که بگی حرفت رو دیگران میبنن لازم نیست که 20 باز بیای تکرارش کنی و چپ و راست نظرت رو فرو کنی تو چشم مردم
وقتی اینطوری میشه دیگه اون نظر از حالت معمولی خارج میشه و جنبه خودنمایی و عصبی کردن دیگران رو به خودش میگیره که باعث میشه من نوعی یا یکی دیگه بیاد جواب طرف رو بده و گاها دعوا بشه چرا چون طرف هدفش اصلا همینه که حساسیت علاقه مندان به فلان موضوع را به خودش جلب کنه
حالا حکایت تو هم شده این مساله به نوعی
احسان جان دوست عزیزم لازم نیست 20 دفعه بیای بگی موسیقی تمام شده و در دوران مرگ به سر میبره چون وقتی مثال نقض براش فراوونه و این همه کار خوب داره تو دنیا منتشر میشه و سالهای اخیر هم منتشر شده دیگه منی که مرتب دارم میگردم و اونا رو به چشم میبینم برام این ادعا یه حرف پوچ و توخالی محسوب میشه
نتیجه اش اینه که هی بحث بی مورد و بی فایده که آخرشم به دلخوری هر دو ما منجر میشه
بیخیال این بحث بشیم
با احترام . (sm176)(sm127)
ehsan1361
07-16-2022, 12:31 PM
من دیگه نه نظر میدم نه بحثی میکنم نه هر چیز دیگه ...
فقط برای بار 21 نظرمو تکرار میکنم : موسیقی تمام شده و در دوران مرگ بسر میبره ...(sm2)
peyman.2012
07-16-2022, 12:39 PM
من دیگه نه نظر میدم نه بحثی میکنم نه هر چیز دیگه ...
فقط برای بار 21 نظرمو تکرار میکنم : موسیقی تمام شده و در دوران مرگ بسر میبره ...(sm2)
برای بار 2100 ام هم تکرار کنی پشمــــــــــــی در باده (sm70) (sm2)
ehsan1361
07-16-2022, 05:23 PM
حالا که چند ساعت گذشت باید بگم پیمان اومدی شرت ما رو گذاشتی کف دستمون و آخرش گفتی بیخیال بحث شیم و گفتی با احترام تمومش کردی ...(sm120)
Elegance
07-17-2022, 12:17 PM
شادمهر وقتشه به انگلیسی هم ی چیزی بخونه
ehsan1361
07-17-2022, 01:35 PM
خیلی جلو خودمو گرفتم ولی یه سری حرفا رو نمیشه نگفت ...
تو این وضعیت انجمن که چار تا کاربر فعالن تحمل نظر همین چارتا کاربر نباید زیاد سخت باشه ... هر کسی میتونه نظر متفاوت داشته باشه و نظرش رو بارها تکرار کنه حتی اگه سیاه نمایی و خودنمایی به نظر بقیه بیاد انگار دکترای موسیقی داره ...!
خب معلومه هر کی بیاد نظر مخالف بگه بهش حمله میشه حتی چار نفر فعال باشن ... اما با این وضع واقعاً نمیشه ادامه داد و همین چار تا باقیمانده هم سکوت کنن تا مبادا به کسی بر نخوره ... احترام محترام که چیزی نیست جز کشک ...!
نظاره گر باشیم تا شاید بزرگ به نظر بیایم تا اینکه فعال باشیم و کوچیک ...! خلاص ...!!!
MaMaTiR
07-17-2022, 01:36 PM
من باش آشنا نبودم تا امروز ...
میشه گفت یه جورایی ... (sm174)
وای زودتر میومدی حسین منو از دست این احسان نجات میدادی (sm227) (sm11)
خیلی از تنظیمای کیان پورتراب و بعضی وقتا چارتار و حامیم و یکی دوتا اهنگ نوان بند و همین اهنگ اخر محسن یگانه رو تنظیم کرده.. از تنظیماش خوشم اومده(sm120)
احسان معروف به فخری اعظم و شَرّ اکبر(sm2)
MaMaTiR
07-17-2022, 01:38 PM
هیچی دوباره فرصت حمله پیدا کردی ...(sm2)
من همیشه در جوار دوستان هستم(sm2)
حالا به اینکه کلی فخر فروختی کاری ندارم ولی حداقل اینهمه گفتی ی راهنمایی هم ارائه میکردی اخرش که چه کاری انجام دادی(sm120)
MaMaTiR
07-17-2022, 01:43 PM
خیلی جلو خودمو گرفتم ولی یه سری حرفا رو نمیشه نگفت ...
تو این وضعیت انجمن که چار تا کاربر فعالن تحمل نظر همین چارتا کاربر نباید زیاد سخت باشه ... هر کسی میتونه نظر متفاوت داشته باشه و نظرش رو بارها تکرار کنه حتی اگه سیاه نمایی و خودنمایی به نظر بقیه بیاد انگار دکترای موسیقی داره ...!
خب معلومه هر کی بیاد نظر مخالف بگه بهش حمله میشه حتی چار نفر فعال باشن ... اما با این وضع واقعاً نمیشه ادامه داد و همین چار تا باقیمانده هم سکوت کنن تا مبادا به کسی بر نخوره ... احترام محترام که چیزی نیست جز کشک ...!
نظاره گر باشیم تا شاید بزرگ به نظر بیایم تا اینکه فعال باشیم و کوچیک ...! خلاص ...!!!
منم همینو میگم... تایید میکنم تمام حرفای تورو که با پیمان موافقم(sm2)
بی شوخی سخت نگیرید... کیون لق شادمهر و چاوش و بقیه(sm2)تو هرچی میتونی سیاه نمایی کن.. پیمانم تا جایی که میتونه موسیقی های روز دنیا رو معرفی کنه(sm120)
ehsan1361
07-17-2022, 02:08 PM
حالا به اینکه کلی فخر فروختی کاری ندارم ولی حداقل اینهمه گفتی ی راهنمایی هم ارائه میکردی اخرش که چه کاری انجام دادی(sm120)
فک کنم زن گرفتم خوب شدم ...(sm2)الان میگی این بحثو باز کردی تا به اینجا برسی که بگی زن داری ...(sm2)
منم همینو میگم... تایید میکنم تمام حرفای تورو که با پیمان موافقم(sm2)
بی شوخی سخت نگیرید... کیون لق شادمهر و چاوش و بقیه(sm2)تو هرچی میتونی سیاه نمایی کن.. پیمانم تا جایی که میتونه موسیقی های روز دنیا رو معرفی کنه(sm120)
تو خودت آتیش بیار معرکه ای ...(sm2)
نه بدون شوخی نمیشه دیگه با این وضعیت نظری داد و حرفی زد ... من که هر حرفی بزنم میشه سیاه نمایی خودنمایی فخرفروشی تعریف از خود و رفتار بچه گانه ... تعداد کاربر فعال اینجا به 10 نفر نمیرسه همینام اگه نظاره گر بشن که دیگه هیچی میشه انجمن ارواح ...
masoud741
07-17-2022, 02:43 PM
فک کنم زن گرفتم خوب شدم ...(sm2)الان میگی این بحثو باز کردی تا به اینجا برسی که بگی زن داری ...(sm2)
نه بدون شوخی نمیشه دیگه با این وضعیت نظری داد و حرفی زد ... من که هر حرفی بزنم میشه سیاه نمایی خودنمایی فخرفروشی تعریف از خود و رفتار بچه گانه ... تعداد کاربر فعال اینجا به 10 نفر نمیرسه همینام اگه نظاره گر بشن که دیگه هیچی میشه انجمن ارواح ...
(sm25)
MaMaTiR
07-17-2022, 04:07 PM
اره زن گرفتن و بخصوص پدر شدن تاثیر گذار بود روت(sm120)
نظر بده و کارتو انجام بده بقیه هم کار خودشونو انجام میدن(sm120)
ehsan1361
07-17-2022, 04:46 PM
اره زن گرفتن و بخصوص پدر شدن تاثیر گذار بود روت(sm120)
نظر بده و کارتو انجام بده بقیه هم کار خودشونو انجام میدن(sm120)
100 درصد ...
حوصله میخواد همین نظر دادن تو این وضعیت ... آخرشم میشه خودنمایی ...
peyman.2012
07-19-2022, 10:49 PM
@Milik ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
چطوری میلاد؟ (sm127)
این آهنگ جمشیدو میدونی کی ساخته؟
دانلود آهنگ جمشید حالت چشات (43musicbaran.us) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
من امروز کامل گوش کردم با توجه به ملودی استرینگ کیبورد با گفتم حدس زدم خب این باید به احتمال 90 درصد تنظیم امیر بدخش باشه گفتم یه کمم احتمال داره مجید رضازاده تنظیم کرده باشه بر طبق اون آهنگایی که موزیک شون با این شباهت داره
اومم تو صفحه جمشید میبینم نوشته ترانه و ملودی و تنظیم همه از بابک مافی
الحق دمش گرم خیلی خیلی خوب تنظیم و ملودی را در آورده درجه یک و عالی (sm118)
Elegance
07-20-2022, 12:14 PM
اینم سندش ...(sm120)
حیفِ کامران دلان(sm54)
Milik
07-20-2022, 05:44 PM
@Milik ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
چطوری میلاد؟ (sm127)
این آهنگ جمشیدو میدونی کی ساخته؟
دانلود آهنگ جمشید حالت چشات (43musicbaran.us) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
من امروز کامل گوش کردم با توجه به ملودی استرینگ کیبورد با گفتم حدس زدم خب این باید به احتمال 90 درصد تنظیم امیر بدخش باشه گفتم یه کمم احتمال داره مجید رضازاده تنظیم کرده باشه بر طبق اون آهنگایی که موزیک شون با این شباهت داره
اومم تو صفحه جمشید میبینم نوشته ترانه و ملودی و تنظیم همه از بابک مافی
الحق دمش گرم خیلی خیلی خوب تنظیم و ملودی را در آورده درجه یک و عالی (sm118)
سلام
ترانه رو نمی دونم کی گفته ولی بابک مافی نگفته هر چند به اسم خودش نوشته قبلا هم از این حرکات زده بود خودش گفته بود که ترانه سرای یه سری از کاراش دوست نداره اسمش پای کار باشه ، بابک مافی موزیسین خوبی ست در کل ...
entehaa
07-21-2022, 10:16 PM
پدر و دختری
شادمهر قشنگ داره از الان از دخترش یه هنرمند میسازه و مشخصه ملینا هم تو خونش هست هم مینوازه و هم حتی داره خوندن یاد میگیره
masoud741
07-22-2022, 12:23 PM
پدر و دختری
شادمهر قشنگ داره از الان از دخترش یه هنرمند میسازه و مشخصه ملینا هم تو خونش هست هم مینوازه و هم حتی داره خوندن یاد میگیره
کاش یه کم وقتش را واسه خودش میذاشت یه آهنگ و تنظیم میزد
edvin242
07-23-2022, 01:07 PM
این جا نه مال منه نه مال بابای من فعلا چند وقته کس دیگه صاحاب شده و همه کارشه پس من کاره ای نیستم که به تو یا دیگران بگم نظر بدین یا ندین
همه آزادن بدون توهین نظرشون رو بگن حتی بعضی وقتا با توهین هم نظر رو میدن
نظر دادن یک چیزه فتوا دادن و مانور دادن الکی روی یک نظر یک چیز دیگه
ببین مثال میزنم از اینستاگرام
من تو موضوع ماشین ماشین های فرانسوی را با اطلاعاتی که دارم حسابی قبولشون دارم و جدا از این طرفدار طراحی و مسایل کلی شون هستم
حالا با توجه علاقه به بحث ماشین وقتی به صفحات خودرویی سر میزنم میام میبینم طرف از ماشین فرانسوی هیچ اطلاعاتی نداره و به جز 206 ساخت ایران یا 405 و پرشیا تجربه و شناخت دیگه ای از ماشین فرانسوی وارداتی نداره و مثل من کلی صفحات خودرویی را که سر میزنه همین طوری کیلویی و از یک کنار کامنت میذاره که آقا ماشین فرانسه آشغاله و زباله ست و به درد نمیخوره. حالا یک بار 2 بار 3 بار 5 بار نه 20 بار میبینی در یک ماه کامنت یک اکانت خاص رو میبینی که مرتب کارش شده همین و ول کن هم نیست خب الان من باید چه کار کنم بگم نظر مخالف را باید بهش احترام گذاشت؟؟؟
هر چیزی یک اندازه ای داره وقتی آدم میخواد نظر بده یک بارم که بگی حرفت رو دیگران میبنن لازم نیست که 20 باز بیای تکرارش کنی و چپ و راست نظرت رو فرو کنی تو چشم مردم
وقتی اینطوری میشه دیگه اون نظر از حالت معمولی خارج میشه و جنبه خودنمایی و عصبی کردن دیگران رو به خودش میگیره که باعث میشه من نوعی یا یکی دیگه بیاد جواب طرف رو بده و گاها دعوا بشه چرا چون طرف هدفش اصلا همینه که حساسیت علاقه مندان به فلان موضوع را به خودش جلب کنه
حالا حکایت تو هم شده این مساله به نوعی
احسان جان دوست عزیزم لازم نیست 20 دفعه بیای بگی موسیقی تمام شده و در دوران مرگ به سر میبره چون وقتی مثال نقض براش فراوونه و این همه کار خوب داره تو دنیا منتشر میشه و سالهای اخیر هم منتشر شده دیگه منی که مرتب دارم میگردم و اونا رو به چشم میبینم برام این ادعا یه حرف پوچ و توخالی محسوب میشه
نتیجه اش اینه که هی بحث بی مورد و بی فایده که آخرشم به دلخوری هر دو ما منجر میشه
بیخیال این بحث بشیم
با احترام . (sm176)(sm127)
من ی چیز میگم تو حرفات سرتاسر تناقض...اگر احسان تاکید میکنه بر تموم شدن موسیقی(من شناختی ازش ندارم) وشما هم میگید فتوا میده جنابعالی هم با دادن نظر مخالف هر سری چیزی از فراتر از فتوا داری میدی..یعنی اگر اون فتوا میده شما دست اونم از پشت بستی!!!به قول خودت یکبار مخالفت دوبار مخالفت سه بار مخالفت...
اینطور که من حدس میزنم انگار ازجمله تموم شدن موسیقی عصبی میشی؟؟؟؟تا حالا پیش خودت فکر کردی نظر مخالف دادن شما هم مممکنه باعث عصبی کردن کسی بشه؟(من عصبی شدن قبول ندارم) بعد تو اول صحبت هات میگی هرکس میتونه هرچیزی بگه خودنمایی وعصبی چرا؟؟ه
ببین ختم کلام شنونده باید عاقل باشه...اون سری همبهت گفتم طرف فرق پرتقال تامسون و فسا و دزفول نمیدونه ولی میاد میگه فلان پرتقال بهتر..یا پسته رفنسجان با سیرجان مقایسه کردن..ولی شنونده باید عاقل باشه
بعد مگر خود جنابعالی نیگفتی قیاس موسیقی با خیلی چیزها درست نیست؟؟پس الان چی شد؟؟ماشین فرانسوی اومد وسط؟؟؟؟بهت میگم شما به نظرم مانور میدی رو حرفایی کسی که داره عقیده اش میگه..یعنی داری رو عقیده ایشون مانور میدی درصورتی که به نظرم درست نیست
edvin242
07-23-2022, 01:21 PM
100 درصد ...
حوصله میخواد همین نظر دادن تو این وضعیت ... آخرشم میشه خودنمایی ...
بزرگوار من نه تو رو میشناسم نه میدونم کی هستی..حرفات با ذهن خودم با شرایط که میبنم میسنجم .میدونی که تایید کردم و مخالفت هم کردم..اصلا بحث خودنمایی نیست..مگر هرکس قرار حرفی بزنه و تاکید کنه حتی غلط میشه خودنمایی؟؟؟؟چیزی که فکر میکنی درسته وبهش عقیده داری بگو شنونده باید خودش بسنجه که بدونه احسان .حسن.تقی.نقی.درست میگه یا نه.....خدا حفظ کنه بچت
MaMaTiR
07-24-2022, 01:08 PM
بزرگوار من نه تو رو میشناسم نه میدونم کی هستی..حرفات با ذهن خودم با شرایط که میبنم میسنجم .میدونی که تایید کردم و مخالفت هم کردم..اصلا بحث خودنمایی نیست..مگر هرکس قرار حرفی بزنه و تاکید کنه حتی غلط میشه خودنمایی؟؟؟؟چیزی که فکر میکنی درسته وبهش عقیده داری بگو شنونده باید خودش بسنجه که بدونه احسان .حسن.تقی.نقی.درست میگه یا نه.....خدا حفظ کنه بچت ehsan1361
ادوین این همه گفت که فقط اسم احسانو با نقی و تقی هم رده کنه(sm2)
edvin242
07-24-2022, 02:55 PM
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm2)
sibiloo
07-24-2022, 09:18 PM
اقا یچی بگم و برم
تقدیر واقعا هیولاست
واقعا هیولاست
واقعا شاهکاره
بعد از مدتها الان پلی کردمش دیدم ای وای ای وای :))))
شروع پارت دو اهنگ...
نیاز به هیچ حرفی نیست برای تمجید از این اهنگ
صدق الله علی العظیم
Hosein333
07-25-2022, 11:06 AM
اقا یچی بگم و برم
تقدیر واقعا هیولاست
واقعا هیولاست
واقعا شاهکاره
بعد از مدتها الان پلی کردمش دیدم ای وای ای وای :))))
شروع پارت دو اهنگ...
نیاز به هیچ حرفی نیست برای تمجید از این اهنگ
صدق الله علی العظیم
بله در حد (sm127)
Elegance
07-25-2022, 09:11 PM
موسیقی همون بوده که بوده،.. فقط اینکه الان گوشای ما خراب شده...!(sm50)
mosipush
08-03-2022, 06:17 PM
باید تو رو پیدا کنم... تو با خودت هم دشمنی...(sm127)
Gsshop
08-05-2022, 12:03 PM
شادمهر تا ته اتوتیون زده تو این اخرین اهنگش (sm170)
ehsan1361
08-12-2022, 09:07 AM
بزرگوار من نه تو رو میشناسم نه میدونم کی هستی..حرفات با ذهن خودم با شرایط که میبنم میسنجم .میدونی که تایید کردم و مخالفت هم کردم..اصلا بحث خودنمایی نیست..مگر هرکس قرار حرفی بزنه و تاکید کنه حتی غلط میشه خودنمایی؟؟؟؟چیزی که فکر میکنی درسته وبهش عقیده داری بگو شنونده باید خودش بسنجه که بدونه احسان .حسن.تقی.نقی.درست میگه یا نه.....خدا حفظ کنه بچت
مشکل جای دیگه س ... یکی بیاد فعال باشه میشه خودنمایی ... یکی بیاد با 40 سال سن اسپم بده میشه رفتار بچه گونه ... یکی بیاد نظر مخالف بده تحمل نمیشه ... یکی بیاد چهار خط بیشتر تایپ کنه زیاد حرف میزنه ... یکی بیاد دو کلام از موسیقی بگه میشه دکترای موسیقی ... اونم تو شرایطی که هر روز تعداد کاربر انجمن کم و کمتر میشه ... انگار نفعی میبرم از اینکار ...!!!
تو این سالها نشده یه روز بیام انجمن و سکوت کنم نظاره گر باشم ... نمیدونم شاید عادت کردم ... سرگرمی خوبیه ...
ehsan1361
08-12-2022, 09:11 AM
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm2)اینجاست که میگن در مَثَل جای مناقشه نیست ...(sm120)
MaMaTiR
08-14-2022, 11:39 AM
(sm2)اینجاست که میگن در مَثَل جای مناقشه نیست ...(sm120)
مثلتو بخورم(sm2)
Elegance
08-14-2022, 12:27 PM
انقذه وض خرابه که دوباره شروع کردم به آهنگهای قدیمی داریوش گوش بدم(sm50)
ehsan1361
08-14-2022, 02:42 PM
مثلتو بخورم(sm2)
یاد جمله زیبای استاد باقری افتادم بیا اینو .......(sm25)(sm2)
ehsan1361
08-14-2022, 02:43 PM
آقا اگه حمل بر خودنمایی نباشه میگن شادمهر بالاخره میخواد موزیک ویدئو بده ...
masoud741
08-15-2022, 02:32 AM
آقا اگه حمل بر خودنمایی نباشه میگن شادمهر بالاخره میخواد موزیک ویدئو بده ...از آهنگایی که تازه پخش کرده یا آهنگ جدید قراره با ویدیو بیاد؟؟
ehsan1361
08-15-2022, 10:08 AM
از آهنگایی که تازه پخش کرده یا آهنگ جدید قراره با ویدیو بیاد؟؟
میگن با رادیو کار کرده ... چیزی معلوم نیست ...
masoud741
08-15-2022, 02:47 PM
میگن با رادیو کار کرده ... چیزی معلوم نیست ...خب تو این چند وقته همش با رادیو کار کرده مگه غیر از اینه؟ احتمالا آهنگ باطل را ویدئو کنه
Hosein333
08-15-2022, 02:48 PM
خب تو این چند وقته همش با رادیو کار کرده مگه غیر از اینه؟ احتمالا آهنگ باطل را ویدئو کنه
فقط اون اهنگ خالی یونانی رو با رادیو کار نکرده
ebihamed
08-15-2022, 08:24 PM
یه زمانی خبر پخش موزیک ویدیوی جدید میومد تن و بدن آدممیلرزید که قراره پوزیکچی باشه ویدیو چه چیز خفنی میتونه باشه الان بیشتر دلهره میگیری نکنه دوباره یه آهنگ داغون مث دست من نیست باشه با یه ویدیوی داغون تر با یه ون مسافرکشی سبز رنگ یا مثلا نهنگ در حال پرواز ... عجیبه تو همه ی زمینه ها افت داشته حتی تو موزیک ویدیوهای اخیر
MaMaTiR
08-15-2022, 11:43 PM
یاد جمله زیبای استاد باقری افتادم بیا اینو .......(sm25)(sm2)
تف تو کیونت(sm120)
masoud741
08-16-2022, 02:46 AM
یه زمانی خبر پخش موزیک ویدیوی جدید میومد تن و بدن آدممیلرزید که قراره پوزیکچی باشه ویدیو چه چیز خفنی میتونه باشه الان بیشتر دلهره میگیری نکنه دوباره یه آهنگ داغون مث دست من نیست باشه با یه ویدیوی داغون تر با یه ون مسافرکشی سبز رنگ یا مثلا نهنگ در حال پرواز ... عجیبه تو همه ی زمینه ها افت داشته حتی تو موزیک ویدیوهای اخیرآره واقعا قبول دارم.شادمهر از الک کارتیو و سینارت و زیگوارت رسید به ایمین و آرش رئوف.... اون نهنگ در حال پرواز عمق فاجعه بود.یعنی اون آهنگ را میدادی دست یه بچه ده ساله بهتر واسش ویدئو میساخت تا اون ایمنی با اون نهنگ... احتمالا دیگه چون نمیخواد زیاد خرج ویدیو بکنه همین درپیتا را واسه کارگردانی انتخاب میکنه
ehsan1361
08-16-2022, 08:19 AM
به شخصه موزیک ویدئوهایی که با الک و سیروس کار کرده بود (سبب و مشکوک ) رو بیشتر دوست دارم ... به نظرم مثل یه فیلم کوتاه بود و داستان هماهنگ با آهنگ بود ...
موزیک ویدئوهای آونگ هم خوب بود ... حداقلش یه فضایی (هرچند بی ربط ) رو میدیدی که روش وقت گذاشته بودن ...
شادمهر نباید از آونگ جدا میشد اشتباه کرد ...
masoud741
08-16-2022, 10:47 AM
به شخصه موزیک ویدئوهایی که با الک و سیروس کار کرده بود (سبب و مشکوک ) رو بیشتر دوست دارم ... به نظرم مثل یه فیلم کوتاه بود و داستان هماهنگ با آهنگ بود ...موزیک ویدئوهای آونگ هم خوب بود ... حداقلش یه فضایی (هرچند بی ربط ) رو میدیدی که روش وقت گذاشته بودن ... شادمهر نباید از آونگ جدا میشد اشتباه کرد ...دقیقا... افت شادمهر هم از زمانی شروع شد که از آونگ جدا شد
9NIMA1
08-16-2022, 11:44 AM
یه زمانی خبر پخش موزیک ویدیوی جدید میومد تن و بدن آدممیلرزید که قراره پوزیکچی باشه ویدیو چه چیز خفنی میتونه باشه الان بیشتر دلهره میگیری نکنه دوباره یه آهنگ داغون مث دست من نیست باشه با یه ویدیوی داغون تر با یه ون مسافرکشی سبز رنگ یا مثلا نهنگ در حال پرواز ... عجیبه تو همه ی زمینه ها افت داشته حتی تو موزیک ویدیوهای اخیر
(sm2) دقیقاً !!!!!!
ehsan1361
08-17-2022, 07:40 AM
دقیقا... افت شادمهر هم از زمانی شروع شد که از آونگ جدا شد
بزرگترین اشتباه ... دلیلش رو فقط خود شادمهر میتونه توضیح بده ...!!!
masoud741
08-17-2022, 08:36 AM
بزرگترین اشتباه ... دلیلش رو فقط خود شادمهر میتونه توضیح بده ...!!!احتمالا واسه درآمد بیشتر این کارو کرده... داداش اگه امکانش هست از منبعت بپرس ویدئو جدید با آهنگ جدیده یا از آهنگای پخش شدست
ehsan1361
08-17-2022, 08:57 AM
احتمالا واسه درآمد بیشتر این کارو کرده... داداش اگه امکانش هست از منبعت بپرس ویدئو جدید با آهنگ جدیده یا از آهنگای پخش شدست
ویدئو ضبط شده پس احتمالاً جدید باشه ...
masoud741
08-17-2022, 01:28 PM
ویدئو ضبط شده پس احتمالاً جدید باشه ...معمولا خواننده ها آهنگای تاپشون را ویدیو میکنند ولی شادمهر مثلاً میره سراغ آهنگ دست من نیست.البته اینکه این چند وقت هم آهنگ تاپی نداشته هم بی تاثیر نیست. امیدواریم اگه هم ویدیو با آهنگ جدید میاد ارزش ویدئو کردن داشته باشه البته با یه کارگردان درست حسابی نه یکی مثل آرش رئوف
ebihamed
08-17-2022, 04:25 PM
امیدوارم جز بحث ویدیو از این به بعد هر آهنگی اومد اون صدای لاتی طور خوندن رو دیگه ازش نشوم چیه آخه صدا با اون لطافت رو اونجوری کلفتش میکنی لعنتی
entehaa
08-18-2022, 09:38 PM
چقدر خوبه این اهنگ انتها از سینا پارسیان
masoud741
08-19-2022, 11:11 AM
امیدوارم جز بحث ویدیو از این به بعد هر آهنگی اومد اون صدای لاتی طور خوندن رو دیگه ازش نشوم چیه آخه صدا با اون لطافت رو اونجوری کلفتش میکنی لعنتیآره قبول دارم ولی شاید بخاطر این بوده که اونجوری بهتر به آهنگ میومده
masoud741
08-19-2022, 11:32 AM
آهنگ برعکس سیاوش قمیشی خیلی به دلم نشست
ebihamed
08-19-2022, 03:54 PM
آره قبول دارم ولی شاید بخاطر این بوده که اونجوری بهتر به آهنگ میومده
نمیدونم ولی هر چی هست دنباله روی سبک مسخره ای هست که تو مارکت مد شده
entehaa
08-19-2022, 08:56 PM
بعد چند وقت یه آهنگ منو برد به حال و هوای کارای قدیمی شادمهر از دیشب یه سره گوش میدم. یه پکیج کامل هست این آهنگ
سینا پارسیان بعضی وقتا واقعا بینظیر ظاهر میشه
ترانه و ملودی و تنظیم هم از خودش هست.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Ft-Parastoo)-320.mp3.html
ehsan1361
08-20-2022, 09:14 AM
معمولا خواننده ها آهنگای تاپشون را ویدیو میکنند ولی شادمهر مثلاً میره سراغ آهنگ دست من نیست.البته اینکه این چند وقت هم آهنگ تاپی نداشته هم بی تاثیر نیست. امیدواریم اگه هم ویدیو با آهنگ جدید میاد ارزش ویدئو کردن داشته باشه البته با یه کارگردان درست حسابی نه یکی مثل آرش رئوف
ریش و قیچی دست رادیو ... باید دید هدف از ویدئو چیه ... یه چیزی مثه آنپلاگد یا موزیک ویدئو ... دیگه اینا الکی پول بریز بپاش نمیکنن ...
masoud741
08-20-2022, 03:01 PM
ریش و قیچی دست رادیو ... باید دید هدف از ویدئو چیه ... یه چیزی مثه آنپلاگد یا موزیک ویدئو ... دیگه اینا الکی پول بریز بپاش نمیکنن ...داداش میشه بپرسی حدودا کی زمان پخششه
ebihamed
08-20-2022, 08:08 PM
داداش میشه بپرسی حدودا کی زمان پخششه
واقعا خارج از هر نظری و بحثی مسعود یه عاشق واقعیه شادمهره که هزار بارم حتی اگه از قبل بدونه شادمهر ناامیدش میکنه بازم منتظر آهنگ و ویدیوهاشه و پیگیری میکنه ... کاش لااقل به خاطر تو هم که شده یه آهنگ در حد و اندازه های خودش میداد
masoud741
08-21-2022, 11:13 AM
واقعا خارج از هر نظری و بحثی مسعود یه عاشق واقعیه شادمهره که هزار بارم حتی اگه از قبل بدونه شادمهر ناامیدش میکنه بازم منتظر آهنگ و ویدیوهاشه و پیگیری میکنه ... کاش لااقل به خاطر تو هم که شده یه آهنگ در حد و اندازه های خودش میدادممنونم ابی جان
masoud741
08-21-2022, 11:14 AM
واقعا خارج از هر نظری و بحثی مسعود یه عاشق واقعیه شادمهره که هزار بارم حتی اگه از قبل بدونه شادمهر ناامیدش میکنه بازم منتظر آهنگ و ویدیوهاشه و پیگیری میکنه ... کاش لااقل به خاطر تو هم که شده یه آهنگ در حد و اندازه های خودش میداد
(sm93)(sm127)(sm174)
masoud741
08-21-2022, 11:15 AM
این چ سمی بود من شنیدم..آخه اندی و دنیا(sm3)... واسه تبلیغ کنسرتی که باهم دارند اندی را هم خرابش میکنند...وقتی دوست دختر یکی از مدیرای رادیو باشی پس فردا هم میذارند با شادمهر و سیاوش و معین و... هم فیت بدی
ehsan1361
08-21-2022, 07:02 PM
داداش میشه بپرسی حدودا کی زمان پخششه
باشه ...
فقط بیشتر از زمان پخش باید دید هدف از اینکار چی بوده ... چون تو این شرایط دلیلی نداره شادمهر بیاد موزیک ویدئو بده ... رادیو هم بعیده بیاد برای شادمهر دست به جیب بشه ...
عجیبه ... اینطوری نمیشه دارم میمیرم از فوضولی باید به خرزو خان بگم ته توشو دراره ...(sm120)
Gsshop
08-21-2022, 07:30 PM
درامد شادمهر از Spotify
masoud741
08-22-2022, 02:35 AM
باشه ... فقط بیشتر از زمان پخش باید دید هدف از اینکار چی بوده ... چون تو این شرایط دلیلی نداره شادمهر بیاد موزیک ویدئو بده ... رادیو هم بعیده بیاد برای شادمهر دست به جیب بشه ... عجیبه ... اینطوری نمیشه دارم میمیرم از فوضولی باید به خرزو خان بگم ته توشو دراره ...(sm120)اطلاعات بدست آوردی ما را هم بی خبر نذار داداش
ehsan1361
08-22-2022, 11:43 AM
اطلاعات بدست آوردی ما را هم بی خبر نذار داداش
خیالت راحت خبری دستم برسه اول در کسری از ثانیه درخدمتم ...
در گذشته یکم دهنم چفت و بست داشت ولی الان نخود تو دهنم خیس نمیخوره ...(sm2) باز الان پیمان میاد متهم میشم به رفتار بچه گانه ...(sm120)
masoud741
08-22-2022, 12:03 PM
خیالت راحت خبری دستم برسه اول در کسری از ثانیه درخدمتم ...در گذشته یکم دهنم چفت و بست داشت ولی الان نخود تو دهنم خیس نمیخوره ...(sm2) باز الان پیمان میاد متهم میشم به رفتار بچه گانه ...(sm120)دمت گرم داداش
ehsan1361
08-22-2022, 01:51 PM
این چ سمی بود من شنیدم..آخه اندی و دنیا(sm3)... واسه تبلیغ کنسرتی که باهم دارند اندی را هم خرابش میکنند...وقتی دوست دختر یکی از مدیرای رادیو باشی پس فردا هم میذارند با شادمهر و سیاوش و معین و... هم فیت بدی
استاد اندی یه ضعفی که داره نمیتونه نه بگه ...
البته به پول هم نمیتونه نه بگه ...(sm120)
ehsan1361
08-22-2022, 01:53 PM
درامد شادمهر از Spotify
peyman.2012
08-23-2022, 01:05 AM
بسوز بابا خودمو خلاص کردم از شرت (sm234) (sm234)
ehsan1361
08-23-2022, 07:15 AM
من مشکلی ندارم ناراحت نشدم ... خوشت نمیاد زوری که نیست ... بهترین کار همینه ...
فقط نزار برو که همین 10 تا کاربر فعال بشه 9 تا ...
sibiloo
08-23-2022, 10:26 AM
+ از موسیقی چی میخوایی؟
- من : [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
MaMaTiR
08-24-2022, 12:09 PM
داریم رفع تحریم میشیم وضع تو خوب میشه(sm2)
MaMaTiR
08-24-2022, 01:34 PM
پیمان و احسان چقد دول نازک شدین(sm3)(sm98)
حالا که اینجوریه تف تو کیون دوتاتون(sm120)
ehsan1361
08-24-2022, 02:06 PM
داریم رفع تحریم میشیم وضع تو خوب میشه(sm2)
تحریم انجمن مهمه که هنوز ادامه داره ...(sm172)(sm25)
ehsan1361
08-24-2022, 02:09 PM
آخه من چیکار کردم ...؟(sm120) یه سری نظرات در مورد موسیقی رو من سالهاست میگم و تکرار میکنم ...تند و تیز هم است ... (شدم فراستی انجمن(sm120)) خب هر کی خوشش نیاد تنها چاره اش لیست سیاه ... بهتر از اینه که نیاد انجمن ...
ehsan1361
08-24-2022, 02:11 PM
بیا اینم حرفای فریدون شهبازیان که من سالهاست تکرار میکنم ... و حرفای بقیه ... نظره دیگه شخصیه نباید حمله بشه به نظر مخالف ...
MaMaTiR
08-24-2022, 02:17 PM
تحریم انجمن مهمه که هنوز ادامه داره ...(sm172)(sm25)دیگه عمر اینجور انجمنا گذشته... فقط ما چندتا فسیل میایم(sm2)
آخه من چیکار کردم ...؟(sm120) یه سری نظرات در مورد موسیقی رو من سالهاست میگم و تکرار میکنم ...تند و تیز هم است ... (شدم فراستی انجمن(sm120)) خب هر کی خوشش نیاد تنها چاره اش لیست سیاه ... بهتر از اینه که نیاد انجمن ... تکرار کن خوبه... من پشتتم(sm120)
این قابلیت لیست سیاه که کامتو میبنده ندیده بودم، باحال بود و اینکه رو تو ازمایش شد باحال تر بود(sm2)
ehsan1361
08-24-2022, 02:56 PM
دیگه عمر اینجور انجمنا گذشته... فقط ما چندتا فسیل میایم(sm2)
تکرار کن خوبه... من پشتتم(sm120)
این قابلیت لیست سیاه که کامتو میبنده ندیده بودم، باحال بود و اینکه رو تو ازمایش شد باحال تر بود(sm2)
آره عمرش گذشته ولی برای نوستالژی خوبه چراغش روشن باشه ... ما دیگه فسیل نیستیم نفت شدیم رفت ...(sm2)
قبلاً هم چند باری تو لیست سیاه بودم ولی اینبار رسماً بهم اعلام شد ...(sm2)
MaMaTiR
08-24-2022, 03:05 PM
آره عمرش گذشته ولی برای نوستالژی خوبه چراغش روشن باشه ... ما دیگه فسیل نیستیم نفت شدیم رفت ...(sm2)
ها باید بسوزیم و بسازیم دیگه(sm120)
با مدرک و احضاریه بهت اعلام کردن(sm2)
ehsan1361
08-24-2022, 03:15 PM
ها باید بسوزیم و بسازیم دیگه(sm120)
نامرد میگه بسوز بابا مهرم حلال جونم آزاد ...(sm2)
MaMaTiR
08-24-2022, 04:31 PM
نامرد میگه بسوز بابا مهرم حلال جونم آزاد ...(sm2)
تازه میگفتی نفتیم... الان میگی جونم ازاد(sm2)
ehsan1361
08-24-2022, 05:40 PM
تازه میگفتی نفتیم... الان میگی جونم ازاد(sm2)
پیمان میگه به من چه ...(sm2)
MaMaTiR
08-24-2022, 06:10 PM
پیمان میگه به من چه ...(sm2)
تو گازوییلی.. به پت پت کردن افتادی (sm120)
masoud741
08-24-2022, 08:36 PM
پیمان میگه به من چه ...(sm2)داش احسان خبری دستت نیومد؟
peyman.2012
08-24-2022, 11:26 PM
چرا ناراحت بشی هرچی خواستی میگی و گفتی دیگه چیزی هم مونده که بخوای نگفته باشی (sm290)
تازه میگه ناراحت نشدم نه بیا بشو جون من (sm37)
همش تقصیره این احسانه خب حسین جون کاربرا را اذیت میکنه و فراری میده تازه میخواد منم فراری بده از این محیط فرهنگی بزارم برم چشم دیدن کاربرا را نداره به این حرفش که میگه تو بری 10 تا کاربر میشه 9 تا نگاه نکن داره یه دستی میزنه منو امتحان کنه (sm194)
آخه من چیکار کردم ...؟(sm120) یه سری نظرات در مورد موسیقی رو من سالهاست میگم و تکرار میکنم ...تند و تیز هم است ... (شدم فراستی انجمن(sm120)) خب هر کی خوشش نیاد تنها چاره اش لیست سیاه ... بهتر از اینه که نیاد انجمن ...
آخه کجای دنیا دیدی کسی در مورد یه چیزی تخصص نداشته باشه ( حالا امثال ماها هم تجربی یه چیزی میپرونیم) و اصلا سراغش هم نره بعد بیاد نظر بده خب همین میشه که خودتم داری میگی فراستی هستی به نوعی
دیگه عمر اینجور انجمنا گذشته... فقط ما چندتا فسیل میایم(sm2)
تکرار کن خوبه... من پشتتم(sm120)
گفتم یه حرکتی بزنم دستم خالی نباشه جلوش (sm2)
اوه تا دلت بخواد رفته بودی تو بلک لیست اما من تنها فردی بودم که رسما برات احضاریه فرستادم و بهت گفتم بــســـــــوز (sm151)(sm69)
ها بایدبسوزیم و بسازیم دیگه(sm120)
ها درستش همینه (sm2)
MaMaTiR
08-25-2022, 12:19 AM
چرا ناراحت بشی هرچی خواستی میگی و گفتی دیگه چیزی هم مونده که بخوای نگفته باشی (sm290)
همش تقصیره این احسانه خب حسین جون کاربرا را اذیت میکنه و فراری میده تازه میخواد منم فراری بده از این محیط فرهنگی بزارم برم چشم دیدن کاربرا را نداره به این حرفش که میگه تو بری 10 تا کاربر میشه 9 تا نگاه نکن داره یه دستی میزنه منو امتحان کنه (sm194)
آخه کجای دنیا دیدی کسی در مورد یه چیزی تخصص نداشته باشه ( حالا امثال ماها هم تجربی یه چیزی میپرونیم) و اصلا سراغش هم نره بعد بیاد نظر بده خب همین میشه که خودتم داری میگی فراستی هستی به نوعی
گفتم یه حرکتی بزنم دستم خالی نباشه جلوش (sm2)
اوه تا دلت بخواد رفته بودی تو بلک لیست اما من تنها فردی بودم که رسما برات احضاریه فرستادم و بهت گفتم بــســـــــوز (sm151)(sm69)
ها درستش همینه (sm2)
(sm2)
با هم دوست باشید(sm134)(sm120)
احسان که اخلاقشو میدونی، کلا باید اظهار نظر کنه در مورد همه چی(sm2)
ehsan1361
08-25-2022, 06:58 AM
تو گازوییلی.. به پت پت کردن افتادی (sm120)
همین اروپا دارن ذغال سنگ جمع میکنن برای زمستون ...(sm120)
نامرد ...(sm2)
کجا در مورد همه چی اظهار نظر کردم ...(sm120)
ehsan1361
08-25-2022, 07:14 AM
آخه چی گفتم بهت ...؟!(sm120) تو گفتی تکرار نکن نمیخوام نظرتو ببینیم و از این حرفا ...(sm120) من که چیزی نگفتم ...
میدونم این حرف فراری دادن کاربرا از کجا شروع شد ... نمیخوام گذشته رو هم بزنم ولی حاضرم به تمام مقدسات و عزیزانم قسم بخورم حتی یکبار هم قصد چنین کاری رو نداشتم ... سالها گفتن احسان میاد اینجا دعوا راه میندازه تا همه رو فراری بده ... واگذار به خدا ... خب دعواهایی اتفاق افتاد به هر دلیل و بعدش هم من بارها عذرخواهی کردم (بعضی اوقات تقصیر من هم نبود ولی پیش قدم شدم در عذرخواهی ) ...
عزیز من بارها گفتم اینجا انجمن موزیکه و همه تخصص ندارن ولی باید نظر بدن غیر اینه ...؟! اصن من فراستی ... مگه فراستی چیزی جز نظر شخصیشو میگه ...؟! ولی نظر مخالفش تحمل نمیشه (حالا بماند که همینو میخواد برای دیده شدن ) ... نظرات منو تو این سالها دیدی ... همه بزرگان موسیقی هم دارن همینا رو میگن ...
میدونم خیلی تو بلک لیست بودم ...(sm120) قسم میخورم حتی یکبار هم ناراحت نشدم که تو بلک لیست بودم ... حتی یکبار هم نرفتم تو صفحه کاربرا بگم چرا ... فقط در مورد تندیس (مادر جان ) رفتم بهش گفتم چون تقصیر من بود و داش ملی ... اهل پیامخ (پیام خصوصی) هم نیستم حرفمو همینجا میزنم ...
واقعاً سوختم وقتی گفتی بسوز ...(sm2)خندم گرفته بود چون میدونستم پسر خوبی هستی ...(sm19)(sm2)
ehsan1361
08-25-2022, 07:18 AM
داش احسان خبری دستت نیومد؟
نه فعلاً که چیزی نگفته ..
البته این خرزو خان ما اخیراً در تایم انتشار آهنگا دچار اختلال شده ...(sm2)نمونش اخیراً آهنگای شهرام صولتی و اندی و شهره و هنگامه و سپیده با یک ماه تاخیر اومد بعد از کامینگ سون من تو تاپیک کامینگ سون ها ...(sm120)
peyman.2012
08-26-2022, 12:11 AM
(sm2)
با هم دوست باشید(sm134)(sm120)
من حاضرم احسان در مورد تمام مسایل جهان اظهار نظر کنه ولی این موزیک رو بی خیال بشه بذاره ما اهل فن فقط نظر بدیم درباره ش (sm33) (sm14)
آخه چی گفتم بهت ...؟!(sm120) تو گفتی تکرار نکن نمیخوام نظرتو ببینیم و از این حرفا ...(sm120) من که چیزی نگفتم ...
میدونم این حرف فراری دادن کاربرا از کجا شروع شد ... نمیخوام گذشته رو هم بزنم ولی حاضرم به تمام مقدسات و عزیزانم قسم بخورم حتی یکبار هم قصد چنین کاری رو نداشتم ... سالها گفتن احسان میاد اینجا دعوا راه میندازه تا همه رو فراری بده ... واگذار به خدا ... خب دعواهایی اتفاق افتاد به هر دلیل و بعدش هم من بارها عذرخواهی کردم (بعضی اوقات تقصیر من هم نبود ولی پیش قدم شدم در عذرخواهی ) ...
عزیز من بارها گفتم اینجا انجمن موزیکه و همه تخصص ندارن ولی باید نظر بدن غیر اینه ...؟! اصن من فراستی ... مگه فراستی چیزی جز نظر شخصیشو میگه ...؟! ولی نظر مخالفش تحمل نمیشه (حالا بماند که همینو میخواد برای دیده شدن ) ... نظرات منو تو این سالها دیدی ... همه بزرگان موسیقی هم دارن همینا رو میگن ...
میدونم خیلی تو بلک لیست بودم ...(sm120) قسم میخورم حتی یکبار هم ناراحت نشدم که تو بلک لیست بودم ... حتی یکبار هم نرفتم تو صفحه کاربرا بگم چرا ... فقط در مورد تندیس (مادر جان ) رفتم بهش گفتم چون تقصیر من بود و داش ملی ... اهل پیامخ (پیام خصوصی) هم نیستم حرفمو همینجا میزنم ...
واقعاً سوختم وقتی گفتی بسوز ...(sm2)خندم گرفته بود چون میدونستم پسر خوبی هستی ...(sm19)(sm2)
پستهات رو که پاک نکردی هست هنوز عزیز جان با تاخیر دو سه روزه اومدی هرچی تو دلت بود را خالی کردی رفتی (sm25)
چه طور دلت اومد مادر جان ( تندیس) را فراری بدی آخه؟ (sm39) مادر جان برای همیشه رفت و خبری ازش نشد (sm81)
از امثال مادر جان زیاد بودن و هیچ کدوم هم برنگشتن (sm74)
خخخخخخ منم میدونستم حرصت درمیاد برای همین اونطور گفتم (sm2)
مرسی (sm127)(sm72) (sm49)
ehsan1361
08-26-2022, 08:38 AM
پستهات رو که پاک نکردی هست هنوز عزیز جان با تاخیر دو سه روزه اومدی هرچی تو دلت بود را خالی کردی رفتی (sm25)
چه طور دلت اومد مادر جان ( تندیس) را فراری بدی آخه؟ (sm39) مادر جان برای همیشه رفت و خبری ازش نشد (sm81)
از امثال مادر جان زیاد بودن و هیچ کدوم هم برنگشتن (sm74)
خخخخخخ منم میدونستم حرصت درمیاد برای همین اونطور گفتم (sm2)
مرسی (sm127)(sm72) (sm49)
(sm77) کدوم پست ها ؟ نقل بگیر یا اسکرین ببینم چیا تو دلم بود که خالی کردم ...(sm120)
مادر جان قضیش فرق داشت با همه ... مسائل رو قاطی نکن ...
آخه من چرا باید حرصم دربیاد از لیست سیاه تو ...(sm2)
ehsan1361
08-26-2022, 09:55 AM
من که یادم نمیاد یه خواننده بیاد برای سلداوت شدن کنسرتش پست بزاره ...!!! استوری تشکر دیده بودم ولی پست نه ... مثه اینکه ترکیه خیلی به شادمهر ساخته ... آخرشم مثل پنجعلی میگه زود برمیگردم ...
اوضاع خیلی خیلی خیطه ...!
ehsan1361
08-27-2022, 09:59 AM
بد شنیدن موسیقی و موسیقی بد شنیدن ...
ehsan1361
08-27-2022, 10:02 AM
بخشی از این حرفا مربوط به شادمهر هم میشه ... ! البته از این نظر با مهاجرتش پایه گذار این نوع موسیقی شد و اینا هم ذائقه نسل بعدی رو عوض کردن ...
MaMaTiR
08-27-2022, 03:03 PM
همین اروپا دارن ذغال سنگ جمع میکنن برای زمستون ...(sm120)
نامرد ...(sm2)
کجا در مورد همه چی اظهار نظر کردم ...(sm120)
فقط کم مونده در مورد قطر سوراخ کیون سینجول نظر بدی(sm2)
MaMaTiR
08-27-2022, 03:05 PM
من حاضرم احسان در مورد تمام مسایل جهان اظهار نظر کنه ولی این موزیک رو بی خیال بشه بذاره ما اهل فن فقط نظر بدیم درباره ش (sm33) (sm14)
خب اینجا رسیدیم به اصل مشکل... مشکل اصلی اینه احسان خودشو منتقد و اهل فن در حوزه موسیقی میدونه هرچند سال هاست یک اهنگو بطور کامل گوش نداده(sm2)
ehsan1361
08-27-2022, 05:29 PM
فقط کم مونده در مورد قطر سوراخ کیون سینجول نظر بدی(sm2)
اون ممر بودا ...(sm2)تونل کندوان ......... یادش بخیر ...(sm2)
خب اینجا رسیدیم به اصل مشکل... مشکل اصلی اینه احسان خودشو منتقد و اهل فن در حوزه موسیقی میدونه هرچند سال هاست یک اهنگو بطور کامل گوش نداده(sm2)
چرا الکی لقب میزاری واسه من نامرد ...(sm2)
ehsan1361
08-27-2022, 05:34 PM
طرف اسمشو گذاشته مدرس گیتار اونم فوق پیشرفته بعد ویدئو ساخته در مورد اکشن گیتار میگه فاصله سیم گیتار تا فینگربرد رو اکشن میگن ...!!!!!! یا ویدئو دیدم برای انعطاف انگشت ...!!! تو شرایطی که اینا شدن مدرس گبتار پس منم میتونم یه نظر در مورد آهنگ بدم دیگه ...(sm120)
ehsan1361
08-27-2022, 05:40 PM
یادش بخیر یه زمانی میگفتن چسب رازی بریزین رو انگشتاتون تا سفت بشه ( توصیه شادمهر هم بود ...) روش ابداعی من کوبیدن انگشتا به دیوار بود ...(sm120) بسیار دردناک ...(sm120) شده بودم شکنجه گر ...(sm120) یه کاسه گچ درست کرده بودم انگشتا رو محکم به شیوه بروس لی میزدن داد میکشیدن ...(sm2)
وقتی که این سوسولای بیسواد شدن مدرس اونوقت من نمیتونم یه نظر ساده بگم تو انجمن ...؟!(sm120) فراستی هم همینطوره بهش میگن باید لال شی ...(sm2)
MaMaTiR
08-27-2022, 06:42 PM
اون ممر بودا ...(sm2)تونل کندوان ......... یادش بخیر ...(sm2)
ها.. مارو بردی به سال چهل، چهل و دو(sm172)(sm120)
چرا الکی لقب میزاری واسه من نامرد ...(sm2)
بی شوخی انگار از ته دل تو گفتم اون جمله رو .. یعنی دقیقا حرف دلتو زدم(sm2)
MaMaTiR
08-27-2022, 06:46 PM
یادش بخیر یه زمانی میگفتن چسب رازی بریزین رو انگشتاتون تا سفت بشه ( توصیه شادمهر هم بود ...) روش ابداعی من کوبیدن انگشتا به دیوار بود ...(sm120) بسیار دردناک ...(sm120) شده بودم شکنجه گر ...(sm120) یه کاسه گچ درست کرده بودم انگشتا رو محکم به شیوه بروس لی میزدن داد میکشیدن ...(sm2)
وقتی که این سوسولای بیسواد شدن مدرس اونوقت من نمیتونم یه نظر ساده بگم تو انجمن ...؟!(sm120) فراستی هم همینطوره بهش میگن باید لال شی ...(sm2)
بیا
آفتاب امد دلیل آفتاب(sm120)
masoud741
08-27-2022, 08:05 PM
گوه بزنند رادیو جوان را با این دنیا. ی روز درمیون باید آهنگای این عنترخانم را گوش بدیم
Hosein333
08-27-2022, 08:21 PM
گوه بزنند رادیو جوان را با این دنیا. ی روز درمیون باید آهنگای این عنترخانم را گوش بدیم
خوب گوش نده
اهنگ زیبا زیاد واسه گوش کردن
bisedaa
08-27-2022, 08:32 PM
تا آبان خبری از آهنگ جدید نیست.
به احتمال ۹۰ درصد یکی از کارهای Hosenپخش میشه.
9NIMA1
08-27-2022, 10:55 PM
متاسفانه من که از دنیا خوشم میاد (sm120)
masoud741
08-27-2022, 11:50 PM
متاسفانه من که از دنیا خوشم میاد (sm120)از چیش ؟
ehsan1361
08-28-2022, 08:42 AM
بی شوخی انگار از ته دل تو گفتم اون جمله رو .. یعنی دقیقا حرف دلتو زدم(sm2)
تو استاد من هستی من تورو میپرستم(sm146)
تو هم شاگرد خوب من هستی ...(sm19)(sm2)
بیا
آفتاب امد دلیل آفتاب(sm120)
کدوم آفتاب ...؟(sm120)
ehsan1361
08-28-2022, 08:43 AM
مسعود فک کنم کراش زده رو دنیا روش نمیشه بگه ...(sm2)
MaMaTiR
08-28-2022, 08:50 PM
تو هم شاگرد خوب من هستی ...(sm19)(sm2)
کدوم آفتاب ...؟(sm120)
سگ تو روحت(sm2)
تعریف از خود و خود رو از اساتید به نام موسیقی دونستن(sm2)
entehaa
08-28-2022, 09:16 PM
کار جدید و زیبای علیرضا افکاری
ehsan1361
08-29-2022, 08:11 AM
سگ تو روحت(sm2)
تعریف از خود و خود رو از اساتید به نام موسیقی دونستن(sm2)
نامرد باز گفتی اینو ...(sm2) این یکی رو اصلاً قیبول ندارم ...(sm120)
9NIMA1
08-29-2022, 12:43 PM
از چیش ؟
از نظر موسیقایی تحلیل نمیکنم ولی توی این مزخرفاتی که هر روز منتشر میشه آهنگاش باحاله به خصوص کارای ریتمیک و انرژیکش. شخصیت خودشم با مزه اس (sm120) البته اینا سلیقه ایه. همیشه که نباید چس ناله گوش داد.
MaMaTiR
08-29-2022, 04:52 PM
نامرد باز گفتی اینو ...(sm2) این یکی رو اصلاً قیبول ندارم ...(sm120)
یا باید بگم سگ تو روحت یا باید بگم تف تو کیونت(sm120) به واسطه پیشکسوت بودنت و کسوت بالا از گزینه اول استفاده کردم (sm2)
ehsan1361
08-29-2022, 06:09 PM
یا باید بگم سگ تو روحت یا باید بگم تف تو کیونت(sm120) به واسطه پیشکسوت بودنت و کسوت بالا از گزینه اول استفاده کردم (sm2)
دهنت سرویس پوکیدم با کسوت بالا ...(sm2)(sm2)
ehsan1361
08-29-2022, 06:14 PM
تصادفی دیدم این ویدئوهای تبلیغ تدریس گیتار رو ... (sm120) تعریف از خود نباشه (که هست(sm2)) زمان ما واقعاً اینجوری نبود سختگیری بیشتر بود میرفتیم دنبالش وقت میزاشتیم براش ... البته خب تب موسیقی اونموقع داشت زیاد میشد ولی این دلیل نمیشه این سوسولای بیسواد بیان اصول رو اشتباه آموزش بدن ...بعدشم یارو اومده ویدئو مثلاً تبلیغاتی گذاشته در مورد اکشن گیتار ... یعنی اونروز شاخ درآوردم فاتحه آموزش موسیقی رو هم خوندم ...
masoud741
08-29-2022, 07:20 PM
از نظر موسیقایی تحلیل نمیکنم ولی توی این مزخرفاتی که هر روز منتشر میشه آهنگاش باحاله به خصوص کارای ریتمیک و انرژیکش. شخصیت خودشم با مزه اس (sm120) البته اینا سلیقه ایه. همیشه که نباید چس ناله گوش داد.بله قطعا سلیقه هرکسی محترمه و قابل احترام
masoud741
08-29-2022, 08:23 PM
علیرضا طلیسچی هم فاز شادمهر برداشته میخواد آخرین آلبومشو بده😂
peyman.2012
08-30-2022, 12:17 AM
(sm14)
اخه کاش فقط آهنگا رو کامل گوش نمیداد وقتی فصل ان بی ا شروع میشه پا میشه میاد بازی های گلدن استیت رو هم تحلیل میکنه در حالیکه ممکنه خیلی زور زده باشه هایلایت گلهای بازی را از سایت ورزش 3 نگاه کرده باشه تازه اونم با احتمال (sm2) فکر کن احسان بخواد بشینه پای تلیویزیون نزدیک 3 ساعت بسکت بال تماشا کنه (sm120)
Hosein333
08-30-2022, 07:35 AM
علیرضا طلیسچی هم فاز شادمهر برداشته میخواد آخرین آلبومشو بده������
به نظرم البوم خوبی میشه نسبت به آلبوم قبلیش
Hosein333
08-30-2022, 07:35 AM
علیرضا طلیسچی هم فاز شادمهر برداشته میخواد آخرین آلبومشو بده😂
ehsan1361
08-30-2022, 08:21 AM
(sm14)
اخه کاش فقط آهنگا رو کامل گوش نمیداد وقتی فصل ان بی ا شروع میشه پا میشه میاد بازی های گلدن استیت رو هم تحلیل میکنه در حالیکه ممکنه خیلی زور زده باشه هایلایت گلهای بازی را از سایت ورزش 3 نگاه کرده باشه تازه اونم با احتمال (sm2) فکر کن احسان بخواد بشینه پای تلیویزیون نزدیک 3 ساعت بسکت بال تماشا کنه (sm120)
نامرد حالا نوبت بسکتبال شد ...(sm2)ولی اینبار به کاهدون زدی ...(sm2) بسکت مورد علاقم بود 10 سال بازی کردم مدرک بی مربیگری دارم ...
اتفاقاً تا جایی وقت کنم نگاه میکنم حتی ساعت 5 صبح ...(sm120) سه ساعت چهار ساعت نداره علاقه دارم ... یادمه چند سال پیش فینال لیگ قهرمانان بود زدم شبکه ورزش بازی گلدن رو دیدم ...(sm120) گلدن و استف قبل اینکه این تیم رو بسازن یه بازی دیدم گفتم اینا تمام رکوردا رو جارو میکنن ...(sm120)
ehsan1361
08-30-2022, 08:23 AM
طلیسچی اگه سبکشو تغییر نمیداد به این روز نمی افتاد ... جای صداشو پیدا کرده بود ولی یهو زد جاده خاکی ... جنس صدای خوبی داره ...
Hosein333
08-30-2022, 11:25 AM
طلیسچی اگه سبکشو تغییر نمیداد به این روز نمی افتاد ... جای صداشو پیدا کرده بود ولی یهو زد جاده خاکی ... جنس صدای خوبی داره ...
الان احساس میکنم ترانه های ضعیف انتخاب میکنه
ولی چون گفته اون اهنگهای دلی که پخش کرده رو قراره تو آلبوم جدید پخش کنه
فکر میکنم البومش قشنگ بشه
9NIMA1
08-30-2022, 01:29 PM
احسنت. جدیداً یه خورده دم دستی شده کاراش.
از جمله کسای دیگه که سبکشو تغییر داد و ررررر...ید توش میثم ابراهیمی بود. به سلیقه من اون اوایل خیلی کاراش خوب بود. الان زده تو سبک لاتی!
ehsan1361
08-30-2022, 01:53 PM
الان احساس میکنم ترانه های ضعیف انتخاب میکنه
ولی چون گفته اون اهنگهای دلی که پخش کرده رو قراره تو آلبوم جدید پخش کنه
فکر میکنم البومش قشنگ بشه
10 سال پیش که اگه بدونی و وابستگی رو داد بیرون اوج کاراش بود صداش پخته شده بود ولی بعدش سبکش رو برد سمت مزخرفاتی که اون پسره برادران باب کرد ...
ehsan1361
08-30-2022, 01:55 PM
احسنت. جدیداً یه خورده دم دستی شده کاراش.
از جمله کسای دیگه که سبکشو تغییر داد و ررررر...ید توش میثم ابراهیمی بود. به سلیقه من اون اوایل خیلی کاراش خوب بود. الان زده تو سبک لاتی!
میثم ابراهیمی که یادمه اولش تیتراژ خوند عین صدای لهراسبی و همه میگفتن بازم لهراسبی تیتراژ خونده ... بعدش ناله ش رو زیاد کرد و در دام برادران افتاد ... جنس صداش خوب نیست ...
9NIMA1
08-30-2022, 01:58 PM
میثم ابراهیمی که یادمه اولش تیتراژ خوند عین صدای لهراسبی و همه میگفتن بازم لهراسبی تیتراژ خونده ... بعدش ناله ش رو زیاد کرد و در دام برادران افتاد ... جنس صداش خوب نیست ...
خود منم از جمله کسایی بودم که با لهراسبی اشتباش گرفتم (sm120)
ehsan1361
08-30-2022, 02:58 PM
خود منم از جمله کسایی بودم که با لهراسبی اشتباش گرفتم (sm120)
اولین آهنگش رو خوب یادمه تیتراژ برنامه خونه فیروزه ای بود که صبح ها از شبکه سه پخش میشد ده پونزده سال پیش ... صداش خیلی شبیه لهراسبی بود ... ( مجری برنامه صادقی بود فامیلش که کراش یه بنده خدایی بود حسابی دنبالش میکرد ما رو دیوانه کرده بود ...(sm2)(sm2))
MaMaTiR
08-30-2022, 03:18 PM
دهنت سرویس پوکیدم با کسوت بالا ...(sm2)(sm2)
من همیشه به افرادی که دچار کهولت سن شدن احترام میزارم(sm120)
MaMaTiR
08-30-2022, 03:21 PM
(sm14)
نه خیلی پیگیر بسکتباله(sm120)
من خودم الان خیلی فوتبال نگاه نمیکنم خلاصه بازیارو نگاه میکنم و خبرارو کامل میخونم و تحلیلارو میخونم و به خودم حق اظهار نظر میدم، پس اینجا نمیتونم به احسان خرده بگیرم(sm2)
MaMaTiR
08-30-2022, 03:21 PM
نامرد حالا نوبت بسکتبال شد ...(sm2)ولی اینبار به کاهدون زدی ...(sm2) بسکت مورد علاقم بود 10 سال بازی کردم مدرک بی مربیگری دارم ...
اتفاقاً تا جایی وقت کنم نگاه میکنم حتی ساعت 5 صبح ...(sm120) سه ساعت چهار ساعت نداره علاقه دارم ... یادمه چند سال پیش فینال لیگ قهرمانان بود زدم شبکه ورزش بازی گلدن رو دیدم ...(sm120) گلدن و استف قبل اینکه این تیم رو بسازن یه بازی دیدم گفتم اینا تمام رکوردا رو جارو میکنن ...(sm120)
peyman.2012
بیا به حرفش اوردی، میخواستی باز بیاد فخر بفروشه.. کار خودتو کردی(sm2)
Hosein333
08-30-2022, 04:27 PM
رامین بی باک هم ریده .....
البوم دیگه قیدمو بزن فوق العاده بود
سو تفاهم هم بدک نبود
ولی بعدش رید
خواننده های دنبال روی شادمهر با افول شادمهر ضعیف شدن
ehsan1361
08-30-2022, 06:11 PM
من همیشه به افرادی که دچار کهولت سن شدن احترام میزارم(sm120)
انگار خودش هیجده سالشه مردک سی ساله ...(sm2)
پس اینجا نمیتونم به احسان خرده بگیرم(sm2)
چه عجب ...(sm2)
@peyman.2012 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
فرصت رو مغتنم شمردم ...(sm2)آخه مدرک بی مربیگری بسکتبال فخر فروختن داره ...؟(sm2)
ehsan1361
08-30-2022, 06:21 PM
رامین بی باک هم ریده .....
البوم دیگه قیدمو بزن فوق العاده بود
سو تفاهم هم بدک نبود
ولی بعدش رید
خواننده های دنبال روی شادمهر با افول شادمهر ضعیف شدن
ربطی به افول شادمهر نداره ... خواننده تقلیدی چند سال بعد از ظهورش محکوم به فناست چون صدای کسی که ازش تقلید میکنه به مرور زمان دچار تغییر میشه ... شنونده هم میبینه چیزی برای عرضه نداره دلزده میشه ...
البته به نظرم رامین بیباک بین تقلیدی ها صداش پخته تر بود نسبت به حمید عسکری ... سوء تفاهم به نظرم خیلی خوب بود ...
ehsan1361
08-30-2022, 06:33 PM
ضعیف ترین صدای تقلیدی از شادمهر بدون شک : مهدی احمدوند ... فراتر از فاجعه ... صدای خام و افتضاح ...
MaMaTiR
08-30-2022, 07:43 PM
انگار خودش هیجده سالشه مردک سی ساله ...(sm2)
چه عجب ...(sm2)
فرصت رو مغتنم شمردم ...(sm2)آخه مدرک بی مربیگری بسکتبال فخر فروختن داره ...؟(sm2)
30 چیه بابا.. 36(sm74)(sm2) سن خرو پیدا کردیم(sm120)
من همیشه حق گو بودم(sm120)
کسی که با گیتار دست گرفتن فخر میفروشه مدرک بی بسکتبال براش حکم علامت حاکم بزرگ میتی کومان رو داره(sm2)
MaMaTiR
08-30-2022, 07:43 PM
ضعیف ترین صدای تقلیدی از شادمهر بدون شک : مهدی احمدوند ... فراتر از فاجعه ... صدای خام و افتضاح ...
خب دوباره شروع شد... به یکی از افراد مورد علاقه پیمان حمله کردی اماده باش بیاد سراغت(sm2)
entehaa
08-30-2022, 10:50 PM
در شرایطی که همزمان با شادمهر ابی و گوگوش و سایر خواننده ها هم در ماه آخر شهریور در استانبول کنسرت دارند تنها شادمهر بیست روز مانده ب تاریخ اجرا تمام بلیتهاش به فروش رفت.....
اینم گزارشش
و اما همچنان یه سری تو این فروم با افکار وهم آلود شادمهر را درحال سقوط میبینند!
Hosein333
08-30-2022, 11:22 PM
منم موافقم
ولی الان سبک خودشو داره خوب میره جلو
سامان جلیلی هم محو شده کاملا
Hosein333
08-30-2022, 11:24 PM
در شرایطی که همزمان با شادمهر ابی و گوگوش و سایر خواننده ها هم در ماه آخر شهریور در استانبول کنسرت دارند تنها شادمهر بیست روز مانده ب تاریخ اجرا تمام بلیتهاش به فروش رفت.....
اینم گزارشش
شادمهر سقوط کرده
کسی که الانه شادمهرو تو اوج میبینه خودشو زده به خواب
پر شدن کنسرت نمیتونه کاملا نشانه رضایت باشه
خیلی عوامل درگیرش هست
edvin242
08-31-2022, 02:00 AM
ربطی به افول شادمهر نداره ... خواننده تقلیدی چند سال بعد از ظهورش محکوم به فناست چون صدای کسی که ازش تقلید میکنه به مرور زمان دچار تغییر میشه ... شنونده هم میبینه چیزی برای عرضه نداره دلزده میشه ...
البته به نظرم رامین بیباک بین تقلیدی ها صداش پخته تر بود نسبت به حمید عسکری ... سوء تفاهم به نظرم خیلی خوب بود ...
بنیامین هم مقلد میدونی؟؟؟؟نظرت چیه در مورد اون؟
ehsan1361
08-31-2022, 06:55 AM
30 چیه بابا.. 36(sm74)(sm2) سن خرو پیدا کردیم(sm120)
من همیشه حق گو بودم(sm120)
کسی که با گیتار دست گرفتن فخر میفروشه مدرک بی بسکتبال براش حکم علامت حاکم بزرگ میتی کومان رو داره(sm2)
36 ؟(sm120) من هم سن تو بودم 36 سال داشتم ...(sm2)
حقگو هستی ولی میخوای اذیت کنی ...(sm2)
گیر دادین به گیتار ...(sm2)حالا اگه اینطور شد در ادامه بازم با گیتارم فخرفروشی میکنم ...(sm2)
خب دوباره شروع شد... به یکی از افراد مورد علاقه پیمان حمله کردی اماده باش بیاد سراغت(sm2)
یا خدا بیچاره شدم ...(sm155)(sm2)
ehsan1361
08-31-2022, 07:05 AM
اینم گزارشش
با اینکه شادمهر افت کرده در حال سقوطه کاری ندارم ولی اینکه کنسرت سلداوت میشه دلایل زیادی داره ... مگه چند درصد از ایران میرن کنسرت ترکیه ...؟ نهایت ده درصد ...! بقیه ایرانی های خارج کشور هستن که کاری با این حرفا ندارن میرن کنسرت برای خوشگذرونی و فراموشی غم غربت ... یه عده هم جزء مکتب شادمهر هستن میرن به خاطر اسمش ... عده دیگه هم هستن میرن ببینن چه خبره بیخیال میشینن رو صندلی تا تموم شه ...!!!
خواننده های قدیمی تو کل دنیا همینه کنسرتاشون استقبال میشه ... مثلاً توماس آندرس که ماها میگیم تمام شده و نامش باقی مونده چند روز پیش آمریکا کنسرت داشت سلداوت ...
پس الان سلداوت شدن ربطی به موفق بودن خواننده نداره ... میگم بیشتر حس نوستالژیه ...
شادمهر هم به لطف پلاگین های جورواجور و تکنولوژی بازم نمیتونه با این روند ادامه بده بالاخره یه جا فرو میره در باتلاق خودخواسته ...
ehsan1361
08-31-2022, 07:09 AM
منم موافقم
ولی الان سبک خودشو داره خوب میره جلو
سامان جلیلی هم محو شده کاملا
والا اسمشو تو جشن قهرمانی استقلال شنیدم کنجکاو شدم ببینم کیه ... صداش به قدری خام و فاجعه بود که نتونستم چند ثانیه تحمل کنم ... سبکی وجود نداره ناله تو دماغی که نمیشه سبک ...!!
سامان جلیلی از وقتی کلاه گیس چسبی زد محو شد ...(sm2)
ehsan1361
08-31-2022, 07:12 AM
بنیامین هم مقلد میدونی؟؟؟؟نظرت چیه در مورد اون؟
بنیامین دوره خودش همون اوایل سرصدا کرد ... کلاً خواننده های دهه هشتاد همشون از شادمهر الهام گرفتن و میخواستن شادمهر بشن ...
به نظرم بنیامین خواننده نیست ...
9NIMA1
08-31-2022, 11:46 AM
بنیامین دوره خودش همون اوایل سرصدا کرد ... کلاً خواننده های دهه هشتاد همشون از شادمهر الهام گرفتن و میخواستن شادمهر بشن ...
به نظرم بنیامین خواننده نیست ...
بنیامین واقعا به طرز فاجعه باری حذف شد! یعنی همون آلبوم 88 هم زیاد چنگی به دل نمیزد. بعد از اون هم دیگه کلا محو شد
ehsan1361
08-31-2022, 01:58 PM
بنیامین واقعا به طرز فاجعه باری حذف شد! یعنی همون آلبوم 88 هم زیاد چنگی به دل نمیزد. بعد از اون هم دیگه کلا محو شد
بنیامین رو قشنگ یادمه چی شد ...! بعد آلبوم اولش بود که کنسرت گذاشت آمریکا ( قبل از جنجال های آلبوم و کنسرتهای سال 89 ) کسانی که رفته بودن میگفتن این که صدای بنیامین نیست ...!!! همونجا همه فهمیدن و میگفتن دستگاهیه ... رجب پور هم طبق معمول از ترفند جنجال و هیاهو استفاده کرد سر همین آلبوم 88 و بعدش هم شبکه هایی مثل طپش و شبخیز هم همراهیش کردن که مظلوم نشونش بدن ... تمامش سناریو رجب پور بود که نشون بده بنیامین مورد هجمه قرار گرفته ...
معلوم بود خواننده نیست ...
9NIMA1
08-31-2022, 03:50 PM
بنیامین رو قشنگ یادمه چی شد ...! بعد آلبوم اولش بود که کنسرت گذاشت آمریکا ( قبل از جنجال های آلبوم و کنسرتهای سال 89 ) کسانی که رفته بودن میگفتن این که صدای بنیامین نیست ...!!! همونجا همه فهمیدن و میگفتن دستگاهیه ... رجب پور هم طبق معمول از ترفند جنجال و هیاهو استفاده کرد سر همین آلبوم 88 و بعدش هم شبکه هایی مثل طپش و شبخیز هم همراهیش کردن که مظلوم نشونش بدن ... تمامش سناریو رجب پور بود که نشون بده بنیامین مورد هجمه قرار گرفته ...
معلوم بود خواننده نیست ...
این همه سال هیچ فعالیتی نمیکنه از کجا در میاره 3 تا بچه رو سیر میکنه (sm120)
entehaa
08-31-2022, 04:03 PM
با اینکه شادمهر افت کرده در حال سقوطه کاری ندارم ولی اینکه کنسرت سلداوت میشه دلایل زیادی داره ... مگه چند درصد از ایران میرن کنسرت ترکیه ...؟ نهایت ده درصد ...! بقیه ایرانی های خارج کشور هستن که کاری با این حرفا ندارن میرن کنسرت برای خوشگذرونی و فراموشی غم غربت ... یه عده هم جزء مکتب شادمهر هستن میرن به خاطر اسمش ... عده دیگه هم هستن میرن ببینن چه خبره بیخیال میشینن رو صندلی تا تموم شه ...!!!
خواننده های قدیمی تو کل دنیا همینه کنسرتاشون استقبال میشه ... مثلاً توماس آندرس که ماها میگیم تمام شده و نامش باقی مونده چند روز پیش آمریکا کنسرت داشت سلداوت ...
پس الان سلداوت شدن ربطی به موفق بودن خواننده نداره ... میگم بیشتر حس نوستالژیه ...
شادمهر هم به لطف پلاگین های جورواجور و تکنولوژی بازم نمیتونه با این روند ادامه بده بالاخره یه جا فرو میره در باتلاق خودخواسته ...
اگه سولداوت شدن ربطی ب نوستالژی بودن داشته باشه همزمان با شادمهر ابی و گوگوش هم در استانبول کنسرت دارن ولی تنها شادمهره که بیست روز قبل کنسرت سولداوت کرده!
تو گزارشی که لینکشو گذاشتم بهمن بابازاده هم همینو داره میگه که شادمهر پرفروشترین خواننده چند سال اخیره تو استانبول بین خواننده های ایرانی
افت شادمهر در موسیقی یه چیز ثابت شده ای هست در چند سال اخیر ولی دیگه با قضیه رو پیچیده نکن ساده و مشخص هست شادمهر هنوز محبوب ترینه
9NIMA1
08-31-2022, 05:05 PM
اگه سولداوت شدن ربطی ب نوستالژی بودن داشته باشه همزمان با شادمهر ابی و گوگوش هم در استانبول کنسرت دارن ولی تنها شادمهره که بیست روز قبل کنسرت سولداوت کرده!
تو گزارشی که لینکشو گذاشتم بهمن بابازاده هم همینو داره میگه که شادمهر پرفروشترین خواننده چند سال اخیره تو استانبول بین خواننده های ایرانی
افت شادمهر در موسیقی یه چیز ثابت شده ای هست در چند سال اخیر ولی دیگه با قضیه رو پیچیده نکن ساده و مشخص هست شادمهر هنوز محبوب ترینه
به نسبت بقیه آره هنوزم محبوب ترینه اما خب بقیه هم افت شدیدی داشتن که شادمهر هم از این قاعده مستثنی نیست.
کلا موسیقی این مملکت باید کوبیده شه از نو ساخته شه. خیلی تو این مرحله گیر کرده
ehsan1361
08-31-2022, 05:07 PM
این همه سال هیچ فعالیتی نمیکنه از کجا در میاره 3 تا بچه رو سیر میکنه (sm120)
عین بقیه خواننده ها از طریق اسپانسر و استودیو و ملودی سازی و هزار جور روش دیگه ... کافیه معروف بشی بار خودتو میبندی ...
ehsan1361
08-31-2022, 05:14 PM
ابی و گوگوش تو این چند ماه حسابی حاشیه داشتن و همین حاشیه بی تاثیر نیست در کاهش فروش بلیط ... اما خب هنوزم سالن ها پر میشه ... شادمهر خوبی که داره با ابنهمه حاشیه سایت بت و تجاوز یه بار هم جواب نداد و درگیر نشد ... رمز ماندگاری شادمهر همینه چون اگه جواب میداد کارش تموم بود ... جمعیت بالای دهه شصتی ها عامل محبوبیت شادمهر و سلداوت شدن کنسرتاشه ... کلاً دهه شصتی با نوستالژی حال میکنه ...
به شخصه بهمن بابازاده اگه بگه الان روز یا شبه باور نمیکنم ...!!! استاد غلو و شانتاژ رسانه ای ...
در محبوبیت شادمهر که شکی نیست ...
ehsan1361
08-31-2022, 05:17 PM
به نسبت بقیه آره هنوزم محبوب ترینه اما خب بقیه هم افت شدیدی داشتن که شادمهر هم از این قاعده مستثنی نیست.
کلا موسیقی این مملکت باید کوبیده شه از نو ساخته شه. خیلی تو این مرحله گیر کرده
دقیقاً همینه ...
مشکل اینجاست هوادار شادمهر تو این حال و روز موسیقی ایران و حتی جهان ، انتظار داره شادمهر بیاد شق القمر کنه یا خودش بسازه ...!!! همین مسئله رو اگه درک کنن تمام بحث ها تمومه ...
موسیقی مملکت دچار اشباع شده ... موسیقی جهان هم همینطور ...! هر آهنگی روگوش میدی انگار قبلاً شنیدی برات آشناست ...
ebihamed
08-31-2022, 05:34 PM
شادمهر سقوط کرده
کسی که الانه شادمهرو تو اوج میبینه خودشو زده به خواب
پر شدن کنسرت نمیتونه کاملا نشانه رضایت باشه
خیلی عوامل درگیرش هست
حسین جان یه سریا نمیتونن بفهمن شادمهر به شدت محبوبیت داره و هیچکسم در این فروم و هیچ جای دیگه شکی به این موضوع نداره ... سقوط شادمهر به خاطر عملکرد موزیکی اون بوده و اصلا ربطی به سولد اوت شدن یا نشدن کنسرتهاش نداره شادمهر تا آخر عمرشم آهنگ چرت بده یه عقبه ی موفق داره که تا آخر عمر محبوبیتش تضمین شده س
9NIMA1
08-31-2022, 09:03 PM
دقیقاً همینه ...
مشکل اینجاست هوادار شادمهر تو این حال و روز موسیقی ایران و حتی جهان ، انتظار داره شادمهر بیاد شق القمر کنه یا خودش بسازه ...!!! همین مسئله رو اگه درک کنن تمام بحث ها تمومه ...
موسیقی مملکت دچار اشباع شده ... موسیقی جهان هم همینطور ...! هر آهنگی روگوش میدی انگار قبلاً شنیدی برات آشناست ...
همه شدن لحن لاتی و سبک مسعود جهانی(sm2) آهنگا زیراکس شدن انگار
Elegance
08-31-2022, 09:20 PM
تخمه کم آوردم، صبر کنین تا بیام.(sm128)
entehaa
09-01-2022, 09:27 PM
امان از این فهم که همه فکر میکنن هیشکی نداره الا خودشون سالهاست داریم در این فروم سعی میکنیم همو قانع کنیم به نتیجه نرسیدیم و این راز ماندگاری این فروم هست
MaMaTiR
09-02-2022, 02:47 AM
36 ؟(sm120) من هم سن تو بودم 36 سال داشتم ...(sm2)
حقگو هستی ولی میخوای اذیت کنی ...(sm2)
گیر دادین به گیتار ...(sm2)حالا اگه اینطور شد در ادامه بازم با گیتارم فخرفروشی میکنم ...(sm2)
یا حق تا حقِ بعدی(sm2)
peyman.2012
09-02-2022, 10:27 AM
اینو که خودم میدونم علاقه مند بسکتی اما این که بازی ها را واقعا دنبال میکنی و میای نظر میدیش را شک دارم چون کسی که آهنگ 3 دقیقه ای را زورش بیاد گوش کنه چطور میتونه 3 ساعت یه بند بشینه پای تی وی (sm120)
نه خیلی پیگیر بسکتباله(sm120)
من خودم الان خیلی فوتبال نگاه نمیکنم خلاصه بازیارو نگاه میکنم و خبرارو کامل میخونم و تحلیلارو میخونم و به خودم حق اظهار نظر میدم، پس اینجا نمیتونم به احسان خرده بگیرم(sm2)
خوشم میاد علی رغم همه هجمه هایی که به احسان میکنی جانب انصاف را رعایت میکنی (sm2)
@peyman.2012 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
احسان کلا تو کار فخر فروختنه بیخود نیست به فخری معروف شده تو باران (sm2)
پیمان با خشم وارد میشود (sm77)(sm2)
مهدی احمدوند معروف به شاهزاده موزیک پاپ ایران احسان (sm229) کم کسی نیستا (sm139)(sm64)
MaMaTiR
09-02-2022, 02:26 PM
خوشم میاد علی رغم همه هجمه هایی که به احسان میکنی جانب انصاف را رعایت میکنی (sm2)
هرچی باشه پیرمرد سایته، باید احترام کهولت سنش رو داشته باشیم(sm120)
فخرالسلطنه با اسم مستعار فخری(sm120)
ehsan1361
09-02-2022, 02:46 PM
اینو که خودم میدونم علاقه مند بسکتی اما این که بازی ها را واقعا دنبال میکنی و میای نظر میدیش را شک دارم چون کسی که آهنگ 3 دقیقه ای را زورش بیاد گوش کنه چطور میتونه 3 ساعت یه بند بشینه پای تی وی (sm120)
مهدی احمدوند معروف به شاهزاده موزیک پاپ ایران احسان (sm229) کم کسی نیستا (sm139)(sm64)
علاقه که باشه میشینی 3 ساعت میبینی ...(sm120) به موسیقی علاقه ندارم واسه همین سه دقیقه هم زیاده ...(sm120)
این زرنگه وسطاش انصاف رو هم رعایت میکنه که نشون بده حسین حقگوی انجمنه ...(sm2)
این فخری گفتن پیشینه بیش از 8 سال داره نامردا ...(sm2)
خوبه داری راه می افتی ...(sm2)
شاهزاده ...؟(sm120)موتور گازیه ...(sm2)
ehsan1361
09-02-2022, 02:49 PM
یا حق تا حقِ بعدی(sm2)
از حق نگذریم خیلـــــــــــــی نامردی ...(sm2)
خودمونیم خوب پشت سن من قایم شدیا ...(sm2)
فخرالسلطنه جدید بود نامرد ...(sm2)
peyman.2012
09-02-2022, 04:38 PM
پیری سایته (sm2)
علاقه که باشه میشینی 3 ساعت میبینی ...(sm120) به موسیقی علاقه ندارم واسه همین سه دقیقه هم زیاده ...(sm120)
این زرنگه وسطاش انصاف رو هم رعایت میکنه که نشون بده حسین حقگوی انجمنه ...(sm2)
این فخری گفتن پیشینه بیش از 8 سال داره نامردا ...(sm2)
خوبه داری راه می افتی ...(sm2)
شاهزاده ...؟(sm120)موتور گازیه ...(sm2)
آفرین پس لطف کن نظر آبگوشتی هم درباره موسیقی نده بزار بقیه آهنگاشون را با لذت گوش بدن (sm70)
موتور گازی اون استفان کریه که دو فصل پیش بدجوری به پت پت افتاده بود حتی تیم به پلی آف هم راه پیدا نکرد (sm2)
ehsan1361
09-02-2022, 05:12 PM
پیری سایته (sm2)
آفرین پس لطف کن نظر آبگوشتی هم درباره موسیقی نده بزار بقیه آهنگاشون را با لذت گوش بدن (sm70)
موتور گازی اون استفان کریه که دو فصل پیش بدجوری به پت پت افتاده بود حتی تیم به پلی آف هم راه پیدا نکرد (sm2)
نامردا انواع اقسام القاب رو نثار ما کردین ...(sm2)پیری لقبی بود که یوزر پستون *ـــــ* باب کرد ...(sm2)
میگم یه لیست از خواننده ها و اهنگ های مورد علاقت بزار تا قشنگ از خجالتشون در بیام ...(sm2) با غلتک رد میشم از رو همشون ...(sm2)
پت پت ؟ (sm120)همش مصدوم بود ...(sm70)یه جوری ترکوند که جیمز هم باهاش رفیق شد ...(sm120) کریر رو نگاه کن تا نیازی به اپیلاسیون نداشته باشی ...(sm120)
hamidjalab1
09-02-2022, 05:43 PM
یادش بخیر این انجمنو این تاپیک(sm81)
چه شبها سپری شد و چه اکانتها که بن شد(sm81)(sm70)
پارسا کجایی شادو شادمهری باشید(sm81)
امید فربد ایمان یوونتوسی(sm81)
یکی هم بود موقع پخش البوم تجربه کن مدام حرف میزد میگفت غرور بهترین ترک البومه مثلا البومو داشت اون کجاس(sm81)(sm70)(sm70)(sm70)
علی وان بوی با اون عینک فیکو موهای فشن کجاس(sm81)(sm70)
واقعا یاد همگی و همچی بخیر چه روزها و شبهایی که به بطالت گذروندیم(sm59)
MaMaTiR
09-02-2022, 07:10 PM
از حق نگذریم خیلـــــــــــــی نامردی ...(sm2)
خودمونیم خوب پشت سن من قایم شدیا ...(sm2)
فخرالسلطنه جدید بود نامرد ...(sm2)
خط قرمزِ من حق هست(sm120)
ماشالله سنت اینقد زیاده که احتیاج به قایم شدن نیست، خودش مارو برده تو سایه کهولتش(sm2)
فخر انجمن، فخر السلطنه،عالیجناب فخری وارد میشود (sm120)
ehsan1361
09-03-2022, 07:03 AM
یکی هم بود موقع پخش البوم تجربه کن مدام حرف میزد میگفت غرور بهترین ترک البومه مثلا البومو داشت اون کجاس(sm81)(sm70)(sm70)(sm70)
(sm76)(sm74) (sm120)نامردا حالا یه بار خرزو خان سوتی داد به من چه ...(sm81) (sm120)چماق کردین رو سر من ...(sm74)(sm27)(sm120)
اینا رو یادتونه ولی تاریخ دقیق پخش آلبوم طرفدار که چند ماه جلوتر گفتم یادتون نیست نامردا ...(sm81)(sm120) یادتونه یه سال منتظر بودین تا صبح خبری بشه ... (sm70)
اینهمه کامینگ سون زدم زمانی که شادمهر سال به سال آهنگ نمیداد خبری ازش نبود هر چی وبلاگی سعید معید بود می اومد اینجا به امید خبر ...(sm120)
خیلی نامردین ...(sm27)(sm120)
ehsan1361
09-03-2022, 07:06 AM
خط قرمزِ من حق هست(sm120)
ماشالله سنت اینقد زیاده که احتیاج به قایم شدن نیست، خودش مارو برده تو سایه کهولتش(sm2)
فخر انجمن، فخر السلطنه،عالیجناب فخری وارد میشود (sm120)
استاد اندی می فرماید : خط قرمز ینی هرگز ینی ممنوع تو و من ...(sm120) ربطش رو نمیدونم یهو به ذهنم رسید ...(sm2)
100 سالم که نیست نامرد ...(sm2)
سپاسگذارم عالیجناب ممه تیر ...(sm15)(sm2)
MaMaTiR
09-03-2022, 11:54 AM
استاد اندی می فرماید : خط قرمز ینی هرگز ینی ممنوع تو و من ...(sm120) ربطش رو نمیدونم یهو به ذهنم رسید ...(sm2)
100 سالم که نیست نامرد ...(sm2)
سپاسگذارم عالیجناب ممه تیر ...(sm15)(sm2)
لازمه دوباره بگم سگ تو روحت(sm2)
peyman.2012
09-03-2022, 02:50 PM
نامردا انواع اقسام القاب رو نثار ما کردین ...(sm2)پیری لقبی بود که یوزر پستون *ـــــ* باب کرد ...(sm2)
میگم یه لیست از خواننده ها و اهنگ های مورد علاقت بزار تا قشنگ از خجالتشون در بیام ...(sm2) با غلتک رد میشم از رو همشون ...(sm2)
پت پت ؟ (sm120)همش مصدوم بود ...(sm70)یه جوری ترکوند که جیمز هم باهاش رفیق شد ...(sm120) کریر رو نگاه کن تا نیازی به اپیلاسیون نداشته باشی ...(sm120)
خواننده که قد موهای سر خودم و خودت مورد علاقه دارم از ایران خودمون بگیر برو تا یونان و ترکیه و رومانی و فرانسه (sm13)
یک سری هم که آهنگسازای ترنس و هاوس هستن که بدون کلامن و سلیقه هر کسی تو ایران نیست
تو همین خواننده ها و آهنگای داخلی را تحلیل و آنالیز کن جاهای دیگه پیشکشت داداش (sm2)
مهم این بود که خیلی ها عقیده پیدا کردن گلدن استیت تیم بدون نقصی نیس و اونا هم میتونن وارد دوران افول و افتشون بشن مثل خیلی از تیم های بزرگ دیگه
سابقه دوران بازی تو مدرسه راهنمایی اش هم میذاشتی یه دفعه دیگه (sm41)
ehsan1361
09-03-2022, 02:55 PM
لازمه دوباره بگم سگ تو روحت(sm2)
(sm4)(sm120)
ehsan1361
09-03-2022, 03:01 PM
خواننده که قد موهای سر خودم و خودت مورد علاقه دارم از ایران خودمون بگیر برو تا یونان و ترکیه و رومانی و فرانسه (sm13)
یک سری هم که آهنگسازای ترنس و هاوس هستن که بدون کلامن و سلیقه هر کسی تو ایران نیست
تو همین خواننده ها و آهنگای داخلی را تحلیل و آنالیز کن جاهای دیگه پیشکشت داداش (sm2)
مهم این بود که خیلی ها عقیده پیدا کردن گلدن استیت تیم بدون نقصی نیس و اونا هم میتونن وارد دوران افول و افتشون بشن مثل خیلی از تیم های بزرگ دیگه
سابقه دوران بازی تو مدرسه راهنمایی اش هم میذاشتی یه دفعه دیگه (sm41)
آره دیدم قبلاً تاپیک میزدی ... چقدم مزخرف بود بعضیاش ...(sm2)
یادته یه مدت تگ میکردی منو بیام تاپیک نظر بدم ...(sm120) اونموقع قدر میدونستی نظرات منو ...(sm2)
بعد از رفتن دورانت دچار شک شدن و کری هم مصدوم شد بدون بازیکن موندن ... وقتی تیمی در ان بی ای دچار افت بشه خیلی سخته برگرده به اوج ... حتی سالها نتیجه نمیگیره ولی گلدن سریع برگشت با یکی دو تا بازیکن که از درفت گرفتن ... ایگودالا و تامپسون هم برگشتن از نظر روحی تقویت شدن ...
همین لیگ دانشگاهی ان سی دبل ای از یورو لیگ سطحش بالاتره ...(sm120)واسه همین رزومه میشه ...
peyman.2012
09-03-2022, 03:27 PM
آره دیدم قبلاً تاپیک میزدی ... چقدم مزخرف بود بعضیاش ...(sm2)
یادته یه مدت تگ میکردی منو بیام تاپیک نظر بدم ...(sm120) اونموقع قدر میدونستی نظرات منو ...(sm2)
بعد از رفتن دورانت دچار شک شدن و کری هم مصدوم شد بدون بازیکن موندن ... وقتی تیمی در ان بی ای دچار افت بشه خیلی سخته برگرده به اوج ... حتی سالها نتیجه نمیگیره ولی گلدن سریع برگشت با یکی دو تا بازیکن که از درفت گرفتن ... ایگودالا و تامپسون هم برگشتن از نظر روحی تقویت شدن ...
همین لیگ دانشگاهی ان سی دبل ای از یورو لیگ سطحش بالاتره ...(sm120)واسه همین رزومه میشه ...
نظرات دیگران خوشبختانه موجوده و من ندیدم تا حالا کسی اگرم دوست نداشته نظر منفی بذاره
آهنگا که سازنده اش من نبودم اما به نظر من کسی که به اون کارایی که قبلا اینجا به اشتراک گذاشتم بگه مزخرف کلا سلیقه اش تباهه چرا چون سلیقه موسیقیایی من تو کارای غیر ایرانی فوق العاده سختگیرانه ست و شخصا هر موسیقی را نمیپسندم و باید حتما ملاک ملودیک بودن را تو آهنگسازی ش داشته باشه در غیر این صورت نمونش مثل آهنگای غیرملودیک Adele و خیلی های دیگه که فقط صدا دارن و آهنگسازی و تنظیماشون تعطیله هیچ جایی در پلی لیست و سابقه 24 ساله ام به عنوان شنونده موسیقی نداشته و نداره (sm120)
peyman.2012
09-03-2022, 03:29 PM
بله یادمه چند بار برای آهنگای سبک ترنس یا سای ترنس تگت کرده بودم که بعدا پشیمون شدم با خودم گفتم احسانو چه به این مدل آهنگا اصلا به گروه خونیش نمیخوره بخواد درکی از دنیای بدون کلاما داشته باشه (sm29)(sm75)
peyman.2012
09-03-2022, 03:31 PM
ته تهش موسیقی از نظر احسان همون سبک گروه مادر فاکینگه که تو دهه هفتاد و هشتاد تو پیکان جوانان گوجه ای پلی میشد و واقعا قشر فرهیخته ای شنونده هاش بودن (sm2)
MaMaTiR
09-03-2022, 04:12 PM
(sm2)
ehsan1361
09-03-2022, 05:12 PM
نظرات دیگران خوشبختانه موجوده و من ندیدم تا حالا کسی اگرم دوست نداشته نظر منفی بذاره
آهنگا که سازنده اش من نبودم اما به نظر من کسی که به اون کارایی که قبلا اینجا به اشتراک گذاشتم بگه مزخرف کلا سلیقه اش تباهه چرا چون سلیقه موسیقیایی من تو کارای غیر ایرانی فوق العاده سختگیرانه ست و شخصا هر موسیقی را نمیپسندم و باید حتما ملاک ملودیک بودن را تو آهنگسازی ش داشته باشه در غیر این صورت نمونش مثل آهنگای غیرملودیک Adele و خیلی های دیگه که فقط صدا دارن و آهنگسازی و تنظیماشون تعطیله هیچ جایی در پلی لیست و سابقه 24 ساله به عنوان شنونده موسیقی نداشته و نداره (sm120)
مزخرف که هست ...(sm2)البته بعضیاش ...(sm120)کلاً حوصله و علاقه میخواد که خوشبختانه من ندارم ...(sm120)
بله یادمه چند بار برای آهنگای سبک ترنس یا سای ترنس تگت کرده بودم که بعدا پشیمون شدم با خودم گفتم احسانو چه به این مدل آهنگا اصلا به گروه خونیش نمیخوره بخواد درکی از دنیای بدون کلاما داشته باشه (sm29)(sm75)
احسانو چه ...؟(sm120) مرد حسابی اسی ترنس یه مدت معروف بود اصن کجای کاری ...(sm2)
نظر من در مورد ترنس در یک جمله : ترنس یعنی نقاب و بی سرزمین تر از باد قمیشی ... کارنامه ترنس با این دو آلبوم بسته شد ... حتی کسی نتونست نزدیک اون فضا بشه ...
ته تهش موسیقی از نظر احسان همون سبک گروه مادر فاکینگه که تو دهه هفتاد و هشتاد تو پیکان جوانان گوجه ای پلی میشد و واقعا قشر فرهیخته ای شنونده هاش بودن (sm2)
پس اینهمه هیپ هاپ دنس که با آهنگ برادر لویی میاد اینروزا چیه ...؟(sm120) کل تیک تاک اروپا شد آهنگ برادر لویی از بچه 5 ساله تا امروز دیدم پیرپاتلاشون ...
تاریخ دنس اروپا رو نوشتن رفت کجای کاری ...(sm120)
ehsan1361
09-03-2022, 05:14 PM
من باید برای تو کلاس تدریس موسیقی بزارم تا سلیقتو به کل عوض کنم ...(sm120)
masoud741
09-03-2022, 07:02 PM
من باید برای تو کلاس تدریس موسیقی بزارم تا سلیقتو به کل عوض کنم ...(sm120)داداش فکر کنم خورزو خان بازم یه چیزی پرونده واسه ویدئو انگار خبری نیست
ehsan1361
09-04-2022, 06:59 AM
داداش فکر کنم خورزو خان بازم یه چیزی پرونده واسه ویدئو انگار خبری نیست
بازم ...؟(sm120) نه بابا فک نکنم الکی بگه حتماً یه خبرایی هست عجله نکن ...
ehsan1361
09-04-2022, 08:32 AM
دوباره بهش گفتم میگه ویدئو ضبط شده مطمئن هم میگه ... حالا چی هست و کجا رو نمیدونه ...
ehsan1361
09-04-2022, 08:35 AM
البته ویدئو آنپلاگد هم در ترکیه ضبط شد 6 ماه بعد پخش شد ... ویدئوهای شادمهر سابقه تاخیر یک ساله هم داره پس هنوز دیر نشده ...
فقط سوالی که تو ذهنمه چرا شادمهر میخواد ویدئو بده ...؟! موزیک ویدئو تو این شرایط دلیلی نداره ...
باید صبر کنیم ببینیم چی میشه ...
peyman.2012
09-04-2022, 03:04 PM
مزخرف که هست ...(sm2)البته بعضیاش ...(sm120)کلاً حوصله و علاقه میخواد که خوشبختانه من ندارم ...(sm120)
احسانو چه ...؟(sm120) مرد حسابی اسی ترنس یه مدت معروف بود اصن کجای کاری ...(sm2)
نظر من در مورد ترنس در یک جمله : ترنس یعنی نقاب و بی سرزمین تر از باد قمیشی ... کارنامه ترنس با این دو آلبوم بسته شد ... حتی کسی نتونست نزدیک اون فضا بشه ...
پس اینهمه هیپ هاپ دنس که با آهنگ برادر لویی میاد اینروزا چیه ...؟(sm120) کل تیک تاک اروپا شد آهنگ برادر لویی از بچه 5 ساله تا امروز دیدم پیرپاتلاشون ...
تاریخ دنس اروپا رو نوشتن رفت کجای کاری ...(sm120)
من موندم چرا اومدی تو این فروم اصلا؟ اینجا اسمش موزیک بارانه میتونستی بری جای دیگه فعالیت کنی تو زمینه ای که بهش علاقه داری نیازی هم نبود هی علاقه نداشتن به موسیقی رو تو چش امثال من بکنی که مثل تو زندگی نکردم و اگر موسیقی نبود تا امروز تو زندگی دووم نیورده بودم
در ضمن به قول معروف میگن .... چه داند قیمت نقل و نبات (sm2)
تو ایران خودمون از هر کی بپرسی ترنس را با کی شناختی و چه آهنگایی تو ذهنت میاد همه میرن سراغ بزرگانی مثل Armin van buuren Tiesto Paul van dyke هیچ سس خلی اسمی از قمیشی نمیاره احسان حالا چون تو میگی نقاب و بی سرزمین تر از باد ترنسه ما رو حرف بزرگان و پیریا حرفی نمیزنیم ولی خب سعی کن پیش آدمایی که ترنس بازن این حرفو نزنی چون فکر میکنن شیرین عقلی چیزی هستی (sm2) این حرفت ناشی از اطلاعات بسیار پایین و شناخت نداشتن از موسیقی الکترونیک که فکر میکنی هرچی دوپس دوپس داشت پس ترنس هست بی خیال داداش بچسب به همون مادر تاکینگت و استاد عندی (sm70)
من باید برای تو کلاس تدریس موسیقی بزارم تا سلیقتو به کل عوض کنم ...(sm120)
نگران نباش اگر فکر میکنی من سلیقه ام با حرفهای دیگران عوض میشه سخت در اشتباهی بدجور هم در اشتباهی من مرتب در حال گسترش سلیقه ام هستم (sm128)
بازم ...؟(sm120) نه بابا فک نکنم الکی بگه حتماً یه خبرایی هست عجله نکن ...
اخ آخ دیدی احسان چی گفت .. نمیدونست این اواخر تو به کلمه بازم حساسیت پیدا کردی آره داداش اینجوریاست (sm120)
ehsan1361
09-04-2022, 05:14 PM
من موندم چرا اومدی تو این فروم اصلا؟ اینجا اسمش موزیک بارانه میتونستی بری جای دیگه فعالیت کنی تو زمینه ای که بهش علاقه داری نیازی هم نبود هی علاقه نداشتن به موسیقی رو تو چش امثال من بکنی که مثل تو زندگی نکردم و اگر موسیقی نبود تا امروز تو زندگی دووم نیورده بودم
در ضمن به قول معروف میگن .... چه داند قیمت نقل و نبات (sm2)
تو ایران خودمون از هر کی بپرسی ترنس را با کی شناختی و چه آهنگایی تو ذهنت میاد همه میرن سراغ بزرگانی مثل Armin van buuren Tiesto Paul van dyke هیچ سس خلی اسمی از قمیشی نمیاره احسان حالا چون تو میگی نقاب و بی سرزمین تر از باد ترنسه ما رو حرف بزرگان و پیریا حرفی نمیزنیم ولی خب سعی کن پیش آدمایی که ترنس بازن این حرفو نزنی چون فکر میکنن شیرین عقلی چیزی هستی (sm2) این حرفت ناشی از اطلاعات بسیار پایین و شناخت نداشتن از موسیقی الکترونیک که فکر میکنی هرچی دوپس دوپس داشت پس ترنس هست بی خیال داداش بچسب به همون مادر تاکینگت و استاد عندی (sm70)
نگران نباش اگر فکر میکنی من سلیقه ام با حرفهای دیگران عوض میشه سخت در اشتباهی بدجور هم در اشتباهی من مرتب در حال گسترش سلیقه ام هستم (sm128)
اخ آخ دیدی احسان چی گفت .. نمیدونست این اواخر تو به کلمه بازم حساسیت پیدا کردی آره داداش اینجوریاست (sm120)
آخه من کی کردم تو چش تو ...(sm120) بابا میگم علاقه ندارم یعنی نظر منو جدی نگیر ... موزیک باران بزرگترین اشتباه زندگی من بود خوبه ول میکنی ...؟(sm2)
دست شما درد نکنه خرمون هم کردی نامرد دارم برات ...(sm2)
برای من که موسیقی روز رو دنبال نکردم ترنس یعنی این دو تا آلبوم ... کاری به بقیه ندارم ... موسیقی الکترونیک ...؟ مگه مدرن تاکینگ سردمدارش نیست ...؟(sm120) همین سای ترنس که گوش میکنی یعنی دوپس دوپس ...(sm70)(sm120)دهه هشتاد خوراک پارتی ها بود ... بابا اینقد اطلاعات دارم که هی میگی ...(sm2)
من تو رو تغییرت میدم حالا ببین ...(sm2)
بیا حالا نوبت کلمه بازم شد ...(sm2)بابا مسعود گفت بازم خرزو خان چرت گفته منم گفتم اینقد اشتباه نبوده خبراش تا الان که از کلمه بازم استفاده کنی در موردش ...(sm120)
ehsan1361
09-04-2022, 05:17 PM
بعدشم میگی مثل من زندگی نکردی ... آخه مگه من چجوری زندگی کردم ؟...(sm120) ما هم تو ایران بزرگ شدیم به خدا ...(sm2)
ehsan1361
09-04-2022, 05:21 PM
من زمانی که موسیقی رو دنبال میکردم زیاد پیگیرش بودم نمیدونم به خاطر شور و حالش بود یا هر چیز دیگه ... اگه تعریف از خود نباشه استعداد داشتم یعنی اینطور میگفتن ...(این قسمت مخصوص حملات حسین بود ...(sm2))
میدونستی یه مدت میرفتم خونه های مردم ...؟(برای نظافت نه ها برای تدریس ...(sm2))
ehsan1361
09-04-2022, 05:32 PM
داستانش مفصله ... اولین بار پیش اومد ...(یعنی خرم کردن ...) گفتن احسان یکی هست نمیتونه بیاد آموزشگاه میری خونه شون و از این حرفا ... منم فک کردم طرف مشکل جسمی داره نمیتونه بیاد قبول کردم ...(البته جوان 18 ساله رو بگن تدریس با کیون میره ...(sm2)) هیچی رفتم اول که منو دیدن گفتن شمایی ...؟ یه حس بدی داشت ...(sm2)هیچی عین بز ایستادم تا زنگ زدن صحبت کردن تضمینم کردن فقط کم مونده بود سوء پیشینه ازم بخوان ...(sm2) بعد دیدم دختره اومد از من سالم تر اونجا فهمیدم تو دام افتادم ...(sm2) 11 ساله ش خجالتی کم حرف ... هیچی دیگه منم جوگیر شروع کردم ...(sm120) خونه های بعدی از راه رسیدن و منم پیک موتوری طور میرفتم تا یه سال و خورده ای که ناگهان نمیدونم از کجا ماجرا به گوش بابام رسید و قیامتی به نام خونه ی ما به پا شد ...(sm2)ینی بابام جوری میگفت آبروی ما رو بردی که حس همون نظافتچی بهم دست داد ... (sm2)منم پیله کرده بودم دهنم مزه کرده بود بعدشم بازم یواشکی میرفتم ولی کمتر ...(sm120)
این بود انشای من ...(sm2)
masoud741
09-04-2022, 07:37 PM
داستانش مفصله ... اولین بار پیش اومد ...(یعنی خرم کردن ...) گفتن احسان یکی هست نمیتونه بیاد آموزشگاه میری خونه شون و از این حرفا ... منم فک کردم طرف مشکل جسمی داره نمیتونه بیاد قبول کردم ...(البته جوان 18 ساله رو بگن تدریس با کیون میره ...(sm2)) هیچی رفتم اول که منو دیدن گفتن شمایی ...؟ یه حس بدی داشت ...(sm2)هیچی عین بز ایستادم تا زنگ زدن صحبت کردن تضمینم کردن فقط کم مونده بود سوء پیشینه ازم بخوان ...(sm2) بعد دیدم دختره اومد از من سالم تر اونجا فهمیدم تو دام افتادم ...(sm2) 11 ساله ش خجالتی کم حرف ... هیچی دیگه منم جوگیر شروع کردم ...(sm120) خونه های بعدی از راه رسیدن و منم پیک موتوری طور میرفتم تا یه سال و خورده ای که ناگهان نمیدونم از کجا ماجرا به گوش بابام رسید و قیامتی به نام خونه ی ما به پا شد ...(sm2)ینی بابام جوری میگفت آبروی ما رو بردی که حس همون نظافتچی بهم دست داد ... (sm2)منم پیله کرده بودم دهنم مزه کرده بود بعدشم بازم یواشکی میرفتم ولی کمتر ...(sm120) این بود انشای من ...(sm2)واسه کسی جوراب شلواری نبردی؟؟😂😂😁
MaMaTiR
09-04-2022, 07:41 PM
من زمانی که موسیقی رو دنبال میکردم زیاد پیگیرش بودم نمیدونم به خاطر شور و حالش بود یا هر چیز دیگه ... اگه تعریف از خود نباشه استعداد داشتم یعنی اینطور میگفتن ...(این قسمت مخصوص حملات حسین بود ...(sm2))
میدونستی یه مدت میرفتم خونه های مردم ...؟(برای نظافت نه ها برای تدریس ...(sm2))
من حرفی برای گفتن ندارم(sm2)
MaMaTiR
09-04-2022, 07:42 PM
داستانش مفصله ... اولین بار پیش اومد ...(یعنی خرم کردن ...) گفتن احسان یکی هست نمیتونه بیاد آموزشگاه میری خونه شون و از این حرفا ... منم فک کردم طرف مشکل جسمی داره نمیتونه بیاد قبول کردم ...(البته جوان 18 ساله رو بگن تدریس با کیون میره ...(sm2)) هیچی رفتم اول که منو دیدن گفتن شمایی ...؟ یه حس بدی داشت ...(sm2)هیچی عین بز ایستادم تا زنگ زدن صحبت کردن تضمینم کردن فقط کم مونده بود سوء پیشینه ازم بخوان ...(sm2) بعد دیدم دختره اومد از من سالم تر اونجا فهمیدم تو دام افتادم ...(sm2) 11 ساله ش خجالتی کم حرف ... هیچی دیگه منم جوگیر شروع کردم ...(sm120) خونه های بعدی از راه رسیدن و منم پیک موتوری طور میرفتم تا یه سال و خورده ای که ناگهان نمیدونم از کجا ماجرا به گوش بابام رسید و قیامتی به نام خونه ی ما به پا شد ...(sm2)ینی بابام جوری میگفت آبروی ما رو بردی که حس همون نظافتچی بهم دست داد ... (sm2)منم پیله کرده بودم دهنم مزه کرده بود بعدشم بازم یواشکی میرفتم ولی کمتر ...(sm120)
نکنه همینطوری ازدواج کردی(sm120)
ehsan1361
09-04-2022, 08:41 PM
من حرفی برای گفتن ندارم(sm2)
پس چی بگم نامرد ...(sm2)میگن تدریس گیتار دیگه ...(sm120)نمیگن حمالی گیتار که ...(sm2)حمال گیتار خصوصی ...(sm2)(sm2)
نکنه همینطوری ازدواج کردی(sm120)
نه بابا ازدواج پیش اومد دیگه ...(sm128)(sm120) تو شهر غریب و این حرفا دیگه ...(sm59)(sm120)
ehsan1361
09-04-2022, 08:46 PM
واسه کسی جوراب شلواری نبردی؟؟
نه بابا پاستوریزه تر از این حرفا بودم ...(sm2)
MaMaTiR
09-04-2022, 08:48 PM
پس چی بگم نامرد ...(sm2)میگن تدریس گیتار دیگه ...(sm120)نمیگن حمالی گیتار که ...(sm2)حمال گیتار خصوصی ...(sm2)(sm2)
نه بابا ازدواج پیش اومد دیگه ...(sm128)(sm120) تو شهر غریب و این حرفا دیگه ...(sm59)(sm120)
تدریس توسط استاد باقری(sm120)
واقعا خیلی زجر کشیدی تو شهر غریب(sm2)
ehsan1361
09-05-2022, 08:50 AM
تدریس توسط استاد باقری(sm120)
واقعا خیلی زجر کشیدی تو شهر غریب(sm2)
همون رفت و آمد تو جاده پی آدمو درمیاره ...(sm172)(sm74)(sm81)(sm120)
ehsan1361
09-05-2022, 08:54 AM
واسه کسی جوراب شلواری نبردی؟؟
جوراب شلواری تیم تجاوز میخواد ...(sm120)مدیر برنامه میخواد ...(sm120)خانه ی بزرگ میخواد ...(sm120)درب مخفی میخواد ...(sm2)پیانو ی بزرگ میخواد ...(sm2)اوبر هم میخواد که میشه با اسنپ کارشو راه انداخت ...(sm2)
ehsan1361
09-05-2022, 08:56 AM
اعع نقل مسعود چرا برا من دوبار اومده بود ...؟ بالا هم جواب دادم ...
فک کنم به خاطر ایمجوی های نقل بود ...
پاسخ هم جامع تر بود ...(sm2)
peyman.2012
09-05-2022, 10:38 AM
آخه من کی کردم تو چش تو ...(sm120) بابا میگم علاقه ندارم یعنی نظر منو جدی نگیر ... موزیک باران بزرگترین اشتباه زندگی من بود خوبه ول میکنی ...؟(sm2)
دست شما درد نکنه خرمون هم کردی نامرد دارم برات ...(sm2)
برای من که موسیقی روز رو دنبال نکردم ترنس یعنی این دو تا آلبوم ... کاری به بقیه ندارم ... موسیقی الکترونیک ...؟ مگه مدرن تاکینگ سردمدارش نیست ...؟(sm120) همین سای ترنس که گوش میکنی یعنی دوپس دوپس ...(sm70)(sm120)دهه هشتاد خوراک پارتی ها بود ... بابا اینقد اطلاعات دارم که هی میگی ...(sm2)
من تو رو تغییرت میدم حالا ببین ...(sm2)
بیا حالا نوبت کلمه بازم شد ...(sm2)بابا مسعود گفت بازم خرزو خان چرت گفته منم گفتم اینقد اشتباه نبوده خبراش تا الان که از کلمه بازم استفاده کنی در موردش ...(sm120)
کلا چند ساله بعد از دوران نابودی فروم ها اینجا شده اسپم کده حقم داری خیلی وقته که عادی شده این مدلی فعالیت کردن و تازه میگی نباید اینجا را ول کرد رفت باید همین طوری اسپم ول داد. آمار پست های طرف رو نگاه میکنی 30 هزار تا پست زده 29900 تاش فقط شکلک سیگاره تازه چراغ خاموش هم مثل روح سرگردان تو تاپیک ها رفت و آمد میکنه فکر میکنه مامور سیا ست و هیچ کی هم نمیفهمه که این میاد تو تاپیک ها پست ها رو میخونه هر روز هم یه شکلک سیگار میفرسته خب این بابا به درد چی کاربرا میخوره فعالیت مفیدش چیه دقیقا؟؟؟ میخواد بگه من زنده ام خب به ما چه خیلیا دیگه هم هنوز زنده ن ولی اعلام کردن نداره
زندگی پوچ و بی محتوا اکثر آدمای تو ایران صرفا شامل دنیای واقعی شون نمیشه مجازی شون هم سالهاست همین شکلی شده و همه عادت کردیم و اعتراضی نداریم
خیلی سعی کردم فکر کنم یه چیز دیگه بگم ولی ضرب المثلی بهتر از این به ذهنم نرسید شرمنده (sm70)
مشکل همینه خب هرچی میخوای میگی بعدم میگی من کاری به بقیه ندارم و نظر منو جدی نگیرید (sm35)
جلوتر از مدرن تاکینگ بودن کسایی که سردمدارش میشن مثل ژان میشل ژار اما اون سبک ترنس فعالیت نمیکرد ...
سایکدلیک ترنس خودش سالهاست یه سبک (ژانر) جداگونه محسوب میشه و کلی زیرشاخه های جدا داره و با ترنس یکی در نظر نمیگیرنش
تو بپا خودت مورد تغییر قرار نگیری توسط من (sm2)
تو که اینقدر خوب تفت میدی خب میرفتی نویسنده ای چیزی میشدی کتاب خاطرات چاپ میکردی داداش هنوزم البته دیر نیست (sm59)
peyman.2012
09-05-2022, 12:46 PM
احسان برای اینکه یه کم از فضای کل کل دور بشیم یه خبر از خواننده هم اسمت (Essi) برام بگیر ببینم آلبوم جدیدی که قراره بده کی میاد؟ امسال میاد یا میره اون ور سال؟ از کدوم کمپانی؟
از وقتی اینستاش رو دنبال میکنم حسابی ازش خوشم اومده شخصیت خیلی خوب و باحالی داره (sm4)
MaMaTiR
09-05-2022, 12:51 PM
همون رفت و آمد تو جاده پی آدمو درمیاره ...(sm172)(sm74)(sm81)(sm120)
اینارو به من نگو که همس تو رفت امدم(sm2)
masoud741
09-05-2022, 01:22 PM
اعع نقل مسعود چرا برا من دوبار اومده بود ...؟ بالا هم جواب دادم ...فک کنم به خاطر ایمجوی های نقل بود ...پاسخ هم جامع تر بود ...(sm2)👌👌
ehsan1361
09-05-2022, 01:58 PM
کلا چند ساله بعد از دوران نابودی فروم ها اینجا شده اسپم کده حقم داری خیلی وقته که عادی شده این مدلی فعالیت کردن و تازه میگی نباید اینجا را ول کرد رفت باید همین طوری اسپم ول داد. آمار پست های طرف رو نگاه میکنی 30 هزار تا پست زده 29900 تاش فقط شکلک سیگاره تازه چراغ خاموش هم مثل روح سرگردان تو تاپیک ها رفت و آمد میکنه فکر میکنه مامور سیا ست و هیچ کی هم نمیفهمه که این میاد تو تاپیک ها پست ها رو میخونه هر روز هم یه شکلک سیگار میفرسته خب این بابا به درد چی کاربرا میخوره فعالیت مفیدش چیه دقیقا؟؟؟ میخواد بگه من زنده ام خب به ما چه خیلیا دیگه هم هنوز زنده ن ولی اعلام کردن نداره
زندگی پوچ و بی محتوا اکثر آدمای تو ایران صرفا شامل دنیای واقعی شون نمیشه مجازی شون هم سالهاست همین شکلی شده و همه عادت کردیم و اعتراضی نداریم
خیلی سعی کردم فکر کنم یه چیز دیگه بگم ولی ضرب المثلی بهتر از این به ذهنم نرسید شرمنده (sm70)
مشکل همینه خب هرچی میخوای میگی بعدم میگی من کاری به بقیه ندارم و نظر منو جدی نگیرید (sm35)
جلوتر از مدرن تاکینگ بودن کسایی که سردمدارش میشن مثل ژان میشل ژار اما اون سبک ترنس فعالیت نمیکرد ...
سایکدلیک ترنس خودش سالهاست یه سبک (ژانر) جداگونه محسوب میشه و کلی زیرشاخه های جدا داره و با ترنس یکی در نظر نمیگیرنش
تو بپا خودت مورد تغییر قرار نگیری توسط من (sm2)
تو که اینقدر خوب تفت میدی خب میرفتی نویسنده ای چیزی میشدی کتاب خاطرات چاپ میکردی داداش هنوزم البته دیر نیست (sm59)
من که خودت دیدی از اول همش کامینگ سون میزدم ... حتی زمانی که انجمن تو اوج بود حتی یه دونه اسپم از من وجود نداره با اینکه تاریخ عضویتم از همه جلوتره ولی با خیلیا آشنا نیستم به همین دلیل ... فعالیت من زیر سوال نمیره چون همیشه مفید بودم حتی الان که وضعیت انجمن اینه فعالیتم از همه بیشتره ... بقیه هم مختارن حالا با شکلک سیگار یا هر چیز دیگه ... قانون و اجباری نیست ...
همون که خر ضرب المثل رو با نقطه چین گراشتی ممنونم ازت ...(sm2)
بازم میگم جدی نگیرید ...(sm2)
ببین این آهنگ ready for the victory مدرن تاکینگ رو گوش بده تا معنی و مفهموم ترنس رو بفهمی ... یکی دیگه از دلایل بزرگی دیتر و مدرن تاکینگ همین آهنگه ... تلفیق ترنس و راک که بی نظیره و تکرار نشدنی ...
کلاً زیر شاخه های ترنس یعنی دوپس دوپس ...(sm120)دیگه به من نگو که اینو ...(sm70)(sm120)
تغییرناپذیرم ...(sm2)اینو همه میگن ...(sm2)
احسان برای اینکه یه کم از فضای کل کل دور بشیم یه خبر از خواننده هم اسمت (Essi) برام بگیر ببینم آلبوم جدیدی که قراره بده کی میاد؟ امسال میاد یا میره اون ور سال؟ از کدوم کمپانی؟
از وقتی اینستاش رو دنبال میکنم حسابی ازش خوشم اومده شخصیت خیلی خوب و باحالی داره (sm4)
از اسی خوشم نمیاد ...(sm120) بعیده کمپانی بیاد اینو گردن بگیره ...(sm120) نهایت طپش و امیرقاسمی ...(sm120)
ehsan1361
09-05-2022, 02:01 PM
اینارو به من نگو که همس تو رفت امدم(sm2)
میری برمیگردی شهرت ولی من چی ...(sm74)(sm172)
ehsan1361
09-05-2022, 02:12 PM
مسعود که نمیشه ازش نقل گرفت به خاطر همین ایموجی ها ...(sm120)
مسعود یه ایده به ذهنم رسید برای ساخت فیلم ...(sm2)ایده تیزر هم دارم براش ...(sm2)
اول یه تصویر خونه بزرگ با فضایی ترسناک و صدای ممتد کلاغ ... اسلاید بعدی با صدای شیتلقلق اوبر میاد ... شیتلقلق یه در سیاه که باز میشه با صدای شیطانی ... بعد صدای گوینده تیزر : در این خانه چه خبر است ...؟ تصویر یه پیانو از بالا ... تصویر جوراب شلواری با آهنگ جاتم اصلا خالی نیست شادمهر ... تار عنکبوت که همه جا رو فرا گرفته ... دوباره صدای گوینده همراه با خط ترمز اوبر : او کیست ... بعد صدای دختره : اگه بیای جلو جیغ میزنم ... صدای گوینده : چه خبرتونهههه چهههه خبرتونهه ... صدای گوینده با باز شدن درب مخفی : اهداف شوم چه می خواهند از جانش ... آخرشم شادمهر تو تاریکی ظاهر میشه با جوراب شلواری و گوینده میگه : شادمهر عقیلی در : خــــــــــــانـــــــــه ی بـــــــــــــزرگ ... برنامه امشب سینماهای تهران و شهرستانها ...
MaMaTiR
09-05-2022, 02:18 PM
میری برمیگردی شهرت ولی من چی ...(sm74)(sm172)
نه اینکه تو مثل تام هنکس تو فیلم دورافتاده تو ی جزیره بی کس و تنها رها شدی(sm2)
peyman.2012
09-05-2022, 02:23 PM
من که خودت دیدی از اول همش کامینگ سون میزدم ... حتی زمانی که انجمن تو اوج بود حتی یه دونه اسپم از من وجود نداره با اینکه تاریخ عضویتم از همه جلوتره ولی با خیلیا آشنا نیستم به همین دلیل ... فعالیت من زیر سوال نمیره چون همیشه مفید بودم حتی الان که وضعیت انجمن اینه فعالیتم از همه بیشتره ... بقیه هم مختارن حالا با شکلک سیگار یا هر چیز دیگه ... قانون و اجباری نیست ...
همون که خر ضرب المثل رو با نقطه چین گراشتی ممنونم ازت ...(sm2)
بازم میگم جدی نگیرید ...(sm2)
ببین این آهنگ ready for the victory مدرن تاکینگ رو گوش بده تا معنی و مفهموم ترنس رو بفهمی ... یکی دیگه از دلایل بزرگی دیتر و مدرن تاکینگ همین آهنگه ... تلفیق ترنس و راک که بی نظیره و تکرار نشدنی ...
کلاً زیر شاخه های ترنس یعنی دوپس دوپس ...(sm120)دیگه به من نگو که اینو ...(sm70)(sm120)
تغییرناپذیرم ...(sm2)اینو همه میگن ...(sm2)
از اسی خوشم نمیاد ...(sm120) بعیده کمپانی بیاد اینو گردن بگیره ...(sm120) نهایت طپش و امیرقاسمی ...(sm120)
آره خدایی خصوصا با تاپیک Chert and pert خیلی مفید واقع میشی تو انجمن (sm2)
اگر نقطه چین نمیذاشتم توهین علنی به بزرگ سایت حساب میشد بلاخره اونقدرا هم هنوز بی حیا نشدیم به ساحت پیری سایت اهانت کنیم(sm2)(sm2)
کلا آدم حساسی هستم برای همین دست خودم نیست که جدی میگیرم آدما رو (sm172)
مگه قبلا نگفته بودم فن مدرن بودم و البته هنوزم هستم و کاراشون رو همیشه گوش میدم. همون موقع که ویدیوش ریلیز شده بود از ماهواره نگاه میکردم ( خودمون نداشتیم البته خونه فک و فامیل ماهواره دال)
یه روز حالا توضیح میدم در مورد ترنس و الکترونیک
فقط کوتاه بگم اگر باز خودمم اشتباه نکنم اون چند تا کار قمیشی اوایل دهه هشتاد یا مثلا ژینا شادمهر هم ترنس به حساب میاد ولی نه ترنس امروزی به اون ترنس قدیما میگن سبک Dream Trance و خب از جهاتی با ترنس های امروزی فرق میکنه
باز نظر شخصی دادی و باب کل کل رو همچنان ادامه دادی مهم نیس که خوشت میاد یا نه مهم اینه که میخوام بدونم چه زمانی آلبوم تازه اش منتشر میشه (sm39)
یکی از دلایلی که از آهنگاش هم خوشم میاد چون با امیر بدخش همکاری میکرد که از نظر من جز چند تا تنظیم کننده برتر لس آنجلسه و استاد تنظیم های استرینگ زهیه
حالا باز بیا بگو امیر بدخش خوب نیست و فلانه نظر تو به هیچ ورمون نیست به مولا (sm198)(sm147)
ehsan1361
09-05-2022, 02:50 PM
نه اینکه تو مثل تام هنکس تو فیلم دورافتاده تو ی جزیره بی کس و تنها رها شدی(sm2)
مثل اینا ... (sm2)
ehsan1361
09-05-2022, 02:59 PM
آره خدایی خصوصا با تاپیک Chert and pert خیلی مفید واقع میشی تو انجمن (sm2)
اگر نقطه چین نمیذاشتم توهین علنی به بزرگ سایت حساب میشد بلاخره اونقدرا هم هنوز بی حیا نشدیم به ساحت پیری سایت اهانت کنیم(sm2)(sm2)
کلا آدم حساسی هستم برای همین دست خودم نیست که جدی میگیرم آدما رو (sm172)
مگه قبلا نگفته بودم فن مدرن بودم و البته هنوزم هستم و کاراشون رو همیشه گوش میدم. همون موقع که ویدیوش ریلیز شده بود از ماهواره نگاه میکردم ( خودمون نداشتیم البته خونه فک و فامیل ماهواره دال)
یه روز حالا توضیح میدم در مورد ترنس و الکترونیک
فقط کوتاه بگم اگر باز خودمم اشتباه نکنم اون چند تا کار قمیشی اوایل دهه هشتاد یا مثلا ژینا شادمهر هم ترنس به حساب میاد ولی نه ترنس امروزی به اون ترنس قدیما میگن سبک Dream Trance و خب از جهاتی با ترنس های امروزی فرق میکنه
باز نظر شخصی دادی و باب کل کل رو همچنان ادامه دادی مهم نیس که خوشت میاد یا نه مهم اینه که میخوام بدونم چه زمانی آلبوم تازه اش منتشر میشه (sm39)
یکی از دلایلی که از آهنگاش هم خوشم میاد چون با امیر بدخش همکاری میکرد که از نظر من جز چند تا تنظیم کننده برتر لس آنجلسه و استاد تنظیم های استرینگ زهیه
حالا باز بیا بگو امیر بدخش خوب نیست و فلانه نظر تو به هیچ ورمون نیست به مولا (sm198)(sm147)
خیلی نامردین ...(sm2)ینی اینهمه خدمت کن به انجمن ...(sm27)(sm120)
مرسی احترام ...(sm2)
کلاً جدی نگیر ... منم زودجوش بودم معروف به اسی سگی ... (sm2)الان اهلی شدم ...(sm2)
تنها آلبومی که یکم به آلبوم بی سرزمین تر از باد قمیشی از نظر فضا نزدیک شد برکت اصفهانی بود ... واسه همین میگم ترنس پرونده ش همون موقع بسته شد ...
امیر بدخش ...؟(sm120) مجلس گرم کنی بیش نیست ...(sm2) کلاً کیبوردیست هایی که تنظیم میکنن همینن ...(sm120) کف زدن حضار یعنی همون قابلامه نقش اصلی در تنظیماشون داره ...(sm2)
peyman.2012
09-05-2022, 04:39 PM
خیلی نامردین ...(sm2)ینی اینهمه خدمت کن به انجمن ...(sm27)(sm120)
مرسی احترام ...(sm2)
کلاً جدی نگیر ... منم زودجوش بودم معروف به اسی سگی ... (sm2)الان اهلی شدم ...(sm2)
تنها آلبومی که یکم به آلبوم بی سرزمین تر از باد قمیشی از نظر فضا نزدیک شد برکت اصفهانی بود ... واسه همین میگم ترنس پرونده ش همون موقع بسته شد ...
امیر بدخش ...؟(sm120) مجلس گرم کنی بیش نیست ...(sm2) کلاً کیبوردیست هایی که تنظیم میکنن همینن ...(sm120) کف زدن حضار یعنی همون قابلامه نقش اصلی در تنظیماشون داره ...(sm2)
آره بابا خودم شاهد بودم چجوری پاچه مادر جان را گرفتی اسی سگی (sm39)
وقتی برکت و محمد اصفهانی و ترنس را کنار هم میذاریم ترکیب سمی میده بیرون خروجیش (sm2) حضرت عباسی نمیشه ما رو اینقدر نخندونی احسان؟ (sm41)
آره باو ترنس رو همون موقع قمیشی پرونده اش را بست گذاشت کنار... این همه پرودیوسر دارن زور بیخودی میزنن روزانه صد تا کار میدن بیرون ترنس فقط همونایی که تو میگی (sm196) (sm14) کلا سبک ترنس پرونده اش مختومه شده تو دنیا توسط قمیشی (sm41) به والله اگر خود سیاوش اگر فرق بین ترنس و هاووس و تکنو و غیره را بدونه (sm30)
یه زحمتی بکش برو سایت Beatport اون بالا سبک های مختلف الکترونیک را ببین اگر تسمه تایم پاره نکردی که چه کهکشانیه واسه خودش این ژانر الکترونیک بعد یه خرده با خودت فکر کن بگو چرا من فقط چسبیدم به مادر تاکینگ و استاد عندی و قمیشی اگر اینا موسیقیه پس اونی که من گوش میکردم چیه اگر مادرتاکینگ موسیقیه پس اینا چیه
حالا خوبه به کیبورد میگن مادر همه سازها اگر اینجوریه که شادمهر هم اول ترومپت میزده پس بگیم فلانه و بهمان بابا کم تفت بده ما هرچی میگیم انگار با دیوار داریم صحبت میکنیم (sm138)
ehsan1361
09-05-2022, 05:11 PM
آره بابا خودم شاهد بودم چجوری پاچه مادر جان را گرفتی اسی سگی (sm39)
وقتی برکت و محمد اصفهانی و ترنس را کنار هم میذاریم ترکیب سمی میده بیرون خروجیش (sm2) حضرت عباسی نمیشه ما رو اینقدر نخندونی احسان؟ (sm41)
آره باو ترنس رو همون موقع قمیشی پرونده اش را بست گذاشت کنار... این همه پرودیوسر دارن زور بیخودی میزنن روزانه صد تا کار میدن بیرون ترنس فقط همونایی که تو میگی (sm196) (sm14) کلا سبک ترنس پرونده اش مختومه شده تو دنیا توسط قمیشی (sm41) به والله اگر خود سیاوش اگر فرق بین ترنس و هاووس و تکنو و غیره را بدونه (sm30)
یه زحمتی بکش برو سایت Beatport اون بالا سبک های مختلف الکترونیک را ببین اگر تسمه تایم پاره نکردی که چه کهکشانیه واسه خودش این ژانر الکترونیک بعد یه خرده با خودت فکر کن بگو چرا من فقط چسبیدم به مادر تاکینگ و استاد عندی و قمیشی اگر اینا موسیقیه پس اونی که من گوش میکردم چیه اگر مادرتاکینگ موسیقیه پس اینا چیه
حالا خوبه به کیبورد میگن مادر همه سازها اگر اینجوریه که شادمهر هم اول ترومپت میزده پس بگیم فلانه و بهمان بابا کم تفت بده ما هرچی میگیم انگار با دیوار داریم صحبت میکنیم (sm138)
حالا هی تو هم بگو یادم بنداز ...(sm74)(sm172) بابا اون قضیه ش فرق داشت میگم ...(sm39)(sm120)
میگم برکت اصفهانی رفت طرف اون فضا ... موفق هم نبود ...
پرودیوسر کیلو چنده ...(sm120)پرودیوسر فقط دیتر بوهلن (صلوات الله علیه ) (sm120) برای من پرونده ش بسته شده حالا تو بشین دوپس دوپس گوش بده ...(sm120)
تو عاشق کار جدیدی و دنبالش میگردی چون دلتو میزنه از آهنگای قدیمی گریزونی ... هر چیزی که تازه و نو باشه خوب نیست ... به خصوص موسیقی که دهه 80 و 90 میلادی پرونده ش بسته شد ... من که با همینا حال میکنم ...
از کیبوردیست جماعت تنظیم کننده درنمیاد ...(sm120) شادمهر چند تا ساز بلده ...؟ کیبوردیست بهش بگو درام بزنه میرینه به خودش ...(sm120) دیدم که میگم ...(sm2)
با سایت دیوار صحبت میکنی ؟(sm2)
MaMaTiR
09-05-2022, 05:21 PM
مثل اینا ... (sm2)
مگه داریم؟(sm77)چجوری اینجوری کردن(sm2)
peyman.2012
09-05-2022, 05:30 PM
حالا هی تو هم بگو یادم بنداز ...(sm74)(sm172) بابا اون قضیه ش فرق داشت میگم ...(sm39)(sm120)
میگم برکت اصفهانی رفت طرف اون فضا ... موفق هم نبود ...
پرودیوسر کیلو چنده ...(sm120)پرودیوسر فقط دیتر بوهلن (صلوات الله علیه ) (sm120) برای من پرونده ش بسته شده حالا تو بشین دوپس دوپس گوش بده ...(sm120)
تو عاشق کار جدیدی و دنبالش میگردی چون دلتو میزنه از آهنگای قدیمی گریزونی ... هر چیزی که تازه و نو باشه خوب نیست ... به خصوص موسیقی که دهه 80 و 90 میلادی پرونده ش بسته شد ... من که با همینا حال میکنم ...
از کیبوردیست جماعت تنظیم کننده درنمیاد ...(sm120) شادمهر چند تا ساز بلده ...؟ کیبوردیست بهش بگو درام بزنه میرینه به خودش ...(sm120) دیدم که میگم ...(sm2)
با سایت دیوار صحبت میکنی ؟(sm2)
خیلــــــــــــــــــــــ ــی خــــــــــــــب تو هم حــــــــالا (sm198)
همینطوری برا خودت تو عالم هپروت یه چیزی خیال پردازی میکنی کی به تو گفته از طرف من که بنده از آهنگای قدیمی گریزونم؟؟ نیشانم بده تو
من هم جدید میگوشم هم قدیمی البته نه دیگه مال پنجاه سال قبلو نهایت همین 20 30 سال پیشو
این فتوا ها را کی صادر کرده که تو هم یاد گرفتی نکنه مرجع تقلیدت این فتواهای کش تمبونی و آش رشته ای را صادر کرده؟ (sm70)
حال میکنی یا نمیکنی برو تو یوتیوب فستیوال های tomorrowland و Ultra رو نگاه کن ببین مردم دیگه هم آدمن خب اونا هم با اون جور موزیکا حال میکنن همش منم منم به چه دردی میخوره برادر من
به حرف من و تو که نیس که نیست آخه وقتی تنظیمایی که زده اکثرشون عالیه حالا تو بیا از رو باد معده تخریب کن مگه الکی قراره خراب بشه بدخش (sm187) ... والله (sm181)
همی شادمهر اگر تو عقل تو کلش بود قبل از انتخاب میلاد هاشمی برای کارای شاد میرفت سراغش اما خب شادمهر با لس آنجلسیا کلا میونه ای نداره ابدا و خیال میکنه همه لس آنجلسیا دشمن خونیشن .. دیگه بحث توهم باشه شادمهر هم ازش مستثنی نیست متاسفانه
ehsan1361
09-05-2022, 06:01 PM
مگه داریم؟(sm77)چجوری اینجوری کردن(sm2)
بازی دیروز لیگ فرانسه ...(sm2) ترکوندن ...(sm2)
MaMaTiR
09-05-2022, 06:02 PM
بازی دیروز لیگ فرانسه ...(sm2) ترکوندن ...(sm2)
سگ تو کیونشون... اونوقت تو و پیمان 1 ساله دارین در مورد موزیک شخمی کل کل میکنین(sm2)
ehsan1361
09-05-2022, 06:10 PM
خیلــــــــــــــــــــــ ــی خــــــــــــــب تو هم حــــــــالا (sm198)
همینطوری برا خودت تو عالم هپروت یه چیزی خیال پردازی میکنی کی به تو گفته از طرف من که بنده از آهنگای قدیمی گریزونم؟؟ نیشانم بده تو
من هم جدید میگوشم هم قدیمی البته نه دیگه مال پنجاه سال قبلو نهایت همین 20 30 سال پیشو
این فتوا ها را کی صادر کرده که تو هم یاد گرفتی نکنه مرجع تقلیدت این فتواهای کش تمبونی و آش رشته ای را صادر کرده؟ (sm70)
حال میکنی یا نمیکنی برو تو یوتیوب فستیوال های tomorrowland و Ultra رو نگاه کن ببین مردم دیگه هم آدمن خب اونا هم با اون جور موزیکا حال میکنن همش منم منم به چه دردی میخوره برادر من
به حرف من و تو که نیس که نیست آخه وقتی تنظیمایی که زده اکثرشون عالیه حالا تو بیا از رو باد معده تخریب کن مگه الکی قراره خراب بشه بدخش (sm187) ... والله (sm181)
همی شادمهر اگر تو عقل تو کلش بود قبل از انتخاب میلاد هاشمی برای کارای شاد میرفت سراغش اما خب شادمهر با لس آنجلسیا کلا میونه ای نداره ابدا و خیال میکنه همه لس آنجلسیا دشمن خونیشن .. دیگه بحث توهم باشه شادمهر هم ازش مستثنی نیست متاسفانه
خیالپرداز هم شدم ...(sm2)
مشخصه از آهنگای قدیمی گریزونی ...(sm120)
خودم مرجع تقلیدم ...(sm70)(sm2)
اون زمانی که من میرفتم یوتیوب کسی نمیدونست یوتیوب چیه ...(sm120) من کجا منم منم کردم دست از سر کچل ما بردار ...(sm2)
همین عشق و تمنا امید رو گوش کن هرچی قابلامه ماهیتابه تو لس آنجلس بوده سازبندی کرده ...(sm2)
شادمهر رو نکش وسط دیگه این بحثو بیخیال شو ...(sm120) بدخش رو بزار برای گرم کردن عروسی ها بمونه براشون ...(sm2)
ehsan1361
09-05-2022, 06:12 PM
سگ تو کیونشون... اونوقت تو و پیمان 1 ساله دارین در مورد موزیک شخمی کل کل میکنین(sm2)
همینو بگو ...(sm2) ول کن هم نیست هی میگم بابا من موسیقی روز گوش نمیدم نظرم دوزار ارزش نداره اصن خاک کاهو بر سرم ...(sm2)